Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

بهترین فیلم های امنیتی ایرانی ؛ معرفی فیلم های جاسوسی و سیاسی ایران

فیلم های امنیتی ایرانی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مسئله امنیت از آن دسته مسائل حائز اهمیت است که باید به آن توجه شود. فیلم امنیتی ایرانی از آن دسته آثاری است که اگرچه به تعداد نه چندان زیادی در ایران ساخته شده است اما به طور کلی طرفداران خود را دارد. در این‌ مقاله به معرفی لیست فیلم جاسوسی ایرانی می‌پردازیم.

یکی از ژانرهای جذاب سینمایی تلویزیونی که در دسته فیلم‌های نوآر و پلیسی معمایی قرار می‌گیرد، فیلم‌های جاسوسی است. در سینما و تلویزیون ایران نیز فیلم های سینمایی اطلاعاتی ایرانی متعددی ساخته شده است، اما اغلب کیفیت لازم را ندارند و استانداردهای تولیدی و روایی در آنها رعایت نشده است. در این پرونده از مجله پلازا به تعدادی فیلم ایرانی با موضوع جاسوسی و معرفی بهترین های آن پرداخته‌ایم تا اگر به فیلم سینمایی امنیتی ایرانی علاقه دارید و می‌خواهید اثری ایرانی را به همراه خانواده تماشا کنید، این فیلم های امنیتی ایرانی و را ببینید.

مهم‌ترین تلاش‌ها برای ساخت فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی، مربوط به دو کارگردان صاحب سبک یعنی ابراهیم حاتمی‌کیا و محمدحسین مهدویان است که هر دو با دو فیلم استاندارد و جذاب در این فهرست حضور دارند. فریدون جیرانی هم که سابقه خوبی در ساخت آثار معمایی دارد، با پلازا همراه باشید تا شما را با شانزده فیلم سینمایی امنیتی ایرانی آشنا کنیم.

فهرست مطالب:

فیلم های امنیتی ایرانی

در ادامه این مطلب به معرفی چند فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی موفق که از اواسط دهه هشتاد به بعد در سینمای ایران ساخته شده‌اند پرداخته‌ایم. به نظر شما بهترین فیلم سینمایی اطلاعاتی امنیتی ایرانی کدام عنوان است؟

1. فیلم آن‌ ها هیچ‌کس را دوست ندارند

فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی

  • سال تولید: 1372
  • کارگردان: جعفر سیمایی
  • بازیگران: امین تارخ، رویا نونهالی، عبدالرضا اکبری، رضا صفایی پور، نرسی کرکیا

آن‌ها هیچ‌کس را دوست ندارند یک فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی است که به کارگردانی جعفر سیمایی و نویسندگی مجتبی اقدامی ساخته شد. این اثر محصول سال 1372 است و به داستان مرد جوانی به نام فرهاد است که فریب خورده و برای عملیات تروری به ایران آمده. او در بین کار خود حقیقت و نیت تشکیلاتی که او را هدایت می‌کنند را می‌فهمد و از ماموریت سر باز می‌زند…

2. فیلم به رنگ ارغوان از فیلم های امنیتی ایرانی

فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی

  • سال تولید: 1383
  • کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا
  • بازیگران: حمید فرخ نژاد، خزر معصومی، کوروش تهامی، رضا بابک و فرهاد قائمیان

فیلم تماشایی ابراهیم حاتمی کیا که چندین سال توقیف بود، یک فیلم سینمایی امنیتی ایرانی بسیار متفاوت است. این فیلم که پس از رفع توقیف جایزه برترین فیلم از نگاه تماشاگران را دریافت کرد، درباره یک مامور زبده اطلاعات است که برای دستگیری فردی به نام «میثم شفق»، «ارغوان» دختر دانشجوی او را زیرنظر می‌گیرد. از آنجایی که دختر در یکی از شهرهای شمالی دانشجو است، این مامور اطلاعات که هوشنگ نام دارد، در مسیر تعقیب و زیرنظر گرفتن ارغوان، عاشق این دختر می‌شود و از اینجا به بعد است که عملیات با اختلال مواجه می‌شود. از طرفی هوشنگ می‌خواهد پدر ارغوان را دستگیر کند و از طرفی عشق ارغوان روز به روز او را بیشتر در خود غرق می‌کند.

