گوشی Poco M3 شیائومی در سال 2020 معرفی و عرضه شد. گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3 در آن زمان یکی از اقتصادیهای با ارزش بازار بهحساب میآمد. در این مطلب از پلازا قصد داریم بهصورت خلاصه نگاهی داشته باشیم به مشخصات گوشی پوکو ام ۳.
گوشیهای پوکو بهخصوص سری M محصولات آنها تقریبا از همان نسلهای اول توانستند نظر مثبت کاربرانی که بهدنبال محصولی اقتصادی با مشخصات و قابلیتهای قابل قبول باشند را به خود جلب کنند. از جدیدترین اعضای خانواده مثل پوکو M5 و البته پوکو M5s گرفته تا گوشیهایی مثل پوکو M4 پرو 5G که توانستند بهفروش قابل توجهی در بازار ایران دست پیدا کنند. گوشی Poco M3 شیائومی نیز جزو همین خانواده است. گوشی که حالا دیگر در بازار موجود نیست اما در زمان عرضه یکی از محصولات شاخص در دسته گوشیهای اقتصادی تبدیل شود. با ما همراه باشید تا بهصورت خلاصه مزایا و معایب گوشی Poco M3 شیائومی را مورد بررسی قرار دهیم.
همچنین در ویدیو زیر نیز میتوانید شاهد «بررسی گوشی شیائومی مدل پوکو اِم ۳» باشید:
فهرست مطالب
مشخصات گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3
ویژگیها | گوشی Poco M3 شیائومی |
---|---|
نمایشگر | 6.53 اینچی IPS LCD با رزولوشن 1080p |
پردازنده | اسنپدراگون 662 |
سیستم عامل | اندروید 10 با رابط کاربری MIUI 12 |
حافظه/رم | 4/6 گیگابایت رم | حافظه 64/128 گیگابایت |
دوربینها | 2 + 2 + 48 |
دوربین سلفی | 8 |
باتری | 6000 میلیآمپر با شارژ 18 وات |
قیمت | – |
گوشی Poco M3 شیائومی
با معرفی گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3، شیائومی و زیرمجموعه آن یعنی پوکو یک گوشی با قیمت ارزان و مشخصات قابل قبول را وارد دنیای گوشیهای هوشمند کردند. نمایشگر 1080p در کنار شارژدهی طولانی و همچنین طراحی متفاوت از جمله مهمترین مزایای گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3 بهحساب میآیند. در ادامه همراه ما باشید تا نگاه دقیقتری به این گوشی و قابلیتهای آن داشته باشیم.
طراحی گوشی شیائومی مدل پوکو اِم ۳
پوکو M3 از طراحی متفاوت و زیبایی بهره میبرد که حتی تا همین امروز در برخی محصولات 2023 شیائومی و خود پوکو نیز شاهد حضور المانهایی از آن هستیم. در بخش جلویی پنل نمایش تقریبا بیشتر قسمتها را به خود اختصاص داده و حاشیههای کمی دارد.
در قسمت بالایی نیز دوربین سلفی در یک ناچ قطرهای جای گرفته است و خود نمایشگر نیز با پوشش گوریلا گلس 3 محافظت میشود.
پنل پشتی اما از پلاستیک ساخته شده و کمی در حاشیههای کناری دارای خمیدگی است. پوکو در این بخش از پوششی شبیه به چرم مصنوعی استفاده کرده که سبب شده گوشی کمتر حس ارزان بودن به کاربر بدهد و مهمتر از همه به راحتی اثرانگشت را جذب نکند. اما در قسمت بالایی شما یک نوار تقریبا بزرگ شیشهای را دارید که در یک سمت از دوربینها میزبانی میکند و لوگو پوکو نیز در یک سمت دیگر قرار دارد. بهلطف همین نوار شیشهای است که گوشی توانسته ظاهر متفاوتی داشته باشد و از رقبایش پیشی بگیرد.
سخت افزار گوشی Poco M3 شیائومی
پرازنده ی گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3، اسنپدراگون 662 است. یک تراشه میانرده قدیمی که در اوایل سال 2020 معرفی شد. افزون بر این پردازنده گرافیکی گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3 نیز آدرینو 610 است.
در زمان عرضه این تراشه جزو بهترین تراشههای میانرده بازار نبود و در مقایسه با اسنپدراگون 720G، هلیو G80 و حتی اسنپدراگون 665 گزینه ضعیفتری بهحساب میآمد؛ به همین خاطر نیز گوشی در استفاده روزمره مثل اسکرول کردن صفحه برنامهها و سوییچ کردن میان برنامهها با لگ همراه میشود.
