سری بازی Counter Strike را میشناسید؟ نام این مجموعه را شنیدهاید؟ احتمالا دستکم یکبار یکی از نسخههای این مجموعه را بازی کردهاید! در ادامه برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره Counter Strike Global Offensive با ما باشید.
بدون شک هرکس کوچکترین ارتباطی با بازیهای رایانهای داشته باشد، نام یک بازی را حتما شنیده است. بازی Counter Strike ساخته شرکت Valve و چندین شرکت بزرگ دیگر، نام این بازی بزرگ است. بازی کانتر استرایک به جرعت یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین بازیهای رایانهای است. این بازی که در سبک اول شخص شوتر بوده، در جایگاهی هم رده و یا حتی بالاتر از سری Call of Duty و Battlefield قرار میگیرد. محبوبیت و قدمت این بازی همگی ما را یاد دوران بچگی دوست داشتنیمان میاندازد.
در این مقاله قصد داریم نگاهی به آخرین نسخه این سری خارقالعاده و بینظیر داشته باشیم. بازی Counter Strike: Global Offensive یا بهاختصار CS:GO در سال 2012 به انتشار رسید تا در برابر بازیهای شوتر نسل هشتم صف آرایی کند. ولی پیش از پرداختن به بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو، میخواهیم نگاهی کوتاه به تاریخچه این سری بازی بیندازیم.
در ادامه میخوانید:
تاریخچه سری Counter Strike
توجه داشته باشید که این قسمت تنها نسخههای اصلی بازی را دربر داشته و نسخههای فرعی در این بین وجود ندارند.
بازی کانتر استرایک اولین بار در سال 2000 با نام Half-Life: Counter Strike منتشر شد و همانطور که از نام بازی میتوان متوجه شد، این بازی ادامه و یا یک سری فرعی از بازی Half-Life به حساب میآمد. ولی کانتر استرایک بیش از آن چیزی که شرکت ولو انتظار داشت در دل بازیکنان جا خوش کرد، بهگونهای که بازی Half-Life تا حدی به حاشیه رفته و بازی کانتر استرایک تبدیل به بازی اصلی شرکت ولو شد. این بازی در سال 2000 به صدر جدول بازیهای اکشن شوتر آنلاین رسید.
بدون شک نام CS 1.6 به گوش شما خورده است. این نسخه از بازی پرطرفدارترین و یکی از بی نقصترین نسخههای بازی کانتر استرایک بهحساب میآید. این نسخه از بازی تاحدی خوب ظاهر شد که انتشار بازی Counter Strike: Condition Zero در سال 2004 آنچنان به مذاق بازیکنان خوش نیامد و اکثریت آنها به بازی در نسخه 1.6 بازی کانتر استرایک ادامه دادند.
در همان سال شرکت ولو بازی Counter Strike: Source را نیز منتشر کرد که موفقیتی خارقالعاده بهدست آورد و بیش از 25 میلیون نسخه بهفروش رساند و توانست بسیاری را از سرورهای CS 1.6 بهسمت خود بکشاند. تغییرات گرافیکی میان سالهای 2000 و 2004 آنچنان محسوس نبود و بازیکنان بیش از جنبه گرافیکی بازی، به جنبه مسابقات جهانی و قهرمانی درون بازی توجه داشتند.
گیم پلی بازی Counter-Strike: Global Offensive
در گذشته بازی کانتر استرایک حالتهای کمتری را پیشروی بازیکنان میگذاشت، ولی تیم سازنده در سال 2012 تصمیم گرفت بازی را از لحاظ حالتهای بازی به رقبای خود رسانده و حالتهای بیشتری در دسترس بازیکنان قرار داد. با این حال بازیکنان حالت قدیمی و محبوب Bomb Scenario را ترک نکردند و هنوز بیشترین تعداد بازیکنان را در این حالت از بازی مشاهده میکنیم.
