گوشی آنر مجیک Vs دومین گوشی تاشو از آنر و شاید جدیترین رقیب برای سری گلکسی زد فولد سامسونگ است. در ادامه با پلازا همراه باشید تا به بررسی موبایل آنر مجیک وی اس (Magic Vs) بپردازیم.
آنر در سال 2020 از هواوی جدا شد و از آن زمان تاکنون، گوشیهای با کیفیت و شاخصی را روانه بازار کرده است. آنها در اوایل سال 2022 هم از اولین گوشی تاشو خود یعنی آنر مجیک V رونمایی کردند. یک گوشی تاشو کتابی شبیه به سری زد فولد سامسونگ که بهعنوان اولین گوشی تاشو از این کمپانی، با استقبال خوبی از سوی کاربران و منتقدین مواجه شد. حالا اما نسل دوم گوشیهای تاشو آنها بهنام گوشی آنر مجیک Vs از راه رسیده است. اما این گوشی تا چه اندازه نسبت به مدل قبلی خود بهبود پیدا کرده است؟ در ادامه با پلازا همراه باشید تا با مشخصات و ویژگیهای آن آشنا شویم.
فهرست مطالب
مشخصات گوشی آنر مجیک Vs در یک نگاه
- نمایشگر اصلی 7.9 اینچی تاشو اولد با رفرشریت 90 هرتز و پشتیبانی از +HDR10
- نمایشگر کاور 6.45 اینچی اولد با رفرشریت 120 هرتز و پشتیبانی از +HDR10
- اندروید 12 با رابط کاربری Magic UI 7
- پردازنده اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1
- 8/12 گیگابایت رم با 256/512 گیگابایت حافظه داخلی
- دوربینهای 50 + 8 + 54 مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال و زوم 3 برابر لنز تلهفوتو
- باتری 5000 میلیآمپری با شارژ سیمی 66 وات
- قیمت از 1000 دلار
بررسی گوشی آنر مجیک Vs
سری اول گوشی تاشو آنر تنها در بازار چین عرضه شد اما دومین سری یعنی آنر مجیک Vs قرار است در بازارهای جهانی هم عرضه شود. در حقیقت آنر اولین برند چینی است که یک گوشی تاشو کتابی را در بازارهای بینالمللی عرضه میکند. با معرفی گوشی آنر مجیک Vs همراه ما باشید.
نمایشگر و طراحی گوشی آنر مجیک وی اس
آنر در نسل دوم تاشوهای خود همانطور که انتظار میرفت علاوه بر کاهش وزن، از حاشیههای اطراف نمایشگر کاسته و اندازه کلی دستگاه را هم بدون کوچکتر کردن صفحه نمایش، کمتر کرده است.
این گوشی با همان پنل 6.45 اینچی 120 هرتزی برای نمایشگر کاور و پنل اصلی 7.9 اینچی 90 هرتزی برای نمایشگر اصلی وارد بازار شده است ولی با این وجود اندازه کوچکتری دارد و وزن آن هم 27 گرم کمتر از مجیک V است. آنر با وجود استفاده از باتری بزرگتر، توانسته با استفاده از لولاهای جدید برای نمایشگر تاشو، هم از وزن گوشی بکاهد و هم اندازه آن را کوچکتر کند.
برخلاف Magic V، تعداد قطعات متحرک لولای مورد استفاده در موبایل آنر Magic Vs از 92 به فقط 4 کاهش پیدا کرده است. به گفته آنر این لولای جدید نهتنها 62 درصد وزن کمتری دارد بلکه میتواند تا 400 هزار بار هم باز و بسته شود که معادل 100 بار در روز و یا 10 سال استفاده است. البته گوشی فاقد گواهی IP است و این احتمال وجود دارد که در صورت نفوذ گرد و غبار یا آب، این لولا خیلی زودتر دچار مشکل شود.
در بخش نمایشگر شاید تنها ایرادی که بتوان به آنر گرفت استفاده از همان پنل 90 هرتزی برای نمایشگر اصلی است در حالی که گلکسی زد فولد از نمایشگر 120 هرتز استفاده میکند. همچنین پشتیبانی از قلم استایلوس هم تنها محدود به نسخه اولتیمیت این گوشی است که ظاهرا در بازارهای جهانی عرضه نمیشود.
حافظه داخلی و رم گوشی آنر مجیک وی اس در پیکربندی پایه از 8/256 گیگابایت شروع میشود. همچنین این گوشی با رم 12 گیگابایت و حافظه 512 یا 256 گیگابایت هم قابل خریداری است.
