همه آنچه از گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 انتظار داریم

rog-phone-3/ بررسی ایسوس راگ فون 3
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

راگ فون 3 محصول جدید ایسوس در سال 2020 است که احتمالا در فصل پاییز وارد بازار می‌شود. حالا اگر خیلی درباره این محصول گیمینگ کنجکاوید، در ادامه همراه ما باشید تا در مورد ویژگی‌های احتمالی‌اش اطلاعاتی را کسب کنید.

اگر اهل دنیای موبایل و بازی باشید، حتما می‌دانید که گوشی‌های راگ فون ایسوس محصولاتی مخصوص بازی هستند و در زمینه گیمینگ عملکرد منحصربه‌فردی دارند. درواقع گوشی‌های گیمینگ از سخت افزاری مخصوص بهره می‌برند تا در برابر اجرای بازی‌های امروزی بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند و در اصطلاح داغ نکنند. اما این تنها یکی از ویژگی‌های گوشی گیمینگ است، چراکه اجرای روان بازی‌های با کیفیت بالا از دیگر ویژگی‌هایش محسوب می شود. حالا ایسوس در این زمینه قرار است راگ فون 3 را روانه بازار کند. به همین دلیل پیش از معرفی، با این مطلب به استقبال این محصول می‌رویم تا ببینیم که چه انتظاراتی می‌توانیم از راگ فون 3 داشته باشیم.

گوشی ایسوس راگ فون 3

همچنین بخوانید :

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 


همه آنچه از گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 انتظار داریم


در ادامه به مواردی می‌پردازیم که از گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 انتظار داریم.

 

درگاه های ورودی واقعی

گوشی‌های راگ فون امروزی دارای ویژگی‌هایی برای شناسایی حرکات بدنی هستند تا بتوانند در شبیه‌سازی، بازی‌های ورزشی یا شبیه‌سازی حرکاتی مانند شوت زدن کارایی خوبی داشته باشند. این در حالی است که گوشی‌هایی مانند بلک شارک 3 پرو نیز امروزه از چنین ویژگی‌هایی به خوبی پشتیبانی می‌کنند. بنابراین حالا آنچه که از راگ فون 3 انتظار داریم این است که ویژگی یاد شده را بهتر و پیشرفته‌تر به ارمغان آورد.

گوشی ایسوس راگ فون 3

درواقع ما انتظار داریم که ایسوس به مانند گوشی اکسپریا پلی قدیمی صفحه‌ای فیزیکی نیز در اختیار داشته باشد؛ به طوری که این صفحه فیزیکی مخصوص بازی با بدنه گوشی یکپارچه شود. درواقع این انتظار یک طراحی سخت را می‌طلبد. چون هر گونه درگاه ورودی اضافه‌تر، گرمای بیشتری را هم برای گوشی به همراه خواهد داشت. با همه این‌ها، اگر ایسوس نتواند ابزارهای جانبی بازی را با بدنه یکپارچه کند، انتظار داریم که بتواند لوازم جانبی را برای تکمیل شدن لذت بازی به همراه گوشی عرضه کند.

 

کیفیت QHD با نرخ رفرش 120 هرتز

گوشی ایسوس راگ فون 3

یکی از دستاوردهای ایسوس در جهت تکنولوژی به کار رفته در نمایشگر گوشی‌های هوشمند و همچنین در رقابت با غول فناوری کره جنوبی یعنی شرکت سامسونگ، نمایشگر اولد با نرخ رفرش 120 هرتزی است. شاید تنها نکته منفی این نمایشگر را که در راگ فون 2 نیز استفاده شد، بتوان اندازه 6.59 اینچی آن و اینکه FHD بود بیان کرد. شاید اگر اندازه کوچک‌تری داشت، شرایط طور دیگری بود؛ اما با این همه چیزی از ارزش‌های راگ فون 2 کم نخواهد شد. با این حال ما امیدواریم ایسوس در راگ فون 3 از پنل اولد با کیفیت QHD پلاس بهره بگیرد که نرخ رفرش آن معادل 120 هرتز نیز باشد. برای آشنایی با راگ فون 2 خواند این مقاله را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

 

قابلیت شارژ سریع تر و پردازنده قدرتمند

گوشی ایسوس راگ فون 3

راگ فون 2 با یک باتری خیره‌کننده با ظرفیت 6000 میلی‌آمپرساعت روانه بازار شده بود. این میزان ظرفیت باتری گوشی ایسوس راگ فون 2 هنوز هم در دنیای گوشی‌های هوشمند، عدد خیره‌کننده‌ای محسوب می‌شود. با این حال امیدواریم که ایسوس از همین باتری در راگ فون 3 نیز استفاده کند. خوب است بدانید که راگ فون 2 با این میزان باتری از قابلیت شارژ سریع 30 وات برخوردار بود و در زمان 105 دقیقه به طور کامل شارژ می‌شد. حالا ما امیدواریم که راگ فون 3 قابلیت شارژ سریع‌تری را حداقل با همان ظرفیت باتری داشته باشد.

