سریال رامی (Ramy) یک سریال کمدی در مورد چالشهای یک پسر جوان مسلمان در آمریکا است. در این مطلب به بررسی سریال Ramy پرداختهایم.
سریال Ramy یک سریال کمدی-درام آمریکایی است که اولین بار در سال 2019 از سرویس استریم Hulu به صورت یک سریال تلویزیونی پخش شد. ساخت فصل دو سریال رامی در ماه می 2019 تایید شد و عوامل سریال در جولای 2020 خبر از ساخت فصل سوم سریال دادند. این سریال نمایی از جامعه مسلمانان آمریکا را به تصویر میکشد، درحالی که اغلب دیگر فرهنگهای غربی را به عنوان آدمهای بد نشان میدهد. سریال رامی (Ramy) برنده جایزه در جشنواره گلدنگلوب، جشنواره جوایز پیبادی و جشنواره فیلم SXSW در سال 2019 شده است.
در این مقاله از پلازا همراه ما باشید تا با سریال Ramy بیشتر آشنا شوید. در ابتدا از شما دعوت میکنیم به تماشای تریلر سریال Ramy بنشینید تا با فضای آن بیشتر آشنا شوید.
آنچه در ادامه میخوانید:
دانلود سریال رامی
از این صفحه میتوانید 2 فصل اول سریال Ramy را در کیفیتهای مختلف به همراه زیرنویس فارسی دانلود کنید.
داستان سریال Ramy
رامی، پسر جوان مسلمانی است که همراه خانوادهاش در محله نیوجرسی زندگی میکند. پدر و مادر او، فاروق حسن و میسا حسن، اصالتا مصری و مسلمان هستند و به آمریکا مهاجرت کردهاند. رامی خواهری به نام دنا دارد. گرچه دنا فارغالتحصیل دانشگاه است، اما کارها و رفتارهای وی همچنان توسط والدینش کنترل و قضاوت میشود.
در سریال Ramy شاهد تناقضات و چالشهایی هستیم که شخصیت اصلی سریال، یعنی رامی، با آنها روبرو میشود. رامی جستجویی درونی را آغاز میکند. در یک سو خانوادهاش و جامعه مسلمانان قرار دارند که معتقدند زندگی صرفا یک آزمایش الهی است و در سوی دیگر دوستان رامی هستند که زندگی را سرشار از موقعیتهای بیپایان برای خوشی و تفریح میبینند، اعتقاد دینی ندارند و تفکر آنان مبنی بر این است که خدا صرفا به تماشای مردم دنیا نشسته است.
در سال 2017، شبکه Hulu خبر از ساخت سریال جدیدی داد. اولین قسمت از سریال رامی (Ramy) در تاریخ 19 آوریل 2019 برابر با 30 فروردین 1398 پخش شد. کمتر از یک ماه بعد، شبکه Hulu خبر از ساخت فصل دوم سریال رامی داد که در 9 خرداد 1399 پخش شد. در تاریخ 19 تیر 99 نیز خبر ساخت فصل سوم سریال Ramy تایید شد. تاکنون 2 فصل از سریال Ramy پخش شده و هر کدام 10 قسمت دارند.
بازیگران سریال Ramy
همزمان با اعلام خبر ساخت سریال رامی، مشخص شد رامی یوسف به عنوان بازیگر اصلی در این سریال حضور دارد. در جولای 2019 اعلام شد ماهرشالا علی نیز به عنوان بازیگر مهمان در دومین فصل از سریال Ramy حضور خواهد داشت. در این بخش مرور کوتاهی بر بیوگرافی چهار بازیگر اصلی سریال داریم و سپس با دیگر بازیگران و نقش آنان در سریال Ramy آشنا میشویم.
رامی یوسف در نقش رامی
رامی یوسف (Ramy Youssef) استندآپ کمدین، بازیگر، نویسنده و کارگردان آمریکایی است. رامی در تاریخ 26 مارس 1991 میلادی برابر با 6 فروردین 1370 در نیویورک به دنیا آمد. پدر و مادر او مهاجران مسلمان هستند که از مصر به آمریکا مهاجرت کردهاند. رامی فعالیت حرفهای خود را از سال 2009 آغاز کرد. وی اولین بار، به عنوان نقش اصلی، در مجموعه See Dad Run، محصول سال 2012 تا 2014، به ایفای نقش پرداخت. پس از آن شاهد حضور او در فیلمها و سریالهای دیگری همانند فیلم کمدی رمانتیک ?Why Him محصول سال 2016، سریال Mr. Robot محصول سال 2017 و فیلم Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot محصول سال 2018 بودیم. او همچنین در سال 2019 یک استندآپ کمدی در شبکه HBO با نام Ramy Youssef: Feelings داشت.
رامی یوسف بیش از هر چیز برای بازی در سریال رامی شناخته میشود. او برای بازی در این نقش جایزه گلدنگلوب سال 2019 در بخش بهترین بازیگر سریال کمدی یا موزیکال را از آن خود کرد. همچنین این نقش برای او نامزدی برجستهترین بازیگر در جشنواره جایزه امی ساعات پربیننده سال 2020 و جایزه گزینش منتقدین تلویزیونی سال 2019 را نیز به همراه داشت.
هیام عباس در نقش مادر رامی
هیام عباس (Hiam Abbass) بازیگر و کارگردان اسرائیلی عربتبار از نسل فلسطینیها متولد 30 نوامبر 1960 (9 آذر 1339) در شهر ناصره است. هیام عباس برای بازی در فیلم Red Satin محصول سال 2002، فیلم The Visitor محصول سال 2008 و فیلم Amreeka محصول سال 2009 شناخته میشود. هیام در سریالهای تلویزیونی مانند سریال The Promise محصول سال 2011، سریال The State محصول سال 2017 و سریال Succession محصول سال 2018 نیز به ایفای نقش پرداخته است.
هیام عباس سه فیلم کوتاه به نامهای Le Pain محصول سال 2001، فیلم La Danse eternaelle محصول سال 2004 و فیلم Le Donne delle Vucciria محصول سال 2013 را نیز در کارنامه خود به عنوان کارگردان دارد. وی همچنین در سال 2012، یکی از داوران اصلی جشنواره فیلم کن بود.
عمرو واکد در نقش پدر رامی
عمرو واکد (Amr Waked) بازیگر تئاتر و تلویزیون، متولد سال 1973 میلادی برابر با 1352 شمسی در مصر است. او با نقشآفرینی در فیلم Syriana محصول سال 2005، فیلم Salmon Fishing in the Yemen محصول سال 2011 و فیلم Lucy محصول سال 2014 خود را به بینندگان سراسر جهان معرفی کرد.
عمرو واکد بازی در فیلم را از سال 1999 با The Paradise of the Fallen Angeles آغاز کرد. از جدیدترین کارهای او میتوان به فیلم Colt 45 محصول سال 2014، فیلم Geostorm محصول سال 2017 و فیلم Wonder Woman 1984 محصول سال 2020 اشاره کرد. او در سریالهایی چون سریال House of Saddam محصول سال 2008، سریال Marco Polo محصول سال 2014 و سریال Riviera محصول سال 2017 نیز حضور داشته است. عمرو تاکنون 8 بار در جشنوارههای مختلف برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول و بهترین بازیگر نقشمکمل شده است.
او در سال 2019، از سوی ارتش مصر به جرم پخش اخبار جعلی به 8 سال زندان محکوم شد. به همین دلیل او نمیتواند به مصر بازگردد و در حال حاضر در اسپانیا اقامت دارد.
محمد عامر در نقش دوست رامی
محمد عامر (Muhammed Amer) استندآپ کمدین و نویسنده آمریکایی در 24 جولای 1981، 2 مرداد 1360، در کویت به دنیا آمد. او را با کمدی شبکه نتفلیکس به نام Mo Amer: The Vagabond و حضور در یکی از استندآپ کمدیهای سهگانه Allah Made Me Fanny میشناسند.
محمد عامر در سن 9 سالگی، طی جنگ خلیج فارس، همراه مادر، خواهر و برادرش به آمریکا مهاجرت کرد. او در سن 14 سالگی فعالیت خود به عنوان استندآپ کمدین را از هیستون آغاز کرد. محمد در سال 2009 شهروند آمریکا شد و توانست پس از سالها به دیدار اعضای خانوادهاش در عمان و اردن برود.
او در استندآپهای خود اکثرا در مورد مشکلات مذهبی، ترور و جریانات سیاسی روز، از طریق داستانهای شخصی در مورد خود و خانوادهاش صحبت میکند.
سریال رامی (Ramy) بازیگران عالی بسیاری دارد که در این مطلب مجالی برای معرفی همه آنان نیست. ما نام و نقش برخی دیگر از بازیگران سریال رامی را در لیست زیر برای شما آماده کردهایم:
- دیو مرهجه (Dave Merheje) در نقش احمد، دوست رامی و دکتر
- می کالاماوی (May Calamawy) در نقش دنا، خواهر رامی
- لیث ناکلی (Laith Nakli) در نقش عمو نسیم
- استیو وی (Steve Way) در نقش استیو، دوست رامی
- ماهرشالا علی (Mahershala Ali) در نقش شیخ علی مالک
نمرات منتقدین به سریال Ramy
سریال رامی (Ramy) در وبسایت راتن تومیتوز نمره قابل قبول 97% را کسب کرده است. این سریال همچنین موفق به دریافت نمره 8 از 10 از دیدگاه بینندگان و کاربران IMDb و 85 از 100 از دیدگاه منتقدین متاکریتیک شده است. سریال Ramy در وبسایت متاکریتیک به عنوان یکی از سریالهایی که حتما باید ببینید، معرفی شده است. سریال رامی (Ramy) در جشنواره جوایز امی ساعات پربیننده سال 2020، در 3 بخش برجستهترین کارگردانی، برجستهترین بازیگر نقشاول و برجستهترین بازیگر نقشمکمل، با هنرمندی ماهرشالا علی، نامزد دریافت جایزه شده است. در این بخش به بررسی نظرات منتقدین و نمرات آنان به سریال رامی (Ramy) میپردازیم.
IndieWire / بن تراورس: 91
فصل اول: سریال رامی در قلب ما طنینانداز میشود؛ چراکه با نهایت دلسوزی به زندگی شخصیتهای خود میپردازد. چالشهای آنان، همانند جوکهای آنها، جهانی است و تفاوتی ندارد شما یک بیننده مشتاق تماشای مسلمانی در نقش اول یک سریال تلویزیونی هستید، یا صرفا یک آمریکایی سفیدپوست که به دنبال یک سریال کمدی خوب میگردد؛ سریال رامی (Ramy) به هرحال نیاز شما را برآورده میکند. ما به معنای واقعی کلمه، نیاز به سریالهای بیشتری همانند سریال Ramy داریم.
Vanity Fair / سونیا سارایا: 85
فصل اول: رامی در واقع کاوشی جدی در هویت مسلمانان است. با توجه به اینکه صرف مسلمان بودن در آمریکا تحریکآمیز است، این تصور ایجاد میشود که این سریال به خوبی خشم خود را خنثی کرده است. اما سریال رامی تصویری از اسلام آمریکایی که همزمان هم سنتها و هم انحرافات از سنتها را در آغوش دارد را به نمایش میگذارد.
Variety / کارولین فرامکه: 80
فصل اول: سریال رامی (Ramy) همیشه به دنبال طنز و خنده نیست؛ بلکه گاهی اوقات خطوط اصلی داستان را کاملا رها میکند تا به دنبال فضای متفکرانهتری باشد که احتمالا برای همه جذاب نیست. اما اعتبار آن در این است که رامی تلاش نمیکند همه را راضی نگاه دارد. در عوض، به کندوکاو در دیدگاهها و تجربیات اصلی خود میپردازد تا چیزی را ارائه دهد که بسیار یگانه است و این همان چیزی است که به سریال ارزش و اعتبار میبخشد.
Los Angeles Times / لورین علی: 100
فصل دوم: فصل دوم سریال، اگر بهتر از فصل قبلی نباشد، به طرز معجزهآسایی به همان خوبی است. فصل دوم پویا و غیرمذهبی، به طرز احمقانهای خندهدار و سپس به طرز وحشتناکی جدی، موضوعی و همیشه سبز و به طور ویژهای خاص با جذابیتی گسترده است.
TV Guide / مت روش: 90
فصل دوم: فصل دوم سریال Ramy نمایش جدی و خندهدار چشمگیری است. این سریال تصویری غنی از یک فرهنگ کشف نشده ارائه میدهد.
The Washington Post / هنک استوور: 80
فصل دوم: سریال رامی اغلب زمانی که داستانهای موازی در مورد خانواده و دوستان رامی را روایت میکند، بهتر است. سریال از این طریق کنترل زیرکانه خلق و خو، یکپارچگی شخصیتی و کنجکاویهای خانوادگی را به نمایش میگذارد.
Vulture / کاترین وانآرندونک: 70
فصل دوم: گرچه فصل دوم سریال درنهایت منجر به سقوط جذاب و معنادار شخصیت اصلی میشود، اما نمیتوان منکر این واقعیت شد که به خصوص در قسمتهای اول، بینندگان مجبورند زمان زیادی را با پسری بگذرانند که تلاشهای خستهکننده او برای خوب بودن، تنها اندکی کمتر از نقاط ضعف قبلی او آزاردهنده است.
The Hollywood Reporter / اینکو کانگ: 60
فصل دوم: جاهطلبی سریال در فصل دوم قابل ستایش است. از نظر من 10 قسمت فصل دوم درحالی که نشانگر محدودیتهای ساختاری برای تیم خلاق سریال است، به هیچ وجه به اندازه فصل اول جذاب و خندهدار نیستند.
کلام آخر
سریال رامی (Ramy) تناقضات زندگی یک جوان مسلمان امروزی در جامعه آمریکا را به خوبی نمایش میدهد. این سریال با بازی دلپذیر رامی یوسف، تبدیل به یکی از بهترین سریالهای چند سال اخیر شده است. ما در این مطلب به بررسی سریال Ramy پرداختیم، با داستان و بازیگران آن آشنا شدیم و نظرات منتقدین در مورد این سریال را خواندیم. حال نظر شما در مورد این سریال چیست؟ آیا آن را تماشا کردهاید؟ به نظر شما، به غیر از رامی یوسف، بهترین بازیگر این سریال کیست؟ شما میتوانید نظرات خود را از طریق بخش نظرات در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.