در این مقاله به بررسی گوشی نوکیا 3.4 پرداخته و مشخصات و طراحی آن را به تفصیل توضیح میدهیم. با بررسی گوشی Nokia 3.4 با پلازا همراه باشید.
نوکیا نامی آشنا در صنعت موبایل است، اما چند سالی است که این نام به حوزه ساخت تلفنهای هوشمند نیز وارد شده است. شرایط در دهه اخیر برای این کمپانی چندان مساعد نبوده، اما به خاطر تلفنهای هوشمند جدید این شرکت از جمله گوشی نوکیا 3.4 همه چیز ممکن است تغییر کند. مهمترین ویژگی این گوشی قیمت پایین آن است، اما بیایید ببینیم که علاوه بر این نکته چه چیزهای دیگری از گوشی نوکیا ۳.۴ میتواند شما را برای خرید آن متقاعد کند. با بررسی گوشی Nokia 3.4 همراه پلازا باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
بررسی گوشی نوکیا 3.4
تاریخ انتشار نوکیا 3.4 اکتبر 2020 بوده و همانطور که قبلا نیز ذکر شد قیمتی بسیار مناسب دارد. با پرداخت 219.99 پوند یا 179 دلار میتوانید این گوشی را خریداری کنید. این گوشی جدید و اقتصادی شرکت نوکیا توجهات زیادی را از زمان معرفی به خود جلب کرده است. در ادامه به بررسی گوشی Nokia 3.4 میپردازیم.
مشخصات گوشی نوکیا 3.4
ویژگیها | مشخصات گوشی نوکیا 3.4 |
---|---|
زمان معرفی | سپتامبر 2020 |
نمایشگر | 6.39 اینچ با وضوح 720 در 1560 پیکسل |
سیستم عامل | اندروید 10، برنامه ریزی شده برای ارتقاء به اندروید 11 |
پردازنده | پردازنده اصلی: Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 8 هستهای (چهار هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A73 و چهار هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A53) پردازنده گرافیکی: Adreno 610 |
حافظه داخلی و رم | 32/3 گیگابایت، 64/3 گیگابایت یا 64/4 گیگابایت |
دوربینها | دوربین اصلی: 13 مگاپیکسل (واید)، 5 مگاپیکسل (اولتراواید) و 2 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق) دوربین سلفی: 8 مگاپیکسل (واید) |
باتری | 4000 میلی آمپر ساعت |
تعداد سیم کارت | تک سیمکارته (نانو-سیم) یا دو سیمکارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (Dual stand-by)) |
رنگها | بنفش، سبز، خاکستری |
طراحی و ساخت گوشی نوکیا ۳.۴
وقتی برای اولین بار گوشی نوکیا 3.4 را از جعبه آن بیرون میآورید با گوشیای با ظاهری ارزان مواجه نمیشوید. بله، جنس بدنه از پلاستیک است، اما برخلاف گوشیهای گران قیمتتر، روکش آن بافتی دارد که نگه داشتن آن را با دست آسان میکند. دکمههای صدا و پاور در قسمت راست قرار داشته و دکمه مخصوص دستیار گوگل نیز در قسمت چپ آن قرار دارد. پورت شارژ آن از نوع USB-C بوده و جک صدای 3.5 میلیمتری به همراه جای سیم کارت و کارت حافظه میکرو اس دی علاوه بر اسپیکر تک کاناله روی آن دیده میشود.
صفحه نمایش ال سی دی آن اندازهای برابر با 6.39 اینچ داشته که پنل جلویی گوشی را میپوشاند و تنها کنارههای آن را شامل نمیشود. نسبت تصویر 19:5:9 بدین معناست که طول گوشی زیاد است. در این صورت نمیتوانید با یک دست به بالای آن دسترسی پیدا کنید. سایز کلی آن برابر با 160.97×75.99×8.7 میلیمتر بوده و وزن آن 180 گرم است. با این توصیفات گوشی نوکیا 3.4 جزو کوچکترین و سبکترین گوشیها قرار نمیگیرد.
دلیل تقریبا بدون حاشیه بودن گوشی Nokia 3.4 این است که نوکیا به جای استفاده از طراحی ناچ از پانچ هول استفاده کرده و دوربین سلفی را در یک حفره قرار داده است. با نگاهی به پشت گوشی میتوان سه دوربین دیگر را دید که مجموعه اصلی دوربین نوکیا 3.4 را تشکیل میدهند. وجود این تعداد دوربین در گوشیای با چنین قیمتی چیزی نیست که هر روزه بتوان شاهد آن بود. علاوه بر این وجود حسگر اثر انگشت به کاربر اجازه میدهد تا قفل دستگاه را با استفاده از اثر انگشتان خود باز کند. البته با توجه به قیمت گوشی نوکیا 3.4 باید انتظار داشته باشید که این گوشی بعضی از امکانات و ویژگیهای موجود در گوشیهای گران قیمتتر مثل گواهی ضد آب و شارژ بیسیم را نداشته باشد.
امکانات و عملکرد
در ادامه بررسی گوشی نوکیا 3.4 به قسمت پردازنده این دستگاه میرسیم. همانطور که قبلا در این مقاله نیز به آن اشاره کردیم قیمت گوشی Nokia 3.4 آن را در رده دستگاههای اقتصادی و ارزان قیمت قرار میدهد. با توجه به این مسئله نباید انتظار به کارگیری پردازندهای با کیفیت را در گوشی Nokia 3.4 داشته باشید. نوکیا پردازنده 8 هستهای 1.8 گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon 460 را برای این گوشی در نظر گرفته است. این پردازنده در گوشیهایی از جمله Motorola E7 Plus و Oppo A53 با قیمتی مشابه گوشی نوکیا ۳.۴ نیز استفاده شده است.
برای خرید گوشی نوکیا 3.4 باید توجه داشته باشید که این کمپانی از 3 گیگابایت رم به همراه 32 گیگابایت حافظه داخلی استفاده کرده، اما میتوانید مدل 64 گیگابایتی این دستگاه را با 3 یا 4 گیگابایت رم نیز تهیه کنید. شاید بخواهید این آپشن را در نظر بگیرید؛ چرا که عملکرد گوشی با 3 گیگابایت رم کمی نامساعد بود. عملکرد موبایل نوکیا 3.4 به هنگام استفاده از برنامههای سنگینتر کمی افت میکند و دوربین گوشی نوکیا 3.4 نیز چندین بار در طول تست از کار افتاد. در مواقعی دکمه شاتر و در مواقعی دیگر فوکوس دچار مشکل شده و یک بار نیز کل برنامه دوربین از کار افتاد. حتی دوباره باز کردن قفل دستگاه میتواند نسبت به انتظار شما زمان بیشتری بطلبد. این مشکل ممکن است بیاهمیت باشد، اما در طول زمان میتواند به موضوعی غیر قابل تحمل تبدیل شود.
حافظه داخلی
همانطور که تا کنون نیز ممکن است دقت کرده باشید حافظه داخلی موجود روی گوشی نوکیا 3.4 در پایینترین حد مورد نیاز (32 گیگابایت) برای گوشیهای امروزی قرار دارد. با این که این موضوع چندان خوشایند به نظر نمیرسد میتوانید از کارت حافظه میکرو اس دی با حداکثر ظرفیت 512 گیگابایت استفاده کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید خرید کارت حافظهای با این میزان ظرفیت ممکن است هزینهای بیشتر از میزان قیمت خود گوشی برایتان به دنبال داشته باشد. این در حالی است که خرید مدل 64 گیگابایتی این گوشی میتواند قسمتی از فضای موردنیاز برای فایلهایتان را تامین کند.
صفحه نمایش
صفحه نمایش LCD گوشی نوکیا ۳.۴ با اندازهای برابر با 6.39 اینچ و وضوح تصویر 1560×720 پیکسل تصویر متون ریز را بسته به رنگ پس زمینه ممکن است کمی بی کیفیت نشان دهد. رنگهای نشان داده شده در صفحه نمایش گوشی نوکیا ۳.۴ روشن بوده و تماشای نتفلیکس و یوتیوب با این صفحه نمایش لذتبخش است. با حداکثر روشنایی برابر با 400 نیت میتوانید این گوشی را زیر نور مستقیم خورشید نیز استفاده کنید. در بعضی مواقع گوشی تماس کف دست با صفحه را تشخیص نداده و همین امر موجب بسته شدن برنامهها و یا اشتباهات متعدد میشود که این بیشتر به علت حاشیههای کم دور گوشی است. استفاده از یک قاب برای گوشی مشکل را میتواند حل کند.
بررسی دوربین نوکیا 3.4
وجود دوربینی سه گانه در گوشیای با این قیمت واقعا شگفت انگیز است. در واقع دوربینهای گوشی نوکیا 3.4 دو عدد هستند؛ چرا که دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق برای حالت پرتره کار کرده و دوربین 5 مگاپیکسلی فوق عریض آن نیز عکاسی از منظر طبیعی را آسانتر میکند. حالت پرتره دوربین گوشی نوکیا ۳.۴ نتایج رضایت بخشی را برای کاربر فراهم میکند. دوربین این گوشی در نور مناسب عکسهای بسیار خوبی گرفته و در حالتهای بوکه و شب عملکرد خوبی دارد. در شرایط نه چندان مناسب محیطی سنسور دوربین گوشی هایلایتهای موجود در کادر عکاسی را بیش از حد روشن میکند، اما این مشکل در گوشیهایی با قیمتهای بالاتر نیز دیده میشود؛ پس در این مورد نمیتوان چندان به این محصول نوکیا خرده گرفت.
رابط کاربری دوربین گوشی نوکیا ۳.۴ دارای دو آیکون تک درخته و چند درخته است که به کاربر اجازه میدهد که بین فاصله فوکوس استاندارد و فوق عریض جابجا شود. در عمل استفاده از این ویژگی میتواند بسیار مفید واقع شود؛ چرا که میتوانید با استفاده از آن بدون نیاز به حرکت کردن، کادر عکاسی خود را بزرگتر کنید.
کیفیت فیلمبرداری تا حداکثر 1080 پیکسل و با سرعت 60 فریم بر ثانیه است. در اینجا نیز فیلمهای گرفته شده با شرایط نوری مناسب میتواند کیفیتی شگفت انگیز داشته باشد. فوکوس این دوربین میتواند اشیای متحرک را دنبال کرده و نتایج رضایت بخشی را به عمل آورد. در شرایط نوری تاریکتر کیفیت فیلمبرداری کمی افت میکند که در گوشیهایی با این میزان قیمت خارج از انتظار نیست. کیفیت دوربین سلفی گوشی نوکیا ۳.۴ از دوربین اصلی آن پایین تر است. فوکوس این دوربین به تصاویر حالتی مات داده، روشنایی تصاویر بیش از حد بوده و اصلاً با عکسهای گرفته شده با دوربین پشتی قابل مقایسه نیست.
عمر باتری
در این قسمت از بررسی تخصصی گوشی نوکیا 3.4 به عمر باطری گوشی میرسیم. نوکیا ادعا میکند که عمر باتری گوشی نوکیا 3.4 این گوشی به دو روز نیز میرسد. این ادعا تقریباً درست به نظر میرسد. اگر از گوشی خود برای رسانههای اجتماعی، عکاسی و خرید استفاده میکنید، میتوانید انتظار داشته باشید که باتری گوشی نوکیا ۳.۴ تا بعد از ظهر روز دوم دوام آورد. در صورت استفاده بیشتر از دوربین و بازیهای موبایل این عمر باتری کاهش پیدا میکند. به عنوان بخشی از بررسی این گوشی برنامه بنچمارک PCMark را روی آن اجرا کردیم. این برنامه صفحه نمایش را روشن نگه داشته و چندین تست انیمیشن و ویدیو را روی گوشی اجرا میکند. بعد از 13 ساعت هنوز هم عمر باتری 4000 میلی آمپری گوشی نوکیا ۳.۴ به پایان نرسیده بود.
نرم افزار
بیشتر گوشیهای نوکیا در حال حاضر از سیستم عامل اندروید وان استفاده میکنند. این نسخه از اندروید نسخه ساده اندروید است و از سفارشی سازیهایی که بسیاری دیگر از کمپانیها به کار میبرند استفاده نمیکند. رابط کاربری این گوشی ساده بوده، به خوبی طراحی شده و شامل برنامههای معمول گوگل است. در زمان بررسی این گوشی، اندروید 10 روی آن نصب شده بود. یکی از بهترین امکانات گوشیهای دارای اندروید وان این است که تا دو سال تمامی به روز رسانیهای گوگل را دریافت میکنند.
جمع بندی
در مقاله بررسی گوشی نوکیا 3.4 به تاریخ عرضه Nokia 3.4 که به ماه اکتبر امسال (2020) برمیگردد، اشاره شد. در این مقاله با ویژگیها و امکانات محصول جدید نوکیا آشنا شدیم و قسمتهای مختلف آن را به تفصیل توضیح دادیم. نظر شما درباره این گوشی چیست؟ درباره جعبه گشایی گوشی نوکیا 3.4 چه میدانید؟ اخبار گوشی نوکیا 3.4 را دنبال میکردید؟ نظرات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.