Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در دهه 90 چه کسانی هستند؟

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در دهه 90
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

سینمای ایران در دهه نود، بازیگران زن جدیدی را معرفی کرده است. البته برخی بازیگران زن، پرکارتر از دیگران بوده‌اند. در این پرونده، پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در دهه 90 را مرور کرده‌ایم.

در دهه نود، با ظهور بازیگران جدید برخی از بازیگران پرکار و ستارگان دهه هشتاد کم کم خانه‌نشین یا کم‌کار شدند. البته ورود آسان به دنیای سینما و عرصه هنرپیشگی از دیگر دلایل تغییر سلبریتی‌های محبوب مردم بود. در این پرونده از پلازا تصمیم گرفتیم پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران را برایتان با آمار و ارقام معرفی کنیم تا بدانید کدام بازیگران زن از سال 90 تاکنون بیشتر روی بورس بوده‌اند. نکته قابل ذکر این است که پرکار بودن این بازیگران دلیل بر بالا بودن کیفیت آثارشان نیست؛ چراکه بازیگران زن مطرحی وجود دارند که خودخواسته در دهه اخیر کم‌کار شده‌اند یا سختگیر بوده‌اند و در میان سیل عظیم پیشنهاداتشان انتخاب‌های محدودی انجام داده‌اند. با ما همراه باشید تا با پرکارترین بازیگران زن ایرانی در دهه 90 آشنا شوید.

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 


پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران


بازیگران زن سینمای ایران در هر دهه به اسامی کمی محدود می‌شوند. با وجود افزایش آثار تولید شده سینما در سال‌های اخیر و ورود راحت‌تر بازیگران به این عرصه، قطعا با دیدن لیست پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در ادامه غافلگیر خواهید شد. با ما همراه باشید.

 

سحر قریشی

بازیگران زن پرکار سینما

  • تعداد آثار در دهه نود: 44 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: گشت ارشاد، اکباتان، پنج ستاره، سه بیگانه، رسوایی 2

سحر قریشی با اقتدار در رتبه اول این لیست قرار گرفته است و پرکارترین بازیگر زن سینمای ایران در دهه نود محسوب می‌شود. این در حالی‌ست که حاصل این 44 فیلم سینمایی، از نظر اعتبار و جایزه و تحسین، آورده‌ای برای قریشی نداشته و او در اغلب این فیلم‌ها نقشی ویترینی و غیرتاثیرگذار بازی کرده است. سحر قریشی که روزگاری با حضور در سریال «دلنوازان» نوید ظهور یک بازیگر زن مهم در سینما و تلویزیون ایران را می‌داد، با انتخاب‌های غلط و حواشی بسیاری که برای خود ایجاد کرد، این روزها به یک بازیگر درجه سوم تبدیل شده است و به نظر می‌آید به شدت از این شرایطش راضی است!

 

گوهر خیراندیش

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 24 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: آذر، شهدخت، پرویز و دیگران، رخ دیوانه، آتش بس 2، لس‌آنجلس تهران، مشت آخر

با وجود اینکه گوهر سینمای ایران در دهه نود، ششمین دهه زندگی خود را سپری کرده و چندین بار به دلیل جراحات و آسیب‌های حاصل از حوادث، تحت عمل جراحی و مداوا قرار گرفته است، اما بعد از سحر قریشی رتبه دوم پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در دهه اخیر را به دست آورده است. گوهر خیراندیش در این سال‌ها علاوه بر حضور در آثار مختلف سینمایی، هر سال یک سریال تلویزیونی هم در صدا و سیما داشته و از این نظر رکورددار محسوب می‌شود. بیوگرافی گوهر خیراندیش را می‌توانید در این مطلب بخوانید.

مهناز افشار

برترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 23 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: پل چوبی، بیگانه، نهنگ عنبر 1 و 2، برف روی کاج‌ها، قسم و آشفته‌گی
  • جوایز: 3 بار نامزد سیمرغ بلورین برای فیلم‌های «پل چوبی»، «دارکوب» و «قسم»

مهناز افشار از جمله بازیگران زنی است که در دهه نود با دوری از حضور در آثار صرفا گیشه‌ای و انتخاب‌های خوب، توانست خود را از یک بازیگر سینمای بدنه به بازیگری مطرح و تاثیرگذار تبدیل کند. شروع حضور متفاوت افشار در سینمای اجتماعی به فیلم‌های «قصه پریا» و «سعادت‌آباد» برمی‌گردد و پس از آن حضور در فیلم «برف روی کاج‌ها»، «پل چوبی» و «دارکوب» ادامه این روند رو به رشد بود. مهناز افشار در دهه اخیر کمدی «نهنگ عنبر یک و دو» را هم داشت که جزو کمدی‌های محبوب و مطرح سینما است. این بازیگر سال گذشته مهاجرت کرد و بعید است دیگر به سینمای ایران برگردد.

 

شبنم مقدمی

بازیگران زن برتر سینما

  • تعداد آثار در دهه نود: 23 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: بوسیدن روی ماه، امروز، زاپاس، ابد و یک روز، خجالت نکش، نفس و شبی که ماه کامل شد
  • جوایز: پنج بار نامزد سیمرغ بلورین و برنده دو سیمرغ بلورین برای فیلم‌های «امروز» و «زاپاس»

شبنم مقدمی از آن دسته بازیگرانی است که موفقیت این روزهایش یک شبه به دست نیامده و پله پله از حضور در نقش‌های کوچک و استفاده از توانمندی و خلاقیت خود حالا در جایگاه یک بازیگر زن شش دانگ قرار گرفته است که هم در عرصه کمدی و هم در عرصه ژانرهای غیرکمدی می‌درخشد. او در دهه نود همچون مهناز افشار بیست و سه فیلم بازی کرده و برای برخی از این فیلم‌ها تحسین منتقدان و مخاطبان را برانگیخته است.

 

هانیه توسلی

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 23 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: دهلیز، خط ویژه، هفت‌ماهگی، سیانور، ایده اصلی، جهان با من برقص و بی‌صدا حلزون
  • جوایز: دو بار نامزد سیمرغ بلورین و یک بار برنده سیمرغ برای فیلم «دهلیز»

شاید به نظرتان عجیب و غافلگیرکننده باشد! هانیه توسلی با اینکه بازیگر کم‌کاری به نظر می‌آید، اما همراه با مهناز افشار و شبنم مقدمی در رده سوم پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران قرار دارد. توسلی در طول این سال‌ها با وجود اینکه جزو بازیگران زن پرکار سینما بوده، اما اغلب در فیلم‌هایی موفق و در نقش‌های متفاوت ظاهر شده و جایگاه خود را به عنوان یکی از بازیگران زن برتر سینما تثبیت کرده است.

 

باران کوثری

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 22 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: قصه‌ها، بغض، عصبانی نیستم، کوچه بی‌نام، هفت‌ماهگی، عرق سرد و جان دار
  • جوایز: نامزدی چهار سیمرغ بلورین و برنده یک سیمرغ بلورین برای فیلم «کوچه بی‌نام»

باران کوثری در ادامه روند رو به رشد و پر از موفقیت خود در دهه هشتاد، در دهه اخیر به عنوان یک بازیگر جسور نقش‌های متفاوت‌تری را تجربه کرده است و همین جسارت سبب شده که حالا با سن کم جزو برترین بازیگران زن ایران لقب بگیرد. او با بازی در بیست و دو فیلم در دهه نود در رده چهارم پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران قرار دارد و در این یک دهه برای چهار فیلم مختلف نامزد سیمرغ شده است. علاوه بر این، کوثری جوایز و افتخارات دیگری نیز دارد. این بازیگر جوان در طول این یک دهه فقط در یک سریال ایفای نقش کرده و آن هم «دندون طلا» به کارگردانی داوود میرباقری بود که با استقبال مخاطبان رو به رو شد.

