Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

راهنمای خرید تلویزیون ایرانی

راهنمای خرید تلویزیون ایرانی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در سال‌های نه چندان دور، تنها دغدغه و فکر مردم برای خرید یک وسیله، کیفیت ساخت و برند آن کالا یا محصول بود. اما این روز‌ها، گرانی، بلای جان بسیاری از خانواده‌ها شده است، به گونه‌ای بیشتر خانواده‌ها ترجیح می‌دهند به جای خرید یک وسیله نو، تا جایی که امکان دارد، لوازم قدیمی خود را تعمیر کنند. حتی وقتی که عمر یکی از وسایل تمام می‌شود، بازهم به دلیل اینکه نمی‌توانند کالای نو خریداری کنند، به سایت‌ دیوار رجوع می‌کنند و کالای دست دوم می‌خرند !

یکی از وسایل محبوب در میان خانواده‌ها که سن و سال نمی‌شناسد و هر کسی را مشغول خود می‌کند، تلویزیون است. تلویزیون‌های خارجی، از دیرباز به کیفیت ساخت بالا و طول عمر بسیار خوب معروف بودند اما اکنون با وجود تحریم و افزایش نرخ ارز، دیگر خرید آن صرفه اقتصادی ندارد.

این موضوع شرکت‌های ایرانی را بر آن داشت که تمامی تلاش خود را بکار گیرند و تلویزیونی تولید کنند که نه تنها قیمت مناسبی داشته باشد بلکه کیفیت رقابتی نیز با محصولات مشابه خارجی داشته باشد. به طورکلی می‌توان گفت که برندهای ایرانی مانند دوو، جی پلاس، سام و .. از این آزمون سربلند بیرون آمدند. در این نوشتار به تلویزیون‌های ایرانی نگاهی دقیق‌تر می‌اندازیم.

فهرست عناوین مطلب:

انواع تلویزیون ایرانی از نظر کیفیت

تلویزیون همان دستگاهی است که در همه خانه‌ها دیده می‌شود. فرقی نمی‌کند که منتظر پخش یک سریال یا برنامه مورد علاقه خود باشیم یا سرگرم چک کردن پیام‌های خود در موبایل، تلویزیون همواره روشن است و صدای آن هال و پذیرایی را فرا می گیرد.

شرکت‌های تولید کننده ایرانی، با تکیه بر تجربه همکاری با برندهای مطرح خارجی چون ال جی و سامسونگ و همچنین بهره گیری از متخصصان داخلی، انواع مختلف تلویزیون‌ها هم از نظر کیفیت و هم از نظر نوع پنل، تولید کرده‌اند تا دست افراد برای انتخاب باز باشد. در این میان بیشتر افراد تفاوت تلویزیون‌ها را بر اساس کیفیت آن‌ها می‌شناسند و در بازار ایران، شامل تلویزیون 4K و Full HD می‌شود.

راهنمای خرید تلویزیون ایرانی

خرید تلویزیون 4K ایرانی 

تلویزیون‌های 4K محبوب‌ترین نوع تلویزیون‌ ها در بازار می‌باشند. رزولوشن این تلویزیون به صورت  3840 x 2160 است. کیفیت تصاویر در این مدل‌ها بی نظیر بوده و چشم هربینده‌ای را مجذوب خود می‌کند. علاوه بر کیفیت فوق العاده‌، امکانات و قابلیت‌‌‌های بسیار پر کاربردی نیز در این مدل‌ها وجود دارد. همچنین در برخی از تلویزیون‌های ایرانی مانند دوو یا اسنوا، نوعی تکنولوژی به نام HDR تعبیه شده است که درخشندگی تصاویر پخش شده و نمایش جزئیات را بیش از هر زمان دیگری مهیا می‌کند.

 

خرید تلویزیون Full HD ایرانی

تلویزیون‌ های Full HD دارای کیفیت تصویر بسیار خوب و شفافی بوده به گونه‌ای که جزئیات به طور کامل نمایش داده می‌شود و افت فریم یا بهم ریختگی پیکسل‌های تشکیل دهنده تصاویر در آن دیده نمی‌شود. رزولوشن تصویر در تلویزیون‌ های Full HD، به صورت  1920×1080 است.

این موضوع، بدین معناست که عرض تصویر از 1920 پیکسل و ارتفاع آن از 1080 پیکسل تشکیل شده است.

انواع تلویزیون ایرانی از نظر تکنولوژی پنل 

انواع تلویزیون ایرانی از نظر تکنولوژی پنل 

از زمان تولید اولین‌ تلویزیون‌ها تاکنون، برندهای قدیمی و مطرح خارجی مانند پاناسونیک و سونی، تلاش کردند تا نمونه‌های مختلفی از پنل‌ها را تولید کنند. این پنل‌ها که برخی انحصاری یک برند خاص بودند از Plasma شروع شد و اکنون به QLED رسید. اما در ایران و بیشتر کشورها، هنوز طرفداران مدل‌های LED و LCD بسیار زیاد هستند. به همین دلیل، تولید کنندگان ایرانی نیز با نگاهی به آینده، تمرکز خود را بر این تلویزیون‌‌‌ها قرار داده‌اند.

 

پنل تلویزیون LCD

تلویزیون‌های LCD یا همان Liquid Crystal Display، نوعی نمایشگر هستند که بر پایه خصوصیات نوری کریستال مایع در ولتاژهای مختلف ساخته می‌شوند. این پنل‌ها، کیفیت بسیار قابل قبول و رضایت بخشی داشته که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. با وجود اینکه تکنولوژی به کار رفته در پنل LCD به نسبت مدل‌های Plasma پیشرفت چشمگیری داشته است اما ضعف بزرگ آن‌ها این است که رنگ مشکی را به خوبی نمایش نمی‌دهند.

 

پنل تلویزیون LED 

ساختار پنل‌های LED به طور کلی شبیه مدل‌‌های LCD است با این تفاوت که برای تولید نور، به جای لامپ فلورسنت، از سیستم نورافشانی LED استفاده شده است.  دلیل این تغییر، آن است که پنل‌‌های LCD در سایزهای بزرگ‌تر، افت کیفیت و ضعف نمایش رنگ دچار می‌شدند از این رو متخصصان برای رفع این موضوع مدل‌های LED رو به وجود آوردند. برخلاف سری قبل، کنتراست، عمق رنگ و واقعی نشان دادن رنگ‌ها به وضوح قابل مشاهده است. شرکت‌های تولید کننده ایرانی نیز، تقریبا تمامی تلویزیون های بالای ۴۰ اینچ خود را به این پنل مجهز کرده‌اند.

حال که با تلویزیون و انواع آن آشنا شدیم، به بررسی چند نکته قبل از خرید تلویزیون ایرانی می‌پردازیم :

 

سایز صفحه نمایش تلویزیون 

سایز صفحه، همواره یکی از فاکتورهای خرید تلویزیون برای همه افراد بوده است. انتخاب سایز صفحه نمایش، به محل نصب و قرارگیری آن بستگی دارد. همچنین فاصله مبلمان از تی وی روم یا میز تلویزیون نیز، یکی از عواملی است که مشخص می‌کند چه سایزی از تلویزیون مناسب یک خانواده است.

به عنوان مثال برای یک اتاق، خرید تلویزیون ۵۰ اینچ، انتخاب مناسبی نیست اما برای یک پذیرایی بزرگ و دلباز، تلویزیون 55 اینچی به بالا پیشنهاد می‌شود.

 

سیستم عامل

این مورد در همه تلویزیون‌ها یکسان نیز و تنها در تلویزیون‌‌های هوشمند دیده می‌شود. سیستم عامل به طور معمول در تلویزیون‌هایی که از کیفیت نمایش 4K برخوردارند دیده می‌شود. سیستم عامل تلویزیون‌ها اندروید بوده که نسخه آن‌ در مدل‌های مختلف متفاوت است اما به طور معمول، برندهای ایرانی مطرح مانند دوو، اسنوا، ایکس ویژن و … از اندروید ۱۰ برای تلویزیون‌های خود استفاده کرده‌اند.

 

کیفیت صدای تلویزیون دوو

تماشای یک فیلم یا سریال جذاب در تلویزیون، زمانی لذت بخش‌تر می‌شود که با یک صدای با کیفیت و واضح همراه باشد. برندهای ایرانی برای تلویزیون‌های خود از انواع تکنولوژی و افکت‌های صدا مانند Dolby، Dolby Surround، Dolby Digital، و… استفاده کرده‌اند تا تجربه تماشای تلویزیون، بیش از پیش افزایش یابند.

 

دیگر قابلیت‌ها و امکانات تلویزیون‌های ایرانی

در حال حاضر، تلویزیون‌ های ایرانی، از نظر امکانات و قابلیت‌ها دست کمی از مدل‌های خارجی نداشته و همین موارد باعث اعتماد مردم و علاقه آن‌ها به خرید تلویزیون ایرانی شده است. البته ناگفته نماند که این موارد بر قیمت تلویزیون تاثیر گذار هستند. برخی از این قابلیت‌ها عبارتند از :

  • گیرنده دیجیتال DVB-T2، که به کمک آن می‌توان تمام شبکه‌های تلویزیون ایران را تماشا کرد.
  • ارتباط گوشی و تبلت با تلویزیون
  • تصاویری روان با وجود قابلیت انطباق (Refresh Rate)
  • تعداد پورت‌های HDMI و USB مناسب
  • ورودی آنتن و درگاه‌های متنوع
  • قابلیت تایم شیفت یا ماشین زمان که به کمک آن می‌‌توان برنامه زنده در حال پخش را عقب جلو کرد.
  • ضبط برنامه یا PVR که با آن می‌توان برنامه درحال پخش را ضبط کرد.
  • کنترل و موس در مدل‌های هوشمند
  • وای فای و بلوتوث در مدل‌های هوشمند

