در این مطلب درباره سرویس PlayStation Now و کاربردهای آن صحبت میکنیم، پس اگر میخواهید با سرویس استریم پلی استیشن بیشتر آشنا شوید، حتما این مقاله را دنبال کنید.
با گسترش اینترنت و ارتقای سرعت آن در نقاط مختلف دنیا، فناوریهایی که بر پایه قابلیتهای آنلاین به وجود آمدهاند، روز به روز گسترش پیدا میکنند. یکی از این فناوریها، استریم ابری است؛ بدین معنی که یک محتوا مانند ویدیو یا بازی، در فضای آنلاین پردازش و پخش میشود که به این کار استریم میگویند. سپس شما میتوانید روی دستگاههای خودتان (مثل کامپیوتر یا کنسول بازی) این محتوا را مشاهده کنید. سرویس PlayStation Now هم دقیقا همین کار را انجام میدهد و به استریم بازی روی کنسولهای پلی استیشن و بعضی از دستگاههای هوشمند دیگر میپردازد. برای آنکه با سرویس استریم پلی استیشن آشنا شوید و همچنین اطلاعاتی درباره خرید اکانت PS Now کسب کنید، با این مقاله از پلازا همراه باشید. همچنین در ادامه به آموزش استفاده از Playstation Now و روشهای مختلف کار با آن میپردازیم.
آنچه در ادامه میخوانید:
- سرویس PlayStation Now چیست؟
- سرویس استریم بازی PS Now چگونه کار می کند؟
- چه بازی هایی روی سرویس استریم پلی استیشن در دسترس هستند؟
- برای خرید اکانت یا اشتراک PS Now چقدر باید هزینه کنیم؟
- آموزش استفاده از سرویس PlayStation Now
- معرفی بهترین بازی های PS Now
- مقایسه سرویس پلی استیشن Now و ایکس باکس Pass
- بدست آوردن اکانت هکی PS Now
- سخن پایانی
سرویس PlayStation Now چیست؟
در ابتدا به معرفی این سرویس میپردازیم تا بفهمیم PS Now چیست.
اگر بخواهیم خیلی ساده درباره این توضیح بدهیم که سرویس PS Now چیست، باید بگوییم که از طریق این سرویس میتوانید بازیهای پلیاستیشن 3 یا پلی استیشن 4 را به روش استریم آنلاین یا اصطلاحا در فضای ابری تجربه کنید. برای این کار حتی لازم نیست کنسول سونی را در اختیار داشته باشید، بلکه از طریق تلویزیونهای هوشمند یا سایر دستگاههایی که قابلیت استریم ابری را دارند (مثل ستتاپ باکسها) میتوانید به اجرای بازیها بپردازید.
به این ترتیب کاربران میتوانند با داشتن اکانت PS Now و پرداخت هزینهای مشخص، بازیهای قبلی پلی استیشن را روی کنسولهای فعلی این شرکت و سایر دستگاهها تجربه کنند. تصور کنید که میتوانید بهترین بازیهای کنسول پلی استیشن 3 را که تاکنون موفق به تجربه آنها نشدهاید، روی کنسول دستی پلی استیشن ویتا یا تلویزیون هوشمند خود و تنها با داشتن یک اتصال اینترنت مناسب تجربه کنید. اما نکته جالبتر آنکه سرویس استریم پلی استیشن برای ویندوز 10 هم ارائه شده است و این یعنی، روی کامپیوترهای خودتان نیز میتوانید به تجربه بازیهای پلی استیشن بپردازید.
همانطور که گفتیم برای استریم بازیها حتما باید اینترنت خوب و پرسرعتی داشته باشید تا بتواند محتواهای پرحجم را در کمترین زمان ممکن روی دستگاه شما بارگذاری کند. اما از طرف دیگر، استفاده از سرویس PlayStation Now شما را از داشتن یک کنسول بازی یا دستگاه قوی با مشخصات سختافزاری پیشرفته بینیاز میکند.
سرویس استریم بازی PS Now چگونه کار می کند؟
گفتیم که سرویس PlayStation Now یک سرویس استریم بازی ابری است که مثل نتفلیکس یا اسپاتیفای، محتواها را به صورت آنلاین استریم میکند. تنها تفاوت این سرویس با سایر سرویسهای استریممحور آن است که به طور خاص به بازیها اختصاص دارد. مجموعه بسیار بزرگی از بازیهای پلی استیشن 3 و پلی استیشن 4 از طریق این سرویس در دسترس هستند که تعداد آنها به بیش از 800 بازی میرسد. همه اینها را میتوانید تنها با پرداخت یک هزینه مقرون به صرفه و از طریق اپلیکیشن سرویس PlayStation Now که مثلا روی کنسول PS4 نصب شده است بازی کنید.
سونی با خریداری دو کمپانی گاکای (Gakai) و آنلایو (OnLive) توانست به تکنولوژی استریم آنلاین بازی دست پیدا کند و از این طریق، بازیکنها را قادر سازد که بدون نیاز به نصب یک بازی، به تجربه آن روی کنسول خود بپردازند. کمپانی مایکروسافت نیز یک سیستم مشابه برای پلتفرم ایکس باکس به نام Project xCloud معرفی کرد و بعدها شرکت گوگل هم از یک سرویس استریم دیگر به اسم استادیا (Stadia) رونمایی کرد. همه این سرویسهای استریم ابری به این شکل کار میکنند که تصویر بازیها از طریق اتصال اینترنت روی دستگاه و نمایشگر گیمر نشان داده میشوند و دستوراتی هم که او از طریق کنترلر یا کیبورد وارد میکند، از همین طریق ارسال میشوند. این پروسه در زمان بسیار کوتاهی رخ میدهد و به همین خاطر دقیقا شبیه حالتی است که گیمر، بازی را روی کنسول خودش نصب و اجرا کرده باشد.
البته ناگفته نماند که برخی از بازیهای PS4 از طریق سرویس PlayStation Now قابل دانلود هم هستند. یعنی شما میتوانید این بازیها را روی هارد کنسول خودتان ذخیره کنید تا دیگر نیازی به استریم آنلاین آنها وجود نداشته باشد. این حالت دقیقا مثل آن است که یک بازی را به صورت دیجیتالی از فروشگاه پلی استیشن خریداری و روی کنسول خود دانلود کنید.
چه بازی هایی روی سرویس استریم پلی استیشن در دسترس هستند؟
بازیکنها با خرید اشتراک PS Now به تعداد زیادی از بازیهای قدیمی و جدید پلی استیشن دسترسی خواهند داشت. همانطور که گفتیم در حال حاضر بیش از 800 بازی مختلف از طریق این سرویس در دسترس هستند که از میان آنها میتوان به عناوین انحصاری مثل God of War و Bloodborne و همچنین بازیهای چند پلتفرمی بزرگی مانند GTA 5 و Bioshock Infinite اشاره کرد.
تعداد زیادی از بازیهای پلی استیشن Now، عناوین شاهکار نسل قبلی هستند که اگر آنها را تجربه نکرده باشید، میتوانید با داشتن اکانت سرویس PlayStation Now به انجام این بازیها بپردازید. برای مثال هنوز هم ممکن است افراد زیادی باشند که نتوانستهاند شماره اول بازیهای The Last of Us و Red Dead Redemption را تجربه کنند. سرویس استریم پلی استیشن این امکان را برای بازیکنها فراهم میکند تا بتوانند ابتدا به انجام بازیهای قدیمی روی کنسول خود بپردازند و سپس نسخه جدیدتر آنها را تجربه کنند.
یکی دیگر از ویژگیهای جذاب این سرویس که به آن اشاره هم کردیم، قابلیت دسترسی روی PC است. به این ترتیب بازیکنهایی که کنسول ندارند و فقط از طریق کامپیوتر به تجربه بازیها میپردازند میتوانند عناوین انحصاری سونی مثل God of War و Bloodborne یا Uncharted 4 و Ratchet and Clank را روی PC بازی کنند.
خیلیها سرویس PlayStation Now را با Xbox Games Pass شرکت مایکروسافت مقایسه میکنند و کمتر بودن بازیهای آن را مورد انتقاد قرار میدهند. این انتقاد تا حد زیادی هم درست است. سرویس Xbox Games Pass نهتنها از بازیهای بیشتری پشتیبانی میکند، بلکه خیلی از بازیهای بزرگ یا اصطلاحا AAA مایکروسافت روی این سرویس هم منتشر میشوند، اما چنین سیاستی از سوی سونی مشاهده نشده است.
برای خرید اکانت یا اشتراک PS Now چقدر باید هزینه کنیم؟
همانطور که گفتیم کاربرد PlayStation Now در زمینه اجرای بازیهای بزرگ و انحصاری سونی روی دستگاههای مختلف، بسیار شگفتانگیز است؛ اما اگر این سرویس هزینه اشتراک گرانی داشته باشد، تمام ویژگیهای مثبت آن به راحتی نادیده گرفته میشوند و مورد استقبال قرار نمیگیرند. سونی در ابتدا قیمت بالایی را به عنوان هزینه اشتراک ماهیانه سرویس PlayStation Now در نظر گرفته بود، اما وقتی با انتقاد مخاطبان مواجه شد، تصمیم گرفت این هزینه را کاهش دهد. این شرکت در سال 2019 قیمت اکانت PS Now را به طور ماهیانه از 19.99 دلار به 9.99 دلار رساند. همچنین گیمرها میتوانند هر سه ماه یکبار مبلغ 24.99 دلار یا به طور سالیانه 59.99 دلار برای عضویت در این سرویس بپردازند و از این طریق هزینههای خود را کاهش دهند.
جالب است بدانید که در ابتدا شرکت سونی امکان اجاره بازیها از طریق سرویس PlayStation Now را فراهم کرده بود و بازیکنها میتوانستند به جای پرداخت حق اشتراک ماهیانه، بازی مورد نظر خودشان را اجاره و تجربه کنند. اما در حال حاضر چنین گزینهای وجود ندارد و تنها با خرید اشتراک PS Now میتوان به انجام بازیها پرداخت. ضمنا این سرویس دارای یک حالت آزمایشی رایگان هم هست که به شما اجازه میدهد تا چند روز به صورت مجانی از آن استفاده کنید.
آموزش استفاده از سرویس PlayStation Now
قبل از آنکه به آموزش PlayStation Now بپردازیم بهتر است در رابطه با امکان استفاده از این سرویس در کشور خودمان توضیحاتی را ارائه کنیم. همانطور که گفتیم اجرای بازیهای سرویس PlayStation Now تنها با داشتن یک اتصال اینترنتی خوب و باکیفیت میسر خواهد بود و از آنجا که اینترنت در کشور ما وضعیت چندان خوبی ندارد و در بیشتر اوقات با افت سرعت مواجه است، استفاده از سرویس PS Now با مشکلات زیادی همراه خواهد بود. اما موضوع اصلی و مهمتر آن است که سونی هیچ سروری را به پشتیبانی از این سرویس در کشور ما اختصاص نداده و به همین خاطر برای استفاده از آن باید به سرورهای اروپا متصل شویم که این کار هم با افزایش میزان پینگ، عملا استفاده از PS Now را مشکل میکند.
با این حال و با وجود چنین شرایطی، برخی افراد در ایران از این سرویس استفاده میکنند و به خاطر هزینه پایینی که دارد، مشکلات مربوط به اینترنت را به جان میخرند تا بتوانند با پرداخت مبلغی پایین، به تجربه بازیهای بزرگ سونی بپردازند. در ضمن همانطور که گفتیم برخی از بازیها امکان دانلود کردن هم دارند که در این صورت میتوان با ذخیره بازیها روی کنسول، مشکل اینترنت را به کلی حل کرد.
سرعتی که کمپانی سونی برای اجرای بازیها در سرویس PlayStation Now پیشنهاد میکند حداقل 5 مگابیت بر ثانیه است. اما گفته میشود که اگر سرعت اتصال اینترنت شما بالاتر و نزدیک به 12 مگابیت بر ثانیه باشد، میتوانید بدون مشکل و تاخیر در اجرای بازیها، به تجربه آنها بپردازید. بنابراین توجه داشته باشید که برای استفاده از سرویس استریم پلی استیشن به سرعتی بین 5 تا 12 مگابیت بر ثانیه نیاز خواهید داشت؛ اگر سرعتتان بیشتر هم باشد که چه بهتر!
برای عضویت در سرویس PlayStation Now و خرید اکانت آن، ابتدا باید عضو شبکه پلی استیشن (PlayStation Network) شده باشید. سپس میتوانید وارد فروشگاه پلی استیشن شوید و با ورود به بخش PlayStation Now، اقدام به خرید اشتراک کنید. در این قسمت ابتدا سرعت اینترنت شما تست میشود تا بتوانید تشخیص دهید که آیا امکان اجرای بازیهای PS Now را خواهید داشت یا خیر. برای خرید اکانت هم میتوانید به راحتی از طریق گیفت کارتها که در فروشگاههای داخلی هم فروخته میشوند اقدام کنید.
نکتهای که هنگام استفاده از سرویس PlayStation Now باید به آن توجه داشته باشید آن است که گاهی اوقات برای اجرای یک بازی لازم است مدتی را در صف انتظار باقی بمانید. این موضوع به خاطر محدودیتی است که برای تعداد بازیکنان یک بازی به صورت همزمان در نظر گرفته شده است. یعنی در یک بازی، تعداد مشخصی از گیمرها میتوانند به صورت همزمان به بازی کردن بپردازند. دلیل این محدودیت هم اجرای روانتر بازیها و کاهش لگ و افت فریم است. البته در هنگام انتظار برای متصل شدن به یک بازی، شما میتوانید با کنسول خود به کارهای دیگری بپردازید و حتی مشغول انجام یک بازی متفاوت شوید؛ به محض خالی شدن ظرفیت، کنسول به شما اطلاع میدهد که میتوانید بازی مورد نظر خودتان را شروع کنید.
چند توصیه مهم و کاربردی هم برای اجرای روانتر بازیهای PS Now داریم. اول از همه اینکه حتما برای اتصال کنسول به مودم، از کابل اترنت استفاده کنید؛ چون اتصال بیسیم (وای-فای) میتواند باعث کاهش سرعت و اختلال در اجرای بازیها شود. مورد بعدی اینکه در هنگام استفاده از سرویس PS Now هر گونه استفاده دیگر از اینترنت را متوقف کنید. انجام کارهایی مثل دانلود یا استریم کردن و به طور کلی هر کاری که از اینترنت شما استفاده کند، میتواند اجرای بازیهای PS Now را با مشکل مواجه سازد.
معرفی بهترین بازی های PS Now
در این بخش به معرفی تعدادی از بهترین بازی های PS Now خواهیم پرداخت. ممکن است بعضی از بازیهای مورد علاقه شما در این لیست نباشد که دلیل آن، حذف شدن بازی از لیست سرویس PlayStation Now است.
بازی Watch Dogs 2
بازی Watch Dogs 2 در سال 2016 عرضه شد و نسبت به نسخه قبلی پیشرفتهای چشمگیری داشت. مانند بازی اول، این عنوان یک بازی اکشن سوم شخص است که مکانزیم اصلی آن بر پایه هک کردن استوار است. البته هنوز میتوانید با اسلحههای مرگبار به سمت دشمنان شلیک کنید اما Watch Dogs 2 گزینههای بیشتری را ارائه میدهد، عمدتا از طریق یک پهپاد و یک حشره موزی کنترل از راه دور. لحن داستان سبک تر است ، اما هنوز هم می تواند برخی از تفسیرهای اجتماعی را ارائه کند. از همه بهتر، دیگر لازم نیست شما به عنوان Aiden Pearce به عنوان شخصیت اصلی، بازی کنید. داستان این بازی در رابطه با هکری به نام مارکوس هالووی است که به گروهی به نام ددسک میپیوندد تا در مقابل سیستم ctOS 2.0 قد علم کنند و جلویش را بگیرند تا به مردم بیشتری آسیب نرساند.
لازم به ذکر است که این بازی تا تاریخ 5 اکتبر از سرویس PlayStation Now خارج میشود.
بازی Dishonored 2
بازی Dishonored 2 دارای عناصر مخفیکاری است که از دید اول شخص نیز بازی میشود. همچنین بازیکنان میتوانند مانند سری قبلی تصمیم بگیرند که در نقش امیلی یا کاروو بازی کنند. انجام مأموریتهای جانبی باعث میشود تا روشهای مختلفی از ترور و مسیرهای حرکت به سمت ماموریت اصلی برای بازیکن باز شود. گفتنی است که هر دو شخصیت دارای شمشیر، تفنگ، کراس بورد، تیغه قابل جمع شدن، نارنجک و مین هستند. از این لینک میتوانید اطلاعات بیشتری از بازی کسب کنید.
بازی Resident Evil 4
ساختار و پایههای سری بازیهای رزیدنت اویل به حدی قوی است که با گذشت بیش از 20 سال هنوز هم بازسازی نسخههای قدیمی آن، طرفداران را بر سر شوق میآورد. نسخه بازسازی شده بازی رزیدنت اویل 2 توانست با امتیازات و فروش بالای خود به یکی از بهترین بازیهای سری رزیدنت اویل در سال 2019 تبدیل شود. فروردین سال 99 نیز نسخه بازسازی شده رزیدنت اویل 3 منتشر خواهد شد که میتوانید از این لینک، مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.
بازی The Last of Us
«آخرین ما» داستان مردی به نام «جوئل» است که سعی دارد از دختری به نام «الی» در محیط پساآخرالزمانی آمریکا مراقبت کند؛ جایی که قارچ Cordyceps، انسانها را آلوده کرده است. منابع در این بازی بسیار کمیاب هستند؛ بدین معنا که برای پیدا کردن گلوله باید درون زبالهها را هم بگردید و با استفاده از نوار چسب و قیچی، چاقو بسازید تا جلوی حمله انسانهای آلوده به قارچ را بگیرید. صحنههای ترسناک در بازی بیرحمانه و بیپروا هستند؛ اما با ظرافت خاصی در داستان بکار برده میشوند.
«آخرین ما» یکی از بهترین داستانهای چند سال اخیر در بین بازیها را دارد و جزو بازیهاییست که حتما باید آن را تجربه کنید. این بازی در سال 2013 برای کنسول پلی استیشن 3 و در سال 2014 برای پلی استیشن 4 با عنوان The Last of Us Remastered منتشر شد. این عنوان اکنون یکی از بهترین بازی های Playstation Now محسوب میشود.
بازی Bloodborne
احتمالا شنیدهاید که میگویند بازی Dark Souls به شدت سخت و طاقت فرساست. بازی Bloodborne نیز دقیقا با همان فرمول و توسط همان استودیو ساخته شده. بهترین گنجینهها درون شهر یارنام و جنگلها، دریاچهها و برزخهای نهفته در آن است. فقط بازی Bloodborne این جسارت را دارد تا یک مکانیک PvP گروهی جذاب را در یک منطقهی اختیاری قرار دهد که برای پیدا کردن آن باید گوشه و کنار بازی را به دقت جستوجو کرده و به اشارات معماگونه آن توجه کنید. در مرگ زندگی است و در خون رستگاری! آری این بازی اغراقآمیز است، اما برای اثری تا این حد تئاترگونه و نمایشی، تنها اغراقآمیز بودن جواب میدهد. Bloodborne یکی از عناوین انحصاری و یکی از بازی های پلی استیشن Now است.
بازی Fallout 4
Fallout 4 یک بازی جذاب است که شما را با رازها و ماجراجوییهای مختلف به درون خود میکشد. برهوت مفلوک این بازی میتواند بسیار جذاب باشد و شما هیچوقت نمیتوانید حدس بزنید پشت تپهی بعدی چه شخص یا پایگاه عجیب و غریبی را ملاقات خواهید کرد. Fallout 4 از دنیای تاریکاش بعنوان یک جلوهی بصری برای مبارزات جذاب و داستانهای گیرایش استفاده میکند، و زمانی که شما در بوستون پس از انفجار هستهای، بیشتر کندوکاو میکنید به خودِ جدیدتان وابسته میشوید و سرانجام به سرنوشت جهان جدید جامهی عمل میپوشانید. اگر به دنبال یک بازی طولانی و لذت بخش هستید، Fallout 4 یکی از یکی از بازی های پلی استیشن Now برای این کار است.
بازی Journey
بازی Journey داستان یک شخص رداپوش را طی گشتوگذارش در صحرایی بزرگ به سوی کوهی در دوردستها، روایت میکند. این بازی همچنین در مفهوم، روی کوچکی ابعاد انسان و حس کنجکاوی و تخیل تمرکز دارد. بازیکنان میتوانند با دیگر کاراکترهایی که در دنیای Journey میبینند تعامل داشته باشند، اما این تعامل تنها به یک ناقوس موسیقیایی ساده محدود میشود؛ ناقوسی که یک المان کلیدی برای پیشرفت در مراحل بازی Journey است. شما میتوانید کل این بازی را حدودا دو الی سه ساعته به پایان برسانید، درست است که این بازی داستان پیچیده یا حتی طولانی ندارد، اما همین داستان ساده و کوتاه این بازی، احساسات مخاطب را تحتتاثیر قرار میدهد و درس زیبایی را به مخاطب هوشمند میآموزد.
تمرکز کمپانی «دت گیم کمپانی» برروی هنرهای بصری و صوتی در بازی Journey و همچنین واکنش احساسی این بازی نسبت به مخاطبان، باعث شد این کمپانی به شهرت بسیار خوبی دست یابد و بازی Journey نیز در مراسم The Game Awards سال عرضه خود، برنده چندین جایزه در دستهبندیهای مختلف شود. این بازی برای سیستم عامل ویندوز نیز عرضه شده است. Journey یکی از بهترین بازی های سرویس PlayStation Now به حساب میآید.
بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
هیچوقت در طول مجموعهی Metal Gear یک بازی با این مقدار عمق در گیم پلی و با این حجم از محتوا وجود نداشته است. بهترین عناصر بازیهای قدیمی این سری در این قسمت حضور دارند و گیم پلی جهان باز جدید آن به علاقه ما به این بازی میافزاید. زمانی که بحث به داستانگویی میرسد، هیچ بازی متال گیری وجود نداشته که در لحن خود این قدر مستحکم، در موضوع مورد بحث این قدر جسور و در ارائه این قدر دلربا باشد. The Phantom Pain ممکن است در زمینه بهترین بازی های اکشن PS4 که تا بحال ساخته شدهاند یک کاندیدا باشد، اما بدون شک بهترین بازی Metal Gear است که تا بحال ساخته شده است. برای مطالعه تاریخچه سری بازی های متال گیر میتوانید به این صفحه سری بزنید.
بازی Red Dead Redemption
یکی از نکات جالب درباره بازیهای راک استار این است که هیچ کدام درباره نجات دنیا نیستند. اکثر بازیهای اکشن یا RPG به نحوی داستانی درباره نجات زمین از یک خطر بزرگ دارند. البته در این میان استثناهایی هم مانند بازی اخیر God of War وجود دارد، اما به صورت کلی سپردن وظیفه نجات دنیا به بازیکن راهی آسان برای توجیه کردن قدرتهای زیاد و تصمیمات اخلاقی است که بازیکن در طول بازی میگیرد؛ تصمیماتی مانند کشتن، نقص عضو کردن و تصمیماتی که سرنوشت مردم دیگر را تعیین میکند. با اینکه بازیهای راک استار هم بازیکن را مجبور به کشتن و دزدیدن میکنند، اما داستان آنها در مقیاس کوچکتر و شخصیتری هستند.
شخصیت اصلی بازی یعنی جان مارستون، فرزند یک زن خودفروش و یک مهاجر بیسواد اسکاتلندی است. جان مارستون بعد از فرار از یتیمخانه طی اتفاقاتی وارد گروه داچ ون در لیند شده و تبدیل به یک خلافکار میشود، اما بعدها او در حالی که سعی میکند از زندگی گذشته خود فرار کند، توسط «ادگار راس» (Edgar Ross) که مامور دولت است، مجبور میشود تا دوباره مثل قبل، به یک هفت تیر کش تبدیل شده و به دنبال افراد گروه خلافکار قبلی خود بیفتد تا بتواند خانواده خود را آزاد کند. از همان ابتدا جان مارستون شخصیت گیرایی دارد و بازیکنان سریعا با او ارتباط برقرار میکنند. مارستون ترکیب درستی از سمج و فروتن است که باعث میشود او را به عنوان یک انسان واقعی ببینیم، نه یک انسان مقدس.
مقایسه سرویس پلی استیشن Now و ایکس باکس Pass
جنگ عضویت بین این دو سرویس اشتراک، همیشه داغ و در جریان است. حال ممکن است سوال پیش بیاید که مزایا و معایب هر یک چیست؟ در این بخش سعی داریم به بررسی این مسئله بپردازیم. سونی در کنار سرویس PlayStation Now، بخش جدیدی نیز با نام PlayStation Plus Collection برای PS5 راهاندازی کرده که با کلیک بر روی نام آن میتوانید از جزئیات باخبر شوید.
مقایسه کلی Xbox Game Pass با PS Now
Game Pass و PS Now هر دو سرویس اشتراک بازی هستند که در ازای دریافت هزینه ماهانه، به شما امکان دسترسی به صدها بازی را میدهند. با این حال، فقط تا زمانی که اشتراک شما فعال باشد، مالک این بازی ها هستید.
سرویس PlayStation Now به شما این امکان را میدهد که بیش از 800 بازی را در Library خود استریم و آنها را در رایانه شخصی یا PS4 خود دانلود کنید. پس از آنکه سونی سرویس گیمینگ ابری کمپانی Gaikai را در سال 2012 به قیمت 380 میلیون دلار خریداری کرد، حالا کاربران PS Now اگر سرعت اینترنت آنها به اندازه کافی بالا باشد، میتوانند عناوین را در یک سرور از راه دور بازی کنند.
سونی حداقل سرعت 5 mbps را توصیه میکند، اما سرعت بالای 10 مگابیت برای گیم پلی بدون وقفه بهتر خواهد بود و این میتواند تجربه گرافیک بالاتری را به ارمغان بیاورد. با این حال، گرچه این باعث صرفه جویی در فضای هارد دیسک میشود، اما این امکان هم وجود دارد که وسط بازی، ارتباط قطع شود. در هر صورت، اتصال اترنت (Ethernet) همیشه به Wi-Fi برای جریان با بهترین کیفیت ترجیح داده میشود. با این حال، PS Now در PS4 و PC در دسترس است و این پلتفرم (PC) را به تنها راهی تبدیل میکند که وفاداران به صفحه کلید و ماوس میتوانند انحصاری های سونی مانند Bloodborne ، The Last of Us و Uncharted را بازی کنند.
سرویس Xbox Game Pass نیز این قابلیت را برای کاربران تهیه کرده که بتوانند بازی را برای ایکس باکس یا PC خود دانلود کنند که برای این کار فقط به یک هارد HDD یا SSD و مدت زمان کافی برای دانلود بازی نیاز است. در این سرویس تا یک ماه (مدت زمان هر اشتراک)، هیچ محدودیتی برای دانلود بازی وجود ندارد.
همانطور که سرویس PlayStation Now قابلیت استریم کردن داشت، مایکروسافت نیز پروژه xCloud را راه اندازی کرده و با این کار به کاربران این قابلیت را میدهد که بیش از 100 بازی را از آرشیو خود استریم کنند. این قابلیت به اینترنت با پایداری بالا نیاز دارد و مایکروسافت نیز اعلام کرده که حداقل سرعت باید بین 7 تا 10 مگابیت بر ثانیه باشد. این سرویس در 22 کشور فعال خواهد بود. زمانی که سرویس فضای ابری را بر روی گوشی خود راه اندازی میکنید، تمامی اطلاعات شما از کنسول به گوشی منتقل خواهد شد؛ بدین شکل که میتوانید بازی Gears of War را نیمهکاره بر روی کنسول رها کرده و باقی مراحل را با گوشی هوشمند خود پیش ببرید. البته لازم به ذکر است که این سرویس فعلا فقط برای اندروید فعال خواهد بود.
مقایسه قیمت PS Now با Xbox Game
اکانت پلی استیشن Now را می توان با مدت زمان طولانی تر و با ارزش بهتر خریداری کرد. هزینه یک ماه اشتراک سرویس، 9.99 دلار / 8.99 پوند، سه ماه 24.99 دلار / 22.99 پوند و یک سال 59.99 دلار / 49.99 پوند است. اگر یکجا اکانت 12 ماهه خریداری کنید، هزینه هر ماه کمتر از 5 دلار خواهد بود. همچنین یک دوره 7 روزه آزمایشی رایگان وجود دارد که در هر زمان قابل لغو است. لازم به ذکر است که هیچ بسته ای وجود ندارد که در PlayStation Plus اضافه شود؛ بنابراین شما باید ماهیانه 9.99 دلار / 6.99 پوند برای بازی آنلاین بپردازید.
سطح پایهای سرویس ایکس باکس گیم پس 9.99 دلار / 7.99 پوند هزینه دارد. اما Xbox Game Pass Ultimate نیز وجود دارد که با قیمتی معادل 14.99 دلار / 10.99 پوند / 15.95 دلار استرالیا در ماه گرانتر است اما ارزش بالاتری نسبت به این مبلغ دارد. با اشتراک Game Pass Ultimate کاربران با یک هزینه ثابت به Game Pass ، Xbox Live Gold ، Game Pass برای رایانههای شخصی، فضای ابری Project xCloud و EA Play (که قبلاً با نام EA Access و Origin Access شناخته میشد) دسترسی پیدا میکنند.
مقایسه بازی های Xbox Game Pass با PS Now
Xbox Game Pass سال 2019 را با معرفی بازیهای درجه یک آغاز کرد. بازی های بسیار مورد انتظار مانند The Outer Worlds روز اول این پلتفرم همراه با انحصاری های First-Party مایکروسافت مانند Gears 5 راه اندازی شد. مایکروسافت متعهد است محصولات انحصاری Third-Party خود را در زمان راه اندازی به این سرویس منتقل کند. بنابراین انتظار میرود که انحصاریهای نسل بعدی مانند Halo: Infinite و Fable 4 روی این سرویس در آینده بیایند.
معمولاً به طور هم زمان حدود 200 عنوان Game Pass در دسترس است و یک مجموعه کوچکتر از 150 بازی در Game Pass برای کامپیوتر همراه با بازیهایی که هر ماه میآیند و میروند و ترکیبی زیبا از Xbox One و Xbox 360 ارائه میدهند. همیشه حواستان به بخش Game Pass کنسول باشد که بدانید کدام یک از بازیها درحال خروج از لیست هستند. همچنین میتوانید بازی های Game Pass را با 20٪ تخفیف و 10٪ تخفیف جداگانه برای DLC مرتبط خریداری کنید و بازی را برای خود نگهدارید.
مایکروسافت همچنین پیشنهاد خود را در Game Pass تقویت کرده و با همکاری با EA Games آن را حتی بیشتر رقابتی کرده است. از تاریخ مشخص نشدهای در فصل تعطیلات، به مشترکان Game Pass Ultimate در رایانه و کنسول، دسترسی EA Play بدون پرداخت هزینه اضافی تعلق میگیرد. این بدان معناست که مشترکین به بیش از 60 بازی EA علاوه بر آنچه در Game Pass موجود است، دسترسی خواهند داشت و برخی از این عناوین از طریق Project xCloud در Android قابل اجرا هستند. مشترکان همچنین به چالشها، جوایز و محتوای اختصاصی EA Play و همچنین تخفیف در خریدهای دیجیتال EA و نسخه بتای بازی دسترسی خواهند داشت.
از طرف دیگر، وقتی صحبت از بازی در سرویس PlayStation Now میشود، تعداد بیشتری نیز در دسترس است اما مسلماً کمیت بیش از کیفیت است. عناوین جدیدی از نسلهایPS2 ، PS3 و PS4 هر ماه به آرشیو بیش از 800 بازی این سرویس اضافه میشوند و شامل عناوین محبوبی مانند Red Dead Redemption 2 و همچنین انحصاریهای Sony مانند The Last of Us و Horizon: Zero Dawn هستند. اما برخلاف Game Pass، این عناوین First-Party در همان روز انتشار به سرویس اضافه نمیشوند. با این اوصاف، این سرویس یک روش عالی برای انجام مجدد بازیهای قدیمی، بدون نیاز به راه اندازی یک کنسول قدیمی است.
بدست آوردن اکانت هکی PS Now
گرانی برا هیچکس پوشیده نیست؛ گیمرها نیز آرزو دارند تا بازی های مورد علاقه خودشان را با بهترین قیمت تجربه کنند. از آنجایی که تهیه بازی PS4 بصورت فیزیکی (دیسک) بسیار هزینهبر است، گیمرها به سمت تهیه نسخه دیجیتال بازی روی آوردهاند. اکانت ترکیبی با بازیهای مختلفی که در خود دارد، میتواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که به دنبال تعداد بازیهای بیشتری هستند اما با قیمتی کمتر و مناسبتر.
اکانت ترکیبی به اکانتی گفته میشود که کاملا قانونی بوده و مختص یک کاربر ساخته شده. با تهیه این اکانت و فعالسازی آن بر روی کنسول خود، میتوانید تمامی بازیهای اکانت را منتقل کنید. اینگونه اکانتها هیچ مشکلی مانند بن دستگاه و یا مسدود شدن کنسول ایجاد نمیکند. اما در طرف دیگر، اکانت هکی، اکانتی است که توسط فروشنده ایجاد شده و از طریق راههای غیر قانونی فروخته میشود. در این حالت، صاحب اکانت میتواند با گزارش دادن سرقت، اکانت را مسدود کرده و کنسولی که در حال استفاده از اکانت بوده را برای همیشه بن کند.
اکانت ترکیبی به اکانتهایی گفته میشود که دارای چندین بازی هستند و با خرید آن میتوانید صاحب بازیها و اکانت رایگان PS Now شوید. برای خرید اکانت ترکیبی، بهتر است به سایتهای مطمئن مراجعه کنید. همچنین محتویات اکانت را قبل از خرید بررسی کنید تا همان چیزی که خریداری کردهاید را دریافت کنید. در تلگرام، کانالهای زیادی هستند که به فروش اکانتهای معتبر میپردازند مانند گیم استور. اگر برایتان سوال است که چگونه PS Now رایگان بگیریم ، این ویژگی نیز با خرید اکانت ترکیبی صورت میگیرد.
سخن پایانی
با تمام مواردی که به آنها اشاره کردیم، احتمالا متوجه شدهاید که استفاده از سرویس PlayStation Now به طور مستقیم با کیفیت و سرعت اینترنت شما در ارتباط است. برای آنکه بتوانید از سرویس استریم بازی پلی استیشن به بهترین شکل ممکن استفاده کنید، حتما باید اینترنت باکیفیتی داشته باشید. پیشنهاد میکنیم در این رابطه از سرویس دهنده اینترنت خود نیز راهنمایی بگیرید تا اگر راه حلی برای افزایش سرعت ارسال و دریافت اطلاعات دارند، به شما ارائه کنند.
نظر شما درباره سرویس PlayStation Now چیست؟ آیا در ایران از این سرویس استفاده کردهاید؟ لطفا تجربیات خود را در این زمینه با ما و مخاطبان پلازا به اشتراک بگذارید.
همچنین توصیه می کنیم برای خرید انواع لوازم جانبی بازی های رایانه ای مانند انواع برچسب PS4، دسته های بازی، کاور دسته بازی و… می توانید به فروشگاه اینترنتی پلازا مراجعه نمایید.