راهنمای کامل طراحی سایت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی

راه اندازی کسب و کار اینترنتی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اگر می خواهید کسب و کار سنتی خود را به یک کسب و کار آنلاین تبدیل کنید، یا اگر می خواهید در کنار شغل کارمندی خود از اینترنت نیز به کسب درآمد بپردازید، این مقاله مخصوص شما نوشته شده است. بله شما دوست عزیزی که می خواهید علاوه بر درآمد ماهیانه خود یک درآمد عالی دیگر نیز کسب کنید، یا حتی می خواهید فروشگاه سنتی خود را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید تا بتوانید خیلی ساده از سراسر ایران سفارش بگیرید و به کسب درآمد اینترنتی بپردازید.

در این مقاله می خواهیم شما را با مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی پولساز آشنا کنیم تا شما هم بتوانید خیلی ساده به کسب درآمد آنلاین بپردازید.

 

کسب و کار اینترنتی پولساز


مهمترین قدم راه اندازی کسب و کار اینترنتی


مهم ترین قدم برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی، ساخت و طراحی یک سایت حرفه ای و کاربرپسند است، شما با راه اندازی یک سایت و تولید محتوا در آن می توانید از موتور جستجوی گوگل کاربران را جذب وبسایت خود کنید، و با تولید محتوای هدفمند، کاربران را به مشتریان محصولات خود تبدیل کنید.

این بهترین مسیر برای کسب درآمد از اینترنت است، یعنی شما با داشتن یک وب سایت که به صورت روزانه در آن محتواهای هدفمند منتشر می شود، می توانید درآمد اینترنتی داشته باشید.

یکی از مزیت های کسب درآمد به صورت آنلاین این است که شما حتی نیازی نیست که محصول داشته باشید! بله درست شنیدید، شما حتی اگر محصولی برای فروش هم ندارید باز هم می توانید از اینترنت کسب درآمد کنید، شاید با خود بپرسید که چگونه می توان بدون داشتن یک محصول از یک سایت کسب درآمد کرد؟

در حقیقت راه های بسیار زیادی برای درآمد اینترنتی وجود دارد که هیچ یک نیازی به داشتن محصولات ندارند، یکی از این راه ها، همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) است.

 

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ چیست؟

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ چیست؟

معنی ساده افیلیت مارکتینگ به این معناست که شما در فروش یک محصول به یک فروشگاه اینترنتی دیگر کمک کنید و به ازای آن یک مبلغی را که از قبل توافق شده است را به صورت پورسانت دریافت کنید. سایت های بسیار زیادی در ایران وجود دارند که هم اکنون تنها از همین راه همکاری در فروش ماهیانه درآمدهای چندصد میلیونی دارند!

در ادامه می خواهیم بررسی کنیم که چگونه می توانید با کمترین هزینه، یک سایت حرفه ای و کاربرپسند و با رعایت اصول سئو، راه اندازی کنید و کسب و کار اینترنتی خود را بسازید.

شما برای طراحی یک سایت 2 راه پیش رو دارید:

  1. طراحی سایت خود را به شرکت های طراحی سایت بسپارید
  2. خودتان طراحی سایت خود را با کمترین هزینه و بدون کدنویسی انجام دهید

گزینه اول: استفاده از یک شرکت طراح سایت

اگر برای پرداخت هزینه طراحی سایت حرفه ای، مشکلی ندارید، می توانید به سادگی با یک شرکت معتبر طراحی سایت قرارداد ببنید و سفارش طراحی سایت خود را ثبت کنید، و در نهایت یک سایت حرفه ای و کامل که آماده محتواگذاری و محصول گذاری است را دریافت کنید، و در مدتی که سایت تان در حال طراحی است، شما می توانید به طراحی بیزینس پلن خود بپردازید، و تیم خود را تشکیل دهید، تا بعد از اینکه طراحی سایت تان تکمیل شد، دوباره برای برنامه ریزی این موارد، فرصت را از دست ندهید.

یادتان باشد که امروزه انتخاب یک شرکت معتبر در زمینه طراحی سایت، بسیار مشکل شده است، حتما توجه داشته باشید که طراحی سایت تان را به شرکتی بسپارید که از سابقه خوبی برخوردار باشد، همچنین پشتیبانی قابل قبولی داشته باشد. همچنین شما می توانید برای سفارش طراحی سایت خود به صفحه => طراحی سایت آکادمی وبکیما مراجعه کنید.

گزینه دوم: خودتان طراح سایت خود باشید

اما اگر در ابتدای کار نمی توانید هزینه طراحی سایت را بپردازید، یا حتی اگر زمان کافی برای یادگیری طراحی سایت دارید، چرا می خواهید طراحی سایت تان را به یک شرکت دیگر بسپارید؟ شما می توانید به سادگی و با استفاده از آموزش های ویدیویی و رایگانی که در سطح وب به زبان فارسی وجود دارد، طراحی سایت را یاد بگیرید و خودتان سایت تان را راه اندازی کنید.

اصلا نگران نباشید!