علاوه بر این انتظار می‌رود که راگ فون 3 در زمینه پردازنده نیز از اسنپدراگون 865 کوالکام برای تأمین نیروی مورد نیاز پردازش خود استفاده کند تا بتواند لذت اجرای روان را برای گوشی راگ فون 3 به ارمغان آورد.

 

دوربین تله فوتو

گوشی rog phone 3

در راگ فون 2 ما شاهد یک دوربین دوگانه در بدنه پشتی گوشی بودیم. یکی از آن‌ها به عنوان لنز اصلی ظرفیتی معادل 48 مگاپیکسل داشت و دیگری هم لنز 13 مگاپیکسلی زاویه گسترده محسوب می‌شد و جای لنز تله فوتو نیز در این مجموعه خالی بود. با این حال هر چند راگ فون 3 محصولی گیمینگ است، اما انتظار داریم یک لنز تله فوتو هم در بر داشته باشد. از طرف دیگر احتمالا ایسوس قابلیت‌هایی مانند پردازش تصویر و بزرگنمایی ترکیبی را در بخش دوربین گوشی گیمینگ جدید خود نیز بهبود می‌بخشد.

 

حفظ جک هدفون 3.5 میلی متری صدا

گوشی rog phone 3

ما در سال‌های اخیر شاهد این هستیم که اکثر تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند، مخصوصا در رده گوشی‌های پرچمدار متاسفانه جک هدفون 3.5 میلی‌متری صدا را حذف کرده‌اند و تنها برخی از برندها در محصولات پرچمدارشان از این امکان پشتیبانی می‌کنند. به عنوان مثال می‌توان به گوشی‌های هوشمندی همچون سامسونگ گلکسی S10، ال جی G8، ردمی X2 پرو و ردمی K20 پرو اشاره کرد.

البته شاید این درگاه‌ها با وجود انواع هدفون بی سیم در بازار، چندان کاربردی به نظر نیایند. اما هستند هنوز کاربرانی که از هندزفری‌های سیمی استفاده می‌کنند یا معتقدند انواع هندزفری سیمی کیفیت بهتری از مدل‌های بی سیم دارد. بنابراین همان‌طور که راگ فون 2 از این درگاه پشتیبانی می‌کرد، انتظار داریم که راگ فون 3 نیز اینچنین باشد. از طرفی دیگر به عنوان یک گوشی گیمینگ برای اتصال سایر لوازم جانبی موبایل هم چنین درگاهی مورد نیاز خواهد بود.

 


سخن پایانی ؛ بازی های اختصاصی


بررسی ایسوس راگ فون 3

علاوه بر موارد یاد شده که دوست داریم در راگ فون 3 اتفاق بیفتد، یکی از گزینه‌های دیگر این است که انتظار داریم ایسوس یک سری از بازی‌های اختصاصی نیز در این محصول بگنجاند. البته این موضوع دور از انتظار هم نیست؛ چراکه امروزه محصولاتی مانند تبلت اینویدیا شیلد دارای قابلیت پشتیبانی از استریم بازی از کامپیوتر روی تلویزیون هستند. اما در مورد اینکه این ویژگی چگونه کار می‌کند، باید اشاره کنیم که تبلت به صورت بی سیم به کامپیوتر متصل خواهد شد و همچنین از طریق خروجی HDMI تصویر را به تلویزیون منتقل می‌کند. در نتیجه از طریق دسته بازی تبلت، امکان اجرای بازی روی تلویزیون میسر خواهد بود و دیگر به اتصال کامپیوتر به تلویزیون نیازی نیست. با همه این‌ها مطمئن نیستیم که این اتفاق بیفتد یا خیر.

با توجه به انتظاراتی که از راگ فون 3 در این مطلب به آن‌ها اشاره کردیم، حالا می‌خواهیم نظر شما را در این مورد بدانیم. شما چه انتظاراتی از راگ فون 3 یا به طور کلی از گوشی‌های گیمینگ دارید؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها