پروژه بعدی طراح Gears Of War کاملا متفاوت خواهد بود

Gears Of War
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

توئیت جدید کلیف بلزینسکی ، طراح بازی Gears of War نشان می دهد که وی به دنبال پروژه ای کاملا جدید و متفاوت از آثار پیشین خود خواهد رفت. اخیرا وی به عنوان یکی از تهیه کنندگان نمایش موزیکال Hadestown شروع به فعالیت کرده است.

کلیف بلزینسکی ، طراح بازی Gears of War تاییده کرده که پروژه بعدی وی، احتمالاً آن چیزی نیست که انتظارش را داشته باشید. بلزینسکی اخیراً به عنوان تهیه‌کننده نمایش موزیکال Hadestown فعالیت داشته است. این توسعه‌دهنده بازی که به عنوان بنیانگذار و رئیس استودیوی باس کی (Boss Key) و ناشر بازی LawBreakers فعالیت می‌کرد، اخیراً این استودیو را تعطیل کرده و با سرمایه‌گذاری روی Hadestown به جمع تهیه‌کنندگان آن پیوست.

بلزینسکی در همین رابطه به شکل جالبی گفت:

من رسماً تهیه‌کننده این نمایش شدم.

این پروژه بعدی من خواهد بود.

دیوانه کننده هست، مگه نه؟

— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) December 26, 2018

Cliff Bleszinski / کلیف بلزینسکی

همچنین بخوانید :

در اواخر ما دسامبر، بلزینسکی گفته بود که احتمالاً دیگر هرگز به صنعت بازی‌های ویدئویی باز نخواهد گشت. وی موفقیت بزرگی را با فرنچایز Gears Of War برای اپیک گیمز (Epic Games) کسب کرده و بدون شک سبب شد تا تنسنت، مبلغی قابل توجه را در اپیک گیمز سرمایه‌گذاری کند. وی بعد از جدایی از اپیک گیمز استودیوی خودش را بنیان‌گذاری کرد اما بازی‌های LawBreakers و Radical Heights در کسب مخاطب ناموفق بودند و در نتیجه این استودیو تعطیل شد.

در یک توییت حذف شده که توسط Eurogamer به ثبت رسید، بلزینسکی گفته بود که از دنیای بازی‌های ویدئویی کناره گیری می کند زیرا فرهنگ اطراف این بازی‌ها «سمی» است. در کنار بر عهده گرفتن نقش تهیه‌کننده در نمایش موزیکال Hadestown، بلزینسکی کتابی نیز درباره زندگی خود منتشر کرده است.

کلام آخر

مالکیت فرنچایز Gears Of War در حال حاضر به شرکت مایکروسافت سپرده شده است. این شرکت در سال 2014 با قیمتی نامعلوم حق مالکیت این مجموعه را از اپیک گیمز خریداری کرد. به لطف بازی به شدت موفق Fortnite، اوضاع شرکت اپیک گیمز بسیار خوب بوده و خللی بابت عدم حضور Gears Of War حس نمی شود. در حقیقت Fortnite نیز هفت سال پیش توسط بلزینسکی به جهانیان معرفی شد. با نظرات و دیدگاه‌های خود ما را در پلازا همراهی کنید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025