پرازنده ی گوشی آنر مجیک وی اس به اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 ارتقا پیدا کرده است. با وجود این که گوشی از اسنپدراگون 8 نسل 2 استفاده نمیکند اما اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 و بهطور دقیقتر پردازنده گرافیکی گوشی آنر مجیک وی اس، همچنان یکی از بهترین پردازندههای موبایلی است و عملکرد بهتری از اسنپدراگون 8 نسل 1 در بخش باتری و همچنین عملکرد دارد.
آنر همچنین یک باتری 5000 میلیآمپری هم در این گوشی جای داده است. به این ترتیب آنر مجیک Vs بزرگترین باتری را در میان تمامی گوشیهای تاشو بازار دارد. این باتری از فناوری سوپرشارژ 66 واتی آنر نیز پشتیبانی میکند و ظرف تنها 46 دقیقه بهطور کامل شارژ میشود.
دوربین های موبایل آنر Magic Vs
دوربین پشت گوشی آنر Magic Vs مانند مجیک V یک دوربین سهگانه با همان طراحی مشابه قبلی است. اما خود دوربینها کاملا جدید هستند. آنر در این گوشی از یک سنسور 54 مگاپیکسلی سونی IMX800 که قبلا در آنر 70 استفاده کرده بود در کنار سنسور 50 مگاپیکسلی فوقعریض با زاویه دید 122 درجه و یک لنز 8 مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم اپتیکال 3 برابر استفاده کرده است.
دوربین سلفی هم تغییر پیدا کرده و یک لنز 16 مگاپیکسلی جایگزین لنز 42 مگاپیکسلی قبلی شده است. با این وجود آنر میگوید کیفیت دوربین جلو آنر Magic Vs با توجه به دامنه داینامیک گستردهتر و جذب نور بیشتر، بهتر از نسل قبلی مجیک Vs است. البته برای بررسی دقیقتر تصاویر موبایل آنر Magic Vs باید منتظر عرضه جهانی آن باشیم.
رابط کاربری و ویژگی های گوشی آنر مجیک Vs
گوشی آنر مجیک وی اس در چین با MagicOS 7 بر پایه اندروید 12 معرفی شده است اما براساس برخی گمانهزنیها، نسخه جهانی با اندروید 13 عرضه میشود. این رابط کاربری نسخه بینالمللی رابط کاربری آنر است و همراه با سرویسهای گوگل عرضه میشود. البته از آنجایی که گوشی هنوز وارد بازارهای جهانی نشده، این رابط کاربری هنوز در مرحله توسعه قرار دارد.
آنر چندین قابلیت مختص گوشیهای تاشو به این رابط کاربری افزوده تا کاربران بتوانند به شکل بهتری از نمایشگر بزرگ گوشی استفاده کنند. از جمله این قابلیتها میتوان به قابلیت بازکردن چندین اپلیکیشن در چند پنجره متفاوت اشاره کرد. همچنین مانند دیگر گوشیهای آنر، در این گوشی هم میتوانید از پنجرههای معلق اپلیکیشنها استفاده کنید.
قیمت و تاریخ عرضه موبایل آنر Magic Vs
گوشی آنر مجیک Vs در روز 22 نوامبر در چین معرفی و وارد بازار شد. آنر رسما اعلام کرده که گوشی قرار است وارد بازارهای جهانی شود. به گفته این کمپانی، این گوشی در روز 27 فوریه و در جریان کنگره جهانی موبایل 2023 در کنار سری آنر مجیک 5 معرفی و عرضه میشود.
تا زمان معرفی نمیتوانیم در مورد قیمت گوشی آنر مجیک Vs اظهار نظر کنیم. اما آنر این گوشی را با قیمت پایه حدود 1000 دلار در چین بهفروش میرساند اما نسخه جهانی احتمالا قیمت بالاتری خواهد داشت. ولی در هر صورت انتظار میرود قیمت آن بسیار کمتر از قیمت گلکسی زد فولد 4 (1799 دلار) باشد.
سخن پایانی
آنر امیدوار است با عرضه گوشی آنر مجیک Vs با مشخصات ردهبالا و همچنین قیمت به مراتب کمتر از رقبای خود، بتواند توجه کاربرانی که بهدنبال یک گوشی تاشو هستند را جلب کند. البته باید دید این گوشی با نمایشگر اصلی 90 هرتز، عدم بهرهمندی از گواهی IP و پشتیبانی از قلم استایلوس تا چه اندازه میتواند در برابر رقیب اصلی خود یعنی گلکسی زد فولد 4 موفق عمل کند.