Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

کلودفر (Cloudflare) چیست و چگونه به وبسایت شما کمک می کند؟

کلودفلر چیست
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در زمان وبگردی و بازدید سایت های مختلف، صفحات کلودفلر یکی از شایع ترین صفحاتی هستند که می بینیم و می توانند کمی آزار دهنده باشند. در این مقاله از پلازا در مورد اینکه کلودفلر چیست و چطور می تواند به ما کمک کند صحبت خواهیم کرد.

در صورتی که یک سایت اینترنتی را مدیریت کنید، می دانید که امنیت سایت می تواند تا چه اندازه مهم و ضروری باشد. اگر در ابتدای راه باشید و تازه سایت خود راه راه انداخته باشید، ممکن است فکر کنید، کسی با شما کار ندارد که بخواهید امنیت سایت را بالا ببرید. اما باید گفت اینطور نیست. تنها کافی است مدتی از کار کردن سایت شما بگذرد تا کم کم سر و کله روبات ها و اسپمر ها پیدا شده و روی کارکرد کلی سایت شما تاثیر بگذارد. در این حالت است که سرویس دهنده های امنیتی می توانند به شما کمک کنند از شر خیلی از این موارد خلاص شوید. اگر بخواهیم بگوییم کلودفلر چیست باید گفت که با یکی از همین سرویس دهنده ها طرف هستیم که می تواند خدمات خوبی را به سایت ما بدهد.

در ادامه این مقاله با هم این موضوع که Cloudflare چیست و کار خود را از کجا شروع کرده و اکنون در چه مرحله ای قرار دارد، چه سرویس هایی به ما ارائه می کند و همینطور مزایا و معایب آن چیست به صورت کامل صحبت خواهیم کرد.

فهرست مطالب

کلودفلر چیست؟

خیلی از مواقع وقتی در حال وبگردی یا مشاهده محصولات مختلف در سایت ها هستیم، به صفحه ای هدایت می شویم که ممکن است چند ثانیه ای ما را معطل کند. این صفحه شاید برای خیلی از ما خسته کننده و ناخوشایند باشد و تنها چیزی که در این صفحه خودنمایی می کند و در بین متن های ریز و درشت و به هم ریخته انگلیسی آن می توانیم به صورت واضح آن را ببینیم، نام کلودفلر است. پس اولین نظری که می توانیم در مورد کلودفلر داشته باشیکم این است که در بعضی از موارد می تواند برای ما مزاحمت ایجاد کند. البته باید گفت کار به اینجا ختم نمی شود و در صورتی که شما آی پی خود را با استفاده از وی پی ان ها تغییر داده باشید، ممکن است حتی اجازه ورود به سایت را هم از شما گرفته و به طور کلی کار شما را مختل کند.

پلتفرم امنیتی کلودفلر چیست

باید گفت تمامی این بگیر و ببند ها مربوط به کار های امنیتی ای است که لازم است در مورد تهدید های مختلفی که می تواند برای سایت وجود داشته باشد انجام گیرد. در پاسخ به این سوال که کلودفلر چیست باید گفت یکم سرویس دهنده خدمات امنیت وب سایت است که در این حوزه به عنوان بزرگترین ارائه دهنده این امکانات شناخته می شود. به طور کلی سرویس هایی که توسط کلود فلر ارائه می شود از این قرارند:

  • جلوگیری از حملات اینترنتی برای وب سایت های مختلف
  • کمک به وب سایت ها در زمان حملات
  • کمک به بهینه سازی سرعت سایت های اینترنتی

البته در مورد سرویس هایی که برای وبسایت ها فراهم می کند در ادامه به صورت موردی صحبت خواهیم کرد، اما می توان گفت این سرویس دهنده در این سه حوزه اصلی فعالیت بیشتری دارد. در ادامه در مورد اینکه پیشینه کلودفلر چیست و اکنون چه جایگاهی در اینترنت دارد بیشتر صحبت می کنیم.

تاریخچه کلودفلر چیست؟

کلودفلر اولین بار فعالیت خود را به صورت رسمی در 14 سال پیش، یعنی سال 2009 شروع کرد. این کمپانی آمریکایی با این هدف که بتواند یک سرویس ویژه سیستم توزیع محتوا یا همان CDN را راه اندازی کند کار خود را در سانفرانسیسکو کالیفرنیا شروع کرد. بنیان گذاران این شرکت متیو پرینس، لی هالووی و میشل زاتلین بوند که می توانید در تصویر زیر آنها را ببینید.

بنیانگذاران کلودفلر

نکته جالب اینجاست که برنامه نویس اصلی این پروژه امنیتی که زیرساخت های اصلی برنامه کلودفلر را نوشته بود یعنی لی هالووی (فرد وسط در تصویر) به سرنوشت عجیبی دچار شد و بعد از مدتی سلامت روان خود را از دست داد. اکنون مدیریت و هدایت این شرکت توسط دو عضو دیگر این مجموعه انجام می شود.

