گوشی اوپو ریلمی X50 5G یکی از جدیدترین محصولات کمپانی ریلمی است که با مشخصات مناسب و قیمت مقرون به صرفه خود توجه کاربران بسیاری را جلب کرده است.
با وجود اینکه کمتر از دو سال از تاسیس کمپانی ریلمی میگذرد، این کمپانی پیشرفت خوبی در زمینه تولید گوشیهای باکیفیت و به صرفه داشته است و توانسته کاربران زیادی را به خود جذب کند. گوشی اوپو ریلمی X50 5G یکی از این گوشیها است که رقیب سرسختی در میان سایر گوشیهای هم رده و هم قیمت خود محسوب میشود. در این مطلب از مجله پلازا به بررسی مشخصات گوشی اوپو ریلمی X50 5G میپردازیم تا با این محصول جدید و باکیفیت بیشتر آشنا شوید.
آنچه در ادامه میخوانید:
- بررسی گوشی اوپو ریلمی X50 5G
- مشخصات فنی
- طراحی و ویژگی های ظاهری
- نمایشگر
- باتری و عملکرد
- دوربین ها
- قیمت و تاریخ عرضه
- نتیجه گیری
بررسی گوشی اوپو ریلمی X50 5G
در بخش پیش رو تمام مشخصات اصلی گوشی اوپو ریلمی X50 5G را به شما معرفی کرده و هر یک را با جزئیات کامل بررسی و ارزیابی میکنیم تا بتوانید به اطلاعات لازم برای شناخت کلی و کافی از این محصول دست یابید.
مشخصات فنی
ویژگیها | مشخصات گوشی ریلمی X50 5G اوپو |
---|---|
ابعاد | 163.8 در 75.8 در 8.9 میلیمتر |
وزن | 194 گرم |
نمایشگر | 6.57 اینچی با رزولوشن 2400×1080 پیکسل |
سیستم عامل و رابط کاربری | اندروید 10، Realme UI 1.0 |
پردازنده | کوالکام SDM765 اسنپدراگون 765G |
پردازنده گرافیکی | Adreno 620 |
حافظه و رم | 128 گیگابایت با 6 گیگابایت رم، 128 گیگابایت با 8 گیگابایت رم |
دوربینها | دوربین اصلی 4گانه با لنزهای 48 مگاپیکسلی، 8 مگاپیکسلی و دو لنز 2 مگاپیکسلی دوربین سلفی دوگانه با لنزهای 16 مگاپیکسلی و 2 مگاپیکسلی |
باتری | لیتیوم پلیمر 4200 میلیآمپر با شارژ سریع 30 واتی، 70 درصد در 30 دقیقه |
طراحی و ویژگی های ظاهری
در چند سال گذشته شکل و شمایل اغلب گوشیهای موجود در بازار بسیار شبیه هم شده است و طراحی منحصر به فرد در ساخت آنها کمتر دیده میشود که این مسئله به خصوص در گروهی از برندهای تولیدکننده گوشی مانند اوپو، وان پلاس و ریلمی بیشتر دیده میشود. خوشبختانه در طراحی گوشی Oppo Realme X50 سعی شده است که نوآوری وجود داشته باشد و در نتیجه ظاهر آن شبیه به یک گوشی پایین رده اوپو یا وان پلاس نیست.
گوشی اوپو ریلمی X50 5G به طور قابل توجهی بزرگتر از گوشی وان پلاس نورد و همچنین قطورتر از گوشی اوپو فایند ایکس 2 نئو است. قطر این گوشی حدود 9 میلیمتر و وزن آن تقریبا 200 گرم است که این مشخصات برای یک گوشی هوشمند بسیار بزرگ محسوب میشود. برای پوشاندن این کاستیها، کمپانی ریلمی از شگردهای جذاب همیشگی خود مانند عرضه گوشی در رنگهای مختلف استفاده کرده است.
علاوه بر این، قاب پشتی گوشی ریلمی X50 5G اوپو از جنس شیشه گوریلا گلس ساخته شده است که به علت انعکاس نور به آن زیبایی منحصر به فردی میدهد و نسبت به قابهای پلاستیکی بسیار باکیفیتتر است. اما بایستی در نظر داشت که متاسفانه این قاب شیشهای براق لکه و اثر انگشت را به خود جذب میکند. از نکات منفی دیگر در خصوص طراحی پشت گوشی اوپو ریلمی X50 5G میتوان به چهار عدد دوربین قرصی شکل آن اشاره کرد که کمی از سطح گوشی جلو زدهاند و ناهمگونی ناخوشایندی ایجاد کردهاند.
نمایشگر X50 مانند اغلب گوشیهای امروزی طراحی شده است و حاشیه بسیار کمی به همراه حفرهای برای دوربین سلفی در بالای صفحه وجود دارد. حفره دوربین سلفی گوشی اوپو ریلمی X50 5G دارای دو عدد دوربین است و در نتیجه نسبت به حفرههای تک دوربینه کمی فضای بیشتری را اشغال میکند. حسگر اثر انگشت گوشی اوپو ریلمی X50 5G در کنار آن و بر روی دکمه پاور گوشی قرار دارد و از سرعت و عملکرد بالایی برخوردار است. یکی از کاستیهای این گوشی عدم طراحی جک هندزفری است که برای برخی افراد ممکن است بسیار کاربردی و پر اهمیت باشد.
نمایشگر
گوشی اوپو ریلمی X50 5G دارای نمایشگر لمسی خازنی از نوع LCD و با بزرگی 6.57 اینچ است که در مقایسه با نمایشگرهای AMOLED کیفیت پایینتری دارد. با این وجود، نمایشگر گوشی اوپو ریلمی X50 5G رنگهای مختلف را با کیفیت نسبتا بالایی نمایش میدهد و رنگ مشکی آن از تیرگی قابل قبولی برخوردار است، ولی به خوبی نمایشگرهای AMOLED نیست. همچنین هر چند، نمایشگر فول اچدی گوشی اوپو ریلمی X50 5G نسبت به پنلهای QHD وضوح کمتری دارد، ولی با این حال از تراکم پیکسلی نسبتا بالایی برخوردار است و برای استفاده روزمره مناسب است.
شدت روشنایی نمایشگر گوشی Oppo Realme X50 در مقایسه با نمایشگر گوشی وان پلاس نورد بسیار کمتر است. با این حال، این تفاوت تا زمانی که این دو نمایشگر کنار یکدیگر قرار نگیرند، به چشم نمیآید و نمایشگر گوشی اوپو ریلمی X50 5G تنها در زیر نور آفتاب ممکن است عملکرد خوبی نداشته باشد. از نکات مثبت نمایشگر گوشی اوپو ریلمی X50 5G میتوان به رفرش ریت 120 هرتزی بالای آن اشاره کرد که باعث روان شدن رابط کاربری شده است. در این بازه قیمت اغلب گوشیها دارای نمایشگرهای 60 هرتزی هستند، ولی با به کارگیری نمایشگر 120 هرتزی، ریلمی در این رقابت پیشی گرفته است.
باتری و عملکرد
گوشی اوپو ریلمی X50 5G از تراشه پرطرفدار اسنپدراگون 765 بهره میگیرد که با وجود اینکه مختص گوشیهای پرچمدار نیست، عملکرد خوبی را ارائه میکند. گوشی اوپو ریلمی X50 5G تنها در بنچمارکها ممکن است نسبت به گوشیهای پرچمدار امتیاز پایینتری کسب کند، ولی هنگام استفادههای روزانه مانند بازی، وبگردی یا گشت و گذار در شبکههای اجتماعی هیچگونه ضعفی در عملکرد از خود نشان نمیدهد و در این زمینه تفاوتی با گوشیهای دارای تراشههای رده بالاتر ندارد. علاوه بر عملکرد بدون لگ و روان آن، گوشی Oppo Realme X50 در اجرای برنامههای سنگین داغ نمیشود که در نتیجه میتوان تمام بازیهای گرافیک بالا مانند فورتنایت را بدون مشکل و افت کیفیت اجرا کرد.
باتری گوشی ریلمی X50 5G اوپو در مقایسه با ظرفیت 4200 میلیآمپری خود عملکرد بسیار خوبی دارد و میتواند با استفاده متوسط و سنگین به مدت یک روز به راحتی دوام بیاورد. در استفاده معمولی با چندین ساعت بازی پیوسته، در پایان روز حدود 40 درصد از باتری باقی میماند که انتظارات کاربران را به خوبی برآورده میسازد. همچنین، در استفادههای سبکتر حتی ممکن است تا دو روز کامل دوام بیاورد.
علاوه بر اینها، گوشی اوپو ریلمی X50 5G در حالت استندبای بسیار کم مصرف است و میتواند برای روزها بدون کاهش قابل توجه شارژ باتری در این حالت باقی بماند. یکی دیگر از نکات مثبت باتری گوشی اوپو ریلمی X50 5G قابلیت شارژ سریع آن است که مانند سایر گوشیهای اوپو از قابلیت شارژ سریع 30 واتی بهره میگیرد. این قابلیت به این معنا است که باتری گوشی ریلمی X50 5G اوپو در 30 دقیقه به میزان 70 درصد شارژ میشود و لازم نیست در طول شب به شارژر متصل بماند.
دوربین ها
متاسفانه یکی از نکات منفی که در بازار تولید گوشیهای سال 2020 دیده میشود، افزایش غیر ضروری تعداد دوربینها بدون توجه به کیفیت آنها است که این مسئله در گوشی اوپو ریلمی X50 5G نیز بارز است. این گوشی دارای یک عدد دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، یک عدد دوربین اولترا واید و دو عدد سنسور عمق و ماکرو است؛ در صورتی که تنها دو دوربین اصلی برای این گوشی کافی بود.
در خصوص کیفیت دوربین گوشی ریلمی X50 5G اوپو میتوان گفت که در روشنایی کافی تصاویر واضح و قابل قبولی میگیرد؛ هرچند، رنگ تصاویر کمی بیش از حد اشباع شده به نظر میرسد. همچنین، با فعال سازی گزینه حالت شب دوربین میتوان تصاویر خوبی در تاریکی گرفت و میزان اعوجاج لنز دوربین را کاهش داد. علاوه بر اینها، دوربین 16 مگاپیکسلی سلفی گوشی اوپو ریلمی X50 5G برخلاف سایر گوشیهای موجود در این بازه قیمت، دامنه دینامیک بالایی دارد و همچنین میتوان با استفاده از سنسور 2 مگاپیکسلی تعبیه شده کنار دوربین اصلی، تصویر زمینه عکس را تار کرد تا تصویر شخص وضوح بیشتری پیدا کند.
قیمت و تاریخ عرضه
تاریخ عرضه گوشی Oppo Realme X50 برابر است با 8 جولای 2020 یا 18 تیر 1399 که زمان زیادی از آن نمیگذرد. همچنین قیمت گوشی ریلمی X50 5G اوپو حدود 300 تا 450 دلار است.
نتیجه گیری
با توجه به اینکه گوشی اوپو ریلمی X50 5G از گوشی وان پلاس نورد قیمت کمتری دارد، در مقابل هزینهای که میکنید گوشی مطمئن و بادوامی برای استفاده روزانه محسوب میشود. هرچند، در طراحی، نمایشگر و دوربین میتوانست اقدامات بهتری صورت گیرد، ولی با این حال، گوشی Oppo Realme X50 از عملکرد سریع و بدون مشکلی برخورد است و با قیمت کنونی خود انتخاب مقرون به صرفهای به حساب میآید. آیا مشخصات گوشی ریلمی X50 5G اوپو توانسته انتظارات شما را برآورده سازد؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با پلازا به اشتراک بگذارید.