بازی کانتر استرایک از ابتدا تنها به یک سری تفنگهای خاص مانند تک تیراندازها و برخی مسلسلهای دوربین دار اجازه استفاده از دوربین و نشانه گیری میداد. شما نیاز به مهارتی بالا برای تیر زدن بدون نشانه گیری دقیق در این بازی دارید.
اکثریت حالتهای بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو از تقابل دو تیم تروریست (Terrorist) یا بهاختصار T و تیم ضد-تروریست (Counter-Terrorist) یا بهاختصار CT تشکیل میشوند. شما حین بازی با تفنگ کلت بازی را آغاز کرده و درصورت کشتن حریف یا بردن هر راند از بازی میزانی پول دریافت میکنید. باختن هر راند نیز پولی به شما میرساند که بدون شک کمتر از میزان پول در راندیست که در آن پیروز شدهاید. کشتن یا کمک کردن در کشتن حریف نیز پولی جدا را به شما میدهد که در راندهای بعدی به آن نیاز پیدا میکنید. این میزان پول در برخی حالتهای بازی امتیاز مورد نیاز برای برد در بازیست.
ما در بازی شاهد 5 دسته تفنگ متفاوت Assault Rifle یا مسلسلهای نسبتا سنگین و همچنین تک تیراندازها، SMG یا مسلسلهای دستی و سبک، Heavy که به تفنگهای سنگین مانند تیربار یا شاتگانها اشاره دارد و Pistol که تمامی کلتها و پیستولهاست را شامل میشود، هستیم. گروه پنجم به ابزار کاربردی مانند نارنجکها، بمب دودزا، کوکتل مولوتوف، بمب فریبنده (Decoy Grenade) اختصاص دارد.
نکته جالب در این بازی تفاوت تفنگهای تیم تروریست و تیم ضد تروریست است. ما در تیم تروریست شاهد اسلحههای بهروزی مانند M4A4، MP9 و AUG هستیم و این درحالیست که تیم ضد تروریست از چنین اسلحههایی محروم بوده و در عوض تفنگهای مخصوص خود مانند AK-47 دوست داشتنی، Galil AR، MAC-10 و غیره را در اختیار دارند.
بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو شامل حالتهای مختلفی میشود. اولین و مهمترین حالت Competitive یا قهرمانیست. ما در ادامه حالت Casual، Deathmatch، حالت War Games که خود شامل Arms Race، Demolition، Flying Scoutsman میشود، Wingman و در انتها Danger Zone را در برابرمان داریم. حالت Casual و Competitive خود شامل دو بخش بمب و نجات گروگان میشوند.
حالت Competitive
این حالت که اصلیترین حالت بازیست برپایه دو بخش بمب و همچنین نجات گروگان انجام میگیرد. در بخش بمب تیم تروریست و ضد تروریست در تیمهایی 5 نفره به مصاف هم میروند. هر بازی قهرمانی 30 راند بهطول میانجامد و هر راند 1 دقیقه و 55 ثانیه است. شما قدرت تغییر تیم خود را در میانه بازی ندارید و تیمها بصورت خودکار در راند 15 بازی تغییر کرده و تیم تروریست به تیم ضد تروریست و برعکس تغییر میکنند. نکته بسیار جالب در این حالت و اکثریت حالتهای دیگر بازی، حالت مساوی است.
اگر دو تیم در انتهای بازی 15 راند پیروز شوند، بازی به راندهای اضافه کشیده نشده و کاملا برابر به پایان میرسد، پس شما باید 16 راند از بازی پیروز شوید تا به پیروزی کامل دست پیدا کنید. البته اگر یک تیم پیش از رسیدن به این میزان تسلیم شود، تیم مقابل بازی را برده و پیش از رسیدن به میزان راند مورد نیاز بازی به پایان میرسد.
هدف تیم تروریست فعال سازی و انفجار بمب یا کشتن تمامی افراد تیم ضد تروریست است. در طرف مقابل تیم ضد تروریست باید بمب فعال شده را خنثی کرده یا تمامی تروریستها را به قتل برساند. ناگفته نماند درصورتی که تیم تروریست نتواند بمب را فعال کرده یا تیم ضد تروریست را بطور کامل بکشد، تیم ضد تروریست پیروز آن راند میشود.
در حالت نجات گروگان (Hostage Rescue)، تیم تروریست دو گروگان در اختیار دارد که باید آنها را حفظ کرده و اجازه ندهد تیم ضد تروریست آنها را نجات دهد. در سمت مقابل تیم ضد تروریست باید حداقل یکی از دو گروگان را برداشته و به نقطه امنی از پیش تعیین شده برساند. توجه داشته باشید که نیاز نیست حتما هر دو گروگان نجات یابند، ولی بدون شک نجات هر دو گروگان پول بیشتری به شما میرساند. نحوه دیگر بردن در این حالت، کشتن تمام اعضای تیم حریف است و اگر زمان به پایان برسد، این تیم تروریست است که برنده راند خواهد بود. شلیک کردن به گروگانها آنها را به قتل میرساند و مقداری پول از بازیکن خاطی بهعنوان جریمه کم میکند.
نکاتی که در حالت نجات گروگان باید به آنها توجه کنید، ابتدا کاهش سرعت شما هنگام حمل گروگان و دوم زمان دو دقیقهای راند است. شخصی که در تیم ضد تروریست قصد نجات گروگان را دارد، بطور محسوس سرعت حرکتش کاهش مییابد، پس به همکاری هم تیمیهای خود نیاز دارد. البته پس از باز کردن دست گروگان یک دقیقه به زمان بازی بهعنوان جایزه تیم ضد تروریست اضافه میشود. باز کردن دست گروگانها از بند 4 ثانیه بهطول میانجامد که با خرید Rescue Kit میتوانید آن را به 1 ثانیه کاهش دهید. در زمان باز کردن دست گروگان صدایی در بازی پخش شده که تمامی بازیکنان این صدا را میشنوند.
توجه داشته باشید که در حالت Competitive نمیتوانید به هم تیمیها خود شلیک کنید و درصورت شلیک نه تنها ممکن است هم تیمیتان کشته شود، بلکه جریمه خواهید شد که میتواند به بن شدن شما از بازی ختم شود. بازیهای حالت قهرمانی در حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت متغیر بوده و انصراف دادن از بازی میتواند پیامدهای بد و منفی برای شما داشته باشد که بازهم میتواند به بن شدن شما از بازی ختم شود.
سیستم Rank در حالت Competitive
در حالت قهرمانی ما شاهد سیستم Rank هستیم. هر بازیکن بر اساس بازیهای برده و باخته مدالی را دریافت میکند که اصطلاحا به آن Rank گفته میشود. Rank بالاتر به معنای قدرت و میزان حرفهای بودن شما در بازی است. پایینترین Rank حالت قهرمانی در بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو Silver I و بالاترین The Global Elite است.
مقایسه حالت Competitive با Casual
حالت Casual و در این بخش بمب عادی بازی، دومین حالت مهم بازی بوده و میتوان گفت حالت غیر قهرمانی و البته کم هیجانتر حالت قهرمانی است. قصد داریم در عوض باز کردن مبحث حالت عادی بطور کامل آن را با حالت قهرمانی مقایسه کنیم و این کار بدلیل تشابه بیش از حد این دو حالت انجام میشود. این حالت بطور کلی مانند قهرمانی بوده، ولی تفاوتهایی را شامل میشود که در روند بازی تاثیر بهسزایی دارند. در این حالت شما فارغ از اینکه در ابتدا به کدام تیم پیوستهاید میتوانید تیم خود را تغییر دهید.
پیشتر گفتیم که شما درصورت باخت نیز پولی دریافت میکنید، ولی این میزان پول در حالت عادی بسیار بیشتر است و این در حالیست که درصورت باخت پیاپی در حالت قهرمانی بهشدت کاهش یافته و بازی را برای شما بسیار سخت میکند، درحالی که باخت در حالت عادی آنچنان تاثیری در خرید شما ندارد. پاداش کشتن حریف در حالت عادی دقیقا نصف پول پاداش در حالت قهرمانیست.
شما در حالت عادی با 1000 دلار پول بازی را آغاز میکنید و این میزان در حالت قهرمانی 800 دلار است. در حالت قهرمانی میتوانید دو Flashbang خریداری کنید و این درحالیست که در حالت عادی قدرت خرید بیش از یک عدد را ندارید. در حالت قهرمانی شلیک به هم تیمی باعث کشته شدن آنها میشود ولی در حالت عادی این گزینه خاموش بوده و تیر شما بدون ضربه رساندن به همتیمی شما از او رد شده و به دیوار یا دشمنتان اصابت میکند.
نکته مهم دیگر این است که شما در حالت قهرمانی هیچگونه سپری در ابتدای راند نداشته و باید آن را خریداری کنید، ولی در حالت عادی شما در ابتدای هر راند سلامت و سپر 100 درصد سلامت به تن دارید. زمان انفجار بمب کاشته شده در حالت قهرمانی 40 ثانیه و در حالت عادی 45 ثانیه است.
شما در حالت عادی پس از مرگ میتوانید تمامی بازیکنان بازی را از نگاه اول شخص و سوم شخص نظاره کنید ولی در حالت قهرمانی فقط به دوربین هم تیمیهای خود و فقط از نگاه اول شخص یا به عبارت دیگر از دوربین هم تیمی خود که در حال بازی کردن است بهره میبرید. تفاوت عمده دیگر تعداد بازیکنان است. شما در حالت عادی با دو تیم 10 نفره به مبارزه میپردازید.
در حالت نجات گروگان نیز بسیاری از قوانین حالت بمب صدق میکنند، ولی زمان بازی تغییری نکرده و مانند حالت قهرمانی 2 الی 3 دقیقه است.
حالت Wingman
حالت Wingman اولین بار در سال 2017 به بازی Counter Strike Global Offensive اضافه شد. حالت Wingman را میتوان نمونه کوچک شده حالت قهرمانی دانست. در این حالت شما در تیمی 2 نفره به مصاف تیم 2 نفره دیگری میروید. نقشههای بازی اکثرا نسخه کوچک شده نقشههای اصلی بازی هستند. محل قرار دادن بمب بازی به جای دو محل، یک محل بوده و زمان هر راند به یک دقیقه و سی ثانیه کاهش یافته است. حالت Wingman حداکثر 16 راند بوده و با پیروزی در 9 راند تیم برنده مشخص میشود. این حالت مانند حالت قهرمانی نیز تساوی داشته و اگر طی 16 راند هر تیم 8 راند کسب کند، مبارزه با تساوی به پایان میرسد.
حالت Wingman نیز سیستم Rank اختصاصی خود را دارد که پایینترین درجه آن مانند حالت قهرمانی Silver I و بالاترین درجه آن The Global Elite است. توجه داشته باشید که درجه حالت Wingman هیچگونه تداخلی با درجه حالت قهرمانی ندارد.
حالت Deathmatch
حالت Deathmatch از محبوبیت کمتری برخوردار بوده و بیشتر جنبه دست گرمی در بازی Counter Strike Global Offensive دارد. شما در این حالت میتوانید بطور نامحدود کشته شده و با سپر 100 درصد سلامت از نو به بازی برگردید. هربار زنده شدن بازیکنان باعث تولید صدا شده که دیگر بازیکنان با اندکی توجه میتوانند صدا را ردیابی کرده و بهسراغ شخص تازه برگشته بروند. بازیکن پس از زنده شدن تا 6 ثانیه از هرگونه تیری مصون است، ولی درصورت تیراندازی مصونیت شخص از بین میرود. در دوره مصونیت 6 ثانیهای بازیکن میتواند به منوی خرید تفنگ دسترسی داشته باشد و هیچ محدودیتی از لحاظ پولی در خرید تفنگ نیست و میتوانید هر تفنگی را برگزینید. شما همچنین میتوانید حالت تفنگ تصادفی را انتخاب کرده و پس از هربار زنده شدن، بازی بطور خودکار تفنگ جدیدی را به شما میدهد.
شما با کشتن بازیکنان در عوض پول، امتیاز کسب میکنید و هر تفنگ یا ابزار، امتیازی مخصوص بهخود را دارد. شما نمیتوانید تفنگ را برروی زمین انداخته و بازیکنان کشته شده تفنگی از خود بهجا نمیگذارند. سیستم تفنگهای جایزهای نیز در این بازی وجود داشته که بازی بطور خودکار یک تفنگ را به شما پیشنهاد میدهد که در صورت استفاده از آن تفنگ میتوانید امتیاز بیشتری نسبت به تفنگ خود کسب کنید.
در آخر زمان بازی، هر بازیکنی که امتیاز بیشتری کسب کند برنده بازی خواهد بود. شما در این بازی هم تیمیهایی نیز دارید ولی نمیتوانید به آنها شلیک کرده و امتیاز شما با امتیاز آنها ارتباطی ندارد و صرفا برای نشان گذاری بازیکنان بهعنوان دو گروه مختلف است.
حالت War Games
حالت War Games شامل سه حالت Arms Race، Flying Scoutsman و Demolition همراه با حالت Wingman در سال 2017 به بازی اضافه شد.
حالت Arms Race
اگر سریهای مختلف Call of Duty را بازی کرده باشید، با حالت Gun Game آشنایی دارید. حالت Arms Race بسیار شبیه به Gun Game است. شما در این حالت نیاز بهخرید هیچگونه تفنگ یا ابزاری ندارید. در عوض تمامی بازیکنان با تفنگی مشابه بازی را آغاز کرده و بهازای کشتن 2 دشمن به سطح بعدی که تفنگی جدید باشد، میرسند. هدف شما بهقتل رساندن دشمن با چاقوی انتهاییست که آخرین سلاح این حالت محسوب میشود. بازیکنی که بتواند سریعتر با تمامی اسلحهها به کشتن دشمن بپردازد و در انتها به چاقوی طلایی رسیده و با آن نیز دشمن را بهقتل برساند پیروز بازی خواهد بود. لازم بهذکر است این حالت نیز بصورت تیمی انجام میگیرد و پیروزی بازیکن برابر با پیروزی تمام تیم است.
حالت Demolition
دومین حالت War Games حالت Demolition است. این حالت ترکیبی از بمب و حالت Arms Race است. تیم تروریست وظیفه دارد بمب را کاشته و تا زمان انفجار از آن محافظت کند. تیم ضد تروریست نیز باید جلوی ترویستها را بگیرد. در آغاز بازی بازیکنان با اسلحه یکسان شروع میکنند و هر بازیکنی که بتواند 1 نفر را بهقتل برساند، در راند بعدی تفنگی جدید بهدست خواهد گرفت. اگر بازیکن بیش از 1 نفر را بهقتل برساند، در راند بعد ابزار اضافه مانند نارنجک هدیه میگیرد. پس در این حالت نیز نیاز به خرج پول ندارید و سیستم پول در این حالت معنایی ندارد. هر راند بازی 1 دقیقه و 30 ثانیه بهطول انجامیده و تا 20 راند ادامه دارد. تیمی که سریعتر 11 راند پیروز شود، پیروز کل بازی خواهد بود. این حالت نیز مانند حالت قهرمانی میتواند به تساوی کشیده شود.
حالت Flying Scoutsman
سومین حالت War Games حالت Flying Scoutsman است. این حالت پرطرفدار کاملا حالت تفننی دارد. در این حالت بازیکنان تنها میتوانند از اسلحه تک تیرانداز SSG 08 و چاقو استفاده کنند. در این حالت جاذبه زمین کاهش یافته که به شما اجازه میدهد پرشهای بلند داشته باشید. در کنار جاذبه کم، میزان خطای تیر تفنگ شما به حداقل رسیده و میتوانید تیراندازی دقیقی در این حالت داشته باشید. هدف شما در این حالت کشتن تمامی بازیکنان تیم مقابل است، ولی گاهی اوقات و در برخی از نقشهها با حالت بمب ادغام شده و بازیکنان تیم تروریست میتوانند بمب را کاشته و بوسیله انفجار بمب بازی را به پایان برسانند.
حالت Danger Zone
حالت بتل رویال 18 نفره بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو با نام Danger Zone شناخته میشود. شما در این حالت میتوانید بصورت تکی یا دو نفره بهجنگ بپردازید. شما در این حالت منطقه مشخصی را انتخاب کرده و با مشت خالی وارد منطقه میشوید. در این منطقه بزرگ ما شاهد انواع اسلحهها و جعبههای حاوی اسلحه و پول هستیم. تفنگها را بوسیله پول نیز میتوانید خریداری کنید. در این نقشه بزرگ درهای قفل شده نیز وجود دارد که نیازمند پرداخت پول بوده و اسلحههایی با رده بالا پشت آنها نگهدای میشود.
در نقشه بازی گاو صندوقهایی نیز دیده میشود که با مواد منفجره باز شده و شامل انبوهی از پول هستند. در این حالت اگر بصورت دو نفره به بازی بپردازید میتوانید پس از مردن و پیش از کشته شدن هم تیمیتان دوباره به بازی برگردید. مانند هر بتل رویال دیگری تیم آخر پیروز این نبرد است. حالت Danger Zone نیز شامل سیستم Rank اختصاصی خود است که پایینترین درجه آن Lab Rat I و بالاترین درجه آن The Howling Alpha است.
سیستم مورد نیاز بازی Counter-Strike: Global Offensive
شاید برایتان سوال باشد که آیا سیستمی که در اختیار دارید، از لحاظ سختافزاری قابلیت اجرا بازی Counter Strike: Global Offensive را دارد؟ خب در وهله اول، خوشبختانه برای تجربه این بازی به یک سیستم خیلی قدرتمند احتیاج ندارید. در ادامه میتوانید سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی CS GO را مشاهده نمایید.
حداقل سیستم مورد نیاز
سیستم عامل: ویندوز XP، ویستا و 7
پردازنده: Intel Core 2 Duo E6600 یا AMD Phenom X3 8750
حافظه رم: 2 گیگابایت
پردازنده گرافیکی: 256 مگابایت
دایرکت ایکس: نسخه 9
حجم مورد نیاز: در حدود 25 گیگابایت
راهنمای بازی Counter-Strike: Global Offensive
لازم بهذکر است که این قسمت کاملا حاصل تجربه شخص نویسنده بوده و امید است بتوانیم به شما بازیکن عزیز برای موفقیت در بازی Counter Strike: Global Offensive کمک کرده باشیم.
همچنین ناگفته نماند بهدلیل محبوبیت بالای بخش بمب عادی، قصد داریم تنها خلاصهای از راهنمای این بخش را در اختیار شما قرار دهیم.
در این حالت شما نیاز بهخرید سپر ندارید، پس بهتر است تمرکز خود را بیشتر برروی انتخاب اسلحه مناسب قرار دهید. در تیم تروریست اسلحههایی اختصاصی مانند AK-47 محبوب با سرعت تیر متوسط، لگد نسبتا زیاد و البته ضرب بالا، Galil که بسیار مشابه AK-47 بوده و مسلسل دوربین دار SG 553 که جز گرانترین تفنگهای بازیست را به شما پیشنهاد میکنیم. در سمت ضد تروریست بدون شک اولین گزینه M4A4 با سرعت تیر فوقالعاده، لگد کم و ضرب گلوله متوسط خواهد بود و پس از آن مسلسل دستی دوربین دار AUG و البته مسلسل دستی MP9 به شما پیشنهاد میشود. تفنگهایی مشترک مانند تک تیرانداز فوقالعاده قوی AWP و مسلسل دستی P90 بسیار کارآمد هستند.
وجود 2 الی 3 تک تیرانداز از واجبات هر مبارزه در بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو است. تقسیم شدن به 2 یا 3 دسته نیز میتوانید کمک بزرگی به تیم شما بکند. تبدیل شدن به یک دسته میتواند موجب حمله تیم حریف از جناحین و پشت سر شود. مانند هربازی شوتر دیگری شلیک به سر حریف بیشترین ضرب را داشته و استفاده از تفنگهای قویتر میتواند حریف را با یک گلوله از پای دربیاورد.
بررسی بازی Counter Strike: Global Offensive
بازی CS:GO شاید در سال 2020 از لحاظ گرافیکی حرفی برای گفتن نداشته باشد، ولی بازیکنان این بازی را از نسخههای پیشین برای مسابقات حرفهای و پر هیجان آن دوست داشتهاند. گیمپلی روان و کلاسیک و دوست داشتنی این بازی میتواند هر بازیکنی را بهخود جذب کند. تعدد تفنگ و حالتهای مختلف بازی همیشه چیزی برای سرگرم کردن مخاطب خود پیدا میکند. پس نمیتوان گرافیک بازی را نقطه ضعفی بزرگ دانست چون هدف پایهریزی این بازی اجرا برروی هر سیستم ضعیف و قوی و لذت بردن بازیکنان از حالتهای قهرمانی و پر هیجان آن است.
نقطه ضعف این بازی بزرگ را میتوان افراد متقلب این بازی دانست. رایگان کردن و همه گیر شدن بازی عرصهای ژرف را رو به روی چیترها و افراد متقلب قرار داده که از هیچگونه حرکت منفی باکی ندارند. شرکت ولو به لطف سیستم آنتی چیت قوی بازی توانسته تا حد زیادی این افراد را از بازی خارج کند ولی هنوز هم با افراد متقلب زیادی در این بازی رو به رو هستیم.
نکته مثبت دیگر این بازی وجود سرورهای فوقالعاده قویست که به شما اجازه میدهد با ضعیفترین اینترنت بتوانید از آن لذت ببرید. وجود سرور در خاک ایران نیز باعث شده این بازی طرفداران زیادی را در کشور عزیزمان بهسمت خود بکشاند.
تاریخ انتشار بازی Counter Strike: Global Offensive
بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو در سال 2012 توسط تیم ولو توسعه داده و منتشر شد. این بازی در زمان انتشار سیل عظیمی از بازیکنان را به سمت خود کشاند و با قیمت ارزان 15 دلار نسبت به Call of Duty و Battlefield 60 دلاری، عطش بازیکنان را بیشتر کرد. بازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو در برابر نسخههای پیشین پیشرفت خارقالعادهای در امر گرافیک و گیمپلی داشت که با حفظ کلیت و حس و حال نسخههای پیشین توانست خود را بهعنوان یک اثر نسل هشتمی اثبات کند. بازی CS:GO از لحاظ گرافیکی تغییرات عمده و جامعی را بهخود دید ولی بازهم تمرکز اصلی آن بر حفظ گیمپلی کلی و البته مسابقات جهانی و مسابقات قهرمانی درون بازی بود.
این بازی از سال انتشار تا به امروز، پایه اصلی مسابقات ESL بوده و شما همیشه میتوانید به مشاهده آنها در شبکههای آنلاین گیمینگ بپردازید. استریمرهای معروفی از جمله Shroud و AcilioN بطور مداوم به این بازی پرداخته و بسیار جدی آن را دنبال میکنند.
شرکت ولو در اواخر سال 2018 تصمیم گرفت که بازی کانتر استرایک: گلوبال آفنسیو را بطور کلی رایگان کند و بازیکنان بیشتری را بهسمت خود بکشاند. از آن پس بازی کانتر استرایک توانست رکوردهای متعددی را در رابطه با تعداد کاربر و تعداد بازیکن همزمان بشکند.