بهترین گوشی کوچک هوشمند بازار کدام است؟ کوچک ترین گوشی های اندروید طرفداران خاص خود را دارند و بسیاری از کاربران بهدنبال آنها هستند. در ادامه با پلازا همراه باشید تا با گوشی های لمسی کوچک که میتوانید خریداری کنید، آشنا شویم.
گوشیهای هوشمند طی چندین سال گذشته آنقدر بزرگ شدند که خیلی از ما فراموش کردیم بیشتر آنها برای کوچکتر شدن رقابت میکردند. زمانی یک گوشی ۴.۷ اینچی بسیار بزرگ بهحساب میآمد اما حالا گوشیهای پرچمدار مثل آیفون ۱۵ پرو مکس یا گلکسی S24 اولترا، همگی حدود ۶.۷ اینچ یا حتی بیشتر هستند. اما اگر جزو کسانی هستید که از کار با گوشیهای بزرگ لذت نمیبرید و بهدنبال گوشی هستید که بتوانید با یک دست بهراحتی از آن استفاده کنید، باید بهسراغ بهترین گوشی های کوچک بازار که در این مطلب معرفی میکنیم بروید.
فهرست مطالب
بهترین گوشی های کوچک بازار
اولین نکتهای که باید هنگام معرفی بهترین گوشی های لمسی کوچک به آن اشاره کنیم این است که تعداد این Smartphone ها در بازار زیاد نیست. بیشتر شرکتهای بزرگ مثل سامسونگ و اپل، دیگر گوشی کوچکتر از ۶ اینچ تولید نمیکنند. حتی اپل نیز در سال ۲۰۲۲ سری مینی آیفونهای خود را از پرچمدارانش حذف و آن را با یک مدل بزرگ پلاس جایگزین کرد. اما هنوز هم گوشیهای کوچک پیدا میشوند، بهشرطی که شما تا ۶ اینچ را کوچک بهحساب بیاورید!
۱. سامسونگ گلکسی S24؛ بهترین گوشی کوچک
- نمایشگر: ۶.۲ اینچی داینامیک LTPO امولد 2X با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: اگزینوس ۲۴۰۰
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری One UI 6.1
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۰ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۴۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۲۵ وات
- قیمت: از ۴۹ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر جدید LTPO، شارژدهی بسیار خوب، عملکرد عالی، دوربینهای قدرتمند
نقاط ضعف: افت عملکرد شدید پردازنده تحت بار زیاد، سرعت شارژ کم
سامسونگ در گلکسی S24 از یک نمایشگر جدید LTPO با روشنایی بیشتر و البته اندازه کمی بزرگتر استفاده کرده است. مهمتر از همه، ظرفیت باتری کمی افزایش پیدا کرده است و حالا گوشی از تمامی مدلهای قبلی خود، شارژدهی بهتری دارد. علاوه بر این، هوش مصنوعی Galaxy AI نیز یکی دیگر از قابلیتهای جدید پرچمدار کوچک سامسونگ بهحساب میآید.
در بخش تراشه یک بار دیگر شاهد بازگشت اگزینوس این بار با مدل ۲۴۰۰ هستیم. این تراشه البته برخلاف مدل قبلی، از لحاظ عملکرد قابل مقایسه با تراشه پرچمدار اسنپدراگون است اما مشکلاتی مثل بالا رفتن حرارت و افت عملکرد را همچنان حفظ کرده است؛ با این همه گلکسی S24 یکی از بهترین و قدرتمندترین گوشیهای پرچمدار کوچکی است که میتوانید برای خرید درنظر داشته باشید. بهخصوص با درنظر گرفتن پشتیبانی نرمافزاری ۷ سالهای که این گوشی خواهد داشت.