این فیلم سینمایی وزارت اطلاعات با موضوع جاسوسی از حاتمی‌کیا یکی از درخشان‌ترین آثار او از نظر مضمون و داستان است و یک  اثر درخشان در ژانر فیلم اطلاعاتی امنیتی محسوب می‌شود. حاتمی کیا از بهترین های ایران در ژانر وسترن است، این فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی را حتما تماشا کنید.

3. فیلم اطلاعاتی امنیتی ایرانی «قلاده های طلا» از فیلم های امنیتی ایرانی

فیلم امنیتی ایرانی جدید

  • سال تولید: 1390
  • کارگردان: ابوالقاسم طالبی
  • بازیگران: محمدرضا شریفی نیا، امین حیایی، علیرام نورایی، حمیدرضا پگاه و پردیس افکاری

«قلاده‌های طلا» یکی از سیاسی‌ترین فیلم‌ها و در عین حال یک فیلم اطلاعاتی امنیتی ایرانی به حساب می‌آید. «قلاده‌های طلا» به مهم‌ترین اتفاق سیاسی بیست سال اخیر ایران می‌پردازد. ماجرای انتخابات سال 88 و درگیری‌ها و اعتراضات پس از آن دستمایه اصلی فیلم ابوالقاسم طالبی است، اما او با تحقیقات ویژه و اطلاع از جزئیات مهم امنیتی، از اقدامات تروریستی و عملیات جاسوسی برای ترور حجت الاسلام سید محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران و برهم زدن امنیت کشور پرده برمی‌دارد.

این اثر از بهترین فیلم های امنیتی ایرانی از نظر تکنیک و کارگردانی فیلم بسیار موفقی است، اما درباره محتوای آن نظرات متفاوت است. همین نظرات متفاوت سبب شد این عنوان از فیلم های امنیتی ایرانی حواشی زیادی داشته باشد و حتی برخی از بازیگران آن نیز با تهدیدهای جدی رو به رو شوند. با معرفی فیلم های سینمایی مربوط به وزارت اطلاعات شبیه قلاده های طلا همراه ما باشید.

4. فیلم روباه از فیلم های امنیتی ایرانی

فیلم ضد جاسوسی وزارت اطلاعات

  • سال تولید: 1393
  • کارگردان: بهروز افخمی
  • بازیگران: حمید گودرزی، مرجان شیرمحمدی، جلال فاطمی، آرش مجیدی و بابک حمیدیان

از لیست فیلم ضد جاسوسی وزارت اطلاعات یک مورد دیگر را برای معرفی به شما آورده ایم. «روباه» بهروز افخمی یک فیلم جاسوسی ایرانی و از بهترین بهترین فیلم های جاسوسی ایرانی درباره ترور دانشمندان هسته‌ای است. برادرِ نتانیاهو (با بازی جلال فاطمی) برای ترور یکی از دانشمندان هسته‌ای به ایران می‌آید. این مامور زبده در پوشش یک توریست و با سوءاستفاده از یک راننده تاکسی (با بازی حمید گودرزی) سعی می‌کند به هدف خود نزدیک شود و او را ترور کند. «روباه» ماجرای جذابی دارد، اما به دلیل پرداخت ضعیف و عدم حضور بازیگران خوب آنچنان که باید و شاید فیلم باکیفیتی درنیامده و در کارنامه افخمی فیلمی متوسط محسوب می‌شود.

5. فیلم سینمایی بادیگارد

فیلم سینمایی تروریستی ایرانی

«بادیگارد» دومین فیلم حاتمی کیا در دسته بهترین فیلم های اطلاعاتی ایران است. در این اثر از لیست فیلم سینمایی پلیسی اطلاعاتی ایرانی، بعد از مدت‌ها دوباره پرویز پرستویی با ابراهیم حاتمی‌کیا همکاری کرد و نقش شخصی به نام «حیدر» که یک بادیگارد برای اشخاص مهم سیاسی علمی کشور بود را بازی می‌کرد. حیدر پس از اینکه نمی‌تواند امنیت یک مقام مسئول مهم کشور را تامین کند، مامور حفاظت از جان یک دانشمند هسته‌ای می‌شود. نیروهای اطلاعاتی امنیتی بر اساس اخبار موثقی پی برده‌اند دکتر میثم زرین در خطر ترور قرار دارد. حیدر با تلاش و سماجت خود سعی می‌کند جان این دانشمند بزرگ را حفظ کند و در این راه جان خود را از دست می‌دهد، اما موفق می‌شود از دکتر زرین حافظت کند. دانلود فیلم های سینمایی تروریستی ایرانی را در این مقاله پیدا کنید.

6. فیلم سیانور

فیلم های سینمایی تروریستی ایرانی

  • سال تولید: 1394
  • کارگردان: بهروز شعیبی
  • بازیگران: مهدی هاشمی، هانیه توسلی، پدرام شریفی، بابک حمیدیان، حامد کمیلی، بهنوش طباطبایی و…

سیانور نیز از بهترین فیلم های امنیتی ایرانی محسوب می‌شود که محصول مؤسسه سینمایی سیمای مهر است. داستان این فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی درباره فعالیت‌های سازمان مجاهدین خلق ایران پیش از انقلاب 1357 ایران است. داستان این اثر در دهه 1350 می‌گذرد و رگه‌هایی عاشقانه نیز دارد. فیلم سینمایی امنیتی پلیسی ایرانی سیانور در زمان پیش از انقلاب اتفاق افتاده و بسیار خوب فضای آن دوران را به تصویر کشیده است.

7. فیلم ماجرای نیمروز

فیلم سینمایی امنیتی پلیسی ایرانی

  • سال تولید: 1395
  • کارگردان: محمدحسین مهدویان
  • بازیگران: احمد مهرانفر، هادی حجازی‌فر، مهرداد صدیقیان، حسین مهری و جواد عزتی

در این مورد فیلم اطلاعاتی امنیتی ایرانی ماجرای نیمروز را داریم. محمدحسین مهدویان دو فیلم بسیار خوب و خوش‌ساخت را در ژانر فیلم سینمایی امنیتی اطلاعاتی ساخته است که هر دو هم نظر منتقدان را بسیار جلب کرده و هم با استقبال گسترده مخاطبان رو به رو شده است. «ماجرای نیمروز» به ماجراهای آشوب و بمب‌گذاری و کشتار مردم در اوایل دهه شصت به دست مجاهدین خلق می‌پردازد. این اثر از فیلم های سینمایی تروریستی ایرانی با تلاش‌های مهدویان و فیلمنامه بسیار خوبی که به همراه ابراهیم امینی نوشته است، به شدت یک فیلم جاسوسی ایرانی محسوب می‌شود.

داستان درباره چند مامور امنیتی زبده اطلاعات است که دور هم جمع می‌شوند تا جلوی ترورها و کشتارها را بگیرند و سردسته اصلی اتفاقات یعنی مسعود رجوی را دستگیر کنند. با اینکه در این مسیر کارشکنی‌های بسیاری صورت می‌گیرد و رجوی فرار می‌کند، اما این گروه موفق می‌شوند جانشین رجوی در ایران را که موسی خیابانی نام دارد دستگیر کنند و به هلاکت برسانند. ماجرای نیمروز تا به امروز از موفق ترین فیلم های سینمایی اطلاعاتی ایرانی است.

8. فیلم سینمایی قاتل اهلی

فیلم سینمایی وزارت اطلاعات

  • سال تولید: 1395
  • کارگردان: مسعود کیمیایی
  • بازیگران: پرویز پرستویی، امیر جدیدی، پگاه آهنگرانی، پرویز پورحسینی، حمیدرضا افشار، حمیدرضا آذرنگ، پولاد کیمیایی

اگرچه «قاتل اهلی» یکی از آن دسته فیلم های اطلاعاتی ایرانی نیست که داستانی درباره افراد غیر و خارجی روایت کند اما به مسئله فساد و پولشویی که به مراتب بیشتر از توطئه دشمنان به کشور صدمه می‌زند می‌پردازد. مسعود کیمیایی در این فیلم خود به سراغ بازیگران حرفه ای سینما می‌رود. قاتل اهلی علاوه بر روایت جذاب، فروش خوبی نیز در گیشه داشت.

