قبل از هر چیز در ابتدای این مقاله بهتر است معرفی مختصری از نرم افزار رویت و اتوکد داشته باشیم. سپس مزایا و معایب و ویژگی های هر کدام از این نرم افزار ها را بیان می کنیم.همچنین مرکزی را برای سفارش پروژه رویت و اتوکد به شما عزیزان معرفی نماییم.
فهرست عناوین مطلب:
نرم افزار رویت:
نرم افزار رویت و اتوکد کامل کننده ی یکدیگر هستند و یادگیری هر کدام برای طراحی بی نقص لازم و ضروری است.
نرم افزار رویت یکی از محبوب ترین نرم افزار های پیاده سازی BIM است. در سال های اخیر معماران و مهندسان بیشتری به مدل سازی اطلاعات ساختمان ها بر اساس BIM روی آورده اند. زیرا محیطی مشارکتی تر ایجاد می کند، در طراحی ساختمان تمرکز بالایی بر پایداری دارد و ساختمان هایی با سازگاری بیشتر با محیط زیست می توان طراحی کرد.
در نرم افزار رویت کارهای دستی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند و در نهایت کیفیت کار تیمی بالاتر رفته و در هزینه ها صرفه جویی می شود. نرم افزار Revit یک بسته نرم افزاری طراحی دیجیتال است که به شما امکان طراحی مدل ها و نقشه ها را با تمرکز بر اصول اصلی مدل سازی اطلاعات ساختمان را می دهد.
برای انجام پروژه رویت نیاز است از انجام پروژه های کوچک دانشجویی شروع کنید.این کار باعث افزایش مهارت شما می شود
این نرم افزار تمرکز بیشتری بر روی بخش معماری دارد و نیاز های خاص معماران و مهندسان ساختمانی و فنی را برآورده می کند. این نرم افزار امکان طراحی سه بعدی ساختمان که تمامی اطلاعات هندسی و فنی را شامل می شود، تفسیر مدل طراحی شده با ابزار نقشه کشی دو بعدی، دسترسی راحت به پایگاه داده ی انواع مدل های ساختمانی را فراهم می سازد.
نرمافزار اتوکد
جامع ترین نرمافزار طراحی محصولات مکانیکی است که نیاز های مختلف شرکت های مهندسی مکانیک را برآورده میکند. این نرم افزار با مجموعه ی کاملی از ابزار های قدرتمند نقشهکشی، جزئیات آن را برای تهیه پیشنویس متخصصان ارائه می دهد. نرم افزار اتوکد یکی از پرکاربرد ترین نرم افزار های طراحی های دو بعدی و سه بعدی و فنی است. چیزی که مشخص است هر دو نرم افزار رویت و اتوکد در طراحی بسیار کاربردی و تعیین کننده هستند.
مزایا و معایب نرم افزار اتوکد
مزایای اتوکد
نرم افزار اتوکد رابط کاربر پسند و ساده و قابل درک دارد. این نرم افزار مجموعه ای از ویژگی های قدرتمند و سریع را برای طرح ها در اختیارتان قرار می دهد. نرم افزار اتوکد منطبق بر استاندارد های صنعت ارتباطات داخلی است و خروجی های قابل اعتماد تولید می کند. امکان ترسیم طرح های بسیار دقیق به صورت دو بعدی و سه بعدی را می دهد. ظاهری حرفه ای دارد و در تغییرات طراحی، قابلیت بررسی خودکار مشخصات، کاهش زمان طراحی، استفاده ی مجدد و آسان از طرح ها و جلوگیری از اشتباهات پر هزینه در طراحی انعطاف پذیر است.
اگر پروژه ای دارید و میخواهید آن را برون سپارس کنید ما به شما سایت همیارپیپر را پیشنهاد میکنیم.ثبت سفارش پروژه اتوکد در این سایت بصورت رایگان انجام می شود.
معایب اتوکد
نرم افزار اتوکد برای طراحی سه بعدی چندان مناسب نیست زیرا امکانات کمتری دارد و برای طراحی های پیچیده طراحی نشده است. در صورتی که در کار خود، به مونتاژ سنگین نیاز دارید این نرم افزار مناسب نیست. چرا که حافظه و سرعت مورد نیاز برای برنامه نویسی های پیچیده را ندارد. همچنین هزینه ی اولیه و راه اندازی زیادی دارد. این نرم افزار بخش زیادی از قدرت پردازش کامپیوتر را اشغال می کند.
