بازی Fast & Furious Crossroads یک مدرک جدید برای اثبات این حقیقت است که موفقیت در سینما، هرگز تضمینکننده موفقیت در صنعت بازیسازی نیست. در ادامه با نقد و بررسی بازی Fast and Furious Crossroads در خدمت شما هستیم.
بررسی بازی Fast & Furious Crossroads
سری Fast & Furious شاید در سینما طرفداران زیادی داشته باشد، ولی پیش از این بازیهای اقتباسی زیادی را دیدهایم که علیرغم پرطرفدار بودن در سینما، در دنیای گیم به بنبست خوردهاند. از انتشار بازی Fast & Furious Crossroads زمان زیادی نمیگذرد و متاسفانه، این بازی در برآورده کردن انتظارات شکست خورده است. در ادامه بیشتر با جدیدترین محصول استودیو باندای نامکو آشنا خواهیم شد. اما قبل از آن در ویدیوی زیر میتوانید تریلر بازی Fast & Furious Crossroads را تماشا کنید و با فضای آن بیشتر آشنا شوید.
تاریخ انتشار بازی Fast & Furious Crossroads چند باری دستخوش تغییرات شده است. در نهایت و پس از تاخیر خوردن به دلیل شیوع کرونا، این بازی در تاریخ 7 آگوست 2020 مصادف با 17 مرداد 1399 منتشر شد. با این وجود به نظر میرسد که تغییر و تاخیر در انتشار این بازی، کمکی به محصول جدید Slightly Mad Studios نکرده است.
اتفاقات و داستان بازی Fast and Furious Crossroads پس از اتفاقات آخرین شماره از فیلم همین سری رخ میدهند؛ جایی که دو مسابقهدهنده خیابانی سابق با نامهای Vienna و Cam به بارسلونا نقل مکان کردهاند تا گذشته نسبتا تاریک خود را پشت سر بگذارند. این دو دختر البته قرار نیست که در بارسلونا زندگی آرامی را پشت سر بگذارند. پس از درگیری سباستین، دوست شخصیتهای اصلی بازی با یک گروه قدیمی خطرناک مراکشی موسوم به Tadakhul، دو شخصیت اصلی بازی هم باید از تواناییهای خود پشت فرمان استفاده کنند.
داستان بازی Fast & Furious Crossroads به تنهایی نمیتواند روی کیفیت آن تاثیر مثبتی داشته باشد. متاسفانه بازی سریع و خشن مشکلات زیادی دارد و داستان هم یکی از آنهاست. روایت داستان و اتفاقاتی که رخ میدهند جذابیت کافی را ندارند، دیالوگهای شخصیتهای بازی شنیدنی نیست، شخصیتهای بازی عمیق نیستند و بازیکن نمیتواند با آنها ارتباط برقرار کند.
شخصیتهایی مثل Letty و Dominic Toretto شاید چون از قبل برای بازیکن شناخته شده هستند بتوانند کمی از ضعفهای شخصیتپردازی و عدم توانایی بازیکن با برقراری ارتباط با شخصیتهای اصلی بازی را بپوشانند، ولی حضور این دو نفر هم خیلی در بازی پررنگ نیست. به هر ترتیب، ضعفهایی که بازی Fast & Furious Crossroads از لحاظ داستانی دارد به هیچ وجه قابل چشمپوشی نیستند. داستان بازی ضعیف است و این موضوع نهایتا به ضرر محصول نهایی تمام میشود. درواقع داستان بازی Fast and Furious Crossroads هم فاقد کیفیت است و هم فاقد جذابیت!
همانطور که از فیلمهای سینمایی این سری هم مشخص است، بازی Fast and Furious Crossroads یک بازی آرکید است. به این ترتیب، سازندگان قصد دارند تا صرفا هیجان را به بازیکن منتقل کنند، بدون اینکه کوچکترین تلاشی برای نزدیک کردن بازی به واقعیت کرده باشند. خب این سبک هم، یک سبک قابل احترام است. همان راهی که فرنچایزهایی چون Need for Speed و Forza Horizon آن را رفته و نتیجه هم گرفتهاند. بازی Fast & Furious Crossroads اما نتیجه نگرفته است. چرا؟ چون این بازی مشکلات زیادی دارد.