 

لیلا اوتادی

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 20 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: آقای الف، لاله، آشوب، ناردون، آزاد به قید شرط و کاتیوشا

لیلا اوتادی جزو معدود بازیگران زن سینمای ایران است که سال‌ها پیش در عرصه بازیگری به واسطه چهره و استایلش مورد اقبال قرار گرفت و هنوز هم به همان دلایل جزو پرکارترین‌هاست. البته اوتادی با بازی در برخی از کارهای شاخص نشان داده اگر فیلمنامه و کارگردان خوبی سر راهش قرار بگیرد، توانمندی‌های بسیار بالاتری دارد. ولی هنوز که هنوز است نتوانسته از سینمای صرفا تجاری فاصله بگیرد و خود را به عنوان بازیگری سطح بالا به سینمای ایران معرفی کند و به نظر می‌آید دیگر بعید است چنین اتفاقی رخ دهد. او در رده پنجم پرکارترین بازیگران زن ایرانی قرار دارد.

 

طناز طباطبایی

برترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 19 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: هیس دخترها فریاد نمی‌زنند، خشم و هیاهو، آرایش غلیظ، رخ دیوانه، ویلایی‌ها، طلا و شنای پروانه
  • جوایز: سه بار نامزدی سیمرغ بلورین و برنده یک سیمرغ بلورین برای «شنای پروانه»

بازیگری که سال گذشته سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را از آن خود کرد و این روزها با «شنای پروانه» می‌درخشد، نفر بعدی لیست پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران است. طباطبایی که با بازی در سریال‌ها و نقش‌های کوتاه آرام آرام مسیر موفقیت را رو به جلو می‌پیمود، با «مرهم» علیرضا داوودنژاد جهش فوق‌العاده‌ای داشت و توانست به واسطه دیده شدن در نقش یک دختر معتاد، نقش‌های جذاب و متفاوتی را ایفا کند. طباطبایی در سال‌های اخیر اغلب در آثار پرمخاطب و باکیفیت حضور داشته و همین امر سبب شد تا در جشنواره سال گذشته مزد زحماتش را بگیرد. برای آشنایی با فیلم شنای پروانه می‌توانید به این مقاله مراجعه کنید.

 

میترا حجار

بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 19 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: من همسرش هستم، نارنجی‌پوش، خط ویژه، آتش بس 2، خداحافظی طولانی و اعترافات ذهن خطرناک من
  • جوایز: دو بار نامزدی دریافت سیمرغ بلورین برای دو فیلم «نارنجی‌پوش» و «خداحافظی طولانی»

میترا حجار که یکی از ستاره‌های نوظهور سینمای ایران در اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد محسوب می‌شد، پس از هفت سال دوری از سینما، در دهه نود دوباره شروعی خوب داشت. با وجود اینکه این بازیگر از اوایل دهه نود با نقش‌های کوچک و فرعی دوباره به سینما برگشت، اما توانسته در دهه اخیر جزو پرکارترین بازیگران زن سینما لقب بگیرد. هرچند کیفیت آثار میترا حجار در دهه نود به اندازه آثارش در ده سال اول فعالیت حرفه‌ای‌اش نیست، اما او هنوز هم جزو بازیگران بزرگ و خوب سینمای ایران محسوب می‌شود. او در سال‌های اخیر در چندین سریال مختلف از جمله «سرزمین کهن»، «تا رهایی» و «از یادها رفته» هم ایفای نقش کرده است.

 

ویشکا آسایش

برترین بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 19 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: خوابم می‌آد، برف روی کاج‌ها، سیزده، نهنگ عنبر 1 و 2، دراکولا، خوب بد جلف، مارموز و چپ راست
همچنین بخوانید :

ویشکا آسایش دیگر بازیگر زن در لیست پرکارترین‌های دهه نود است. آسایش که هنوز هم خیلی‌ها در ایران او را با نقش قطام در سریال «امام علی (ع)» می‌شناسند، با حضور در فیلم «ورود آقایان ممنوع» وارد عرصه‌ای جدید در فعالیت هنری خود شد و در بسیاری از فیلم‌های کمدی ایفای نقش کرد. اغلب آثار این بازیگر مطرح در دهه 90، آثار کمدی هستند که انصافا هم در آنها خوش درخشیده و بازی‌های بسیار خوبی هم داشته است. ویشکا آسایش در سال گذشته طلسم حضور نداشتنش در سریال‌ها پس از سریال «امام علی (ع)» را هم شکست و با «نهنگ آبی» حضور در یک سریال پربیننده را هم تجربه کرد.

 

نازنین بیاتی

بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 18 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: دربند، فرشته‌ها با هم می‌آیند، رخ دیوانه، مادری، مغزهای کوچک زنگ زده، دینامیت و سگ‌بند
  • جوایز: نامزد سیمرغ بلورین برای فیلم «دربند»

نازنین بیاتی تنها بازیگر این لیست است که فعالیت خود را از سال 91 در سینما با فیلم «دربند» آغاز کرده و در همین یک دهه اخیر آنقدر بازی‌های خوب و متفاوتی داشته که توانسته جزو پرکارترین بازیگران زن باشد. نازنین بیاتی در این دهه توانسته جایگاه خود به عنوان بازیگری توانمند را در سینما تثبیت کند و حالا نوبت این است تا با انتخاب‌های بهتر و وسواس بیشتر سطح خود را بیش از این بالا بکشد. اگر بیاتی همین روند رو به رشد خود را ادامه دهد، در چند سال آینده می‌تواند به یکی از ستارگان سینمای ایران تبدیل شود.

 

پریناز ایزدیار

بازیگران زن سینمای ایران

  • تعداد آثار در دهه نود: 18 فیلم سینمایی
  • آثار مطرح: خط ویژه، ابد و یک روز، تابستان داغ، یک روز بخصوص، ویلایی‌ها، هت‌تریک، لتیان، سه‌کام‌حبس
  • جوایز: 3 بار نامزدی دریافت سیمرغ و برنده یک سیمرغ بلورین برای «ابد و یک روز»

پریناز ایزدیار را می‌توان در این روزها یکی از ستارگان برتر سینمای ایران دانست. بازیگری که کار خود را در تلویزیون و با بازی در نقش‌های کوتاه آغاز کرد، با اعتماد حسن فتحی توانست در دو سریال «زمانه» و «شهرزاد» بدرخشد و با «ابد و یک روز» به همگان ثابت کرد که سینمای ایران صاحب یک بازیگر درجه یک و توانمند شده است. ایزدیار پس از «ابد و یک روز» که برای آن سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را گرفت، مسیر کاری خود را با بازی در فیلم‌های تاثیرگذار و اجتماعی ادامه داد و در سال‌های اخیر علاوه بر پرکار بودن، تا آستانه دریافت سیمرغ مجدد پیش رفته و تحسین منتقدان و مخاطبان را برانگیخته است.

 


کلام آخر


در پایان این لیست باید یادآوری کنیم که برخی از بازیگران دیگر هم با یکی دو تا کار کم‌تر نسبت به بازیگران یاد شده می‌توانستند در لیست پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران حضور داشته باشند. به ترتیب تعداد فیلم‌های سینمایی، سحر دولتشاهی، هنگامه قاضیانی، پگاه آهنگرانی، ساره بیات، ستاره پسیانی، مریلا زارعی، لیلا حاتمی و رعنا آزادی‌ور از دیگر چهره‌های مشهور پرکار زن سینما در دهه نود بوده‌اند که برای بازی در آثار بسیار باکیفیت حتی برنده سیمرغ بلورین و سایر جوایز معتبر جشنواره‌های داخلی و خارجی شدند. نکته قابل توجه حضور کمرنگ نیکی کریمی، هدیه تهرانی، ماهایا پطروسیان، ترانه علیدوستی و مهتاب کرامتی در فیلم‌های سینمایی در سال‌های اخیر است که اکثرشان به حضور در آثار شاخص بسنده و عرصه را به بازیگران جدید واگذار کرده‌اند.

پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران

در انتهای این مطلب از شما مخاطبان عزیز می‌خواهیم نظرات خود را درباره این پرونده با ما به اشتراک بگذارید و بنویسید به نظرتان کدامیک از بازیگران زن سینمای ایران، با وجود پرکار بودن برترین نقش‌آفرینی‌های خود را در این دهه ثبت کرده‌اند؟ کدامیک از این بازیگران زن در دهه نود موفق‌تر بوده‌اند؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402