در بحث گیمینگ نیز با توجه به رزولوشن 1080p نمایشگر، گوشی نمیتواند عملکرد قابل قبولی داشته باشد و شما حتما باید رزولوشن بازی را به 720p کاهش دهید تا بتوانید تجربه روانی داشته باشید. با این همه و با توجه به حافظه داخلی و رم گوشی شیائومی مدل پوکو اِم ۳، این گوشی در زمان عرضه گوشی خیلی بدی هم نبود و برای استفاده معمولی گزینه مناسبی بهحساب میآمد. هرچند ممکن بود در استفاده عادی نیز برخی اوقات با لگ مواجه شوید که با توجه به قیمت گوشی کاملا قابل انتظار بود.
پوکو در بخش نمایشگر از یک پنل 6.53 اینچی IPS LCD با رزولوشن 1080p استفاده کرده است. انتظار رفرشریت بالا از این پنل نداشته باشید چرا که گوشی در زمانی ساخته شده که رفرشریت بالای 60 هرتز همچنان تنها در گوشیهای پرچمدار پیدا میشد. این پنل دارای حداکثر روشنایی 400 نیت و حداقل روشنایی 2.5 نیت است.
باتری یکی از مهمترین ویژگی های گوشی شیائومی مدل پوکو اِم ۳ است. گوشی با یک باتری 6000 میلیآمپری عرضه شده بود و از شارژ 18 وات نیز پشتیبانی میکرد. درست برخلاف گوشیهای جدیدتر پوکو که سرعت شارژ بسیار بیشتری دارند؛ به همین خاطر نیز شارژ کردن باتری غول آسای گوشی مدت زمان زیادی (حدود 3 ساعت) طول خواهد کشید.
خوشبختانه اما شارژدهی گوشی آنقدر عالی است که مدام نیازی نیست آن را شارژ کنید. گوشی بهراحتی میتواند تا 2 روز دوام بیاورد و اگر استفاده سبکی داشته باشید شاید به 3 روز هم برسید.
دوربین گوشی Poco M3 شیائومی
شیائومی احتمالا به دلیل اینکه میخواسته قیمت شیائومی پوکو ام 3 تا حد زیادی بالا نرود، از لنز فوقعریض در این گوشی استفاده نکرده و به جای آن به یک لنز 48 مگاپیکسلی عریض بسنده کرده است. همچنین در کنار این لنز یک سنسور مایکرو و یک سنسور عمقسنج چیدمان بخش دوربین را کامل میکنند. دوربین 48 مگاپیکسلی گوشی که یک دوربین 48 مگاپیکسلی واقعی است قادر است تصاویری با رزولوشن و کیفیت بالا به همراه جزییات فراوان به ثبت برساند.
با این حال به دلیل اینکه در گوشی از لرزش گیر اپتیکال خبری نیست هنگام عکاسی از محیطهایی که نور کافی ندارند باید بیش از اندازه مراقب حرکات دستتان باشید. همچنین مشکل دیگری که دوربین دارد این است که در برخی از صحنههایی که بیش از اندازه شلوغ و متراکم است نوردهی تصویر بیش از حد بالا میرود که در نتیجه سبب میشود برخی از جزییات از دست بروند.
گوشی در نور کافی عملکرد بسیار خوبی دارد و شاید از اکثر رقبایش بهتر عمل میکند. اما در شب عملکرد دوربین کاملا معمولی است و با وجود این که تصاویر گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3 جزییات کافی وجود دارند و تصاویر نیز تار نیستند، اما نویز عکسها بالا است و نوردهی و کنتراست نیز جای کار دارد.
قیمت و تاریخ عرضه ی گوشی Poco M3 شیائومی
گوشی در زمستان سال 2020 توسط پوکو معرفی شد و از دی ماه سال 99 نیز با قیمت حدود 5 میلیون تومان وارد بازار ایران شد. قیمت گوشی شیائومی مدل پوکو اِم 3 تقریبا تا ماههای پایانی حضورش در بازار، یعنی شهریور 1401 ثابت باقی ماند و تغییر قابل توجهی نکرد.
سخن پایانی
گوشی Poco M3 شیائومی یک گوشی بدون عیب نبود. برای مثال این گوشی فاقد دوربین فوقعریض بود و در استفاده روزمره نیز دچار لگ میشد؛ با این وجود نمایشگر 1080p، شارژدهی بینظیر و دوربین اصلی بسیار خوب از جمله نقات قوتی بودند که توانست این گوشی را به یکی از گزینههای مطرح در زمان عرضه تبدیل کنند. نظر شما در مورد این گوشی چیست؟ آیا تجربه کار با آن را داشتهاید؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا بهاشتراک بگذارید.