ویژگی «همیشه روشن بودن» از قابلیت «اتصال دائمی» برای خریداران مهمتر است

always connected pc / کامپیوتر همیشه متصل
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اخیراً سازندگان تراشه و کامپیوتر در حال تولید a هستند اما دست کم در ایالات متحده، مردم به دنبال این ویژگی نیستند.

مت بردا، معاون مدیر عامل کمپانی لنوو در مصاحبه با Engadget اذعان کرد بیش‌تر کسانی که کامپیوترهای همیشه متصل یا همان Always Connected Pcs را می‌خرند به دنبال خرید دستگاهی هستند که مجهز به باتری قوی‌تر باشد و مدت زمان بیش‌تری روشن بماند؛ نه این که بخواهند همیشه کانکت باشند:

بیش از ۵۰ درصد از خریدارن، این کامپیوترها را به خاطر داشتن باتری‌ با طول عمر بالا می‌خرند. البته بعید نیست این مسئله تغییر کند، شاید یک روزی وقتی به ژانویه می‌رسیم بی‌شمار اکتیویشن (وایرلس) داشته باشیم.

این تنها گفته‌ی لنوو نیست. یکی از سخنگویان کمپانی کوالکام هم این نکته را تأیید کرد و گفت که بیش‌تر خریداران این دستگاه‌ها را نه به خاطر وضعیت اتصالشان بلکه به دلیل باتری‌هایشان می‌خرند. پتر برنز، مدیر فروش کوالکام در رابطه با کامپیوترهای همیشه متصل گفت:

شکی وجود ندارد که باتری دستگاه عنصر مهم‌تری‌ است؛ گرچه همیشه کانکت بودن هم قابلیتی‌ است که مورد نیاز قرار خواهد گرفت اما به پیشنهادهای بهتر و پلن‌های بیش‌تری نیاز دارد.

این برنامه‌ها گرچه مدت‌هاست بر گوشی‌های هوشمند اجرا شده‌اند اما برای کامپیوترها هنوز جدید به نظر می‌رسند. گرچه براساس گفته‌‌ی بردا، پلن‌هایی که برای استفاده از وایرلس در کامپیوترهای همیشه کانکت ریخته شده، در حال حاضر پیشرفت خوبی داشته است؛ به طوری که هیچ چیز بعد از خریدن این کامپیوترها جلودار خریداران برای فعال کردن سرویس‌شان نخواهد بود. البته، به هر حال امکان استفاده از این کامپیوترها برای ساعت‌های متمادی، کمی وسوسه‌انگیز است.

دلیل طول عمر بالای باتری کامپیوترهای همیشه متصل، به کارگیری چیپست اسنپدراگون ۸۳۵ است که در بیش‌تر گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۱۷ تعبیه شده بود. به دلیل وجود همین چیپست‌ها، باتری این نوع کامپیوترها از باتری‌های قدیمی‌تر اینتل یا AMD قوی‌ترند اما از بعد عملکرد و سازگاری با برخی نسخه‌های ویندوزهای مشکلات به خصوصی دارند که باعث شده فروشِ‌شان چندان بالا نباشد. به همین خاطر کوالکام از چندی پیش تلاش خود را برای توسعه چیپست اسنپدراگون ۸۵۰ به کار بست. اما گرچه این تلاش‌ها تا حدی موجب ارتقای عملکردی شد اما مشکلات سازگاری با برخی نسخه‌های ویندوز هم‌چنان پا برجا ماند. تا این که کوالکام اخیرا از نسل بعدی پردازنده‌های خود با نام پردازنده‌های 8cx رونمایی کرد که به نظر می‌رسد بیش از چیپست‌های قدیمی‌تر کوالکام برای لپتاپ مناسب باشد.

snapdragon 8cx chip / تراشه اسنپدراگون 8cx

کلام آخر

رقابتی بین پردازنده‌ها که هر یک قول تولید باتری قوی با دوام بیش از ۲۵ ساعت را می‌دهند. خب، حقیقت این است که وقتی در زمانی زندگی می‌کنیم که گوشی‌های هوشمند با یک بار شارژ بیش از یک روز روشن می‌مانند، چرا نباید انتظار همین ویژگی را از کامپیوترها داشته باشیم؟ با این حال، با وجود پیشرفتی که کوالکام با تولید محصول «فوق جدید» خود یعنی چیپست 8cx به وجود آورد، هنوز هم کاملاً مشخص نیست که این کامپیوترها برای همه مناسب باشند. بنابراین باید از سازندگان کامپیوتر بخواهیم تا جایی که می‌توانند روی باتری دستگاه‌ها تمرکز کنند. نظرات خود را در پلازا با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025