Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

آموزش تصویری صحبت با هوش مصنوعی گوگل جمینای

  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

هوش مصنوعی گوگل که ابتدا با نام بارد معرفی شد و حالا با نام جمینای در دسترس قرار گرفته است، یک چت بات است که قابلیت صحبت به زبان فارسی و تولید تصاویر را دارد. با پلازا همراه باشید تا بیشتر با قابلیت‌های این هوش مصنوعی، آشنا شویم.

هوش مصنوعی گوگل، مثل اکثر محصولات این کمپانی، فراز و نشیب‌های زیادی داشته است. در روزهای اولیه که گوگل آن را با نام بارد معرفی کرد، عملکرد این هوش مصنوعی اصلا در حد و اندازه‌های رقبایی مثل هوش مصنوعی ChatGPT نبود و انتقادات زیادی را متوجه گوگل کرد. حالا گوگل با اعمال تغییرات گسترده، از جمله تغییر نام آن به جمینای، دوباره بازگشته است. هوش مصنوعی مولد جمینای، اکنون به‌اندازه قابل توجهی نسبت به روزهای اول خود پیشرفت کرده است و می‌تواند یک جایگزین شایسته برای چت جی‌پی‌تی به‌حساب بیاید.

فهرست مطالب

معرفی هوش مصنوعی جمینای

جمینای نسل جدید از خانواده مدل‌های زبانی GenAI گوگل است. مدل زبانی که گوگل از سال‌ها قبل، وعده آن را داده بود. این مدل زبانی در ۳ نوع مختلف ارائه می‌شود:

  • جمینای اولترا: نسخه پرچم‌دار جمینای برای انجام وظایف پیچیده
  • جمینای پرو: نسخه معمولی جمینای برای انجام طیف گسترده‌ای وظایف
  • جمینای نانو: یک نسخه ساده از مدل زبانی جمینای برای استفاده در دستگاه‌هایی مثل گوشی‌های هوشمند

هر ۳ این مدل‌ها به گونه‌ای ساخته شده‌اند که علاوه بر قابلیت تولید متن، امکان استفاده از تصاویر، صدا و ویدیوها را نیز داشته باشند.

این در حالی است که نسخه اول بارد از یک نسخه سبک مدل زبانی لمدا (LaMDA) استفاده می‌کرد؛ چرا که این مدل زبانی به قدرت پردازشی زیادی نیاز نداشت و به همین خاطر گوگل می‌توانست آن را در دسترس کاربران بیشتری قرار دهد. اما از طرف دیگر این موضوع سبب شد گوگل بارد در مقایسه با ChatGPT یک هوش مصنوعی ضعیف‌تر و ابتدایی‌تر به‌نطر برسد. گوگل سپس مدل زبانی PaLM 2 را جایگزین لمدا کرد و تا حد زیادی قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را ارتقا داد.

نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل

مدل زبانی PaLM 2 یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های زبانی گوگل است که در جریان کنفرانس گوگل I/O در سال ۲۰۲۳ معرفی شد. این مدل زبانی نسخه جدیدتر PaLM است که گوگل آن را در سال ۲۰۲۲ معرفی کرده بود. 

اما مدل زبانی Gemini جدیدترین مدل زبانی گوگل است و علاوه بر عملکرد به‌مراتب بهتر، در سایر سرویس‌های این کمپانی مثل جیمیل، گوگل مپس و گوگل شیت نیز قابل استفاده است. به گفته گوگل، مدل زبانی جمینای اولترا در بنچمارک‌های مختلف، حتی از GPT-4 شرکت OpenAI نیز عملکرد بهتری داشته است.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل؛ چگونه از جمینای استفاده کنیم؟

اکنون نوبت به نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل می‌رسد. متاسفانه و مثل همیشه، این سرویس برای کاربران داخل ایران در دسترس نیست. برای استفاده از آن باید با استفاده از یک نرم‌افزار تغییر آی‌پی، به وبسایت این هوش مصنوعی مراجعه و سپس با کلیک روی گزینه Sign In، وارد حساب گوگل خودتان شوید. 