داستان این اثر از فیلم های سیاسی امنیتی ایرانی درباره مردی به نام دکتر جلال سروش دارد که سیاوش و احمد دو فرزند او هستند. دکتر که کارآفرینی موفق است، تصمیم می‌گیرد تا خیانت‌های شرکت پیسارو را افشا کند. از طرف دیگر سیاوش علاقه شدید به دختر سروش دارد اما دختر فردی دیگر را دوست دارد. رفته‌ رفته با هر اقدام سروش تمام زندگی او تحت شعاع قرار می‌گیرد.

9. فیلم سینمایی به وقت شام

جاسوس فیلم سینمایی پلیسی اطلاعاتی ایرانی

  • سال تولید: 1396
  • کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا
  • بازیگران: بابک حمیدیان، هادی حجازی‌فر، پیر داغر، خالد السید

«به وقت شام» یک فیلم سینمایی تروریستی ایرانی جدید است که ابراهیم حاتمی‌کیا نویسندگی و کارگردانی آن را برعهده داشت. این فیلم به معنای واقعی در زمان خود توانست سر و صدا کند زیرا به موضوع داعش که رعب و وحشت را به جان مخاطبان انداخته بود، می‌پرداخت. به وقت شام سه سیمرغ بلورین در بخش‌های بهترین کارگردانی، موسیقی متن و صداگذاری کسب کرد و موفق شد تا علیرغم بودجه قابل توجه خود، فروشی 13 میلیارد تومانی داشته باشد.

داستان این فیلم سینمایی ایرانی در مورد داعش به روایت داستان یونس و علی پدر و پسری خلبان می‌پردازد که قصد دارند تا ماموریت خود که نجات جان افراد در چنگ داعش است را انجام دهند. اما در مسیر خود با مصیبت‌ها و موانع زیادی روبه‌رو می‌شوند.

10. فیلم سینمایی ماجرای نیمروز رد خون

بهترین فیلم های جاسوسی ایرانی

  • سال تولید: 1397
  • کارگردان: محمدحسین مهدویان
  • بازیگران: جواد عزتی، هادی حجازی‌فر، محسن کیایی، بهنوش طباطبایی و هستی مهدوی‌فر

قسمت دوم «ماجرای نیمروز» دو سال بعد از قسمت اول آن ساخته شد و در آن به اواخر جنگ ایران و عراق و عملیات مرصاد پرداخته می‌شود. حالا تعدادی از دوستان کمال و صادق در تیم عملیات اطلاعات به شهادت رسیدند و این دو نفر باقی مانده‌اند. خبر می‌رسد که منافقین که در عراق و در اردوگاه اشرف تا دندان مسلح و تجهیز شده‌اند، بعد از پایان جنگ ایران و عراق قصد دارند از سمت کرمانشاه وارد کشور شوند و بی‌رحمانه همه مردم را کشتار کنند تا به تهران برسند و تهران را فتح کنند. در این بین کمال متوجه می‌شود خواهرش نیز جزو منافقانی است که از کشور گریخته بود و حالا قصد دارد برگردد. این فیلم جاسوسی درباره ایران نیز جزئیات جدیدی از ماجراهای امنیتی اطلاعاتی آن زمان ارائه می‌کند و واقعا یک فیلم جاسوسی ایرانی درجه یک به شمار می‌آید. قسمت دوم ماجرای نیمروز  از فیلمهای امنیتی ایرانی شاید از قسمت اول نیز موفق تر بود.