کلودفلر بعد از رشد خود در سال 2014 شروع به راه اندازی شرکت های مختلف امنیتی کرد و تاکنون بیش از ده شرکت امنیتی جانبی مانند CryptoSeal، Eager Platform Co، S2 Systems و… را راه اندازی کرده است که هر کدام در کارهای مختلف در سطح وب و اینترنت فعالیت دارند. همینطور سیاست ارائه خدمات رایگان این مجموعه که از سال 2014 با ارائه سرویس های ضد حملات دیداس شروع شد، و در سال 2017 با ارائه خدمات دیگری تکمیل شدف یکی از بهترین و پرکاربردترین پشتیبانی های امنیتی در اینترنت به شمار می رود.

در سال 2019 سهام آن کلودفلر در بورس نیویورک با قیمت 15 دلار عرضه شد. این نقطه را می توان سرآغاز موفقیت مالی این شرکت و سرمایه گذاران ان دانست که سرمایه خوبی را هم برای این شرکت فراهم کرد و طبق بررسی های انجام شده در سه ماهه چهارم سال 2022، یعنی یک سال پیش، این شرکت بار امنیتی 20 درصد از کل سایت های اینترنتی را به دوش می کشید. کلودفلر تمامی این اعتبار و قدرتی که دارد را مدیون سرویس های با کیفیت خود می باشد. در ادامه این موضوع که سرویس های کلودفلر چیست را بررسی خواهیم کرد.

سرویس های کلودفلر کدامند!؟

تا به اینجا به صورت جسته و گریخته و همینطور کلی در مورد سرویس ها و خدمات خوب کلودفلر که البته در حوزه امنیت وبسایت هستند صحبت کرده ایم. اما باید گفت این همه ماجرا نیست و کلودفلر می تواند سرویس های مخهلتفی را برای شما داشته باشد. در صورتی که به دنبال این هستید که بدانید کلودفلر چه کمکی به سایت شما و سایر وب سایت ها می کند، باید بگوییم که این موارد مهمترین و اصلی ترین برنامه هایی هستند که کلودفلر دارد:

سرویس های کلودفلر کدامند!؟

 

1. ارائه سرویس CDN یا همان شبکه توزیع محتوا

یکی از اولین خدماتی که کلودفلر به کاربران خود ارائه داد، سرویس های توزیع محتوا یا همان CDN ها بود. در سرویس CDN داده های ثابت سایت مانند تصاویر و فایل های گرافیکی و… روی سرور های مختلفی که در مکان های جغرافیایی مختلف کپی شده اند قرار می گیرد. در این شرایط وقتی کاربری بخواهد به یک سایت دسترسی داشته باشد، این اطلاعات از نزدیکترین سرور برای وی ارسال شده و این موضوع باعث بالاتر رفتن سرعت و بهبود کیفیت می شود.

به طور مثال فرض کنید شما از ایران می خواهید به اطلاعات سایتی دسترسی داشته باشید که سرور آن در آمریکاست، بدیهی است استخراج اطلاعات از فاصله سه قاره و یک اقیانوس زمان زیادی را از شما خواهد گرفت. اما در صورتی که این اطلاعات در یک سرور در مسافتی نزدیک تر مانند ترکیه هم ذخیره شده باشند، سرعت می تواند بسیار افزایش پیدا کند. در صورتی که در مورد CDN ها نیاز به توضیحات تکمیلی دارید می توانید سری به مقاله CDN چیست بزنید. همینطور مقاله بهترین CDN های خارجی به شما کمک می کند بهترین شبکه های توزیع محتوایی که می توانید برای سایت خود استفاده کنید را پیدا کنید.

2. سرویس های ضد حملات دیداس

این مورد یکی دیگر از مهمترین و محسوس ترین سرویس هایی است که کلودفلر ارائه می دهد. در ابتدای مقاله در مورد صفحات کپچای کلودفلر که در زمان بازدید از سایت های مختلف به آنها بر می خوریم صحبت کردیم. اینها در واقع به نوعی همین سرویس هستند که در حال بررسی آی پی ما برای تشخیص این موضوع هستند که آیا ما یک بازدید کننده سالم هستیم، یا یک ربات خرابکار که سعی در ایجاد اختلال در عملکرد سایت داریم.

حملات دیداس در واقع حملاتی هستند که در آنها ربات ها و هکر ها انقدر بار کاری یک سایت یا شبکه را بالا می برند که این سایت دیگر توان پاسخگویی به کاربران واقعی خود را نداشته باشد. کلود فلر در این حملات نقش یک سپر را بازی می کند. تصویر زیر می تواند این موضوع که مکانیزم کاری کلود فلر چیست را به خوبی به شما نمایش دهد.

سرویس های ضد حملات دیداس

 

3. سرویس های امنیت ابری

هر چند کار اصلی کلودفلر جلوگیری از حملات است، اما در صورتی که شما از این سیستم امنیتی استفاده نکنید و تازه بعد از حمله به سراغ آن برود، باز هم می تواند امکانات مختلفی را برای شما فراهم کرده و با سرویس هایی که در اختیار شما قرار می دهد، این حمله را کنترل کرده و سایت شما را به حالت عادی بازگرداند. برای این منظور کلودفلر منابع ابری بالایی را در اختیار سایت مورد حمله قرار گرفته می گذارد تا دوباره سایت را زنده کند، بعد از این کار نوبت به شناسایی عوامل خرابکار می رسد.