چگونه از هوش مصنوعی گوگل استفاده کنیم

پس از ورود به حساب گوگل خود، با صفحه زیر مواجه خواهید شد. در بالای سمت چپ صفحه، آیکون منو اصلی (سه‌خط افقی) قرار دارد. با کلیک روی گزینه + می‌توانید چت فعلی خود را حذف کرده و یک چت جدید با جمینای آغاز کنید. در کادر پایین صفحه اما بخشی است که در آن می‌توانید پرامپت خود را بنویسید. در این کادر با کلیک روی آیکون تصویر، می‌توانید یک عکس برای جمینای آپلود کنید و از آن در مورد تصویر آپلود شده، سوال بپرسید. همچنین با کلیک روی آیکون میکروفون، می‌توانید به‌جای تایپ کردن، با این چت‌بات صحبت کنید.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل فارسی

بعد از تایپ کردن پرامپت، مکالمه شما با جمینای در وسط صفحه نشان داده خواهد شد. شما همچنین می‌توانید با کلیک روی Show drafts پاسخ‌های دیگر جمینای را هم مشاهده و حتی پاسخ‌های جدید و متفاوت دریافت کنید.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل فارسی

با کلیک روی آیکون بلندگو نیز می‌توانید به پاسخ‌های جمینای گوش دهید؛ البته در صورت صحبت با هوش مصنوعی گوگل فارسی، این هوش مصنوعی امکان خواندن انلاین پاسخ‌های خود به زبان فارسی را نخواهد داشت.

علاوه بر این، با کلیک روی آیکون Edit در کنار پرامپت خود، می‌توانید متن آن را ویرایش کرده و یک پاسخ جدید از جمینای دریافت کنید. در پایین هر پاسخی که جمینای به‌شما می‌دهد، گزینه‌هایی برای تایید پاسخ، رد کردن پاسخ، ایجاد تغییراتی مثل ارائه پاسخ کوتاه‌تر یا بلندتر یا با لحن ساده‌تر یا رسمی‌تر وجود دارد. 

از منویی که در پنل سمت چپ قرار دارد، می‌توانید به گزینه‌های بیشتری هم دسترسی پیدا کنید. با انتخاب آیکون سه‌خط در بالای سمت چپ صفحه، ۳ گزینه اضافی در پایین این پنل ظاهر خواهند شد.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل انلاین

با انتخاب Help می‌توانید به بخش راهنمایی و پشتیبانی جمینای دسترسی پیدا کنید. گزینه Activity، تاریخچه پرامپت‌های شما را نشان خواهد داد. با انتخاب Settings می‌توانید به چند گزینه اضافی دیگر نیز دسترسی پیدا کنید.

سوال از هوش مصنوعی گوگل

گزینه Extensions، امکان اضافه کردن افزونه به جمینای را خواهد داد تا از این طریق بتوانید آن را به سرویس‌های دیگری مثل یوتیوب، گوگل مپس، گوگل درایو و گوگل داکس متصل کنید.

گزینه Your public links امکان مشاهده لینک‌هایی که برای اشتراک‌گذاری پاسخ‌های جمینای با دیگران ایجاده کرده‌اید را به‌شما خواهد داد. گزینه Dark theme برای فعال کردن حالت تاریک است و گزینه Real-time responses نیز امکان غیرفعال کردن نمایش فرایند پاسخ دادن جمینای به پرامپت‌های شما را ارائه می‌کند.

هوش مصنوعی گوگل چه کاربردهایی دارد؟

حالا که با تمامی بخش‌های هوش مصنوعی جمینای آشنا شدیم، می‌توانیم کار خود را با صحبت یا پرسیدن سوال از هوش مصنوعی گوگل و دریافت پاسخ‌ها و یا درخواست نوشتن انواع پلاگین‌ها و فهرست‌ها به صورت انلاین، شروع کنیم. در ادامه به چند نمونه از کارهایی که می‌توانید با جمینای انجام دهید، اشاره می‌کنیم.

۱. پرسیدن سوال

یکی از بهترین کاربردهای جمینای، امکان پرسیدن سوال و دریافت پاسخ‌ها به‌صورت ساده است. برخلاف زمانی که در موتور جستجوی گوگل یک سوال تایپ می‌کنید و به‌جای دریافت سوال، با فهرستی از سایت‌های مختلف مواجه می‌شوید، جمینای قادر است در همان لحظه به سوالات شما پاسخ دهد و شما را راهنمایی کند.

۲. تولید محتوای خلاقانه

جمینای امکان تولید محتوا را نیز دارد و برای مثال می‌تواند یک مقاله بنویسد، برایتان شعر بگوید یا حتی فیلم‌نامه بنویسد. حتی می‌توانید محتوایی که خودتان نوشته‌اید را هم برایش ارسال کنید و از آن بخواهید آن را ویراستاری کرده یا بهبود ببخشد.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل فارسی

جمینای امکان تولید تصویر را هم دارد و حتی اجازه دانلود تصاویر ساخته شده را هم به‌شما می‌دهد. البته گوگل به‌دلیل حواشی که در زمینه دقت تصاویر تولید شده این هوش مصنوعی ایجاد شده بود، این قابلیت را موقتا غیرفعال کرده است. 