11. فیلم شبی که ماه کامل شد

بهترین فیلم های امنیتی ایرانی

  • سال تولید: 1397
  • کارگردان: نرگس آبیار
  • بازیگران: هوتن شکیبا، الناز شاکردوست، شبنم مقدمی، فرشته صدرعرفایی و پدرام شریفی

عبدالحمید ریگی برادر عبدالمالک ریگی عاشق دختری تهرانی به نام فائزه می‌شود. فائزه و عبدالحمید در تهران زندگی می‌کنند، اما در یکی از سفرهای خود به خانه پدری در سیستان و بلوچستان متوجه می‌شوند عبدالمالک و برادرانش تعداد زیادی اسلحه و مهمات را در خانه پنهان کرده‌اند. عبدالمالک به پاکستان می‌گریزد و فائزه از عبدالحمید می‌خواهد برای تامین امنیت خودشان و فرزندشان از کشور مهاجرت کنند.

عبدالحمید پیشنهاد می‌کند از طریق پاکستان و به کمک برادرش به اروپا مهاجرت کنند. فائزه می‌پذیرد و مدتی پس از رفتن عبدالحمید به پاکستان، او هم به همراه فرزند و بردارش راهی پاکستان می‌شود، اما آنجا به تدریج متوجه می‌شود عبدالحمید به برادرش عبدالمالک ریگی پیوسته و یک گروه تروریستی خطرناک راه‌اندازی کرده‌اند. او می‌خواهد به کمک برادرش از این مهلکه بگریزد، اما دیگر دیر شده است و خود و برادرش به دست عبدالحمید و عبدالمالک به قتل می‌رسند. این فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی با اینکه به ظاهر ماجرای تبدیل شدن پسری عاشق به هیولایی خطرناک است، اما نیروهای امنیتی هم در آن حضور دارند و شاید بتوان آن را در لیست فیلم های سینمایی مربوط به وزارت اطلاعات قرار داد. این فیلم ضد جاسوسی وزارت اطلاعات و ضد تروریستی از جمله تلخ ترین و غم انگیزترین فیلم‌های ایرانی است.

12. فیلم سینمایی اطلاعاتی امنیتی ایرانی روز صفر

فیلم جاسوسی ایرانی

  • سال تولید: 1398
  • کارگردان: سعید ملکان
  • بازیگران: امیر جدیدی، ساعد سهیلی، مهدی قربانی و تینو صالحی

فیلم ضد جاسوسی وزارت اطلاعات «روز صفر» که یکی از فیلم‌های تحسین شده جشنواره سال گذشته فیلم فجر است، یکی دیگر از فیلم های امنیتی ایرانی است که اتفاقا همچون «شبی که ماه کامل شد» درباره عبدالمالک ریگی است. اما «روز صفر» پلیسی‌تر و معمایی‌تر از فیلم نرگس آبیار است و بیشتر در دسته فیلم جاسوسی ایرانی قرار می‌گیرد. «روز صفر» ماجرای تعقیب و گریز ریگی توسط یک مامور امنیتی زبده با بازی امیر جدیدی است. نقش عبدالمالک ریگی را در این فیلم، ساعد سهیلی ایفا کرده است. این فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی که اولین اثر سعید ملکان در مقام کارگردان است هنوز اکران نشده و باید دید چه زمانی به نمایش عمومی در خواهد آمد.

13. فیلم سینمایی جاسوسی ایرانی خوب، بد، جلف 2: ارتش سری

فیلم امنیتی ایرانی

  • سال تولید: 1398
  • کارگردان: پیمان قاسم خانی
  • بازیگران: سام درخشانی، پژمان جمشیدی، حامد کمیلی، فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، ریحانه پارسا و…

شاید کمتر فیلم کمدی‌ای در دسته فیلم های امنیتی ایرانی قرار بگیرد، اما فیلم خوب بد جلف 2 با داستانی که دارد یک فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی محسوب می‌شود. این فیلم جاسوسی ایرانی درباره یک گروه تروریستی آمریکایی است که در قالب یک گروه فیلمسازی به ایران می‌آیند، اما از شانس بد آنها، نقش‌های اصلی فیلمشان را سام درخشانی و پژمان جمشیدی بازی می‌کنند و همه برنامه‌هایشان به هم می‌ریزد. فیلم سینمایی امنیتی اطلاعاتی در قالب طنز نیز کاری خلاقانه و جدید است.