هندلینگ ماشینها در این بازی، به طور خیلی خلاصه، افتضاح و وحشتناک است. پس از تجربه بازی خیلی زود متوجه خواهید شد که در دریفتها، هیچ کنترل خاصی روی ماشین خود نخواهید داشت. در حالی که دریفت یکی از جذابترین بخشهای رانندگی بازی های آرکید محسوب میشود، در Crossroads معمولا بازیکن را به دیوارههای کنار میکوباند! فیزیک ماشینها به طرز غیرقابل باوری ضعیف است. عملکرد گیم پلی بازی Fast & Furious Crossroads حتی در خور بازیهای نسل گذشته هم نیست.
پیشنهاد می شود برای خرید دسته بازی جهت تجربه لذت بیشتر از گیمینگ، به فروشگاه پلازا مراجعه کنید.
یکی دیگر از مواردی که رسما اشتیاق شما برای بازی کردن Crossroads را میکشد، طراحی و تنوع مراحل و ماموریتهاست. شما برای به پایان رساندن بخش داستانی این بازی، به کمتر از 5 ساعت زمان احتیاج خواهید داشت و در این 5 ساعت، تنها کاری که انجام میدهید تعقیب کردن خلافکاران، فرار کردن از یک دشمن خاص و یا مسابقه خیابانی دادن خواهد بود. در واقع Slightly Mad Studios هیچ خلاقیتی را در گنجاندن ماموریت به بازی جدید خود به کار نگرفته است.
یکی دیگر از مشکلات مربوط به هندلینگ ماشینها این است که در Fast and Furious Crossroads تقریبا همه ماشینها به یک شکل کنترل میشوند! خب طبیعتا حتی در یک بازی آرکید هم انتظار میرود که تفاوتهایی بین نحوه کنترل کردن دو ماشین وجود داشته باشد. در سال 2020 هستیم و همچنان بازی سریع و خشن از مشکل زاویه دوربین رنج میبرد؛ مشکلی که اکنون به ندرت حتی در بازیهای کوچک این دوره دیده میشود. امکان تغییر دادن زاویه دوربین کلا در این بازی وجود ندارد. بزرگترین مشکل دوربین بازی این است که شما بیش از حد به ماشین خود نزدیک هستید. همین موضوع هم سبب میشود که کلا دیدتان محدود شود. به دنبال این، شما خیلی از اوقات نمیدانید که پشت سر یا اطراف شما چه اتفاقی در حال رخ دادن است.
وجود چنین مشکلی نه تنها بازی را به شکلی غیرمنطقی سخت میکند، بلکه برای بازیکن هم آزاردهنده خواهد بود. اصلا منطقی نیست که شما در حال تجربه یک بازی ریسینگ منتشر شده در سال 2020 باشید و حتی نتوانید زاویه دوربین خود را تغییر داده و از اتفاقاتی که پشت سرتان رخ میدهند کاملا بیاطلاع باشید. شخصیتهای بازی هر کدام یک سری قابلیت منحصر به فرد دارند که این موضوع جزو معدود نقاط قوت بازی Fast & Furious Crossroads محسوب میشود. البته با توجه به ارزش تکرار پایین بازی، حتی ممکن است که از این مهارتها و قابلیتهای منحصر به فرد کاراکترها هم به صورت کامل استفاده نکنید. این مدل قابلیتها بیشتر زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که یک باسفایت را مقابل خود ببینید.
از آن جایی که اساس و بنیان گیم پلی بازی Fast and Furious Crossroads مشکل دارد، حتی بخش آنلاین آن هم نتوانسته به داد جدیدترین بازی اقتباسی از سینما برسد. در بخش مالتیپلیر بازی سه تیم سه نفره در مقابل هم قرار میگیرند. این سه تیم شامل تیم قهرمانان، تیم ضدقهرمانان و در نهایت تیم پلیسها خواهند بود. هر تیم هم هدف مشخصی دارد که از قبل برایش تعیین شده است. تیمهای قهرمانان و ضدقهرمانان باید به جمعآوری تجهیزات بپردازند. در حالی که پلیسها باید سعی کنند که مسابقهدهندگان را دستگیر کنند.