۳. برنامه‌نویسی

جمینای می‌تواند در برنامه‌نویسی هم به‌شما کمک کند. برای مثال اگر تازه این کار را شروع کرده‌اید، می‌توانید از جمینای بخواهید کد شما را بهبود دهد یا ایرادات آن را پیدا کند. این هوش مصنوعی حتی از کدنویسی در زبان‌هایی مثل پایتون، جاوا، سی شارپ و غیره نیز پشتیبانی می‌کند. در صورتی که اشتراک Gemini Advanced را داشته باشید، می‌توانید کدهای پایتون را مستقیما در خود صفحه چت با جمینای ویرایش کرده و ران کنید و ببینید تغییرات شما چه تاثیری در خروجی نهایی دارد.

۴. برنامه‌ریزی

یکی دیگر از کاربردهایی که صحبت با هوش مصنوعی گوگل فارسی دارد، کمک به شما برای برنامه‌ریزی است. می‌توانید از آن برای ساخت منو، برنامه‌ریزی سفر، نوشتن دستور جلسه و ایجاد تایملاین برای پروژه‌ها کمک بگیرید. فقط کافی است تمام جزئیات را با جمینای در میان بگذارید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.

۵. مشاوره و درخواست ایده

اگر می‌خواهید خلاقیت به‌خرج دهید و نیاز به ایده‌های جدید دارید، پرسیدن سوال از هوش مصنوعی گوگل ممکن است برایتان راهگشا باشد. می‌توانید از جمینای بپرسید که چند ایده جدید برای محتوای مدنظرتان ارائه و یا یک موضوع برای یک مقاله یا یک پروژه هنری به‌شما بدهد.

صحبت با هوش مصنوعی گوگل

حتی می‌توانید از آن بخواهید که یک نام برای یک کسب و کار جدید، پیشنهاد دهد. اما نکته مهم این است که تا جای ممکن باید به جمینای اطلاعات با جزئیات بالا بدهید تا پاسخ درست و حسابی دریافت کنید.

۶. بازی و سرگرمی

حتما لازم نیست از جمینای برای کار کمک بگیرید. این هوش مصنوعی می‌تواند برای سرگرمی هم مورد استفاده قرار بگیرد. برای مثال می‌توانید بازی‌های خلاقانه متنوعی با آن داشته باشید و مثلا با آن، بیست سوالی بازی کنید. حتی می‌توانید از جمینای بخواهید از شما سوالات اطلاعات عمومی بپرسد، یک جک بگوید یا حقایق جالب را برایتان ارسال کند.

۷. افزایش بهره‌وری

افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در وقت و زمان، یکی دیگر از کاربردهایی است که جمینای دارد. می‌توانید از آن بخواهید کارهایی که معمولا وقت اضافی از شما می‌گیرند را برایتان انجام دهد. مثلا نگارش یک متن را کنترل کند، برای یک ارائه پاورپوینت مرحله‌بندی کند، برنامه کاری یا ایمیل بنویسد، گزارشات را خلاصه کند و یا داده‌ها را تجزیه و تحلیل کند. 

سخن پایانی

همانطور که در این مطلب دیدیم، امکان صحبت با هوش مصنوعی گوگل به زبان فارسی نیز وجود دارد و شما با استفاده از یک نرم‌افزار تغییر آی‌پی می‌توانید به جمینای دسترسی پیدا کنید. این هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی نسبت به روزهای اول خود داشته و حالا به یکی از گزینه‌های برتر در این زمینه تبدیل شده است. نظر شما در مورد این هوش مصنوعی چیست؟ گوگل جمینای را بهتر می‌دانید یا ChatGPT؟ دیدگاه‌های خود را با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران5 دیدگاه
avatar
امیرحسین بهشتی
.
25 تیر 1402، 18:49
پاسخ
0
0
بهشت
avatar
امیرحسین بهشتی
.
25 تیر 1402، 18:45
پاسخ
1
0
بهشت رو نشون بده
avatar
رضای میگردی
.
21 خرداد 1402، 14:34
پاسخ
0
0
استفاده از اطلاعات
avatar
پریا حسین زاده
.
28 اردیبهشت 1402، 21:05
پاسخ
1
1
چهار محال و بختیاری در سال 1500چه شکلی است
avatar
پریا حسین زاده
.
28 اردیبهشت 1402، 20:57
پاسخ
2
0
چهار محال و بختیاری در سال 1500چه شکلی میشود
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402