۲. آیفون ۱۳ مینی؛ بهترین موبایل کوچک لمسی
- نمایشگر: ۵.۴ اینچی سوپر رتینا XDR اولد با رزولوشن 1080p
- پردازنده: اپل A15
- سیستمعامل: iOS 15
- رم: ۴ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۲ مگاپیکسل
- باتری: ۲۴۳۸ میلیآمپر
- قیمت: از ۶۰ میلیون تومان
نقاط قوت: وزن کم و اندازه جمعوجور، عملکرد فوقالعاده، دوربینهای بسیار خوب
نقاط ضعف: شارژدهی ضعیف، قیمت بسیار بالا، نمایشگر 60 هرتز
آیفون 13 مینی با اختلاف، کوچکترین گوشی آیفون موجود در بازار ایران است. با توجه به نمایشگر ۵.۴ اینچی و پردازنده A15، میتوان آن را قدرتمندترین گوشی کوچک نیز بهحساب آورد. اپل در این مدل از همان پردازنده قدرتمند سری آیفون ۱۳ و همچنین مدلهای غیر پرو سری آیفون ۱۴ استفاده کرده است و برخلاف آیفون ۱۲ مینی، حافظه پایه آن را هم به 128 گیگابایت ارتقا داده است.
این مدل همچنین باتری بزرگتری هم نسبت به مدل قبلی خود دارد اما با این وجود از نظر شارژدهی همچنان عملکرد جالب توجهی ندارد. شاید مهمترین نقطه قوت آن در کنار پردازنده A15، دوربینهای دوگانه آن باشد که با سنسورهای بهتر، بهبود قابلیتهای ضدلرزش و حالتهای جدیدی مثل حالت سینمایی، از هر لحاظ بهترین است. همچنین دوربین سلفی گوشی هم حرفهای زیادی برای زدن دارد.
۳. سامسونگ گلکسی زد فلیپ ۵
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی داینامیک امولد 2X با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری One UI 5.1
- رم: ۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۲ مگاپیکسل
- باتری: ۳۷۰۰ میلیآمپر با شارژ ۲۵ وات
- قیمت: از ۴۸ میلیون تومان
نقاط قوت: لولای جدید، نمایشگر کاور بزرگتر، دوربینهای بسیار خوب، تراشه قدرتمند، شارژدهی بهتر از قبل
نقاط ضعف: افت عملکرد شدید، از DeX پشتیبانی نمیکند
گلکسی زد فلیپ ۵ با دو تغییر مهم نسبت به مدل قبلی خود همراه شده است؛ اولین تغییر استفاده از یک لولای جدید برای گوشی است که سبب شده گوشی بالاخره بدون افتادن فاصله میان دو بخش نمایشگر، بسته شود. این موضوع همچنین سبب شده این گوشی سامسونگ کوچک، در حالت بسته ضخامت کمتری هم داشته باشد.
تغییر بعدی مربوط به نمایشگر کاور است که حالا اندازه بزرگتری دارد و به همین خاطر، دیگر یک بخش غیرقابل استفاده و اضافی نیست. به این موارد باید تراشه جدیدتر و بهینهتر اسنپدراگون ۸ نسل ۲ را هم اضافه کنیم که علاوه بر عملکرد بهتر، مصرف باتری گوشی را هم بهبود داده است.
۴. ایسوس زنفون ۱۰
- نمایشگر: ۵.۹۲ اینچی سوپر امولد با رفرشریت ۱۴۴ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- سیستمعامل: اندروید ۱۳
- رم: ۸/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۳ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۴۳۰۰ میلیآمپر با شارژ ۳۰ وات
- قیمت: از ۵۱ میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی زیبا و متفاوت، شارژدهی فوقالعاده، جک هدفون، عملکرد بسیار عالی
نقاط ضعف: حداکثر روشنایی نمایشگر در حد رقبا نیست، پشتیبانی نرمافزاری کوتاه، فاقد دوربین تلهفوتو است
ایسوس زنفون ۱۰ با نمایشگر ۵.۹۲ اینچی خود، یکی از کوچک ترین گوشی های اندروید در بازار بهحساب میآید. گوشی که با پیروی از همان فرمول موفق زنفون ۹ و ۸ ساخته شده است و با توجه به اندازهای که دارد، بدون رقیب است. ایسوس توانسته یک باتری ۴۳۰۰ میلیآمپری را در کنار جک هدفون در این گوشی جای بدهد. مهمتر از همه این که تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ نیز با وجود ابعاد کوچک گوشی، دچار مشکلاتی مثل بالا رفتن حرارت نمیشود.
البته گوشی برخلاف قبل فوکوس خودکار را از دوربینهای فوقعریض و سلفی حذف کرده است و همچنین فاقد یک لنز تلهفوتو مثل اکثر رقبا در این بازه قیمتی است. همچنین ایسوس تنها تا ۲ نسخه بعدی اندروید را برای آن منتشر خواهد کرد که اصلا با استانداردهای این روزها همخوانی ندارد؛ اما با این همه و با توجه به ابعاد کوچکی که زنفون ۱۰ دارد، بدون تردید یکی از برترین گزینههایی است که میتوانید مدنظر داشته باشید.
۵. اپل آیفون ۱۵
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی سوپر رتینا XDR اولد
- پردازنده: اپل A16
- سیستمعامل: iOS 17
- رم: ۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۴۸ مگاپیکسل
- باتری: ۳۳۰۰ میلیآمپر
- قیمت: از ۴۲ میلیون تومان
نقاط قوت: قاب خمیده، نمایشگر اولد با روشنایی بالا و جزیره داینامیک، شارژدهی خوب، عملکرد عالی، دوربینهای بسیار عالی
نقاط ضعف: نمایشگر ۶۰ هرتزی، فاقد لنز تلهفوتو است
اگر آیفون ۱۵ را با رقبای اندرویدی مقایسه نکنیم و تنها آن را در کنار محصولات اپل قرار دهیم، میتوانیم بگوییم این گوشی نسبت به مدل قبلی، تغییرات مثبت زیادی داشته است و حالا یک گوشی نسبتا کوچک و ارزشمند است. اپل در این گوشی از یک نمایشگر جدید با روشنایی بسیار بیشتر نسبت به قبل استفاده کرده و بالاخره ناچ را نیز از این مدل حذف کرده است. همچنین درگاه لایتنینگ نیز جای خود را به یک درگاه USB-C داده است و مهمتر از همه یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی جدید نیز جایگزین دوربین قدیمی قبلی شده است و میتواند تصاویر بهمراتب بهتری بگیرد.
البته که با توجه به قیمتی که این گوشی دارد، نقاط ضعف و مشکلاتی هم هست که باید درنظر بگیرید. اول از همه این که ارزش خرید رقبای اندرویدی در این بازه قیمتی بهمراتب بیشتر از آیفون ۱۵ با نمایشگر ۶۰ هرتز و دوربین دوگانه است. همچنین عدم رجیستری این گوشی در ایران نیز مشکل بعدی است که سر راه علاقهمندان به آن قرار دارد. اما اگر این موارد اهمیت زیادی برایتان ندارند، آیفون ۱۵ یک گوشی بهمراتب بهتر از مدلهای قبلی خود است و ارزش خرید بالایی هم دارد.
۶. شیائومی ۱۴
- نمایشگر: ۶.۳۶ اینچی LTPO اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری HyperOS
- رم: ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۵۰ + ۵۰ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۴۶۰۰ میلیآمپر با شارژ ۹۰ وات
- قیمت: از ۴۰ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر جدید، ابعاد کوچک، شارژدهی فوقالعاده، سرعت شارژ بالا، دوربینهای بسیار عالی
نقاط ضعف: افت عملکرد تحت بار زیاد، قیمت نسبتا زیاد
شیائومی ۱۴ یکی دیگر از گوشیهای جمعوجور گرانقیمت بازار است. این گوشی با وجود ابعاد نسبتا کوچکی که دارد، از دوربینهای بینظیری برخوردار است و یک پنل LTPO را نیز در کنار شارژدهی بسیار عالی، در اختیارتان قرار میدهد.
شیائومی ۱۴ نسبت به شیائومی ۱۳، از یک نمایشگر جدید اولد LTPO با رفرشریت تطبیقی بهره میبرد. نکته قابل توجه این است که این نمایشگر، روشنایی بهمراتب بیشتری هم نسبت به قبل دارد و رزولوشن آن نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش سرعت شارژ، دوربین تلهفوتو جدید ۵۰ مگاپیکسلی و البته تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳، از دیگر تغییرات مثبت این مدل نسبت به مدل قبلی هستند.
البته سیستمخنککننده گوشی عملکرد خیلی خوبی ندارد و تراشه تحت بار زیاد دچار افت عملکرد شدیدی خواهد شد. اما به غیر از این، نمیتوانیم ایراد چندانی به این پرچمدار شیائومی وارد کنیم.
۷. سامسونگ گلکسی S23؛ گوشی سامسونگ کوچک
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی داینامیک امولد 2X با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری One UI 5.1
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۰ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۳۹۰۰ میلیآمپر با شارژ ۲۵ وات
- قیمت: از ۴۰ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر اولد بسیار عالی، شارژدهی طولانی، عملکرد فوقالعاده، دوربینهای قدرتمند
نقاط ضعف: افت عملکرد شدید تحت بار زیاد
گلکسی S23 یک پرچمدار جمعوجور دیگر از سامسونگ است که میتواند برای بسیاری از کاربران ارزش خرید بالایی داشته باشد. گوشی دارای یک نمایشگر ۶.۱ اینچی اولد است و کمی از گلکسی S24 نیز اندازه کوچکتری دارد و علاوه بر قیمت کمتر، بسیاری از قابلیتهای آن گوشی را نیز در اختیارتان قرار میدهد.
از جمله نقاط قوت شاخص این گوشی سامسونگ کوچک، میتوان به نمایشگر اولد بسیار عالی با روشنایی قابل توجه در کنار عملکرد روان تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ و همچنین دوربینهای فوقالعاده گوشی اشاره کرد.
۸. اپل آیفون ۱۵ پرو
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی LTPO سوپر رتینا XDR اولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- پردازنده: اپل A17 پرو
- سیستمعامل: iOS 17
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۲ + ۴۸ مگاپیکسل
- باتری: ۳۲۰۰ میلیآمپر
- قیمت: از ۷۵ میلیون تومان
نقاط قوت: وزن کمتر از قبل، نمایشگر عالی، عملکرد بسیار خوب، فیلمبرداری و عکاسی بینظیر
نقاط ضعف: قیمت بسیار بالا
آیفون ۱۵ پرو تغییرات خیلی زیادی نسبت به مدل قبلی خود نداشته است و تنها در چند بخش جزئی بهبود پیدا کرده است. گوشی همچنان نقاط قوت قبلی خود مثل نمایشگر بسیار عالی، کیفیت ساخت بینظیر، دوربینهای فوقالعاده و بلندگوهای قدرتمند خود را حفظ کرده است و همچنین بالاخره با درگاه USB-C نیز وارد بازار شده است.
البته که قیمت بالا و برخی مشکلات عملکردی مربوط به تراشه جدید و ۳ نانومتری A17 پرو از جمله نقاط ضعف آیفون ۱۵ پرو هستند و در ایران نیز باید عدم رجیستری گوشی را هم به این لیست اضافه کنیم؛ با این حال در میان گوشیهایی با نمایشگر لمسی ۶.۱ اینچ یا کوچک تر، بهسختی میتوان گوشی کاملتر از آیفون ۱۵ پرو پیدا کرد.
۹. گوگل پیکسل 7a
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی اولد با رفرشریت ۹۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: تنسور G2
- سیستمعامل: اندروید ۱۳
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸ گیگابایت
- دوربینها: ۱۳ + ۶۴ مگاپیکسل
- باتری: ۴۳۰۰ میلیآمپر
- قیمت: از ۲۰ میلیون تومان
نقاط قوت: دوربینهای در حد پرچمداران، تراشه قدرتمند، اندروید خام با پشتیبانی منظم و طولانی
نقاط ضعف: قیمت بالاتر از رقبا، نمایشگر ۹۰ هرتز، حافظه محدود، سرعت شارژ پایین
پیکسلهای گوگل همیشه در ایران قیمت بالایی داشتند و به همین خاطر خیلی مورد اقبال قرار نگرفتند. پیکسل 7a اما میتواند برای کسانی که بهدنبال یک گوشی کوچک لمسی با قیمت کمتر از پرچمداران هستند، گزینه مناسبی باشد. بهخصوص کسانی که عکاسی هم برایشان اهمیتی زیادی دارد.