پیشنهاد میشود برای تزیین و محافظت از دسته بازی از محافظ دسته PS4 استفاده کنید.
دستکم میتوان گفت که بخش چندنفره بازی لذت بیشتری نسبت به بخش تکنفره بازی دارد. با این حال، حتی تجربه این بخش بازی هم نمیتواند شما را برای مدتی طولانی پشت پلتفرم نگه دارد. متاسفانه حتی در این بخش هم هیچ خبری از استراتژی نیست و ضمنا، بیش از یک مد در بازی گنجانده نشده است. مشکل دیگر بازی هم این است که سرورهای آن نسبتا خلوت هستند. احتمالا اگر بازی Fast and Furious Crossroads کاربران بیشتری داشت، تجربه بخش چندنفره آن هم به مراتب لذتبخشتر میشد. ولی خب در حال حاضر و با توجه به عملکردی که این بازی داشته، شاید کمتر کسی میلی به تهیه آن داشته باشد.
به لحاظ بصری هم بازی سریع و خشن هیچ حرفی برای گفتن ندارد. در بهترین حالت، گرافیک بازی را میتوان با گرافیک بازیهای نسل قبل مقایسه کرد. مدل کاراکترها که به طرز عجیبی افتضاح است. هیچ خبری از رعایت جزئیات در طراحی محیطهای بازی نیست. در طراحی مدلهای ماشین بازی هم عملکرد Slightly Mad Studios جای هیچ دفاعی باقی نمیگذارد. غافلگیرکننده است که یک بازی که در سال 2020 منتشر میشود، تا این اندازه از رعایت کیفیت در تکسچرهای دنیای خود غافل بوده است.
پیشنهاد میشود برای عملکرد بهتر دستههای بازی از استند شارژ دسته PS4 استفاده کنید.
ضمنا علاوه بر تمامی موارد گفته شده، مشکلات فنی هم بازی را تنها نگذاشتهاند. سرورهای بازی با وجود خلوت بودن، فاقد کیفیت لازم هستند و افت فریم ریت و باگ هم در طول بازی مشاهده خواهد شد. چه در بخش آفلاین و چه در بخش آنلاین بازی، مشکلات فنی خود را نشان میدهند. منتهی، این بازی آنقدر ضعیف و پر ایراد است که باگهای بازی و مثلا افت فریم ریت در درگیریها، اصلا به چشم نخواهد آمد.
در نهایت حقیقت این است که بازی Fast & Furious Crossroads یکی از ضعیفترین بازیهای سال 2020 و قطعا از ضعیفترین بازیهای نسل هشتم محسوب میشود. عنوانی که هیچ برتری نسبت به دیگر بازیهای مشابه خود ندارد و واقعا پیدا کردن یک نقطه قوت در بازی، کار دشواری به شمار میرود. Crossroads اولین بازی ویدئویی نیست که از روی یک فیلم ساخته میشود و شکست میخورد، ولی قطعا یکی از بدترینها و یک نمونه دیگر برای درک این موضوع است که موفقیت بر روی پردههای سینما و یا حتی روی ورقهای یک کتاب، نمیتواند در دنیای بازیسازی به داد کسی برسد!
بازی Fast & Furious Crossroads را هم به لیست بازی های اقتباسی شکست خورده از روی فیلمها و یا کتابها اضافه کنید. عنوانی که به لحاظ کیفی در پایینترین سطح ممکن قرار میگیرد و بعید است که گیمری پیدا شود که بتواند برای مدتی طولانی خود را با این بازی مشغول کند. به همین خاطر شاید خرید یا دانلود بازی سریع و خشن یکی از اولویتهای گیمرها نباشد. نظر شما درباره بازی Fast and Furious Crossroads چیست؟ آیا آن را امتحان کردهاید؟ در پایین همین صفحه میتوانید نظرات خودتان را با ما و دیگر خوانندگان پلازا به اشتراک بگذارید.