خرید یک ایرباد گرانقیمت، الزاما به این معنی نیست که شما عملکرد خیلی عالی تجربه خواهید کرد. برای تجربه بهترین صدا و عملکرد هم لزومی ندارد خرج زیادی کنید و خرید بهترین ایرپاد ارزان میتواند شما را راضی کند. اما آیا ارزان ترین ایرپاد یا هندزفری وایرلس (بی سیم) بازار ارزش خرید در برابر برترین ها را دارد؟ در ادامه با پلازا همراه باشید تا با بهترین گزینههای اقتصادی آشنا شویم.
نکته مهمی که باید هنگام خرید مدلهای ارزان به آن توجه کنید این که این مدلها در مقایسه با بهترین مدل های هدفون بی سیم، از نظر امکانات و برخی موارد عقبتر هستند. با توجه به قیمت، این موارد کاملا قابل درک است. حتی در برخی مواقع ممکن است کیفیت صدای آنها نیز جالب نباشد. اما همه آنها اینطور نیستند. مدلهای بسیاری در بازار وجود دارد که با وجود قیمت مناسب، از نظر امکانات و کیفیت صدا در سطح قابل توجهی قرار دارند و حتی فناوری حذف نویز را نیز در اختیارتان قرار میدهند. با معرفی ارزان ترین ایرپاد های وایرلس بازار ما را همراهی کنید.
آنچه در ادامه میخوانید:
بهترین ایرپاد های بی سیم ارزان
خرید بهترین ایرپاد های ارزان بازار ایران میتواند کار مشکلی باشد چرا که در خیلی از مواقع باید به سراغ برندهایی که کمتر شناخته شده هستند بروید و حتی در این شرایط نیز نمیتوانید کاملا مطمئن باشید که کالایی که خریداری میکنید واقعا اصلی است یا یک جنسی که کیفیت درجه چندم دارد. این مورد بهخصوص بیشتر در مورد برندهای چینی بیشتر نمود پیدا میکند. برای اینکه کار شما آسانتر شود و دیگر دردسرهای گشتن در میان محصولات انبوه و مختلف را تجربه نکنید، در این مطلب تصمیم گرفتیم چندین مدل اقتصادی و با کیفیت را که میتوانید تهیه کنید، معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
1. 1MORE PistonBuds Pro ؛ برترین هندزفری بی سیم ارزان
- شارژدهی: تا 7.5 ساعت (30 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: دارد
- قیمت: 1 میلیون تومان
نقاط قوت: قیمت بسیار عالی با قابلیت حذف نویز، صدای انرژیک، طراحی شیک و جمعوجور، کنترلهای لمسی
نقاط ضعف: بیس زیاد در برخی ترانهها، شارژدهی نهچندان جالب، کیفیت تماس پایین
بدون شک برترین هندزفری بی سیم تا سقف یک میلیون تومان در بازار، هندزفری وانمور PistonBuds Pro است. هندزفری که با قابلیت حذف نویز خود و همچنین کیفیت صدای بسیار عالی، در این بازه قیمتی حرف اول را میزند. البته نمیتوانیم آن را با مدلهای گران مثل ایرپادز پرو اپل مقایسه کنیم ولی باید قیمت را هم درنظر بگیریم. در این صورت، وانمور پیستون بادز پرو، یکی از بهترین جایگزینهای ایرپادز بهحساب میآید.
البته شارژدهی خیلی جالب نیست و همچنین کیفیت تماسهای صوتی هم جای کار دارد ولی این موارد تنها نقاط ضعف این محصول هستند که میتوانیم به آنها اشاره کنیم. این موارد هم با توجه به قیمت و امکاناتی نظیر حذف نویز و کیفیت صدای بسیار خوبی که وانمور پیستون بادز پرو دارد، واقعا اهمیتی ندارند.
2. JLab Go Air Pop ؛ از ارزان ترین ایرپاد های وایرلس بازار
- شارژدهی: تا 8 ساعت (32 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: ندارد
- قیمت: 20 دلار
نقاط قوت: صدای با کیفیت با توجه به قیمت، گواهی IPX4 مقاومت در برابر آب، شارژدهی قابل قبول، تنظیمات قابل شخصیسازی EQ
نقاط ضعف: کیفیت تماس پایین
جیلب در سال 2020 ایربادز بیسیم Go Air را وارد بازار کرد و خیلی زود توانست آنها را بهعنوان گزینهای اقتصادی و با کیفیت در بازار مطرح کند. آن مدل البته شاید کمی زیاد از حد ساده بود و مثلا فاقد یک محفظه با درب بود. جیلب اما سال گذشته مدل جدیدتر این ایربادز را با نام Go Air Pop روانه بازار کرد که خیلی سریع تبدیل به بهترین ایرپاد زیر یک میلیون تومان بازار شد.