پیکسل 7a در این بازه قیمتی، رقبای بسیار زیاد و سرسختی دارد. این گوشی برخلاف اکثر میانردهها و حتی گوشیهای اقتصادی، دارای یک نمایشگر ۹۰ هرتزی است و از شارژدهی و سرعت شارژ نهچندان جالبی هم بهره میبرد. همچنین تنها با حافظه ۱۲۸ گیگابایتی عرضه شده است و تراشه پرچمدار تنسور G2 نیز با وجود عملکرد بسیار عالی که دارد، تحت بار زیاد دچار مشکلاتی مثل بالا رفتن حرارت و افت عملکرد شدید میشود.
اما از طرف دیگر شما یک گوشی ۶.۱ اینچی خواهید داشت که برخلاف اکثر گوشیهایی با این ابعاد، قیمت خیلی بالایی ندارد و از اندروید خام بهره میبرد و تا مدت زمان طولانی نیز نسخههای بعدی و آپدیتهای امنیتی را بهصورت منظم دریافت میکند. همچنین تراشه تنسور G2 نیز از تمامی تراشههای میانرده عملکرد بهتری دارد و مهمتر از همه دوربینهای گوشی عملکردی در حد و اندازههای گوشیهای پرچمدار دارند.
۱۰. آیفون SE 2022؛ از بهترین گوشی های کوچک هوشمند آیفون
- نمایشگر: ۴.۷ اینچی رتینا IPS LCD
- پردازنده: اپل A15
- سیستمعامل: iOS 15.4
- رم: ۴ گیگابایت
- حافظه: ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ مگاپیکسل
- باتری: ۲۰۱۸ میلیآمپر
- قیمت: از ۳۱ میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده A15، پشتیبانی از شارژ بیسیم
نقاط ضعف: طراحی قدیمی، نمایشگر با رزولوشن پایین، تنها یک دوربین دارد، قیمت بسیار بالا
گوشی موبایل کوچک و نازک آیفون SE مدل 2022، کوچکترین گوشی لمسی اپل بهحساب میآید. اپل این گوشی با صفحه نمایش کوچک را در سال ۲۰۲۲ عرضه کرده اما از همان طراحی قدیمی با حاشیههای بزرگ اطراف نمایشگر و البته دکمه خانه استفاده کرده است. در حقیقت بخش قابل توجهی از قسمت جلویی گوشی را حاشیههای بالا و پایین نمایشگر به هدر دادهاند؛ به همین خاطر نمایشگر گوشی بسیار کوچک است و رزولوشن پایینی هم دارد. به خاطر همین طراحی قدیمی، برخی گوشیهای کوچکتر از آن، در دست از این گوشی بزرگتر جلوه میکنند.
با این همه شما به همان پردازنده A15 سری آیفون ۱۳ در کنار شارژ بیسیم و مقاومت در برابر آب دسترسی خواهید داشت و دوربین تک ۱۲ مگاپیکسلی گوشی هم عملکرد قابل قبولی در هنگامی که نور کافی وجود داشته باشد، دارد.
۱۱. شیائومی ۱۲
- نمایشگر: ۶.۲ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۱
- سیستمعامل: اندروید ۱۲ با رابط کاربری MIUI 13
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- دوربینها: ۵ + ۱۳ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۴۵۰۰ میلیآمپر با شارژ سریع ۶۷ وات
- قیمت: از ۱۷ میلیون تومان
نقاط قوت: شارژ فوقسریع، نمایشگر با کیفیت و ۱۲۰ هرتز، عملکرد بسیار عالی
نقاط ضعف: رابط کاربری MIUI هنوز جای کار دارد، فاقد گواهی IP است، شارژدهی ضعیف
گوشی سایز کوچک لمسی شیائومی ۱۲، پرچمدار سال ۲۰۲۲ شیائومی است و با توجه به قیمت کمتر، میتواند بهترین جایگزین برای موبایل های پیکسل 7a یا حتی گلکسی S23 باشد؛ البته بهشرطی که مشکلی با رابط کاربری شلوغ MIUI نداشته باشید. شیائومی ۱۲ از بهترین گوشی های هوشمند سایز کوچک است که از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ استفاده میکند و دوربینهایش نیز عملکرد بسیار خوبی دارند.
اما مانند اکثر گوشیهای کوچک، شارژدهی آن تعریفی ندارد. خوشبختانه شیائومی با علم به این موضوع، پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ وات را به گوشی اضافه کرده است. همچنین نمایشگر ۱۲۰ هرتزی امولد آن نیز جزو بهترینها است و میتواند لذت فراوانی از کار با گوشی بهشما بدهد. این گوشی، بهترین گوشی کوچک شیائومی در بازار است.