16. فیلم سینمایی دیدن این فیلم جرم است

فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی

  • سال تولید: 1399
  • کارگردان: رضا زهتابچیان
  • بازیگران: مهدی زمین پرداز، امیر آقایی، حمیدرضا پگاه، لیندا کیانی، محمود پاک نیت، حسین پاکدل و…

یکی از جدیدترین فیلم های امنیتی ایرانی فیلم دیدن این فیلم جرم است محسوب می‌شود که در واقع اولین فیلم بلند رضا زهتابچیان است. این فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی محصول سازمان سینمایی سوره حوزه هنری است و بعد از دو سال که در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، بالاخره در سال 1399 اکران شد.

داستان این فیلم سینمایی وزارت اطلاعات درباره یک بسیجی است که مردی مست به زنش تعرض می‌کند و او را در خیابان مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد. این بسیجی و رفقایش مرد مست را دستگیر می‌کنند، اما از «بالا» دستور می‌رسد که مرد باید آزاد شود. با اینکه فیلم دیدن این فیلم جرم است حسابی شعارزده است، اما در میان فیلم های اطلاعاتی ایرانی قرار می‌گیرد.

15. فیلم سینمایی مصلحت

فیلم امنیتی اطلاعاتی ایرانی

  • سال تولید: 1399
  • کارگردان: حسین دارابی
  • بازیگران: فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مهدی حسینی نیا، نازنین فراهانی، مجید نوروزی، سهی بانو ذوالقدر، امیر نوروزی، محسن دهگلی و‌….

فیلم امنیتی جدید مصلحت که در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت از جمله آثار امنیتی کشور ایران است که جز فیلم های امنیتی سینمایی محسوب می‌شود.

داستان از آن‌جا شروع می‌شود که در دهه ۶۰ طی یک اختلاف سیاسی بین یک پدر و پسر که از قضا در دستگاه نظام آن زمان فعالیت می‌کردند می‌افتد. این اختلاف باعث به‌وجود آمدن مصلحت ها درگیری هایی می‌شود که دیدن آن خالی از لطف نیست.

16. فیلم امنیتی ایرانی جدید سینمایی هناس

فیلم های سینمایی تروریستی ایرانی

  • سال تولید: 1401
  • کارگردان: حسین دارابی
  • بازیگران: مریلا زارعی، بهروز شعیبی، وحید رهبانی، سیاوش طهمورث، سولماز غنی

یکی از فیلم های سینمایی تروریستی ایرانی که به کارگردانی حسین دارابی و نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌اللهی ساخته شده، فیلم «هناس» است. هناس در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و توانست فروش قابل توجهی داشته باشد. نقطه قوت این اثر روایت خوب و بازیگران حرفه ای بودند.

داستان این فیلم سینمایی پلیسی امنیتی ایرانی درباره شهید داریوش رضایی نژاد، دانشمند حوزه هسته ای ایران است که در پی تلاش‌های زیاد و تحقیقاتش درباره این موضوع به دست اسرائیل ترور می‌شود. فیلم متمرکز بر تلاش‌های همسر این شهید برای حفظ زندگی اش است.

