کار نکردن حسگر اثر انگشت گوشیهای هوشمند به دلایل مختلفی میتواند مربوط باشد که اگر در این زمینه با سوالات بسیاری در ذهن خود مواجه شدهاید کافیست با ما همراه باشید که تصمیم داریم روشهای خوبی را برایتان شرح دهیم.
با انجام هرکاری که به ذهنتان میرسید اگر بازهم شاهد کار نکردن حسگر اثر انگشت گوشی خود هستید با ما همراه باشید. فهمیدن دلیل کار نکردن این ویژگی میتواند به شما در زمینه حل آن کمک نماید پس در ابتدا باید مشکل را شناسایی کنید و سپس به دنبال برطرف نمودن آن باشید. در این مقاله به ۵ روش مهم و البته کاربردی اشاره خواهیم داشت که با بررسی و انجام آنها میتوانید ازشر این مشکل خلاص شوید. پس با پلازا در ادامه همراه باشید.
فهرست مطالب
کار نکردن حسگر اثر انگشت گوشی
در ادامه چند روش جهت بررسی کار نکردن Fingerprints Sensor گوشی را برایتان بازگو خواهیم نمود که با بررسی و انجام آنها به احتمال زیاد از شر این مشکل خلاص خواهید شد. اگر باز هم با انجام موارد ذکر، مشکلتان حل نشد باید به سراغ تکنسین گوشی بروید زیرا ممکن است بخش شناسایی اثر انگشت شما خراب شده باشد. پیش از رجوع به تکنسین روشهای زیر را بررسی کنید.
۱. تمیز بودن انگشتان
اولین و مهمترین موضوعی که در خصوص عدم شناسایی اثر انگشت در گوشیهای هوشمند میتوان به آن اشاره داشت، تمیز نبودن نوک انگشتان بوده است. باید بدانید در گذشته زمانی که برای اولینبار شاهد رونمایی از این فناوری بودیم، ایرادات و باگهای بسیاری در شناسایی اثر انگشت وجود داشت. در این زمینه گهگاهی شاهد باز شدن قفل با اثر انگشت اشخاص دیگر نیز بودهایم که با گذشت زمان بسیاری از ایرادات این بخش کاربردی برطرف شد به نحوی که امروزه شاهد تامین نمودن امنیت گوشی از این طریق هستیم. همانطور که گفته شد یکی از مهمترین دلایل در عدم شناخت اثر انگشت تمیز نبودن آن بوده است که پیشنهاد میشود در این زمینه انگشتان خود را از هرگونه آلودگی پاک کنید و سپس به سراغ تست اثر انگشت بروید.
۲. عدم خراشیدگی انگشت برای شناسایی
اگر گزینه اول برایتان کارایی نداشت پیشنهاد میشود به سراغ بررسی انگشتان خود بروید که با خراشیدگی همراه نباشند. وجود کوچکترین ایراد یا برآمدگی یا خراش در نوک انگشتان سبب میشود تا حسگر اثر انگشت از شناخت درست انگشت شما خودداری کند زیرا بر اساس الگویی که در گذشته برای آن تعریف نمودهاید عمل نمیکنید. همین موضوع سبب خواهد شد تا شناسایی اثر انگشت شما به درستی انجام نگیرد که در چنین شرایطی پیشنهاد میشود همیشه یک انگشت از دست راست و یک انگشت از دست چپ خود را برای گوشی فعال کنید تا در مواقع بروز مشکلات این چنینی بتوانید از انگشت جایگزین کمک بگیرید.
۳. رطوبت
سومین مورد موجود در این لیست مربوط به رطوبت بوده است که باید بدانید امروزه خیس بودن اثر انگشت یک مانع برای اثبات الگوی صحیح در شناسایی اثر انگشت بوده است. همین موضوع سبب شده تا اشخاصی که در هنگام باز نمودن گوشی دستشان خیس است با مشکلاتی نظیر عدم ارائه اثر انگشت صحیح مواجه شوند. در چنین شرایطی پیشنهاد میشود که انگشتان خود را در ابتدا عاری از هرگونه رطوبت کنید و سپس به سراغ تست آن بروید.
۴. مشکلات نرم افزاری
چهارمین گزینه موجود در این لیست مربوط به مشکلات نرمافزاری بوده است که باید بدانید موارد این چنینی که از طریق بخشهای نرمافزاری به شما خدمات میدهند همیشه امکان تداخل را داشتهاند. یکی از مهمترین آنها حسگر اثر انگشت بوده که اگر با این مشکل مواجه شدهاید پیشنهاد میشود گوشی هوشمند خود را یک بار ریستارت کنید تا تاریخچه و تغییرات ایجاد شده در بخش نرمافزاری آن پاکسازی شود. با ریستارت نمودن گوشی، باید رمزی که برای مواقع ضروری ثبت کردهاید را برای اولین بار وارد کنید و سپس به سراغ تست اثر انگشت بروید. در صورتی که مشکل پابرجا بود، ریست فکتوری گوشی باید قدم بعدی شما باشد. البته حتما حواستان باشد که از قبل، از اطلاعات گوشی خود بکاپ گرفته باشید.
۵. مشکلات سخت افزاری
اگر هیچ یک از موارد فوق برایتان کارایی نداشت باید بدانید که با مشکل سخت افزاری مواجه شدهاید که در چنین شرایطی پیشنهاد میشود به یک تکنسین موبایل مراجعه کنید. معمولا مشکلاتی که برای حسگر اثر انگشت پیش میآید سبب بروز مشکلات این چنینی میشود که از اصلیترین آنها میتوان به مواردی نظیر ضربات ناگهانی یا برخورد گوشی با زمین اشاره داشت که در این زمینه کوچکترین تغییر در ساختار اثر انگشت سبب از کار افتادن آن خواهد شد. نظر شما نسبت به روشهای ذکر شده در این مقاله چیست. اگر روش دیگری را سراغ دارید که میتواند برای کاربران مفید واقع شود، لطفا آن را برایمان دربخش نظرات به اشتراک بگذارید.
سخن پایانی
معرفی و بررسی روشهای مربوط به کار نکردن حسگر اثر انگشت گوشی پایان یافت که در این زمینه سعی نمودیم به اطلاعات مهمی اشاره داشته باشیم. با این حال نظر شما نسبت به موارد ذکر شده چیست؟ شما عزیزان میتوانید نظر خود را نسبت به این موارد بیان کنید و باما در بخش نظرات همراه باشید. بیتردید نظرات شما روی رشد و افزایش سطح کیفی این مقاله تاثیرگذار بوده است.