اپلیکیشنهای بسیاری در لیست برنامه های تحریم شده و ممنوع گوگل پلی قرار دارند و دانلود آنها برای کاربران ایرانی میسر نیست. ما در این مقاله از سایت پلازا راهحلهایی برای دانلود بازی های تحریم شده در این پلتفرم ارائه میکنیم.
گوگل پلی یکی از سرویسهای شرکت گوگل در زمینه ارائه اپلیکیشنهای اندرویدی به کاربران موبایل است. درواقع گوگل پلی بستری را برای توسعهدهندگان سیستم عامل اندروید فراهم کرده است تا برنامهها و اپلیکیشنهای خود را برای ارائه به مشتریها در آنجا قرار دهند. با توجه به این موضوع سرویس یاد شده امکانات دیگری نیز در اختیار کاربران قرار خواهد داد. اما با همه اینها استفاده از برخی امکانات گوگل پلی برای ایرانیها میسر نیست؛ به همین خاطر، دانلود برنامه های ممنوع گوگل پلی یکی از موضوعاتی است که برای ما کاربران ایرانی میتواند اهمیت زیادی داشته باشد. در ادامه به این موضوع پرداخته و راههایی برای برطرف کردن این مشکل ارائه میکنیم.
فهرست مطلب:
آموزش دانلود برنامه های ممنوع گوگل پلی
همانطور که گفتیم به دلیل تحریم کاربران ایرانی گوگل پلی توسط گوگل و بهتازگی مسدود شدن این سرویس در داخل ایران، امکان دانلود برخی از برنامهها برای کاربران ایرانی وجود ندارد و معمولا کاربران برای دانلود یک سری از برنامهها یا بازی های تحریم شده گوگل پلی مانند بازی Clash of Clans با پیغام خطای This item isn’t Available in your Country مواجه میشوند. اما جای نگرانی نیست. ما در ادامه شما را با نحوه دانلود بازی های تحریم شده گوگل پلی پلی آشنا خواهیم کرد و به پرسش چگونه از گوگل پلی برنامه های تحریم شده را دانلود کنیم، پاسخ خواهیم داد.
۱. تغییر کشور گوگل پلی
در واقع به علت وجود تحریمها، برای کاربران ایرانی بسیاری از اپلیکشنها در لیست بازی های تحریم شده گوگل پلی قرار دارند و امکان دانلود آنها به صورت مستقیم وجود ندارد. در این راستا یکی از روشهای دور زدن تحریم های گوگل، تغییر کشور گوگلپلی است.
ابتدا باید گوگل پلی خود را به جدیدترین نسخه آپدیت کنید. سعی کنید فیلترشکنی معتبر و استاندارد داشته باشید؛ در صورتی که فیلترشکن شما دچار مشکلاتی مثل نشت IP باشد، از طریق این روش نمیتوانید به برنامههای تحریمی دسترسی پیدا کنید؛ به همین خاطر استفاده از یک ابزار تغییر آیپی معتبر، اهمیت زیادی دارد.
حالا که مقدمات کار را فراهم کردید، به بخش تنظیمات (Settings) گوشی اندرویدی خود بروید. در قسمت Apps برنامههای Google Play Store و Google Play services را پیدا کرده و به ترتیب روی نام آنها ضربه بزنید.
حالا در کادری که باز میشود، ابتدا گزینه Force Stop را انتخاب و سپس به Storage بروید و Clear Data و Clear Cache را انتخاب کنید. فیلترشکن را باز و متصل شوید.
اکنون اپلیکیشن گوگل پلی را باز کرده و بعد به صفحه برنامه مدنظرتان بروید و آن را دانلود کنید. حواستان باشد که در آینده همیشه با فیلترشکن به گوگلپلی متصل شوید و گرنه باید این مراحل را دوباره از اول تکرار کنید.
۲. دانلود برنامه از طریق کامپیوتر؛ چگونه برنامه های فیلتر شده را باز کنیم؟
در صورتی که روش بالا برایتان موثر واقع نشد، یک راه جایگزین دیگر استفاده از نسخه وب گوگلپلی است. اگر دسترسی به لپتاپ یا کامپیوتر دارید، میتوانید در این روش برنامههای مدنظر خود را روی گوشی دانلود کنید. البته از آنجایی که گوگلپلی مسدود است، در این روش باید هم در کامپیوتر و هم در گوشی به نرمافزار تغییر آیپی متصل باشید.
ابتدا باید به وبسایت گوگلپلی بروید و با همان اکانت گوگل خود در گوشی، وارد حساب شوید. پس از ورود به حساب، در صورتی که در پایین صفحه، مانند تصویر زیر، کشور انتخابی ایران است، روی آن کلیک و یک کشور دیگر را انتخاب کنید.
البته در صورتی که با نرمافزار تغییر آیپی وارد شوید، کشور شما سرور انتخابی نرمافزار خواهد بود. پس از تغییر کشور، به صفحه برنامه تحریمی مدنظرتان بروید و گزینه Install on more devices را انتخاب کنید. همچنین مطمئن شوید که گوشی به برنامه تغییر آیپی متصل است.
در پنجره باز شده، گوشی خود را انتخاب و روی گزینه Install کلیک کنید.
برنامه پس از چندین ثانیه بهصورت خودکار روی گوشی شما دانلود و نصب خواهد شد.
۳. استفاده از برنامه یا سایت دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی
از آنجایی که گوگل پلی استور یکی از منابع قابل اعتماد برای دانلود انواع برنامههای اندرویدی به شمار میرود، میتوانید میلیونها برنامه را در دل آن پیدا کنید که با ارائه توضیح و نظر کاربران، راهنمای خوبی را جهت انتخاب برای دانلود فراهم میآورند. اما گاهی به دلیل تحریم و مشکلاتی از این قبیل یا پولی بودن برخی از برنامهها در گوگل پلی، امکان استفاده از آن برای کاربران میسر نیست. در این راستا راهحل ابتدایی که به ذهن میرسد این است که از سایر مارکتهای اندروید برای دانلود بازی های تحریم شده گوگل پلی استفاده کنید. سایتهایی نظیر APKMirror یا F-Droid از جمله سایت های مطمئن و معتبر برای دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی هستند. برای آشنایی با سایر این مارکتها میتوانید مقاله مارکتهای اندروید؛ بهترین جایگزین های گوگل پلی را مطالعه کنید.
ناگفته نماند که برخی از این سایت ها علاوه بر امکان دانلود برنامه های تحریم شده گوگل پلی، برخی از برنامههای پولی را نیز رایگان عرضه میکنند و همچنین برخی از آنها امکان دانلود فایل APK را نیز برای کاربر میسر خواهند ساخت. البته که بهتر است همیشه از منابع مطمئن برنامهها را دانلود کنید و به هر سایت یا برنامهای اطمینان نکنید.
لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی
پیدا کردن لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی کار آسانی نیست اما میتوان گفت اکثر برنامهها در صورتی که کشور شما در گوگل ایران باشد، قابل دانلود کردن نیستند. از جمله آنها میتوان به یاهو میل، اینستاگرام یا تلگرام اشاره کرد. البته با توجه به فیلتر شدن گوگلپلی در ایران، این موضوع اهمیت بسیار کمتری از قبل پیدا کرده است؛ چرا که حالا با استفاده از یک نرمافزار تغییر آیپی میتوانید با یک تیر دو نشان بزنید و هم به گوگلپلی دسترسی پیدا کنید و هم برنامههای تحریمی را دریافت کنید.
البته فقط کاربران ایرانی نیستند که با مشکل برنامه های تحریم شده گوگل پلی مواجه میشوند. بسیاری از اپلیکیشنها در سراسر دنیا در لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی قرار دارند. برای اینکه یک برنامه اندروید در Google Play Store قرار گرفته شود، توسعه دهندگان برنامه باید یک فرآیند طولانی را بگذرانند. که طی آن، برنامه مورد نظر تحت آزمایش و ارزیابی قرار گیرد تا مطمئن شوند که این برنامه شرایط استفاده Google را نقض نمی کند.
اپلیکشینهای که امکان شرطبندی یا قمار را به کار میدهند، اپلیکشینهای که قوانین مالکیت معنوی دیگر برنامهها را نقض میکنند، برنامههایی که محتوای پرنوگرافی دارند و اپلیکشینهای که سطح امنیت پایینی دارند در لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی استور قرار میگیرند و امکان دانلود آنها از طریق گوگل پلی در سراسر دنیا وجود ندارد.
همچنین اگر اپلیکیشنی حاوی بدافراز باشد گوگل پلی آن را در لیست برنامه های تحریم شده خود قرار میدهد. با این حال ، هنوز هم بسیاری از برنامه های عالی وجود دارد که خط مشی های Google را نقض می کنند و اما همچنان بسیاری از کاربران Android خواهان آنها هستند. خوشبختانه به دلیل ماهیت open-source بودن اندروید میتوان اپلیکیشنهای که در لیست برنامه های تحریم شده گوگل پلی قرار دارند را از دیگر مارکتهای اندوریدی در قالب یک فایل APK به راحتی دانلود کرد.
سخن پایانی
دانستیم که گوگل پلی استور یکی از منابع عالی برای دانلود برنامههای اندرویدی است. اما کاربران ایرانی به دلیل قرار گرفتن بسیاری از اپلیکیشنها در لیست بازی های تحریم شده گوگل پلی امکان دانلود برخی از برنامهها را در این سرویس ندارند. اما با روشهایی که در این مقاله بیان کردیم میتوانند نسبت به دانلود برنامه های تحریم شده توسط گوگل پلی اقدام کنند. ناگفته نماند شرکتهایی مانند هواوی و سامسونگ در محصولات خود مارکتهای اختصاصی خود را نیز عرضه میکنند و کاربرانشان میتوانند از آنها نیز استفاده کنند. نظر شما در این باره چیست؟ آیا شما راهحل دیگری به غیر از روشهای اشاره شده در این مقاله میدانید؟ در این راستا خوشحال میشویم نظرات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.