آموزش بکاپ گیری ویندوز ۱۱ را از دست ندهید. در این مقاله از سایت پلازا تصمیم داریم آموزش بکاپ گرفتن در ویندوز 11 را به صورت تصویری در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
جدیدترین محصول شرکت مایکروسافت ویندوز 11 بوده است که بدلیل رابط کاربری نسبتا جدید و اضافه شدن ویژگی های بسیار، بکاپ گیری از این ویندوز کمی دشوار شده است که اگر بدنبال یادگیری بکاپ گرفتن از ویندوز 11 هستید در این مقاله آموزشی با ما همراه باشید که قصد داریم این مورد را به صورت تصویری به شما آموزش دهیم. ناگفته نماند که در این آموزش از نرم افزار کمکی استفاده نشده است و فقط از لانچر خود ویندوز استفاده خواهد شد.
فهرست مطالب
بکاپ گیری ویندوز ۱۱
برای بکاپ گرفتن از ویندوز 11 بهطور کلی 2 راه پیش روی شما قرار دارد. راه اول که از بهروزرسانی پاییز 2023 مایکروسافت به ویندوز 11 اضافه شده، این امکان را بهشما میدهد تا از فایلها و نرمافزارهای خود یک بکاپ ابری در واندرایو ایجاد کرده و پس از ریست کردن سیستم و وارد شدن به حساب کاربری مایکروسافت، بتوانید بکاپ خود را بازیابی کنید. درست مثل فرایندی که برای بکاپ گرفتن از آیفون از طریق آیکلاود انجام میشود.
راه دوم اما روش قدیمی است که در آن میتوانید یک فایل بکاپ از سیستم تهیه و آن را بهصورت آفلاین روی یک هارد ذخیره کنید. در ادامه نحوه استفاده از هردو روش را شرح خواهیم داد.
بکاپ گیری ویندوز ۱۱ بهصورت ابری
در صورتی که ویندوز 11 را بهصورت منظم آپدیت کرده باشید یا اگر آپدیت 23H2 را روی سیستم خود نصب کرده باشید، به یک برنامه جدید با نام Windows Backup دسترسی پیدا خواهید کرد. با استفاده از این برنامه همانطور که گفته شد میتوانید از فایلها، برنامهها، تنظیمات و رمزهای عبور و شبکههای وایفای در حساب واندرایو خود بکاپ تهیه کنید. برای استفاده از این برنامه کافی است در بخش جستجو Windows Backup را تایپ و وارد آن شوید. در صفحه اول میتوانید با کلیک روی هرکدام از بخشها مثل فولدرها یا برنامهها، میتوانید مطمئن شوید که این قسمتها برای بکاپ گرفتن انتخاب شدهاند.
با کلیک روی Back up فرایند گرفتن پشتیبان از اطلاعات شما روی کامپیوتر و آپلود بکاپ در واندرایو آغاز خواهد شد. بسته به سرعت اینترنت و همچنین حجم دادهها ممکن است این فرایند کمی طول بکشد.
پس از پایان این فراید، کار بکاپگیری به اتمام رسیده و اطلاعات شما در واندرایو قابل دسترسی خواهد بود. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که واندرایو تنها 5 گیگابایت فضای ابری رایگان در اختیار شما قرار میدهد و اگر حجم دادههای کامپیوتر بیش از این مقدار باشد، بکاپ با موفقیت ذخیره نمیشود.
پس از این که بکاپ را در واندرایو آپلود کردید، در آینده هر زمان که سیستم را ریست کنید یا ویندوز را مجددا نصب کنید، در صفحه راهاندازی ویندوز و پس از وارد کردن نام کاربری و رمزعبور، میتوانید بکاپ خود را مانند تصویر بالا مشاهده کنید. همچنین در صورتی که از چند کامپیوتر مختلف در واندرایو بکاپ گرفته باشید، در این صفحه میتوانید آنها را مشاهده و انتخاب کنید. در نهایت با کلیک روی Restore form this PC فرایند بازیابی بکاپ آغاز خواهد شد.
نحوه پشتیبان گیری از ویندوز ۱۱ بهصورت آفلاین
همانطور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد آموزش بکاپ گرفتن از ویندوز 11 به صورت تصویری بوده است که در ادامه قصد داریم بکاپ گیری ویندوز ۱۱ بدون برنامه را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر در روال انجام مراحل ذکر شده با سوال یا مشکلی مواجه شدید میتواند در بخش نظرات باما همراه باشید و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.
- برای آغاز فرایند بکاپ گیری باید وارد بخش Control Panel شوید که از بخش تنظیمات و یا کادر جستجو میتوانید به این بخش دسترسی داشته باشید. کافیست در بخش جستجو عبارت Control Panel را تایپ و اینتر را بزنید.
- سمت راست بالا بخش View By را روی Category قرار دهید و سپس بدبنال سربرگ System and Security باشید که در سمت چپ بالا قرار دارد.
- سپس از 3 گزینه موجود زیر آن روی Backup and Restore (Windows 7) کلیک کنید. توجهی به ویندوز 7 ذکر شده نداشته باشید زیرا این مورد برای تمام ویندوز ها از 7 تا 11 وجود داشته است که مربوط به ویژگی های نرم افزاری این بخش بوده است.
- در صفحه باز شده روی عبارت Create a system image کلیک کنید که در سمت چپ صفحه قرار داشته است. با کلیک بر روی Create a system image صفحه ای برای شما نمایان میدهد که در حال بررسی درایور های متصل بوده است. با مشخص نمودن هارد مربوط در ادامه دو گزینه برای شما وجود خواهد داشت.
- اولین مورد مربوط به قرار دادن بکاپ در یک هارد اینترنال یا اکسترنال است؛ حتما باید از یک هارد استفاده کنید چرا که ویندوز برای بکاپ گرفتن از فلش پشتیبانی نمیکند. مورد دوم برای رایت کردن فایل در یک DVD است. مورد آخر هم برای ذخیره بکاپ در یک سرور شبکه است.
- در نهایت صفحه ای از اطلاعات تعیین شده توسط شما به نمایش درخواهد آمد که درایو مربوطه برای بکاپ گیری و محل ذخیره سازی فایل بکاپ قابل مشاهده خواهد بود تا اگر اشتباهی در این زمینه وجود داشت بتوانید آن را اصلاح کنید. اگر اطلاعات درست است روی Start Backup کلیک نمایید تا روند بکاپ گیری آغاز شود.
- در روال بکاپ پیشنهاد میشود کار خاصی انجام ندهید و از حذف و یا جا به جایی اطلاعات خودداری کنید تا مشکلی پیش نیاید.
با انجام مراحل فوق پشتیبان گیری از برنامه های ویندوز ۱۱ به اتمام خواهد رسید که اگر در مسیر انجام موارد ذکر شده با سوال یا مشکلی مواجه شدید میتوانید با ما در بخش نظرات همراه باشید.
سخن پایانی
مقاله ای با موضوع بکاپ گیری ویندوز ۱۱ در اختیار شما عزیزان قرار گرفت که در این میان اصلی ترین روش تهیه بکاپ به شما آموزش داده شد. اگر در روال بکاپ گرفتن از ویندوز 11 با مشکلی مواجه شدید و یا رابط کاربری آن با تصاویر درج شده تفاوت داشت میتوانید سوالات و مشکلاتی که در این زمینه با آنها مواجه شده اید را برای ما ارسال کنید تا با بررسی کارشناسان پلازا بتوانید از مشکل مربوط عبور نمایید. پیشنهاد میشود نظر خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید.
سلام ویندوز برای بکاپ گرفتن با فلش محدودیت زیاد داره. ممکنه با یک فلش با ظرفیت بالاتر مشکل حل بشه ولی کلا بهتره از برنامههای مخصوص بکاپ گرفتن مثل Macrium Reflect استفاده کنید.