قیمت تلویزیون ایرانی

قیمت تلویزیون

قیمت تلویزیون 4K، علاوه بر برند، به مواردی همچون نوع پنل، سایز تلویزیون، وجود قابلیت‌هایی نظیر HDR، وجود سیستم عامل اندروید، وجود کنترل موسی هوشمند و نهایتا گارانتی و خدمات پس از فروش آن برند بستگی دارد. عواملی که در قیمت تلویزیون Full HD تاثیرگذارند، درست همانند مدل‌های 4K هستند با این تفاوت که بعضی از قابلیت‌ها در تلویزیون‌های 4K وجود ندارد.

موضوع دیگر برای قیمت مناسب آن‌ها، این است که قطعات در ایران تولید و یا مونتاژ می‌شوند و هزینه‌‌های واسطه‌ای مانند حمل نقل‌های طولانی از انبار شرکت‌های خارجی به ایران، هزینه گمرک و … در این موارد حذف شده است.

 

گارانتی و خدمات پس از فروش تلویزیون ایرانی

می‌تولت گفت که تنها دلیل و احتمالا بهترین دلیل برای خرید تلویزیون ایرانی به جای مدل‌های خارجی، برخورداری آن‌ها از گارانتی و خدمات پس از فروش شرکتی است. درصورتی که برای یک تلویزیون خارجی مشکلی پیش بیاید، به احتمالا زیاد باید از درست شدن آن صرفه جویی کنیم، چرا که ممکن است قطعه مورد نظر در بازار پیدا نشود یا حتی اگر پیدا هم شود، بسیار گران و پرهزینه باشد. به همین علت خرید تلویزیون‌های خارجی دیگر انتخاب درستی نمی‌باشد.

برندهای داخلی، تمامی کالاهای خود را با گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می‌دهند تا خیال هر فرد از بابت خرید تلویزیون و سایر کالاهای برقی راحت و آسوده باشد. همچنین یکی از مزیت‌های گارانتی آن است که دیگر لازم نیست برای خرید قطعه مورد نظر وقت و هزینه زیادی را صرف جستجو برای آن در بازار کنید و تنها با یک تماس، کارشناسان یک شرکت برای رفع مشکل شما اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

 

لوازم خانگی ایرانی از کجا بخریم ؟

موضوعی که امروزه بیش از هر زمان دیگری می‌بایست به آن توجه شود، حمایت از تولید ملی و لوازم خانگی ایرانی است. از آنجایی که برندهای ایرانی اعتماد ما را پاسخ داده و خود را بر آن داشته‌اند تا کالاهایی تولید کنند که از نظر کیفیت و قیمت درخور و شایسته خانواده‌های ایرانی باشد، ما نیز می‌توانیم با خرید کالای ایرانی، از آن‌ها حمایت کنیم.

یکی از فروشگاه‌هایی که با هدف حمایت از کالای داخلی، سبد کالایی خود را ارائه کرده است، فروشگاه رادهوم است. رادهوم، یک فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی در استان خوزستان است که با بررسی بازار و سلیقه همه افراد و خانواده‌ها، تلاش نموده است تا سبد کاملی از لوازم خانگی برندهای مطرح و خوش نام و نشان ایرانی را ارائه دهد تا دست خریداران محترم برای انتخاب باز باشد.

همچنین، کارشناسان این مجموعه با بررسی ابعاد مختلف هریک از کالا، نقد و بررسی تخصصی هریک از آن‌ها را نوشته‌اند تا فرآیند انتخاب و خرید، بیش از پیش آسان شود.

قیمت‌های درج شده در صفحه هریک از کالا، بروز بوده تا هیچ مشکلی برای خریداران محترم به وجود نیاید. رادهوم، با بهره گیری از کادری مجرب و حرفه‌ای در واحد لجستیک خود،متعهد می‌شود که سفارش کاربران را صحیح و سالم و در سریع‌ترین زمان ممکن به دست آن‌ها می‌رساند.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
میثم
.
08 فروردین 1401، 16:09
پاسخ
0
1
به نظر من برندهای ایرانی برای رقابت با خارجیا راه درازی رو در پیش دارن و به کیفیت اونا نمیرسن اما خودم به شخصه از نزدیک بعضی از برندهای ایرانی مثل دوو و جی پلاس رو دیدم و به نظرم کیفیت خوبی داشتن و ارزشش رو دارن که براشون هزینه کرد تلویزیونهای خارجی واقعا گرون شدن و جنس تقلبی هم تو بازار زیاده و نمیشه فهمید اصلی هستن یا نه اگه خراب هم بشن ارزش تعمیر ندارن چون یا قطعش نیست یا گرونه !
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402