توییت صوتی به توییتر آمد! آیا توییتر جای اینستاگرام و تلگرام را می گیرد؟

توئیت صوتی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

توییت صوتی حالا به توییتر آمد! این خبری بود که خیلی از کاربران آیفون را خوشحال و البته اندرویدی‌ها را ناراحت کرد. حالا شما می‌توانید از قابلیت توییت صوتی استفاده کنید و صدای خود را ضبط کرده و به جای متن و عکس و فیلم به اشتراک بگذارید؛ البته اگر آیفون دارید!

ضبط کردن صدا در تلگرام و واتساپ موضوعی طبیعی است. کاربران این پیامرسان‌ها عادت کرده‌اند که از طریق ضبط صدا، پیام‌های خود را به مخاطبان ارسال کنند؛ اما وجود این قابلیت جذاب در توییتر موجی از هیجان را در میان کاربران توییتر به همراه داشته است. داستان از چه قرار است؟ چرا توییتر تصمیم گرفت قابلیت توئیت صوتی را به توییتر بیاورد؟ آیا قرار است جا پای پیامرسان‌هایی نظیر واتساپ و تلگرام بگذارد یا با اینستاگرام و فیسبوک رقابت کند؟ با پاسخ این سوالات در ادامه همراه پلازا باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 


قابلیت توییت صوتی به توییتر آمد!


توییتر در تاریخ 17 ژوئن 2020 (28 خرداد 99) از قابلیت هیجان‌انگیزی رونمایی کرد! توییت صوتی قابلیتی بود که شاید کمتر کسی انتظارش را داشت اما ناگهان با آپدیت جدید توییتر به این اپلیکیشن اضافه شد. حالا کاربران توییتر می‌توانند 140 ثانیه صدای خود را ضبط کنند و به همراه یک متن 140 کاراکتری توییت کنند. اگر خوره توییتر هستید حتما از دیدن چنین قابلیتی شگفت‌زده می‌شوید. همین حالا کاربران ایرانی زیادی از این قابلیت جدید استفاده کرده‌اند و می‌توانید پیام‌های صوتی آن‌ها را با هشتگ #توییت_صوتی بشنوید.

توییت صوتی فقط برای کاربران آیفون فعال شد

خبر بد برای کاربران اندروید این است که فعلا باید منتظر بمانید. توییتر در اقدامی عجیب، قابلیت توییت صوتی را فقط برای کاربران گوشی‌های آیفون عرضه کرده‌است. کاربرانی که آیفون دارند می‌توانند با آپدیت این اپ، به قابلیت جدید توییتر دسترسی پیدا کنند. برای این کار باید وارد اپ استور (App Store) شوید و سپس در قسمت پروفایل خود، اپلیکیشن Twitter را پیدا کرده و دکمه Update را بزنید.

متاسفانه توییتر هنوز اطلاعاتی در خصوص زمان عرضه این قابلیت جدید برای کاربران اندروید ارائه نکرده است. البته باید به این نکته هم اشاره کرد که برخی از گوشی‌های آیفون هم این آپدیت را دریافت نکرده‌اند. دلیل این موضوع هم هنوز مشخص نشده است.

چطور توییت صوتی ضبط کنیم؟

برای اینکه بتوانید یک توییت صوتی ارسال کنید باید دقیقا همان کاری را انجام دهید که هنگام ارسال توییت متنی می‌کردید. پس از آپدیت اپلیکیشن توییتر، آیکونی در سمت چپ اپلیکیشن نمایش داده می‌شود که همان آیکون ضبط صداست. کافیست این آیکون را لمس کنید تا وارد صفحه ضبط صدا شوید. حالا باید دکمه ضبط را بفشارید. 140 ثانیه فرصت دارید تا صدای دلخواه خود را ضبط کنید. پس از اتمام کار، دکمه Done را بزنید. حتی می‌توانید متنی به همراه این توئیت صوتی ارسال کنید.

قابلیت ارسال توییت صوتی

پلیر مخصوص توییت صوتی

نکته جالب در خصوص قابلیت توئیت صوتی این است که پلیر جذابی هم به توییتر اضافه شده است. این پلیر که زیر صفحه توییتر نمایش داده می‌شود به شما این امکان را می‌دهد تا در حین گوش دادن به یک توئیت صوتی، در صفحات دیگر توییتر جا به جا شوید؛ این حالت را در پیامرسان تلگرام هم دیده بودیم که کاربران می‌توانند آهنگی را پخش کنند و همزمان کانال‌ها یا گروه‌های دیگر را هم مشاهده کنند. نکته جالب درباره این پلیر آن است که کاربران می‌توانند آن را Pause کنند و در فرصت دیگری گوش دهند. همچنین نام ارسال کننده توییت صوتی هم روی پلیر نمایش داده می‌شود.

