بهترین موس های بی سیم در بازار، قیمت بسیار زیادی دارند و به همین خاطر نیز مدلهایی که ارزان تر هستند میتوانند در خیلی از مواقع جایگزینهای بهتری باشند. با پلازا همراه باشید تا با چند نمونه از ماوسهای بدون سیم ارزان آشنا شویم.
قیمت بیشتر قطعات کامپیوتری مثل کارت گرافیک، مانیتور یا پردازنده این روزها سر به فلک گذاشته است و خرید آنها دردسرهای زیادی دارد. این موضوع حتی در قبال موس و کیبورد نیز صادق است؛ بهترین موسهای گیمینگ بدون سیم مثل ریزر Basilisk V3 پرو یا ایسوس راگ Spatha X بیش از ۱۰ میلیون تومان قیمت دارند و خریدشان اصلا کار منطقی نیست. خوشبختانه در سوی دیگر بازار، ماوسهای ارزان و بیسیم خیلی زیادی هستند که میتوانند برای اکثر کاربران، جایگزینهای بسیار خوبی بهحساب بیایند.
فهرست مطالب
بهترین موس های بیسیم ارزان
موس های ارزان بی سیم شاید از لحاظ قابلیتها و امکانات، توانایی رقابت با مدلهای چند میلیونی از برندهای مطرح را نداشته باشند، اما برای استفاده روزمره و عادی، میتوانند انتخاب خوبی باشند و بیشتر کاربران را راضی نگه دارند. در ادامه به چند مدل Mouse اقتصادی موجود در بازار اشاره خواهیم کرد.
۱. ماوس بی سیم زیلوتس F-36A؛ از بهترین موس های بی سیم ارزان
- وزن: ۱۰۵ گرم
- کلیدها: ۶ عدد
- باتری: ۶۰۰ میلیآمپری قابل شارژ
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۱۰۰۰/۱۶۰۰/۲۴۰۰
- قیمت: حدود ۸۰۰ هزار تومان
اگر از جلمه کسانی هستید که روزانه ساعات زیادی را پشت کامپیوتر و با ماوس سر میکنید و میخواهید در آینده به بیماری تونل کارپ دچار نشوید، خرید یک ماوس عمودی میتواند یکی از بهترین تصمیمات زندگی شما باشد. ماوس زیلوتس F-36A یک ماوس عمودی است که با توجه به طراحی خود، مانع از پیچیدگی مچ دست هنگام گرفتن ماوس میشود.
این ماوس همچنین دارای DPI قابل تنظیم بین ۱۰۰۰/۱۶۰۰/۲۴۰۰ است و از یک باتری قابل شارژ ۶۰۰ میلیآمپری نیز بهره میبرد. علاوه بر این شما به ۶ دکمه مختلف دسترسی دارید و در کنار آن میتوانید از نورپردازی با ۷ رنگ مختلف نیز بهره ببرید. به گفته زیلوتس، دکمههای این ماوس تا ۵ میلیون کلیک قابل استفاده هستند.
۲. ماوس بی سیم لاجیتک M185
- وزن: ۷۵ گرم
- کلیدها: ۳ عدد
- باتری: قلمی AA
- محدوده دقت: ۱۰۰۰
- قیمت: حدود ۷۰۰ هزار تومان
لاجیتک M185 یکی از معدود موسهای اقتصادی از یک برند مطرح در بازار است. این موس که اولین بار در سال ۲۰۱۷ معرفی شد، دارای اندازه و وزن بسیار کمی است و از همین رو یک گزینه ایدهآل برای استفاده در کنار یک لپتاپ بهحساب میآید. لاجیتک همچنین یک مدل بزرگتر از این ماوس بهنام M190 را نیز به بازار عرضه کرده است.
موس M185 به گفته لاجیتک با وجود قیمت ارزانی که دارد، از همان کیفیت همیشگی محصولات این شرکت برخوردار است. البته این موس هیچ امکانات قابل توجهی ندارد و تنها از ۳ کلید بهره میبرد.
۳. ماوس بیسیم Free Wolf X8
- وزن: ۱۵۵ گرم
- کلیدها: ۶ عدد
- باتری: ۶۰۰ میلیآمپری قابل شارژ
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۸۰۰/۱۲۰۰/۱۶۰۰/۲۴۰۰
- قیمت: حدود ۶۰۰ هزار تومان
یکی از ارزانترین ماوسهای بیسیم گیمینگ بازار، موس Free Wolf X8 است. این ماوس که از طراحی متفاوت و زیبایی بهره میبرد، دارای افکتهای نوری با قابلیت پشتیبانی از ۷ رنگ مختلف است و دقت DPI آن نیز از حداقل ۸۰۰ تا حداکثر ۲۴۰۰ قابل تنظیم است. این ماوس همچنین دارای ۶ کلید مختلف است و از یک باتری ۶۰۰ میلیآمپری قابل شارژ با کابل USB بهره میبرد.
۴. ماوس بی سیم گیمینگ وریتی مدل V-MS5118GW
- وزن: 80 گرم
- کلیدها: ۶ عدد
- باتری: باتری قلمی AAA
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۸۰۰/۱۲۰۰/۱۶۰۰
- قیمت: حدود ۴۰۰ هزار تومان
ماوس بی سیم گیمینگ وریتی مدل V-MS5118GW کیفیت ساخت بسیار خوبی دارد و این موضوع با توجه به قیمت مناسب آن، بسیار قابل توجه است. اگر به محصولات وریتی علاقه مند هستید و یک گیمر حرفه ای هستید، این ماوس را به شما پیشنهاد میکنیم. این ماوس اپتیکال است و دانگل وایرلس آن درون بدنه قرار دارد. این ماوس حرکتی آزاد و سریع دارد که قدرت آن توسط یک باتری قلمی، تامین میشود. همچنین شما میتوانید سرعت پوینتر ماوس را به دلخواه خود تنظیم کنید. کلیدهای ماوس عمری معادل یک میلیون بار ضربه دارند. با توجه به ویژگیهایی که گفته شد، این یکی از ارزشمندترین خریدهایی است که در مورد موس بیسیم ارزان بدون نیاز به دانگل میتوانید داشته باشید.
۵. ماوس بی سیم رپو مدل M100 Silent؛ از بهترین موس های بی سیم ارزان
- وزن: ۵۵ گرم
- کلیدها: ۳ عدد
- باتری: باتری قلمی AAA
- محدوده دقت: ۱۳۰۰
- قیمت: حدود ۴۰۰ هزار تومان
موس بی سیم رپو مدل M100 Silent به گونه ای طراحی شده که با فشردن کلیدهای آن هیچ صدایی به گوش شما نمیرسد. اگر در نیمههای شب میخواهید از لپ تاپ خود برای انجام پروژه استفاده کنید و نگران صدای مداوم کلید ماوس هستید، این ماوس به کار شما میآید. ماوس Rapoo M100 Silent از طریق دانگل وایرلس به کامپیوتر و لپ تاپ متصل میشود.
دقت حسگر نوری این ماوس 1300 DPI در نظر گرفته شده و با یک باتری قلمی تا ۹ ماه به طور مداوم قابل استفاده است. سازندگان ماوس Rapoo M100 Silent آن را به گونه ای طراحی کرده اند که با هر دو دست میتوان با آن کار کرد. نکته بسیار مهم در خرید یکی از بهترین موس های وایرلس اقتصادی، رپو مدل M100 Silent سازگاری آن با بلوتوث و دانگل است و بدین ترتیب میتوانید دستگاه را بدون اشغال پورت USB کامپیوتر یا لپ تاپ نیز به کار ببرید.
۶. ماوس بی سیم رپو مدل M20
- وزن: ۵۵ گرم
- کلیدها: ۳ عدد
- باتری: باتری قلمی AAA
- محدوده دقت: ۱۰۰۰
- قیمت: حدود ۴۰۰ هزار تومان
خرید ماوس بی سیم رپو مدل M20، گزینه ای مطلوب برای کارهای اداری و خانگی به حساب می آید. این ماوس ارزان قیمت و مقرون به صرفه، بدنه ای پلاستیکی و سبک دارد و در بسته بندی آن، یک دانگل وایرلس عرضه می شود که زمینه لازم برای ارتباط سریع ماوس و کامپیوتر را فراهم می کند. ارتباط ماوس وایرلس رپو مدل M20 در بستر ۲.۴ گیگاهرتز انجام می شود و به همین دلیل می توانید از نظر سرعت کارکردی مشابه ماوس سیمی اما بدون درگیری با سیم و کابل، اطمینان داشته باشید.
۷. ماوس بی سیم رپو مدل ۱۶۲۰
- وزن: ۶۲ گرم
- کلیدها: ۳ عدد
- باتری: باتری قلمی AA
- محدوده دقت: ۱۰۰۰
- قیمت: حدود ۳۰۰ هزار تومان
ماوس بی سیم رپو مدل ۱۶۲۰ یکی از محصولات خوب رپو است که قیمت مقرون به صرفه ای دارد و با ویژگیهای خوب خود، خرید ارزشمندی محسوب میشود. این ماوس یک ماوس کوچک محسوب میشود و راحتی زیادی را برایتان به ارمغان میآورد. این ماوس دارای سه دکمه است که کنترل را برای شما آسان میکند. همچنین عمر این کلیدها هم طولانی است که آن را به یک محصول مقرون به صرفه تبدیل میکند. این ماوس از یک باتری قلمی قدرت میگیرد و برای ارتباط از یک دانگل یو اس بی استفاده میکند. شما میتوانید از آن برای هر کامپیوتر و لپ تاپی استفاده کنید. حساسیت آن نیز ۱۰۰۰ نقطه بر اینچ است که حرکت آن را سریع میسازد.
۸. موس بی سیم کینگ استار KM165W
- وزن: ۱۲۰ گرم
- کلیدها: ۴ عدد
- باتری: باتری قلمی AA
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۸۰۰/۱۲۰۰/۱۶۰۰
- قیمت: حدود ۴۰۰ هزار تومان
گزینه بعدی که میتوانید مدنظر قرار دهید، ماوس کینگ استار مدل KM165W است. این ماوس بی سیم مثل اکثر رقبای خود، ابعاد کوچکی دارد ولی وزن آن کمی بیشتر است و به ۱۲۰ گرم میرسد. به گفته کینگاستار، دکمههای این ماوس تا ۱ میلیون کلیک دوام دارند و همچنین دقت ماوس نیز بین ۸۰۰ تا ۱۶۰۰ قابل تنظیم است.
۹. ماوس تسکو TM 631W
- وزن: ۷۲ گرم
- کلیدها: ۶ عدد
- باتری: ۲ باتری قلمی AAA
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۸۰۰/۱۲۰۰/۱۶۰۰
- قیمت: حدود ۳۰۰ هزار تومان
ماوس تسکو TM 631W یکی از معدود مدلهای موجود در این بازه قیمتی است که امکان تنظیم DPI در ۳ سطح مختلف را بهشما میدهد. این ماوس همچنین دارای ۶ دکمه مختلف است و به گفته تسکو کلیدهای آن تا ۳ میلیون کلیک قابل استفاده هستند. با وجود این که این ماوس وزن زیادی ندارد اما ابعاد آن نسبت به سایر مدلهای بیسیم کمی بزرگتر است.
البته با توجه به قیمت، نباید انتظار زیادی از جنس پلاستیکی بدنه ماوس داشته باشید. همچنین برای استفاده از آن احتیاج به ۲ باتری AAA نیز دارید.
۱۰. موس بی سیم بیاند BM-1090 RF؛ از بهترین موس های بی سیم ارزان
- وزن: ۴۹ گرم
- کلیدها: ۳ عدد
- باتری: ۱ باتری قلمی AA
- محدوده دقت: قابل تنظیم بین ۸۰۰/۱۰۰۰/۱۲۰۰/۱۶۰۰
- قیمت: حدود ۲۰۰ هزار تومان
بیاند یک برند ایرانی از زیرمجموعههای گروه فراسو است که از سال ۱۳۹۱ کار خود را آغاز کرده است. ماوس مدل BM-1090 RF یکی از ارزانترین گزینههای موجود در بازار بهحساب میآید. این ماوس با توجه به قیمت، امکانات خیلی زیادی ندارد ولی دقت آن بین ۸۰۰ تا ۱۶۰۰ قابل تنظیم است و وزن و ابعاد اندکی هم دارد.
این ماوس همچنین از یک باتری قلمی AA استفاده میکند و با گوشیهای اندروید و آیفون نیز سازگاری دارد و البته با گارانتی ۱۸ ماهه نیز بهفروش میرسد.
سوالات متداول
موس چه مارکی خوبه بخرم؟
جواب دادن به این سوال کار دشواری است و برندهای زیادی در دنیا وجود دارند که موس تولید میکنند. اگر بخواهیم برخی را از بین آنها انتخاب کنیم میتوان به لاجیتک، ریزر و استیل سریز اشاره کرد که طرفداران بسیاری دارند. در رابطه با برندهای با قیمت پایینتر هم میتوان به موس های کمپانی هویت اشاره کرد.
چه ماوسی بخرم؟
این امر بیشتر به سلایق و نحوه کاربرد شما از موس برمیگردد. اولین نکته مهم، موس با سیم یا بدون سیم است. موسهای بدون سیم پیشرفتهای زیادی کردهاند و تقریبا خبری از لگ در آنها نیست. مورد بعدی خرید موس اوپتیکال و یا لیزری است. این دو مدل تقریبا کارکرد یکسانی دارند اما موس های لیزری دارای DPI بیشتری هستند و در سطوح مختلفی کار میکنند.
کلام آخر
در این مطلب با چند نمونه از بهترین موس های بی سیم ارزان بازار آشنا شدیم. بسته به قیمت، هرکدام از این ماوسها از کیفیت ساخت متفاوتی بهره میبرند و هرکدام نیز ممکن است ویژگیهای مختلفی را ارائه کنند. نظر شما در مورد موسهای بالا چیست؟ بهنظر شما کدام موس ارزان، ارزش خرید بالاتری دارد؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا بهاشتراک بگذارید.