انتخاب هرگونه ارائه دهنده خدمات برای استارتاپ شما می تواند به یک چالش بزرگ تبدیل شود که پیداکردن یک مسئول سئو یا شرکت سئو قابل اعتماد و با مهارت یکی از این چالش ها است. یک انتخاب اشتباه می تواند شرکت شما را در خطر ورشکستگی قرار دهد.
بدون یک تحقیق مناسب و با انتخاب اشتباه شما پولتان را صرف مسئول سئویی می کنید که کار مناسبی انجام نمی دهد. این بدین معناست که شما نه تنها پولتان را هدر می دهید بلکه ممکن است سایت خود را در خطر قرار دادن در لیست سیاه گوگل قرار دهید.
یعنی اینکه شما تمام ترافیک جست و جوی خود را که به سختی بدست آوردید از دست می دهید. مشکل دیگر اینکه شما باید از چاله ای که مسئول سئو شما را در آن انداخته بیرون بیایید او همچنین شما را برای بالا آوردن رنکینگ در موتور جست و جوی گوگل تنها می گذارد و درآخر مجبور می شوید که یک مسئول سئو دیگر پیدا کنید.
پس راه حل چیست؟ چه کاری انجام دهیم تا این اشتباهات برطرف شود؟
این مقاله 12 راه حل برای نجات از مسئول سئو نا مناسب پیش پای شما قرار می دهد.
1-توصیه های شخصی دریافت کنید ( از دیگران کمک بگیرید )
اگر قرار باشد شما فقط یک کار انجام دهید, آن همین کار است. اگر یک مسئول سئو شما را در گوگل در رتبه بالا قرار دهد به آن معنا نیست که 1- آن شخص قابل اعتماد است 2- او شخص مناسبی برای سازمان شماست.
عاقلانه تر است که شما از دوستان ,همکاران و مدیرانی که در رقابت با شما نیستند بپرسید که از چه راهنمای برای فروشگاه اینترنتی خود استفاده کردند و کار چه کسانی را دوست داشتند.
2-تصمیم بگیرید چه بودجه ای را در ادامه صرف این کار می کنید.
قبل از اینکه بخواهید بخشی را برای سئو خود قرار دهید بهتر است با خود روراست باشید و به طور منطقی از خود بپرسید که چقدر می توانید پول تهیه کنید.
اگر شما با سازمانی در ارتباط هستید و متوجه شدید که خیلی بالاتر از بودجه شماست وقت خود را تلف نکنید. بی خیال این شرکت شوید و با گروهی کار کنید که بتواند با بودجه شما کار کنند.
اگر تمام گروهی هایی را که پیدا کردید بسیار گران هستند باید فکری جدید برای بودجه خود بکنید.
3-تصمیم بگیرید هدف های سئو شما چیست!
هدف واقعی شما چیست؟ مشخصا شما رتبه بالا می خواهید اما این کافی نیست. اول از همه باید بدانید که شما چه نتیجه ای را خواهان هستید؟
افزایش 25 درصدی در فروش؟ زدن رکوردی جدید در هر ماه؟ شما ممکن است در هدف های خود منعطف باشید که این موضوع ایرادی ندارد اما باید از یکجایی شروع کنید.
4-در مورد گواهی نامه ها سوال کنید
از آنجایی که هیچ آموزشگاه آکادمیکی برای آموزش سئو وجود ندارد اما شواهد نشان می دهد که پیشرفت چشمگیری در این بخش وجود داشته است.
دو گواهی نامه نشان می دهد که شخص حرفه ای و اینکاره است:
- مشاور آنالیز موتور جست و جوی گوگل
- گواهی نامه تبلیغات در گوگل
5-پیشینه آنها را بخواهید
اگر شما دوستی دارید که از او راهنمایی می گیرید این بخش زیاد ضروری نیست. اما اگر شما شرکتی را از طریق جست و جو و یا در فضای مجازی پیدا کردید باید تحقیقی در مورد پیشینه آنها انجام دهید. از آنجایی که هر کسی می تواند خود را سئوکار بنامد و کباده کار حرفه ای را بکشد پس این وظیفه شما است که با سخت کوشی خود پیشینه آنها را کندوکاو کنید.
از آنها شماره ی مشتری سابقشان را بخواهید و بعد با مشتریان به صورت شخصی صحبت کنید . اگر شرکت (مشتری) در کمک کردن به شما مردد بود به سراغ مشتری دیگری بروید.
6-از شرکت سئو سایت خود سوال های تخصصی بپرسید
وقتی از شرکت یا فرد مورد نظر مصاحبه می کنید از آنها چند سوال تخصصی در مورد سایت خود بپرسید.
سوالاتی مثل: در مورد سایت ما نظری دارید؟
در حال حاضر در صفحه اینترنتی ما سئو به چه شکل است؟
این باعث می شود که آنها متوجه شوند که شما می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید و این همچنان شما را آگاه می کند که آیا آنها در مورد موضوع مورد نظر تخصص دارند یا نه؟
7-برای تحلیل قرارداد وقت بگذارید
قبل از اینکه با شرکت به صورت شفاهی به توافق برسید از آنها بخواهید که قراردادشان را به شما نشان دهند. این موضوع بسیار مهم است چون شما وقتی که قرارداد را امضا کنید دیگر راه برگشتی نیست.
به صورت ویژه مدت زمان خدمت را چک کنید. بعضی از شرکت ها به صورت خودکار قرارداد جدید می بندند البته این موضوع ایرادی ندارد مگر آنکه شما از این موضوع خبر نداشته باشید.
سیاست های پیمانکاری آنها را نگاه کنید همچنین ببینید که در قرار داد جدید مبلغ بالاتر می رود یا نه ( این موضوع زمانی است که قرارداد به صورت خودکار تمدید شود و بسیار مهم است)
8- در خصوص مطالعات آنها در مورد سئو سوال کنید
هر شرکتی که نتواند به آن شکل که در گذشته کار میکرده برای شما کار انجام دهد مشکوک است. این موضوع ممکن است نشان دهد که آنها در این کار تازه هستند یا ممکن است آنها به خود زحمت جمع کردن اطلاعات را نمی دهند. خوب این شرکت, شرکتی نیست که شما بخواهید با او کار کنید
9- به طور ویژه بپرسید چه کسی شخصا مسئولیت سئو شما را انجام می دهد؟
ممکن است شما با بازاریاب یک شرکت سئو یا حتی مدیر عامل شرکت صحبت کنید و اصلا مسئول سئو خود را نبینید. غیرمعمول نیست که برخی از کارهای بخش سئو شما را به شخصی دیگر واگذار کنند. این موضوع ایرادی ندارد اما مهم است که شما از کار شخصی که سئو شما را انجام می دهد راضی باشید.
از اینکه بپرسید چه کسی کار سئو شما را انجام می دهد و چقدر در این زمینه تخصص دارد اباعی نداشته باشید .
10-از آنها سوال کنید یا به طریقی متوجه شوید که چه وقت نتایج را به شما اعلام می کنند.
هر شرکتی که شما استخدام می کنید باید به طو معمول نتایج سئو سایت شما را گزارش دهند.
به طور دقیق تر باید اعلام کنند که کلمه کلیدی مورد نظر از نظر رتبه بندی در کجا قرار دارد, چقدر ترافیک جست و جو دریافت می کنیم و آنها چه تغییری برای سایت شما انجام داده اند. معمولا آنها موظف هستند این کار را هر ماه انجام دهند
ببینید آنها چه زمانی پاسخگوی سوالات و نگرانی های شما در مورد سئو هستند.
11-از آنها بپرسید عملکرد آرمانی آنها در خصوص رویکردشان در سئو چه خواهد بود
سئو بر اساس 3 چیز ساخته شده است.
- بهينه سازي داخل صفحه
- بهينه سازي خارج از صفحه
- بهينه سازي تکنیکی
و اگر شما در یکی از این 3 موضوع به اندازه کافی آگاه شوید نگرانی ها برطرف می شود.
12-از آنها بپرسید که چگونه بازاریابی محتوا را با سئو یکپارچه کردند.
این روزها محال است که سئو بدون بازاریابی محتوا انجام شود. همپوشانی بسیار زیادی بین این دو موضوع وجود دارد. هر سازمان مشهور سئو این موضوع را می داند. پس سوال هایی نظیر چه کسی محتوا را برای شما می نویسد؟ آیا شما می توانید محتوای جدیدی اضافه کنید و محتواهای قدیم را بهینه سازی کنید؟ یا هر دو کار را انجام دهید؟ یا من مسئول در رابطه با محتوا هستم چگونه می توانید اطلاعاتی نظیر اینکه چه کلمه ی کلیدی باید داشته باشم به من بدهید.