این مدل جدید دارای یک محفظه شارژ با درب و همچنین شارژدهی بهتر است و مهمتر از همه قیمت کمتری هم دارد و 9 دلار ارزانتر از مدل قبلی است. طراحی و دیگر ویژگیها همگی یکی هستند. در این مدل هم شما به گواهی IPX4 مقاومت در برابر آب، تنظیمات قابل شخصیسازی EQ و شارژدهی قابل قبول 8 ساعته دسترسی دارید. البته بهنظر نمیرسد مدل پاپ وارد بازار ایران شده باشد و همان مدل قدیمی (1 میلیون و 200 هزار تومان) بهفروش میرسد، ولی اگر توانستید این مدل را پیدا کنید، بدون شک یکی از بهترین مدل های هدفون بلوتوثی را به خانه خواهید برد.
3. Anker Soundcore Life A2 NC
- شارژدهی: تا 7 ساعت (30 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: دارد
- قیمت: 2 میلیون و 500 هزار تومان
نقاط قوت: بیس بسیار خوب، راهاندازی آسان، راحتی، سازگار با برنامه Soundcore
نقاط ضعف: نویز کنسلینگ تعریفی ندارد، کنترلهای لمسی جای کار دارند
اگر کمی بودجه خود را افزایش دهید، در لیست بهترین ایرپاد های ارزان، بهسختی میتوانید گزینه بهتری از انکر ساندکور لایف A2 پیدا کنید. انکر برندی است که اکثر ما آن را با شارژرها و کابلهای با کیفیتی که وارد بازار کرده میشناسیم ولی آنها در زمینه تولید هدفون و هندزفری نیز فعالیت دارند و محصولاتی با همان کیفیت همیشگی تولید میکنند.
محفظه شارژ این مدل شاید کیفیت قابل توجهی نداشته باشد و خود ایربادزها هم امکاناتی مثل توقف خودکار ندارند ولی این دو نقطه ضعف کاملا زیرسایه عملکرد بسیار عالی و ویژگیهای جالب توجه دیگری که ارائه میکند قرار میگیرد. گذشته از بیس قدرتمند، بادزهای A2 دارای نویز کنسلینگ بسیار عالی با 3 سطح مختلف و همچنین EQ قابل شخصیسازی دارند. به این موارد کنترلهای لمسی و شارژدهی عالی را هم اضافه کنید تا یکی از برترین هندزفری های بی سیم ارزان را در اختیار داشته باشید.
4. Anker Soundcore Liberty Air 2
- شارژدهی: تا 7 ساعت (28 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: ندارد
- قیمت: 2 میلیون و 700 هزار تومان
نقاط قوت: بیس قوی، ویژگیهای قابل تطبیق برای گوش دادن به موسیقی، شارژ بیسیم، کیفیت صدای خوب
نقاط ضعف: کنترلهای لمسی
در بازه قیمتی کمی بالاتر، انکر یک مدل دیگر بهنام Liberty Air 2 دارد که بسته به استفاده شما میتواند انتخاب بهتری از ساندکور لایف 2 باشد. این مدل بهلحاظ طراحی شباهت بیشتری با ایرپادزهای اپل دارد. انکر در این مدل از 4 میکروفون استفاده کرده و به همین خاطر کیفیت تماس آنها نیز در سطح بسیار خوبی قرار دارد.
بیس کوبش بیشتری از ایرپادزهای اپل دارد و مهمتر اینکه از طریق اپلیکیشن انکر نیز میتوانید صدا را به دلخواه خودتان تنظیم کنید. انکر حتی قابلیت شارژ بیسیم را هم به لیبرتی ایر 2 اضافه کرده است. اما از نقاط ضعف این مدل میتوانیم به کنترلهای لمسی که سرعت عمل خوبی ندارند و کیفیت پایین محفظه شارژ اشاره کنیم.
در مقایسه با ساندکور لایف 2 NC این مدل صدا را با پایداری بهتری ارائه میکند، کیفیت تماسهایش بسیار بهتر است و نشتی صدای کمتری هم دارد و همچنین در مسدود کردن صدای اطراف نیز بهتر عمل میکند. اما لایف 2 در عوض راحتتر است و شارژدهی بهتری هم دارد.