کلام آخر

در این مطلب به فیلم های امنیتی سینمای ایران و سریال های امنیتی ایرانی پرداختیم. البته علاوه بر این آثار، فیلم ها دیگری نیز در این زمینه تولید شده است، اما تولید استاندارد این‌گونه آثار که حساسیت زیادی روی آنها وجود دارد از نیمه دوم دهه هشتاد بیشتر شد. شما نیز نظرات خود را درباره فیلم سینمایی اطلاعاتی امنیتی ایرانی که تاکنون تماشا کرده‌اید بنویسید. شما کدام فیلمهای امنیتی ایرانی را بیشتر دوست داشته‌اید؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران13 دیدگاه
avatar
خوشنامان گمنام
.
24 شهریور 1402، 12:09
پاسخ
0
6
سلام و عرض ادب،اولا تشکر میکنم بابت اطلاع رسانیتون و زمانیکه من باب جمع اوری این لیست و مطالعات راهبردی تون در راستای معرفی و شرح ماجرای اثار انجام دادید،اما نقدی ان شاالله سازنده داشتم خدمتتون زمانیکه در مورد یک سوژه سخن میفرمایید صرفا بهمان موضوع بپردازید و از بزرگ نمایی از طریق عناوین دیگر خودداری نمایید،چراکه مخاطب را سردر گم میکند،مثال هربار از نام نیک واجا استفاده نمودید از یک پسوند ضد جاسوسی نیز استفاده کردید،این در حالیست که در بطن وزارت خانه چندین معاونت که هرکدام دارای چارت سازمانی و حیطه اختیارات مختلف و متفاوت اما با اهداف مشترک و هماهنگ عمل میکنند فعالیتهای مجاهدانه ،یکی از چندین معاونت در وزارتخانه که باز در خود دارای چند اداره که در حوزه های مختلف مجاهدت میکنند میباشد معاونت ضد جاسوسی است،در اثار عنوان شده جز یک مورد هیچ سنخیتی با فعالیتهای شبانه روزی و از خود گذشتگی و ایثار عزیزان در ضد جاسوسی ندارد.وزارت اطلاعات یکی از بزرگترین و پر تعداد ترین نیروهای انقلابی،متدین و در عین حال بیشترین پرسنل و نیرو میباشد،ساختار واجا متشکل از چندین معاونت که به تشبیه خود یک سازمان میتواند باشد هر کدام از معاونت ها در اداره کل،ادارات کل استانها و ادارات اطلاعات شهرستانها و شهرها باز در بطن خود واحدهای مختلفی بطور مختصر واحد ارتباط مردمی،دبیرخانه،اطلاعات شناسایی،اطلاعات عملیات،تیمهای واکنش سریع و ضربتی،تعقیب و مراقبت،ضد جاسوسی،امنیت سیاست خارجی،امنیت ملی داخلی،مبارزه با جرائم،ضد تروریستی،چک و خنثی،حفاظت اطلاعات،بازرسی که دو مورد اخیر البته معاونت تلقی نمیشوند بلکه سازمان میباشند و مستقل زیر نظر مستقیم شخص وزیر و مشاورین عالی مقام معظم رهبری و شخص ایشان اداره میگرددو... اما بدلیل حساسیتهای امنیتی نامی از دیگر معاونتها کمتر شنیده میشودنامی برده نمیشود اما معاونت ضد جاسوسی بیشتر بدلیل فعالیتهای برون مرزی و مبارزه با عناصر خرابکار و جاسوسان و مزدوران اجیر شده دشمنان داخلی و خارجی در خط مقدم مبارزه است و پیشتر با نام اقای سعید امامی که مدتی ریاست معاونت مذکور بودند هم نام این معاونت را پر رنگ تر از پیش و در بین قشر جامعه برسر زبانها انداخت.ممنون از حوصله ای که بخرج دادید،بامید بهترین ها و ارزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای امام زمان عج حضرت ولیعصر ارواحنافداه و مقام معظم رهبری مدظله العالی و ملت ایران و امت حزب الله در سرتاسر جهان،روزگار خوش.یاعلی مدد
avatar
سیدهادی منیرپور
.
26 مرداد 1402، 10:07
پاسخ
4
9
بنده که اهل افغانستان هستم، بعضی از سریال های امنیتی و اطلاعاتی سینمای ایران را دیدم، از جمله گاندو۱ و ۲، مجموعه خانه امن و سرجوخه که واقعا عالی است. فیلم ها و سریال های ایرانی مخصوصا با ژانر امنیتی خیلی آموزنده است.
avatar
JavadGG
.
26 مرداد 1402، 03:16
پاسخ
5
7
فقط گاندوبقه اش دروغ و الکی بود
avatar
مهدی
.
06 تیر 1402، 01:25
پاسخ
4
5
فیلم اگه مفهومی بود فقط این فیلم جرم هست.ک حال این روزارو داره.بقیه همه الکیه
avatar
علی علوی
.
27 اردیبهشت 1402، 01:30
پاسخ
2
0
با سلام و خسته نباشید فیلمی هست با اسم آنها هیچکس را دوست ندارند با بازی مرحوم امین تارخ در مورد سازمان منافقین اگز امکانش هست برای پخش معرفی کنید
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402