۱۲. گوگل پیکسل 6a؛ گوشی اندروید کوچک
- نمایشگر: ۶.۱ اینچی اولد با رزولوشن 1080p
- پردازنده: گوگل تنسور
- سیستمعامل: اندروید ۱۲
- رم: ۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸ گیگابایت
- دوربینها: ۱۲ + ۱۲ مگاپیکسل
- باتری: ۴۴۰۰ میلیآمپر
- قیمت: از ۱۵ میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار عالی، شارژدهی بسیار خوب، پشتیبانی نرمافزاری طولانی مدت، دوربینهای فوقالعاده
نقاط ضعف: نمایشگر ۶۰ هرتز، شارژ ۱۸ وات، قیمت بالا نسبت به رقبا در بازار ایران
گوگل پیکسل 6a مانند پیکسل 7a از یک نمایشگر لمسی ۶.۱ اینچی بهره میبرد و آنقدرها هم کوچک نیست؛ با این حال قیمت بهمراتب کمتری دارد و یکی از ارزانترین گوشیهای هوشمند با این سایز، بازار است. متاسفانه این نمایشگر یک پنل ۶۰ هرتزی است؛ درست مثل آیفون ۱۳ مینی.
از طرف دیگر بهلطف پردازنده گوگل تنسور، که در گوگل پیکسل 6 و پیکسل 6 پرو نیز استفاده شده بود، عملکرد گوشی بسیار عالی است. همچنین دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی نیز یکی از بهترین دوربینها است و با توجه به پردازشهای نرمافزاری گوگل، میتواند تصاویر را با کیفیت بهتری از تمامی رقبا حتی در بازههای قیمتی بالاتر، ثبت کند.
همچنین از دیگر نقاط قوت گوشی میتوان به شارژدهی آن اشاره کرد. البته سرعت شارژ گوگل پیکسل 6a خیلی زیاد نیست و فقط ۱۸ وات است. اما شاید بزرگترین نقطه ضعف گوشی، قیمت آن در بازار ایران باشد. متاسفانه این مدل هم مانند دیگر گوشیهای پیکسل، با قیمت بسیار بالاتری از قیمت جهانی در ایران عرضه میشود و همین موضوع سبب شده در مقایسه با سایر گوشیهایی که در بازه قیمتی پایینتری هستند، پیکسلهای گوگل ارزش خرید زیادی نداشته باشند.
سوالات متداول
بهترین گوشی موبایل لمسی کوچک سامسونگ کدام مدل است؟
از بهترین موبایل های کوچک لمسی که در میان گوشی های سامسونگ میتوانید بیابید٬ گوشی های گلکسی S24 و گلکسی زد فلیپ 5 هستند، که میتوانید مشخصات و قیمت هر یک از آنها را در این مقاله مطالعه کنید.
بهترین موبایل کوچک لمسی شیائومی کدام مدل است؟
اگر بخواهیم کوچکترین گوشی شیائومی را به شما معرفی کنیم و خیلی قدیمی نباشد و بتوانید در بازار ایران آن را پیدا کنید، باید به گوشی شیائومی ۱۴ اشاره کنیم.
جمع بندی
در این مقاله به معرفی بهترین گوشی های لمسی کوچک پرداختیم و ویژگیها و قیمت هر کدام از آنها را بررسی کردیم. بنظر شما بهترین و کوچک ترین گوشی های اندروید موجود در بازار ایران کدام است؟ اگر شما هم گوشی کوچک هوشمند میشناسید که در این لیست نام برده نشده است، نام آن را در قسمت کامنتها با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید. امیدواریم این مقاله کوچک ترین گوشی های اندروید برای شما مفید بوده باشد.
عه منم a01 core دارم واقعا خوش دست و سبکه
انگار که شما از وضعیت گوشی ها اطلاع ندارید... سامسونگ تقریبا اکثر گوشی های جدیدش بالای ۶ اینچه شیائومی هم همینطور فقط اپله که خیلی از گوشیهاش زیر ۶ یا حتی ۵ اینچه(iphon se 4/7 اینچه)