Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

تشخیص پردازنده گوشی اندروید | نحوه شناسایی سی پی یو (CPU) گوشی اندرویدی

تشخیص پردازنده گوشی اندروید
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

از آنجایی که تقریبا هرکدام از موبایل‌های اندرویدی با سی پی یو (CPU) متفاوتی عرضه می‌شوند، در نگاه اول فهمیدن مدل و نوع آن‌ها کار آسانی نیست؛ به همین دلیل در این مطلب پلازا، نگاهی داشتیم به روش های شناسایی و تشخیص پردازنده گوشی.

برخی دوست دارند بدانند که دستگاه در جیبشان، قدرت خود را از چه چیزی می‌گیرد. برخی دیگر به سادگی مشخصات گوشی خود را فراموش می‌کنند. در هر صورت، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه پردازنده گوشی اندرویدی خود و سرعت آن را ببینید. در ادامه با روش شناسایی نوع پردازنده گوشی همراه ما باشید.

فهرست مطالب

روش های تشخیص پردازنده (CPU) گوشی

متأسفانه، برخلاف مشاهده میزان رم در دستگاه اندرویدی شما، اطلاعات سی پی یو، اطلاعاتی نیست که بتوانیم در برنامه تنظیمات داخلی پیدا کنیم؛ بنابراین تشخیص پردازنده موبایل بدون نرم افزار امکان پذیر نیست. البته به‌استثنا گوشی‌های هواوی. در عوض، باید از برنامه‌هایی که مشخصات گوشی را نشان می‌دهند استفاده کنید.

1. شناسایی نوع سی پی یو گوشی با برنامه CPU-Z

بهترین برنامه برای تشخیص پردازنده گوشی سامسونگ و دیگر گوشی‌ها، CPU-Z است. این برنامه تمام اطلاعاتی که در مورد پردازنده لازم باشد را با یک رابط کاربری ساده در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از این برنامه می‌توانید علاوه بر فهمیدن پردازنده گوشی، از معماری، تعداد هسته‌ها، نوع هسته‌ها و همچنین پردازنده گرافیکی نیز مطلع شوید.

فهمیدن نوع پردازنده گوشی

کافی است در صفحه اول به زبانه SOC بروید. نام پردازنده را در بالای صفحه مشاهده خواهید کرد.

همچنین بخوانید :

ابتدا DevCheck را از فروشگاه Google Play در دستگاه اندرویدی خود دانلود کنید. این برنامه برای مدت طولانی در دسترس بوده است، رایگان است و استفاده از آن ساده است و بسیار مورد تمجید قرار گرفته است. برنامه را باز کنید. با برگه “داشبورد” که نمای کلی از وضعیت دستگاه شما است، روبرو خواهید شد. به برگه “Hardware” بروید.

شناسایی نوع سی پی یو گوشی

در بالا، نام پردازنده خود را خواهید دید. در برخی موارد، ممکن است نام کامل آن را نداشته باشد. برای یافتن نام کامل، مثلا «Snapdragon 765 5G»، می‌توانید شماره مدل که روبه‌روی Hardware نوشته شده است را در وب جستجو کنید.

روش های تشخیص cpu گوشی

همچنین بخوانید :

نحوه تشخیص نوع سی پی یو گوشی چگونه است؟ برای مشاهده سرعت پردازنده، می‌توانید به برگه “داشبورد” برگردید و وضعیت CPU را تماشا کنید. DevCheck یک برنامه بسیار کاربردی است که اگر در مورد عملکرد داخلی گوشی خود کنجکاو هستید، می‌توانید آن را داشته باشید. این می‌تواند اطلاعات زیادی را در مورد چیزهای دیگر نیز نشان دهد، مانند سلامت باتری، اتصالات شبکه و اطلاعات دوربین.

3. فهمیدن نوع پردازنده گوشی با برنامه CPU X

CPU X یک برنامه دیگر برای تشخیص پردازنده در اندروید است. این برنامه تنها مختص پردازنده نیست و اطلاعات جامعی از دیگر قطعات گوشی مثل رم، حافظه، باتری، دوربین و سنسورها در اختیار شما قرار می‌دهد. برای فهمیدن نوع پردازنده کافی است در صفحه اول CPU را انتخاب کنید تا صفحه زیر برایتان نشان داده شود.

شناسایی نوع سی پی یو گوشی

این برنامه همچنین دارای بانک اطلاعاتی از مشخصات گوشی‌های مختلف، قابلیت مقایسه گوشی‌ها و همچنین بخش پرسش و سوال است.

4. روش تشخیص پردازنده (CPU) گوشی های اندروید با برنامه CPU Info

CPU Info یک برنامه متن باز است. این برنامه هم می‌تواند به‌شکل کاملی، مشخصات گوشی از جمله پردازنده، پردازنده گرافیکی، رم، حافظه و یا نمایشگر را برایتان فهرست کند.

شناسایی نوع سی پی یو گوشی

برای اطلاع از پردازنده کافی است در زبانه CPU، کادر SoC Name را مشاهده کنید. البته در برخی گوشی‌ها ممکن است نام پردازنده با نام مدل نوشته شده باشد که در این صورت باید مدل را در وب جستجو و نام پردازنده را پیدا کنید.

5. شناسایی نوع سی پی یو گوشی با برنامه Device Info HW

یکی از روش های تشخیص پردازنده گوشی های اندرویدی، استفاده از این برنامه است. اطلاعات دستگاه HW همه چیز را یک درجه بالاتر می‌برد تا تمام پیچیدگی‌های سخت افزار را در اختیار شما قرار دهد. این برنامه حافظه، ذخیره سازی، ویژگی‌های SoC، باتری، ویژگی‌های نرم افزار، و موارد دیگر را نشان می‌دهد. برای اطلاع از پردازنده کافی است به زبانه SOC بروید.

روش های تشخیص cpu گوشی

علاوه بر این‌ها، Device Info HW جلوتر می‌رود تا مواردی مانند نوع رم، سرعت تخلیه باتری، حرارت، پارتیشن‌ها و کدک‌ها را به نمایش بگذارد. به ویژه در سخت‌افزار دوربین عمیق تر می‌شود. به این صورت جزئیات دیافراگم، فاصله کانونی، زوم، فروشنده، میدان دید و سایر جزئیات کوچکی را که ممکن است علاقه علاقه‌مندان به عکاسی را برانگیزد، بررسی می‌کند.

6. برنامه تشخیص پردازنده گوشی اندروید Device Info

برنامه دیگری که می‌توانید مدنظر داشته باشید، Device Info است. این برنامه اطلاعات کاملی از مشخصات گوشی از جمله پردازنده، رم، سیستم‌عامل، سنسورها، حافظه، باتری و شبکه و نمایشگر را در اختیار شما قرار می‌دهد. هرکدام از این قطعات نیز در زبانه‌های جداگانه‌ای قرار داشته و قابل دسترسی هستند.

نوع پردازنده گوشی من چیست؟

برای شناسایی نوع سی پی یو گوشی، کافی است به زبانه CPU بروید. در آنجا علاوه بر نام می‌توانید تعداد هست‌ها، معماری و مدل هسته‌ها را نیز مشاهده کنید.

از کجا بفهمیم گوشی نسخه اسنپدراگون است یا اگزینوس؟

سامسونگ طی چندین سال اخیر همیشه گوشی‌های پرچمدار سری S خود را در 2 نسخه با پردازنده اسنپدراگون و اگزینوس روانه بازار کرده است. البته براساس گزارشات آن‌ها تا سال 2025 دیگر قصد انجام این کار را ندارند و فقط از اسنپدراگون استفاده می‌کنند. گوشی‌های سری S در ایران نیز تا سری S22 همیشه با پردازنده اگزینوس عرضه می‌شدند اما این بار هردو نسخه وارد شدند.

به همین دلیل نیز بسیاری از کاربران در تشخیص نوع پردازنده آن‌ها دچار مشکل شدند؛ چرا که به دلیل عملکرد ضعیف اگزینوس در مقایسه با اسنپدراگون، اکثر آن‌ها به‌دنبال نسخه اسنپدراگون سری S22 هستند. اگر قصد خرید یک گوشی جدید از سری S22 داشته باشید، برنامه‌های بالا خیلی به کار شما نمی‌آیند چرا که باید گوشی را جعبه‌گشایی و بعد این برنامه‌ها را روی آن‌ها نصب کنید تا بتوانید نوع سی پی یو گوشی را شناسایی کنید. اما در این صورت از کجا بفهمیم گوشی اسنپدراگون است یا اگزینوس؟

می‌توانید از طریق شماره مدل (Model Number) که روی جعبه گوشی درج شده، ببینید نسخه‌ای که پیش روی شما است از اسنپدراگون استفاده می‌کند یا اگزینوس. شماره مدل به همراه مشخصات گوشی در قسمت پایینی جعبه درج شده است.

تشخیص پردازنده گوشی

برای مثال گلکسی S22 با شماره مدل‌های زیر عرضه می‌شود:

  • SM-S901B
  • SM-S901B/DS
  • SM-S901U
  • SM-S901U1
  • SM-S901W
  • SM-S901N
  • SM-S9010
  • SM-S901E

گلکسی S22 پلاس و اولترا نیز به ترتیب با شماره مدل‌های SM-S906 و SM-S908 عرضه می‌شوند. در صورتی که انتهای شماره مدل و بعد از آخرین عدد، حروف زیر نوشته شده باشد، گوشی دارای پردازنده اسنپدراگون است:

  • U
  • U1
  • W
  • N
  • E

نسخه‌هایی که دارای حروف B/DS و B هستند، با پردازنده اگزینوس عرضه شدند. همچنین نسخه‌هایی که عدد 0 در انتهای شماره مدل خود دارند، مخصوص بازار چین هستند. این نسخه‌ها نیز با پردازنده اسنپدراگون عرضه می‌شوند.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
بهترین گوشی های دنیا؛ بررسی پرچمداران آیفون، سامسونگ ...
تیم پلازا19 آبان 1403 15:00
thumbnail
بهترین گوشی های 2022 ؛ ملاقات با پرچمداران سال 2022
فاطمه طاهری12 بهمن 1401 12:30

سوالات متداول

از کجا بفهمیم گوشی اسنپدراگون است؟

با استفاده از برنامه Devcheck می‌توانید نوع پردازنده گوشی خود را پیدا کنید.

نوع پردازنده گوشی من چیست؟

با برنامه هایی مثل Devcheck یا Inware می‌توانید نوع پردازنده گوشی خود را ببینید.

3. نحوه تشخیص اسنپدراگون از اگزینوس گوشی شیائومی چگونه است؟

شیائومی از پردازنده‌های اگزینوس استفاده نمی‌کند. گوشی‌های این شرکت یا با پردازنده‌های اسنپدراگون و یا مدیاتک وارد بازار می‌شوند.

سخن پایانی

اندروید برنامه‌های متنوعی برای هر چیزی دارد و تشخیص پردازنده گوشی هم از این قاعده مستثنی نیست. اگر می‌خواهید عمیق تر در ویژگی‌های سخت‌افزاری گوشی خود غوطه‌ور شوید، این برنامه‌ها، به شما کمک می‌کنند تا تقریباً هر چیزی را در مورد دستگاه خود به طور کامل بررسی کنید. از نظر شما بهترین روش های تشخیص CPU گوشی کدام روش‌ها هستند؟ دیدگاه‌های خود را با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
علی ایاز
.
09 اردیبهشت 1402، 20:58
پاسخ
0
1
مقالتون عالی بود خیلی خوب بود دقیقا چیزی که میخواستم🫠
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402