این عملیات هم به صورت اسکن سایت و هم به صورت بررسی جریان ترافیک ورودی روی آن انجام شده تا ربات هایی که درخواست های مخرب را ارسال می کنند، شناسایی کرده و دسترسی آنها به سایت را به صورت کلی قطع کند. این مورد یکی از پرطرفدار ترین سرویس هایی است که کلودفلر در اختیار کاربران خود قرار داده و می تواند بسیار نجات بخش باشد.

سرویس های امنیت ابری

4. سرویس SSL رایگان

گواهینامه های SSL یکی از مهمترین المان ها در سایت به شمار می رود که تضمین کننده محرمانگی ارتباط بین سایت و کاربران است. حالتی را فرض کنید که در آن شما در حال ارسال اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم ان در یک سایت برای خرید هستید، از کجا می توانید مطمئن باشید که این اطلاعات توسط کس دیگری شنود نشده و سوء استفاده نمی شود!؟ رمزگذاری به روش SSL می تواند در اینجا بسیار مهم باشد و کلودفلر یکی از چندین شرکتی است که می تواند این کار را برای شما انجام دهد.

البته در صورتی که از یک هاستینگ خوب برای این منظور استفاده کرده باشید، این سرویس به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته می شود. اما اگر به هر دلیلی این سرویس روی سایت شما فعال نیست، می توانید آن را به صورت رایگان از کلودفلر بگیرید.

مواردی که تا به اینجا با هم بررس کردیم، مهمترین گزینه هایی بودند که در پاسخ به سوال سرویس های کلودفلر چیست می توانستیم معرفی کنیم، اما باید گفت سرویس های کلودفلر از این موارد بسیار بیشتر بوده و در صورتی که سری به سایت این سرویس دهنده بزنید می توانید آنها را مشاهده کنید. در صورتی که قصد دارید از این سرویس ها استفاده کنید، مقاله راهنمای خرید اکانت کلودفلر می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

سرویس SSL رایگان

مزایا و معایب کلودفلر چیست؟

در این بخش از مقاله قرار است به مزیت ها و معایبی که کلودفلر می تواند داشته باشد بپردازیم و ببینیم در صورتی که به سراغ این ارائه دهنده بزرگ خدمات امنیتی برویم، چه مزیت هایی نسبت به سایر رقیبان آن بدست خواهیم آورد و همینطور با چه چالش هایی مواجه خواهیم شد. جدول زیر می تواند لیستی کامل از این مزیت ها و معایب را در اختیار شما بگذارد.

مزایای کلودفلرمعایب کلودفلر
  • بالا بردن سرعت وب سایت(ممکن است سرویس CND در ایران مشکلاتی داشته باشد)؛
  • امنیت تقویت شده با جدیدترین ماژول ها و تکنولوژی ها امنیتی؛
  • پشتیبانی کامل در برابر حملات DDoS و DoS؛
  • ارائه سرویس SSL رایگان؛
  • راه اندازی و مدیریت ساده؛
  • ارائه پلن های رایگان با سطح امکانات خوب؛
  • امکان شخصی سازی محدود؛
  • ممکن است با بعضی از قابلیت های سایت شما تداخل ایجاد کند؛
  • احتمال نقض حریم خصوصی به دلیل کنترل جریان ترافیک سایت وجود دارد؛
  • در شرایط اینترنتی ایران ممکن است با مشکل مواجه شود؛
  • در صورتی که خود کلودفلر دچار مشکل و اختلال شود، سایت شما نیز دچار مشکل خواهد شد؛

با توجه به موراید که گفته شد باید دقت داشت که آیا واقعا به کارگیری این سرویس برای سایت های داخلی در ایران و سایت هایی که بیشتر کاربران آنها ایرانی هستند می تواند مفید باشد یا خیر! به هر حال فعال کردن ویژگی های امنیتی در این سطح از تصمیماتی است که باید قبل از فعالسازی آن حسابی شرایط را بررسی کنید!

مزایا و معایب کلودفلر چیست

نتیجه گیری

 کلودفلر چیست سوالی بود که در این مقاله به بررسی ان پرداختیم و دیدیم که این ارائه دهنده سرویس های امنیتی بزرگ که خیلی از سایت ها از سرویس های آن استفاده می کنند تا چه اندازه می تواند برای ما مفید باشد و آیا بدرد سایت ما میخورد یا خیر. در کل باید گفت کلودفلر می تواند کارهایی مانند ارائه CDN، پشتیبانی سایت در زمان حملات سنگین، جلوگیری از حملات DoS و DDoS، و همینطور ارائه گواهینامه SSL به صورت رایگان را برای ما انجام دهد. البته معمولا مشکلاتی را تشخیص کاربران ایرانی به عنوان عوامل مخرب دارد که می توانند دردسر ساز باشند. در صورتی که نظری در رابطه با این سرویس دهنده و به کار گرفتن یا رد آن دارید، خوشحال می شویم آن را با به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402