بهترین سایت های نقد و بررسی محصولات کدامند؟

بهترین سایت های نقد و بررسی محصولات کدامند؟
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

هنگام خرید محصولات مختلف، بخصوص محصولات کمی اساسی تر و گران‌تر، نیاز است که بررسی‌هایی را پیرامون محصول مورد نظر انجام دهیم.

اینکه کدام تولید کننده و برند بهتر است؟ کدام مدل از این محصول برای من مناسب است؟ قابلیت های و ویژگی‌هایی که هنگام خرید این محصول باید در نظر داشته باشم چیست؟ و بسیاری سوالات دیگر که بعضا مختص آن محصول مورد نظر هستند.

اما این سوالات در خرید اینترنتی بیشتر هم می‌شوند و از آنجایی که امکان مشاهده محصول از نزدیک فراهم نیست، در نتیجه نیاز به بررسی و راهنمایی دوچندان می‌شود، به هر حال خرید اینترنتی رواج پیدا کرده است و نمی‌توان گفت خرید اینترنتی انجام نمی‌دهم، راه حل این است که بررسی‌های دقیق‌تری داشته باشیم.

این نیاز خریداران به بررسی‌های دقیق‌تر موجب شکل گیری سایت‌های نقد و بررسی محصولات شد، سایت‌هایی که بهترین محصولات را گلچین کرده و معرفی می‌کنند و همچین پیرامون محصولات مختلف راهنمای خرید ارایه می‌دهد تا دقیقا بدانید که قبل از خرید یک محصول به چه نکاتی باید توجه داشته‌ باشید.

در این مطلب قصد داریم چند سایت خارجی و ایرانی را که در همین زمینه فعالیت می‌کنند به شما معرفی کنیم، همراه باشید.

فهرست عناوین مطلب:

بهترین سایت های نقد و بررسی محصولات کدامند؟ - kharidyaar

1- سایت ایرانی خریدیار

سایت خریدیار یکی از همان سایت‌های نقد و بررسی محصولات است، خریدیار تلاش می‌کند که اطلاعات لازم را پیش از خرید لوازم مختلف به شما ارایه دهد، خریدیار کارش را بررسی محصولات لوازم خانگی شروع کرده و در حال حاضر در گروه‌های کالایی مختلفی محصولات برتر را معرفی کرده و راهنمای خرید ارایه می‌دهد.

در تمامی بخش‌های سایت خریدیار یک هدف اصلی دنبال می‌شود، راهنمایی شما در انتخاب مناسب ترین محصول.

شاید تصور کنید که هدف خریدیار فقط معرفی پرفروش‌ترین هاست، در حالی که هدف اصلی معرفی بهترین محصول برای شماست.

اگر صرفا گران ترین یا پرفروش ترین محصول معرفی شود، مسلما ارزشی خلق نشده است، چرا که لزوما گرانترین یا پرفروش ترین محصول، مناسب‌ترین محصول برای شما نیست.

آیا در خریدیار امکان خرید محصولات هم وجود دارد؟

خریدیار یک فروشگاه اینترنتی نیست که بتوانید محصولات را از خود سایت خرید کنید، اما در این سایت هربار که محصولی به شما معرفی می‌شود، معتبرترین فروشگاهی که این محصول را عرضه می‌کند به شما معرفی می‌شود تا اگر مایل به خرید بودید، این امکان برای شما فراهم باشد.

wirecutter

2- سایت wirecutter

سایت wirecutter که در حال حاضر توسط نیویورک تایمز خریداری شده است یکی از برترین و شاید برترین وبسایت نقد و بررسی محصولات مختلف در رده جهانی است که در این زمینه بسیار کارکشته و باسابقه است.

این سایت در گروه های کالایی مختلف مانند لوازم خانگی، آشپزخانه، لوازم خواب، لوازم باغبانی، لوازم دیجیتالی و… محصولات برتر را معرفی می‌کند و راهنمای خرید ارایه می‌دهد.

این سایت نزدیک به 4 میلیون بازدید کننده ماهانه دارد و از روش همکاری در فروش کسب درآمد می‌کند، معرفی بهترین محصولات، پاسخ به سوالات پرتکرار خریدارن و همچنین ارایه راهنمای خرید محصولات مختلف از رایج ترین محتواهایی است که در این سایت منتشر می‌شود.

3- سایت pcpartpicker

سایت pcpartpicker یکی دیگر از سایت های نقد و بررسی و معرفی محصولات است که به صورت تخصصی در زمینه کامپیوترهای خانگی فعالیت دارد و روی این حوزه متمرکز شده است.

یکی از ویژگی‌های برجسته در مورد این سایت این است که صرفا به معرفی بهترین ها نمی‌پردازد، بلکه بیشتر شبیه یک ابزار است که به کاربران کمک می‌کند در رنج قیمتی مورد نظرشان بهترین کامپیوتر ممکن را اسمبل کنند.

از طرفی که قطعات کامپیوتر با سرعت خیلی بالایی در بازار در حال تغییر هستند و روز به روز قطعات جدیدترین به بازار می‌آیند، پس کار این سایت بسیار ارزشمند است که می‌تواند به شما کمک کند که با آخرین و جدیدترین قطعات بازار کامپیوتر پیشنهادی خودتان را اسمبل کنید.

4- سایت thisiswhyimbroke

یکی از متفاوت ترین سایت‌های نقد و معرفی محصولات، سایت thisiswhyimbroke است که در زمینه معرفی کادو برای افراد مختلف و مناسبت‌های فعالیت می‌کند.

فرقی نمی‌کند که برای چه فردی و چه مناسبتی کادو می‌خواهید این سایت برای دختر، پسر، کودک، بزرگسال، روز پدر، روز مادر، تولد و…  کادوهای مختلف و جالبی را به شما پیشنهاد می‌هد.

روش درآمدی این سایت از طریق همکاری در فروش است به این شکل که با خرید کادوهایی که از فروشگاه های مختلفی به شما معرفی می‌شوند، پورسانتی به این سایت خواهد رسید.

5- سایت ایرانی زومیت

خیلی‌ از شما احتمالا سایت زومیت را به عنوان یک مجله فناوری می‌شناسید، خب حق هم دارید چرا که این سایت فعالیت خود را به عنوان یک مجله فناوری آغاز کرد.

اما خب در حال حاضر سایت زومیت در زمینه‌های مختلفی محتوا تولید می‌کند که یکی از آنها راهنمای خرید است، در واقع راهنمای خرید یک دسته محتوای اصلی در این سایت است که در آن محتواهای مرتبط با راهنمای خرید محصولات دیجیتالی منتشر می‌شود.

پس اگر به دنبال نقد و بررسی و یا شناخت بهترین ها در حوزه محصولات دیجیتالی هستید، می‌توانید به بخش راهنمای خرید زومیت سری بزنید و از محتواهای آن استفاده کنید، هرچند که سایت زومیت در این بخش معرفی شد، اما یک سایت راهنمای خرید و نقد و بررسی محصولات محسوب نمی‌شود و صرفا به یک دسته بندی از این سایت اشاره شد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025