Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

معرفی و بررسی فیلم جنگ جهانی سوم ؛ برنده جایزه بهترین فیلم ونیز در بخش افق ها

فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم، یک درام مهیج ایرانی به کارگردانی هومن سیدی است. فیلم جنگ جهانی سوم نامزد و برنده جوایز مختلفی شده و افتخارات زیادی را به کارنامه هنری دست‌اندرکارانش افزوده است. با بررسی آخرین اخبار و اطلاعات در مورد این فیلم با ما همراه شوید.

فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم از فیلم های جدید و اثری از کارگردان و بازیگر بنام کشورمان، هومن سیدی است. سیدی با ساخت مجموعه قورباغه برای شبکه نماوا و همچنین کارگردانی فیلم سینمایی مغزهای کوچک زنگ‌زده نشان داد سلیقه مخاطب را می‌شناسد و به آن احترام می‌گذارد. نویسندگان این فیلم نیز هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاده جعفریان هستند. فیلم جنگ جهانی سوم ساخته هومن سیدی، از حضور بازیگرانی چون محسن تنابنده، ندا جبرئیلی و مهسا حجازی بهره می‌برد. در این مقاله از پلازا درباره فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی صحبت خواهیم کرد و مسائلی همچون داستان، بازیگران و تاریخ اکران آن را بررسی می‌کنیم.

فیلمبرداری فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم در آبان 1400 در شمال کشور آغاز شد. این فیلم همچنین در تابستان 1401 برای اولین بار در فستیوال فیلم ونیز به نمایش درآمد. گفتنی است که فیلم جنگ جهانی سوم در بخش افق‌های این جشنواره نامزد و برنده جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد (برای محسن تنابنده) شد. این فیلم در 20 فروردین 1402 در فضای مجازی منتشر شد و اکران رسمی آن در سینماها نیز در تاریخ 26 فروردین 1402 صورت گرفت.

در ویدیوی زیر می‌توانید تیزر فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی را تماشا کنید.

فهرست مطالب

داستان فیلم جنگ جهانی سوم

فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم

در خلاصه فیلم جنگ جهانی سوم می‌خوانیم که یک کارگر بی‌خانمان به نام شکیب که مدت‌ها پیش همسر و فرزندش را در یک زمین‌لرزه از دست داده بود، در سال‌های اخیر با زنی به نام لادن در رابطه است. لادن ناشنواست و توانایی صحبت کردن ندارد. در چنین شرایطی، فرصتی جالب برای شکیب پیش می‌آید تا زندگی‌اش را از نو بسازد و برای خودش کسی بشود. او نیز تصمیم می‌گیرد لادن را از چشم دیگران پنهان کند تا مبادا این موقعیت را از دست بدهد اما…

مدت زمان فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی 107 دقیقه است و همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، این فیلم در بخش افق‌های جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد. مسئولان این فستیوال درباره فیلم جدید هومن سیدی گفته‌اند:

«این فیلم پر از غافلگیری است و مخاطب را شگفت‌زده می‌کند. این فیلم استعاره‌ای از وضعیت سیاسی و اجتماعی ایران است و بدون شک یکی از اصیل‌ترین داستان‌های امسال جشنواره را دارد.»

همچنین بخوانید :

بازیگران جنگ جهانی سوم

فیلم جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی اولین تجربه همکاری سیدی و محسن تنابنده است. در ادامه با هنرپیشه‌های جنگ جهانی سوم آشنا می‌شویم. همراه پلازا بمانید.

محسن تنابنده در نقش شکیب

فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی

محسن تنابنده، زاده 26 فروردین 1354 در تهران است. او بازیگر، کارگردان و نویسنده است و بازیگری را با مجموعه سرزمین مادری در سال 1388 آغاز کرد. وی با ساخت مجموعه سریال‌های پایتخت، امروزه بیش از هرچیز با نقش نقی معمولی شناخته می‌شود. او 9 نامزدی سیمرغ بلورین جشنواره فجر را دارد. در این میان فیلم فراری (1394)، فیلم ندارها (1388)، فیلم سنگ اول (1388) و فیلم هفت دقیقه تا پاییز (1388) سیمرغ بلورین را از آن او کرده‌اند. محسن تنابنده برای بازی در فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم در بخش افق‌های جشنواره فیلم ونیز جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت.