مزایا و معایب نرم افزار رویت
مزایای رویت
هر کامپوننت ایجاد شده توسط نرم افزار رویت دارای مولفه ی پارامتریک است یعنی عناصر سه بعدی هستند. مزیت دیگر این است که تعداد تکرار در طراحی مدل را کاهش می دهد. این نرم افزار در طراحی منظر و تجسم های واقع گرایانه عالی است. ابزار های تحلیلی دارد که از آن ها برای اندازه گیری تاثیرات محیطی مدل ها استفاده می شود. این نرم افزار کمک می کند تا ساختمان هایی پایدار و سازگار با محیط زیست طراحی کنید. نرم افزار رویت کتابخانه ای از اجزای پارامتریک را دارد که معماران و مهندسان می توانند هنگام ایجاد طرح های خود از آن ها استفاده کنند.
معایب رویت
نرم افزار رویت مزایای زیادی دارد اما کامل نیست. یکی از معایب این نرم افزار تمرکز زیاد بر طراحی سازه است که باعث از بین رفتن برخی دیگر از پارامتر ها می شود. مثلا این نرم افزار فاقد ابزار های عمومی تر طراحی است. مسئله دیگر دشواری ویرایش در این نرم افزار است که کار را برای طراحان داخلی سخت می کند. مورد بعدی سطح محبوبیت آن است. این نرم افزار از زمان معرفی قدرت زیادی پیدا کرده است اما هنوز به اندازه ی بزرگترین ابزار های طراحی دیجیتال محبوب نیست.
اتوکد یا رویت؟
بین دو نرم افزار رویت و اتوکد، معمولا رویت برتری دارد. دلیل آن می تواند در کاربری ساده و صرف زمان کمتر بیان کرد. همانطور که گفتیم رویت از طرح BIM تبعیت می کند و همین امر باعث می شود این نرم افزار در آینده در اکثر پروژه ها استفاده شود. اما با توجه به آشنایی بیشتر مهندسین و طراحان با اتوکد به خصوص در ایران، یادگیری اتوکد نیز توصیه می شود.
تفاوت اصلی نرم افزار رویت و اتوکد در این است که اتوکد برای طراحی کلی به کمک کامپیوتر است. از این نرم افزار بیشتر برای طراحی نقشه های دقیق دو بعدی و سه بعدی استفاده می شود. اما نرم افزار رویت برای پیاده سازی BIM است که در آن اطلاعات ساختمان مدل سازی می شود. این کار توسط ابزار هایی جهت طراحی مدل های سه بعدی هوشمند ساختمان انجام می گیرد. نرم افزار اتوکد شامل ابزاری برای طراحی کلی تر با ابعاد گسترده است در حالی که رویت ابزاری برای طراحی خاص و مستند سازی در طراحی ساختمان است. رویت از تمامی مراحل و زمینه های درگیر در یک پروژه ساختمانی حمایت می کند. اما شاید بتوان گفت نرم افزار رویت و اتوکد کامل کننده ی یکدیگر هستند و یادگیری هر کدام برای طراحی بی نقص لازم و ضروری است.
کاربرد نرم افزار رویت و اتوکد
همانطور که گفتیم دو نرم افزار رویت و اتوکد کاربرد های مختلفی دارند. از نرم افزار اتوکد در انجام پروژه معماری، طراحی ساختمان، طراحی های گرافیکی، زمینه ی چاپ سه بعدی، کاربرد در صنعت مد و به عنوان ابزاری قدرتمند در طراحی صنعتی می توان بهره برد. موارد استفاده ی نرم افزار رویت در طراحی سه بعدی و مفهومی، حوزه ی معماری، عمران و طراحی ساختمان و شهر سازی می باشد.
سایت همیارپیپر ، مرکز انجام پروژه های اتوکد و رویت :
سایت همیارپیپر با داشتن صدها مجری و کارشناس در حوزه انجام پروژه های اتوکد و رویت گزینه مناسبی برای سفارش پروژه و برون سپاری آن است.همیارپیپر در خود صدها پروژه آماده برای دانلود قرار داده که غالبا برای دانشجویان رشته های معماری و مکانیک مناسب هستند.پشتیبانی آنلاین و قیمت مناسب از مزایای این سایت است.در این سایت شبیه سازی با سایر نرم افزارهای معماری نیز بصورت دانشجویی و تجاری صورت می پذیرد و محدودیتی برای انجام پروژه ها وجود ندارد.
برای آشنایی بیشتر “همیارپیپر” را در گوگل جستجو نمایید.
جهت سفارش پروژه معماری ، اتوکد و رویت به تلگرام یا واتساپ شماره 09129540122 پیام دهید.