5. Skullcandy Dime ؛ ارزان ترین ایرپاد وایرلس بازار
- شارژدهی: تا 3.5 ساعت (12 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: ندارد
- قیمت: 1 میلیون و 300 هزار تومان
نقاط قوت: صدای فوقالعاده با توجه به قیمت، مقاوم در برابر آب، محفظه جمعوجور، بهخوبی در کانال گوش جای میگیرد
نقاط ضعف: بدون اپلیکیشن همراه، کنترلهای غیرقابل اتکا، شارژدهی کمتر نسبت به رقبا
هدست Skullcandy Dime با توجه به استانداردهای این فهرست، کیفیت صدایی بالاتر از حد انتظار دارد. به علاوه، مقاومت در برابر آب IPX4 دارد که آن را به بهترین ایربادز بیسیم زیر یک میلیون تبدیل میکند. این ایرباد مسلماً نقصهایی مثل دکمههای کنترل نامناسب و عمر باتری کم دارد. عمر باتری آن در حدود 3 ساعت است که با استفاده از کیس ایرباد عمر آن به 12 ساعت میرسد. اما اگر به دنبال برترین هندزفری بی سیم ارزان از یک برند شناخته شده هستید، این گزینه میتواند بسیار مناسب باشد.
6. Anker Soundcore Life P3 ؛ از ارزان ترین ایرپاد های وایرلس بازار
- شارژدهی: تا 7 ساعت (35 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: دارد
- قیمت: 2 میلیون و 500 هزار تومان
نقاط قوت: نویز کنسلینگ اقتصادی، ویژگیهای زیاد، شارژدهی بسیار خوب، گواهی IPX5
نقاط ضعف: کنترلهای لمسی غیرقابل اتکا
یکی دیگر از بهترین ایرپاد های ارزان بازار ایران، ساندکور لایف P3 است که البته کمی قیمت بالاتری از سایر اعضای این فهرست دارد ولی بهطور کامل از نویز کنسلینگ فعال پشتیبانی میکند. مهمتر اینکه عملکرد قابلیت نویز کنسلینگ نیز بسیار خوب است و فقط یک ویژگی تبلیغاتی برای بالاتر بردن قیمت نیست.
از طرف دیگر لایف پی 3 دارای ویژگیهای زیادی است که آن را به یکی از برترین گزینههای بازار بدل میکنند. از اکولایزر قابل شخصیسازی گرفته تا حالت گیم و حتی حالت Superior Sleep که هدستهای آنها قابل دسترسی است. با این حالت میتوانید هنگام میکسی از صداهای طبیعی مثل باران، پرندهها و یا باد ایجاد و هنگام خواب به آنها گوش دهید.
7. OnePlus Buds Z2
- شارژدهی: تا 7 ساعت (38 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: دارد
- قیمت: 2 میلیون و 500 هزار تومان
نقاط قوت: نویز کنسلینگ بسیار خوب، گواهی IP55، پخش/توقف خودکار، بلوتوث 5.2
نقاط ضعف: عدم امکان شخصیسازی EQ، بیشتر ویژگیها محدود به گوشیهای وانپلاس است، عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم
با وجود اینکه بادز زی2 وانپلاس کمی گرانتر از مدل قبلی خود است، اما در عوض این مدل از همه نظر نسبت به قبل پیشرفت کرده است. این بادزها همچنان بسیار راحت هستند و تست فیت گوشیها را نیز در اختیارتان قرار میدهند. البته بیشتر ویژگیهای مهم آنها تنها با گوشیهای وانپلاس کار میکنند.
مثلا دالبی اتموس یکی از این ویژگیهاست. با این حال همچنان ویژگیهای زیادی در دسترس شما قرار دارد. مثل قابلیت Fast Pair و اتصال همزمان به چند دستگاه و همچنین کنترلهای لمسی قابل شخصیسازی. مهمتر از همه کیفیت صدا و نویز کنسلینگ نیز در سطح بسیار عالی هستند و باتری نیز اگر خیلی از نویز کنسلینگ استفاده نکنید، مدت طولانی شما را همراهی میکند.
8. Huawei Freebuds 4i ؛ برترین هندزفری بی سیم ارزان هواوی
- شارژدهی: تا 10 ساعت (22 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: دارد
- قیمت: 1 میلیون و 800 هزار تومان
نقاط قوت: وزن کم، نویز کنسلینگ، شارژدهی بالا، صدای واضح، ارزش خرید بالا
نقاط ضعف: محفظه بیش از اندازه کوچک، برخی ویژگیها منحصر به گوشیهای هواوی هستند، نویز کنسلینگ قدرت کافی ندارد
فریبادز 4آی از گزینههایی است که میتواند بهترین ایرپاد ارزان برای اندروید باشد. یک گزینه اقتصادی از هواوی که با نویز کنسلینگ همراه شده است. عملکرد نویز کنسلینگ نیز خیلی عالی نیست ولی قابل قبول است. کیفیت صدا اما بسیار عالی است و مهمتر از همه شارژدهی است که تا 10 ساعت بدون محفظه شما را همراهی میکند.
محفظه شارژ از شارژ سریع پشتیبانی میکند ولی شارژ خیلی زیادی در اختیار شما قرار نمیدهد و نمیتوانید چندین بار با آن، ایربادزها را شارژ کنید. مقاومت دربرابر آب نیز از دیگر قابلیتهای شاخص این ایربادزها بهحساب میآید.
9. Sony WF-C500 ؛ برترین هندزفری بی سیم ارزان سونی
- شارژدهی: تا 10 ساعت (20 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: ندارد
- قیمت: 2 میلیون تومان
نقاط قوت: صدای داینامیک و بیسی، شارژدهی طولانی بادها، پشتیبانی از صدای 360 Reality Audio و DSEE
نقاط ضعف: کنترلهای محدود، شارژدهی کم محفظه
سونی در زمینه هدفونها و ایربادزها حرف اول را میزند. برترین هندزفری های بی سیم آنها آنها اما ارزان نیستند و اکثرا بالای 7 میلیون تومان هستند. WF-C500 اما گزینه اقتصادی سونی است. این مدل با برخی ویژگیهای انحصاری سونی مثل 360 Reality Audio و موتور بهبود دیجیتال صدا همراه شده و هردو این ویژگیها، صدا را بهشکل فراگیرتر و طبیعیتری به گوش شما میرسانند و از همین رو میتوان از آن بهعنوان برترین ایرپاد گیمینگ ارزان قیمت نیز یاد کرد.
همچنین با توجه به پشتیبانی از اپلیکیشن Headphones Connect سونی، میتوانید صدا و کنترلها را به دلخواه خودتان شخصیسازی کنید. مهمتر اینکه خود گوشیها نیز با یک بار شارژ تا 10 ساعت دوام میآورند که عدد تحسینبرانگیزی است. البته سونی WF-C500 ایراداتی هم دارد، مثلا محفظه شارژ، ظرفیت خیلی قابل توجهی ندارد و تنها 10 ساعت شارژ اضافی بهشما خواهد داد.
10. سامسونگ گلکسی بادز پلاس ؛ بهترین ایرپاد ارزان سامسونگ
- شارژدهی: تا 11 ساعت (22 ساعت با محفظه شارژ)
- حذف نویز: ندارد
- قیمت: –
نقاط قوت: شارژدهی طولانی مدت، صدای واضح و متعادل، اپلیکیشن کاربردی همراه بادزها، شارژ بیسیم
نقاط ضعف: کنترلهای لمسی، قیمت بالا نسبت به رقبا
بهترین ایرپاد سامسونگ قیمت بالاتری نسبت به رقبا دارد. بهخصوص رقبایی که در این فهرست به آنها اشاره کردیم. با این حال از نظر شارژدهی، کیفیت صدا و ویژگی شارژ معکوس، میتوان گفت جزو برترینها در این بازه قیمتی است. بهخصوص شارژدهی. این بادزها با یک بار شارژ تا 11 ساعت دوام میآورند و از این نظر جزو بهترینهای بازار هستند.
محفظه شارژ نیز از شارژ سریع پشتیبانی میکند و با 3 دقیقه شارژ تا 1 ساعت شارژ اضافی در اختیارتان قرار میدهد. هرچند ظرفیت زیادی ندارد و نهایتا 11 ساعت اضافی دارد. درایورهای دوگانه این محصول نیز توسط AKG تنظیم شدند و صدا را با وضوح و انرژی بالایی انتقال میدهند. مهمتر اینکه بادز پلاس دارای اپلیکیشن همراه برای اندروید و iOS است که از طریق آن میتوانید کنترلها را شخصیسازی کنید، به تنظیمات EQ دسترسی پیدا کنید و یا حالت بازی را فعال کنید.
جمع بندی
بدیهی است که هنگام انتخاب ارزان ترین ایرپاد وایرلس بازار، قیمت فاکتور مهمی محسوب میشود. اما در انتخاب ایرباد بیسیم زیر یک میلیون باید به فاکتورهای دیگر نیز توجه داشته باشید. اگر ارزان ترین ایرپاد وایرلس تا 1 میلیون را خریداری کنید که دائماً نیاز به شارژ داشته باشد، این خرید سود چندانی برای شما نخواهد داشت. بنابراین یکی از فاکتورهای مهم در خرید، توجه به عمر باتری ارزان ترین و برترین ایربادزهای بی سیم است. همچنین در مورد کیفیت صدای ایرباد نیز تحقیق کنید و نظرات افراد مختلف را درباره صدای ایرباد مطالعه کنید تا بهترین انتخاب را از بین بهترین ایرباد های بی سیم ارزان داشته باشید. از نظر شما بهترین ایرپاد ارزان بازار کدام است؟ نظرات خود را با ما و سایر کاربران بهاشتراک بگذارید.