ندا جبرئیلی

بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی

ندا جبرئیلی هنرپیشه سینما، تلویزیون و تئاتر است. او متولد 15 مهر 1369 در تهران است و بازیگری را از سال 1389 شروع کرده است. او در سال 1391 برای فیلم قاعده تصادف نامزد سیمرغ بورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. فیلم مردن در آب مطهر محصول سال 1398 نیز بار دیگر او را نامزد سیمرغ بلورین، این بار در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن کرد. جبرئیلی در تلویزیون با سریال برادرجان (1398) شناخته می‌شود.

سایر بازیگران فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم عبارتند از:

  • مهسا حجازی در نقش لادن
  • نوید نصرتی در نقش نصرتی
  • مرتضی خانجانی در نقش فرشید
  • حاتم مشمولی در نقش رستگار
  • لطف‌الله سیفی

دیگر عوامل فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم

تاریخ اکران فیلم جنگ جهانی سوم

همانطور که اشاره شد هومن سیدی جنگ جهانی سوم را کارگردانی کرده است. او در این پروژه برای اولین بار تهیه‌کنندگی را نیز تجربه می‌کند. نویسندگی فیلمنامه نیز بر عهده هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاده جعفریان است. نام دیگر عوامل فیلم نیز در فهرست زیر آمده است:

  • مدیر فیلمبرداری: پیمان شادمان‌فر
  • مدیر صدابرداری: مهران ملکوتی
  • طراح صحنه: محسن نصرالهی
  • طراح لباس: الهام معین
  • مدیر تولید: فواد بوربور
  • طراح گریم: مهدی صیاد
  • دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی
  • برنامه ریز: رسول حسینی
  • جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان
  • جلوه‌های ویژه رایانه‌ای: فرید ناصرفصیحی
  • عکاس: امید صالحی

بررسی فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم

فیلم جنگ جهانی سوم نامزد جوایز مختلفی شده و عملکرد خوبی در جلب نظر مخاطبان داشته است. این فیلم در وبسایت IMDb امتیاز 7.1 از 10 را کسب کرده و در راتن تومیتوز نیز از مجموع نظرات 6 منتقد، با رضایت 100 درصدی مواجه شده است. کارگردانی، ایفای نقش بازیگران و موضوع فیلم جنگ جهانی سوم از نقاط قوت آن محسوب می‌شوند.

در این قسمت می‌توانید نقد فیلم جنگ جهانی سوم را که توسط جاناتان هلند در وبسایت Screen Daily نوشته شده است بخوانید:

«با ضرورت یک تریلر خوب و وضوح یک حکایت، فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم داستانی فرساینده اما راضی کننده درباره این است که چگونه یکی از قربانیان زندگی یاد می‌گیرد تا رفتار سرکوب‌گرانش را تقلید کند. ششمین فیلم هومن سیدی، کارگردان ایرانی، که بیشتر داستانش سر صحنه فیلمی بد که دارد درباره هولوکاست ساخته می‌شود روایت می‌گردد، به عنوان یک کمدی سیاه شروع می‌شود و رفته رفته تبدیل به تراژدی می‌گردد؛ مسیری که از طریق هنرنمایی چشمگیر و خارق‌العاده محسن تنابنده در نقش قهرمان رنج دیده‌ی فیلم تجسم می‌یابد.

فیلم سیدی که در کشور خودش مورد توجه قرار گرفته، با نمایش در بخش Orizzonti جشنواره ونیز به عنوان یکی از چهار فیلم ایرانی این فستیوال، می‌تواند توجهات جهانی را نیز به سمت خودش جذب کند. فیلمنامه دقیق فیلم با صحنه‌ای جانانه اما کوتاه میان شکیب که هنوز تحت تاثیر از دست دادن همسر و فرزندش در زلزله است و لادن، یک کارگر جنسی ناشنوا شروع می‌شود. بسیاری از مضامین فیلم به طرز زیبایی در دیالوگ‌های این دو خلاصه شده است و به خاطر قربانی بودن هر دویشان، آنها را متحد و منسجم می‌سازد. همین موضوع از ابتدا نشان می‌دهد که در دستان کارگردان امن و درستی هستیم…

دانلود فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی

تنابنده در نقش شکیب عالی است: در ابتدا یک کمدین ساکت، خجالتی و با چهره‌ای سنگی که کاملا در معرض قدرت‌هایی است که نمی‌تواند درکشان کند (سکانس اول از تبدیل او به هیتلر خیلی خنده‌دار و سرگرم‌کننده است). این کاراکتر سپس به طرز اصیلی تراژیک می‌شود و وارد تغییر و تحولی می‌شود که هم به طور قابل توجهی معقول است هم از نظر روانی باورپذیر است. از نظر داستانی هم فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم قانع کننده است. حوادث آنقدر سریع پیش می‌روند که تماشاگر بی دقت ممکن است گیج شود. المان‌های اصلی داستان اغلب در لحظات زودگذر دیالوگ‌ها آشکار می‌شوند…

سیدی به ما نشان می‌دهد که زمانه ممکن است تغییر کند، اما روش‌هایی که به وسیله آنها قدرت اعمال می‌شود همیشه ثابت هستند. و همیشه کسی در قعر هرم هست که سعی دارد فراموش نشود. در یکی از آن لحظات ناپایدار میان دیالوگ‌ها، کارگردان از شکیب می‌پرسد که آیا هیتلر را می‌شناسد و جواب شکیب منفی است. این فیلم نگران‌کننده نشان می‌دهد که هر کسی که نداند هیتلر که بود، قابلیت این را دارد که خودش تبدیل به یک هیتلر شود».

افتخارات و جوایز فیلم جنگ جهانی سوم

همانطور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، جنگ جهانی سوم نامزد دریافت جایزه های متعدددی شده است. این فیلم در بخش افق‌های جشنواره بین‌المللی ونیز به نمایش در آمد و همچنین به عنوان نماینده سینمای ایران در جشنواره اسکار شرکت کرد. البته موفق نشد به لیست نهایی نامزدهای این جشنواره راه پیدا کند. فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم نامزد و برنده جوایز دیگری نیز شده است که در ادامه می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید.

مراسم / جشنوارهجایزهدریافت کنندهوضعیت
جوایز فیلم آسیاییبهترین بازیگر مردمحسن تنابندههنوز اعلام نشده
فستیوال فیلم دنیای آسیابهترین بازیگر مردمحسن تنابندهبرنده
فستیوال فیلم دنیای آسیاجایزه ویژه هیئت داورانهومن سیدیبرنده
جشنواره بین‌المللی فیلم هینان (Hainan)نارگیل طلاییهومن سیدینامزد
جشنواره فیلم لوکزامبورگ سیتیجایزه بزرگهومن سیدینامزد
جشنواره بین‌المللی فیلم پام اسپرینگزجایزه فیپرسیهومن سیدینامزد
جشنواره بین‌المللی فیلم استکهلمجایزه فیپرسیهومن سیدیبرنده
جشنواره بین‌المللی فیلم توکیوبهترین فیلمهومن سیدینامزد
جشنواره بین‌المللی فیلم توکیوجایزه ویژه هیئت داورانهومن سیدیبرنده
جشنواره بین‌المللی فیلم ونیزجایزه افق‌ها برای بهترین فیلمهومن سیدیبرنده
جشنواره بین‌المللی فیلم ونیزجایزه افق‌ها برای بهترین بازیگر مردمحسن تنابندهبرنده

سوالات متداول

آخرین اثر هومن سیدی چه نام دارد؟

فیلم سینمایی جنگ‌جهانی سوم آخرین اثر هومن سیدی به عنوان کارگردان است.

بازیگران فیلم سینمایی جنگ‌جهانی سوم چه کسانی هستند؟

محسن تنابنده، ندا جرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطف‌الله سیفی، و حاتم مشمولی از بازیگران فیلم جنگ‌جهانی سوم هستند.

سخن پایانی

در این مقاله از پلازا به معرفی و بررسی فیلم جنگ جهانی سوم از هومن سیدی پرداختیم. با حضور محسن تنابنده به عنوان بازیگر نقش اصلی، فیلم جنگ جهانی سوم نامزد و برنده جوایز مختلفی شده و افتخارات زیادی را برای دست‌اندرکارانش به همراه آورده است. نظر شما درباره این اثر چیست؟ آیا آن را در سینما دیده‌اید یا قصد دانلود فیلم جنگ جهانی سوم  را دارید؟‌ به نظرتان این اثر را می‌توانیم بهترین عنوان در کارنامه هنری هومن سیدی بدانیم؟ نظرات خود را از طریق بخش نظرات با ما و دیگر دوستان خود در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402