آن چه میبینیم گزینهی «بررسی برای به روز رسانی ها» در سیستم عامل اندروید است. گزینهای که زیاد با آن مواجه شدهایم. با این حال کارایی چنین گزینهای درست مانند دکمهی بسته شدن در آسانسور چندان هم به درد نمیخورد.
الیوت هیوز، به عنوان توسعه دهندهی گوگل برای اطلاعرسانی به جهانیان در شبکهی گوگل پلاس اعلام کرد که این گزینه دیگر آن قدرها بیثمر نخواهد بود. گزینهای که تا پیش از این تنها برای یاداوری در دسترس بودن و یا نبودن نسخهی پیشرفتهتر به کار میرفت و تنها زمانی به کار میآمد که امکان به روز رسانی دستگاه کاملاً وجود داشت.
اما هم اکنون با استفاده از این گزینه، حتی اگر دستگاه شما در گروه پخش فعلی نسخهی به روز شده نباشد، سیستم به طور فعال برای به روز رسانی درخواست میکند. از آن جا که شما به صورت دستی درخواست به روز رسانی کردهاید، بنابراین نسخهی به روز در اختیارتان قرار خواهد گرفت. بنابراین دیگر اهمیتی ندارد که در فهرست پخش فعلی برای دریافت به روز رسانی قرار دارید و یا خیر.
البته در حال حاضر این کاربرد فقط برای گوشیهای هوشمند گوگل قابل استفاده است. زیرا دیگر سازندگان تجهیزات موبایل، هر یک میباید به تنهایی به روز رسانی محصول خود را ارائه دهد که تاکنونی هیچیک اقدامی در این زمنه انجام ندادهاند.
برای استفاده از این مشخصه شما نیاز به آخرین نسخه سرویس های گوگل پلی دارید. و بر اساس نظرات موجود، به نظر می رسد که این ویژگی برای سیستم عامل اندروید اوریو و بعد از آن کار می کند. هم چنین لازم به ذکر است که این مورد تنها در رابطه با به روز رسانی سیستم عامل اعمال می شود. در مورد برنامه ها هنوز نیاز است که به صورت تدریجی و بر اساس تصمیم برنامه نویس، به روز رسانی ها به دستگاه اعمال شود. اپلیکیشن های گوگل نیز از این قاعده مستثنی نیستند. حتی سرویس های گوگل پلی که شما برای دریافت این ویژگی به آخرین نسخه آن نیاز دارید.
همچنین این نکته نیز قابل توجه است که استفاده از این مشخصه می تواند منجر شود که شما جز اولین کسانی هستید که اشکالات و باگ های بعدی را مشاهده می کنید. در واقع علت انتشار تدریجی این است که اگر اشکالی در نسخه مورد نظر از نرم افزار وجود دارد که در هنگام تست معلوم نشده است، محدوده گسترده ای از دستگاه ها را تحت تاثیر قرار ندهد و قبل از انتشار کامل آن، متوقف شود. صبر کردن معمولاً نتیجه خوبی به ارمغان خواهد آورد.
