اپراتور همراه اول توانست در ارزیابی و رتبهبندی شرکتهای ایرانی، مقام سوم شاخص «بیشترین سودآوری» را از آن خود کند. صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان به ترتیب مقام اولین و دومین شرکت سودآور ایران را به خود اختصاص دادند.
روز گذشته در مراسمی که در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما با حضور ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، مجید درویش مدیر مرکز رتبهبندی شرکتهای برتر و دبیر همایش و جمعی از مسئولان کشوری و مدیران بنگاههای اقتصادی کشور برگزار شد، اسامی صد شرکت برتر ایرانی اعلام شد و از تعدادی از مدیران برگزیده نیز تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است سازمان مدیریت صنعتی ایران، تنها متولی رسمی و معتبر ارزیابی صنایع کشور است که ارزیابی و رتبهبندی شرکتها را از سال 1377 آغاز کرده است. این در حالی است که رتبهبندی جدید صنایع و شرکتهای ایرانی که در روز گذشته انجام شد، به عنوان بیستو یکمین ارزیابی این سازمان تلقی شده و براساس عملکرد سال 96 این شرکتها صورت گرفته است.
این رتبهبندی و ارزیابی با درنظر گرفتن معیارها و فاکتورهایی نظیر «بیشترین فروش»، «بیشترین سودآوری»، «بالاترین ارزش بازار»، «بالاترین ارزش افزوده»، «بیشترین دارایی»، «بالاتری اشتغال زایی» و «بهرهوری کل عوامل» انجام شده است.
در این راستا اپراتور اول موبایل ایران، همراه اول، توانست از نظر شاخص «بیشترین سودآوری» مقام سوم این ارزیابی را از آن خود کند. این شرکت با کسب رقم 5 هزار و 929 میلیارد و 3 میلیون تومان توانست در فاکتور «بالاترین ارزش افزوده» رتبه هشتم جدول را به خود اختصاص دهد. این در حالی است که این کمپانی با 5 پله ارتقا در مقایسه با سال گذشته توانست در قسمت «بیشترین فروش» به مقام چهاردهم دست پیدا کند. گفتنی است هلدینگ همراه اول در گروه ارتباط و مخابرات نیز از نظر شاخص «بهرهوری کل عوامل»، موفق به اخذ مقام اول این ارزیابی شد. قابل ذکر است در این ارزیابی مقام اول و دوم در شاخص «بیشترین سودآوری» به ترتیب به شرکتهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان اختصاص داده شد.
این در حالی است که شرکت پرداخت اول کیش (جیرینگ) که از شرکتهای وابسته به شرکت ارتباطات سیار ایران است، توانست در گروه «رایانه و فعالیتهای وابسته» در شاخص «بهرهوری کل عوامل» رتبه اول را کسب کند. در همین راستا شرکت نقش اول کیفیت (ناک) نیز توانست از نظر رشد سریع جزو 5 شرکت برتر شناخته شود و در شاخص «بالاترین ارزش افزوده» مقام سوم را از آن خود کند.
در این مراسم مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، ابوالفضل کیانی، با تاکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی در ایران اظهار کرد:
امسال نیز مانند چند سال گذشته با عنوان اقتصاد مقاومتی نام گذاری شد که این موضوع اهمیت این شیوه اقتصادی را در ایران نشان میدهد. یکی از موارد مهمی که اکنون مطرح میشود، حمایت از کالای ایرانی است. طبیعی است که در این عرصه مردم برای انتخاب کالا یا خدمات مورد نظر باید بتوانند نخستین شرکتهای ایرانی را بشناسند.
کلام آخر
در ادامه این مراسم، سازمان مدیریت صنعتی ایران هدف از این ارزیابی و رتبهبندی را معرفی شرکتهای برتر انتخاب شده از نظر رتبهبندی IMI-100، ایجاد رقابت بین بنگاههای اقتصادی و شفافسازی فضای کسبوکار و همچنین گردهمایی مدیران ارشد شرکتهای دولتی و خصوصی به منظور افزایش سطح همکاری و تعامل بیشتر مدیران و سیاستگذاران اقتصادی عنوان کرده است. نظرات خود را در پلازا با ما به اشتراک بگذارید.