شاید با خودتان فکر کنید که برای طراحی یک سایت حرفه ای باید زبان های پیچیده برنامه نویسی را یاد بگیرید، و ماه ها زمان بذارید تا بتوانید یک سایت ساده طراحی کنید، حالا چه برسد به یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای که قرار است با دیجی کالا رقابت کند!

اما اصلا نگران نباشید! چون اصلا نه قرار است شما زبان های برنامه نویسی پیچیده را یاد بگیرید و نه قرار است که طراحی فروشگاه اینترنتی تان ماه ها طول بکشد؛ حتی اگر بخواهید یک سایت به قدرت دیجی کالا طراحی کنید. با ما همراه باشید تا شما را با معجزه دنیای طراحی سایت یعنی وردپرس آشنا کنیم.

 

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟

اگر بخواهیم خیلی ساده بگوییم که وردپرس چیست، باید بگوییم که وردپرس یک نرم افزار سایت ساز است که با استفاده از آن می توانید بدون حتی یک خط کدنویسی و فقط با انجام چندتا مرحله ساده، یک سایت کامل و حرفه ای طراحی کنید، حال کمی حرفه ای تر توضیح می دهیم که وردپرس چیست:

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که به زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است، وردپرس کاملا رایگان است و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هیچ پولی ندارید و حتی همین الان می تونید با مراجعه به سایت اصلی آن، جدیدترین نسخه آن را به زبان فارسی دانلود کنید.

دلیل انتخاب وردپرس برای طراحی سایت چیست؟

یکی از مهمترین دلایل انتخاب وردپرس برای طراحی فروشگاه اینترنتی، سادگی کار با وردپرس است به صورتی که هر شخصی حتی مبتدیان هم می توانند سایت های قابل قبولی را با این سیستم طراحی کنند، در ادامه برخی از مهمترین دلایل انتخاب وردپرس را لیست کرده ایم:

  • کار با وردپرس بسیار ساده است و همه می توانند از آن برای طراحی سایت های خود استفاده کنند.
  • سئوفرندلی بودن وردپرس هم یکی دیگر از دلایل انتخاب آن است.
  • امنیت بالای سیستم مدیریت محتوای وردپرس ستودنی است و از دلایل مهم انتخاب این سیستم به شمار می رود.
  • سرعت بالای سایت های طراحی شده با وردپرس فوق العاده است(البته باید سایت را به بهترین شکل بهینه کنید)
  • به جای آنکه برای تغییرات کوچک محتاج طراحان سایت باشید، خودتان طراحی سایت را انجام می دهید.
  • وردپرس بسیار انعطاف پذیر است و با استفاده از آن می توانید انواع سایت ها را راه اندازی کنید.
  • بروزرسانی وردپرس هر روز در حال انجام است و باگ ها و مشکلات آن توسط یک تیم قدرتمند از سراسر جهان برطرف می شود.
  • منابع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس زیاد است.
  • ازهمه مهمتر شما از این همه امکانات وردپرس کاملا رایگان استفاده می کنید و هیچ هزینه ای بابت آن نمی پردازید! جالب نیست!

چه سایت هایی را می توان با وردپرس راه اندازی کرد؟

همانطور که در بالا گفتیم، سیستم مدیریت محتوای وردپرس بسیار منعطف است و شما می توانید هر مدل سایتی که نیاز دارید را با آن طراحی کنید، سایت هایی مثل: سایت های شرکتی، شخصی، رزومه، املاک، مجله ای، خبری، نیازمندی ها (شبیه دیوار)، آموزشگاه آنلاین، فروشگاه فایل، فروشگاه محصولات فیزیکی؛ و حتی سایتی شبیه به دیجی کالا را می توانید طراحی کنید!

 

آموزش طراحی سایت با وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس

ولی خب برای اینکه بتوانید با وردپرس سایت های حرفه ای و کاربرپسند با رعایت اصول سئو طراحی کنید باید طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید. منابع مختلفی برای یادگیری طراحی سایت با وردپرس وجود دارند که اکثر به صورت پولی هستند، اما خبر خوبی که واستون داریم این هست که ما یک منبع فارسی آموزش ویدیویی طراحی سایت با وردپرس را برای شما همراهان پلازا پیدا کردیم که کاملا رایگان است و شما عزیزان می توانید با مراجعه به صفحه => آموزش وردپرس آکادمی وبکیما تمامی مراحل طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید.

همچنین برای اینکه طراحی سایت خود را حرفه ای تر کنید پیشنهاد می کنیم که به صفحه آموزش المنتور وبکیما مراجعه کنید، و طراحی سایت های فوق العاده زیبا و حرفه ای را یاد بگیرید و کسب و کار اینترنتی خود را با یک سایت عالی و در بهترین کیفیت راه اندازی کنید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
بشیرپور
.
11 تیر 1399، 18:45
پاسخ
0
0
خیلی جالب بود من اصلا نمی دونستم که می شه بدون برنامه نویسی هم کار طراحی سایت انجام داد! ممنون از شما
جدول فروش فیلم ها