سایت Metacritic برترین ناشران بازی های ویدیویی در سال 2018 را با احتساب میانگین نمرات محصولات آنها در سال 2018 ردهبندی کرده است. شرکت کپکام با کسب بیشترین امتیاز در رتبه اول این ردهبندی قرار دارد.
در واقع برای عدالت بیشتر، دستاندرکاران سایت متاکریتیک تصمیم گرفتند ناشران بازیهای ویدیویی را در دو جدول مجزا ردهبندی کنند. جدول اول، کمپانیهای بازیسازی بزرگی که طی سال گذشته میلادی، بیش از 12 بازی ویدیویی منتشر کردهاند را ردهبندی میکند و جدول دوم، کمپانیهای بازیسازی که طی سال 2018 بین 5 الی 11 عنوان منتشر کردهاند را ردهبندی میکند. کمپانیهایی که در سال 2018 کمتر از 5 عنوان منتشر کردهاند، در هیچکدام از ردهبندیهای سایت متاکریتیک حضور ندارند. همانطور که گفته شد، سایت متاکریتیک با احتساب میانگین نمرات (میانگین MetaScoreها) محصولات این کمپانیها و احتساب درصد محصولاتی که نمره «خوب» (75 به بالا از 100)، «بد» (پایین تر از 50 از 100) یا «عالی» (90 به بالا) گرفتهاند، کمپانیهای بازیسازی متوسط و بزرگ را ردهبندی کرده است.
پس از احتساب این نمرات، مشخص شد که کمپانی کپکام بالاترین امتیاز را در میان تمام ناشران بازیهای ویدیویی، از آن خود کرده است. 83 درصد بازیهایی که کپکام در سال 2018 منتشر کرده است، نمره «خوبی» کسب کردهاند و تنها 17 درصد از محصولات این کمپانی در سال 2018 نمره «متوسطی» داشتهاند. بهترین محصول کپکام در سال 2018، همانطور که پیشتر اشاره شد، بازی Monster Hunter: World بود که با کسب نمره 90، کمپانی سازندهاش را به صدر جدول منتقل کرد. همچنین بدترین نمره میان محصولات کمپانی کپکام متعلق به بازی Mega Man X Legacy Collection 2 بود.
کمپانی عظیم «اکتیویژن بلیزارد» (Activision Blizzard، کمپانی مادر شرکتهای اکتیویژن و بلیزارد)، امسال به علت تعداد کم محصولاتاش در جدول دوم ردهبندی شد و در این جدول اول شد. پس از کمپانی «اکتیویژن بلیزارد»، کمپانیهای «پارادوکس» (Paradox Interactive) و «505 گیمز» (505 Games) به ترتیب در ردههای دوم و سوم این جدول قرار گرفتند. همچنین طی یک اتفاق عجیب، کمپانی «تیک تو» (Take Two Interactive، کمپانی مادر شرکت Rockstar) ناشر یکی از بهترین بازیهای سال یعنی Red Dead Redemption 2، در رده چهارم جدول ردهبندی قرار گرفت. این موضوع به این علت بود که دیگر بازیهای کمپانی تیک تو در سال 2018 نمرات خوبی را از دیدگاه منتقدان کسب نکرده بودند و آن نمرات پایین باعث شدند که میانگین نمرات محصولات این کمپانی پایین کشیده شود.
در ادامه شما میتوانید هردو جدول ردهبندی ناشران بازیهای ویدیویی در سال 2018 را مشاهده کنید، شما همچنین میتوانید برای اطلاعات بیشتر از این بازیها و مطالعه نقدهای نوشته شده بر آنها به سایت متاکریتیک سر بزنید.
جدول ردهبندی ناشران بزرگ:
- Capcom
- Sega
- Electronic Arts
- Nintendo
- Ubisoft
- Sony
- Square Enix
- Bandai Namco
- Digerati Distribution
- NIS America
جدول ردهبندی ناشران با تعداد بازی کمتر:
- Activision Blizzard
- Paradox Interactive
- 505 Games
- Take Two Interactive
- Aksys Games
- Bethesda Softworks
- Microsoft
- Devolver Digital
- Team17
- Arc System Works
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از صنعت بازیهای ویدیویی با پلازا همراه بمانید؛ نظر شما چیست؟ آیا با این لیست موافق هستید؟ لطفا در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
کمپانی سانتا مونیکای سونی در سال گذشته فقط یک عنوان بازی منتشر کرده که اونم گاد آف واره تو مطلب گفته شده که کمپانی هایی که کمتر از پنج بازی در سال منتشر کرده باشن در رده بندی کمپانی ها جایی ندارن