 


آیا توییتر قصد دارد جای تلگرام، واتساپ و اینستاگرام را بگیرد؟


پیام صوتی توییتر

اگرچه ماهیت و شکل استفاده از هرکدام از این شبکه‌های اجتماعی با هم متفاوت است اما نقاط مشترک فراوانی دارند؛ اشتراک عکس، ویدیو، متن و صوت مهم‌ترین نقاط اشتراک توییتر، اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ است. آیا توییتر در حال پیشی گرفتن از بقیه است؟

چرا این موضوع اهمیت دارد؟ وجود قابلیت توییت صوتی به چه درد کاربران توییتر می‌خورد؟ آیا برای کاربران ایرانی که باید به زحمت (فیلترشکن) وارد توییتر شوند، وجود داشتن یا نداشتن قابلیت توییت صوتی اهمیت دارد؟ پاسخ واضح است؛ بله! در طی همین چند روزی که قابلیت توییت صوتی به توییتر آمد، کاربران ایرانی و خارجی توییتر هیجان خود را با ضبط کردن پیام‌های جالبی نشان دادند. کافیست هشتک #توئیت_صوتی را در توییتر جستجو کنید تا استقبال گرم کاربران را به چشم ببینید

آیا توییتر قصد دارد با رونمایی از قابلیت‌‎های جدیدی مثل توییت صوتی جای تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و حتی فیسبوک را بگیرید؟ اگر فقط درمورد کاربران ایرانی صحبت کنیم باید بگوییم که در خصوص تلگرام و فیسبوک  به قطع می‌توان گفت نه! پیامرسان تلگرام و شبکه اجتماعی فیسبوک در ایران فیلتر هستند و به همین دلیل از محبوبیت کمتری به نسبت اینستاگرام و واتساپ برخورداراند.

شاید بگویید توییتر هم در ایران فیلتر است و وضعیتی مشابه تلگرام و فیسبوک دارد؛ اما اینطور نیست. اگر از کاربران قدیمی توییتر باشید حتما خوب می‌دانید که این شبکه اجتماعی در سال‌های اخیر به خوبی جای خود را در بین کاربران ایرانی باز کرده است. این روزها کاربران ایرانی توییتر به مراتب بیشتر از کاربران ایرانی فیسبوک و تلگرام است و میزان محتوای فارسی تولید شده در این شبکه هم در حال رشد است.

توییتر در چند سال گذشته به تنها شبکه اجتماعی محتوا محور در دنیا تبدیل شده که سیاستمداران، ورزشکاران، هنرمندان و حتی افراد عادی در آن اظهار نظر می‌کنند. دونالد ترامپ یکی از معروف‌ترین کاربران توییتر است که فرمان‌های حکومتی و بیانیه‌های خود را قبل از اعلام عمومی در توییتر منتشر می‌کند.

مومنت در توییتر

بسیاری از کاربران توییتر اعتقاد دارند این شبکه اجتماعی مانند روزنامه‌ها و وبسایت‌های خبری، جهت‌گیری سیاسی ندارد و به همین دلیل راحت‌تر می‌توان در آن سخن گفت. به همین دلیل، روز به روز بر تعداد کاربران توییتر در ایران و جهان افزوده می‌شود. نکته جالب‌تر اینجاست که کاربران اینستاگرام هم دیگر از عکس‌ها و فیلم‌های پر رنگ و لعاب اینستاگرام خسته شده‌اند و به متن‌های کوتاه توییتری روی آورده‌اند.

[yop_poll id=”23″]

در یک جمع‌بندی نهایی می‌توان گفت که توییتر با رونمایی از قابلیت توییت صوتی برگ جدیدی را رو کرده است. قابلیت پیام صوتی در توییتر می‌تواند طیف دیگری از مخاطبان را به سوی این شبکه اجتماعی محبوب جذب کند. در روزها و ماه‌های آینده قطعا شاهد افزایش کاربران توییتر خواهیم بود و گذشت زمان این موضوع را روشن خواهد کرد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها