یکی از داغترین مباحت دنیای ماشینها و علیالخصوص سوپرکارها، سریعترین ماشینها هستند. سالیانه کمپانیها سعی بر تولید سریع ترین خودروهای جهان میکنند.
با نزدیک شدن به اواسط سال 2020، زمان برای انتخاب سریع ترین ماشین دنیا در حال حاضر رسیده است. در سالی که گذشت شرکت بوگاتی اعلام کرد که پس از شکستن رکورد 300 مایل بر ساعت (معادل 403 کیلومتر بر ساعت) به وسیله مدل شیرون، از دور رقابتهای پرسرعت ترین ماشین جهان خداحافظی خواهد کرد. شرکت کونیگزگ نیز ادعا کرد که جدیدترین ساختهاش، ماشین جسکو ابسولوت (Jesko Absolut) سریع ترین خودرو این تولیدکننده سوئدی خواهد بود. اگر اخبار و حواشی دنیای ماشینها را دنبال کرده باشید، میدانید که این دو شرکت برجستهترین فعالان در زمینه تولید سریع ترین خودروهای جهان محسوب میشوند. آزمایشها حاکی از امکانپذیر بودن دستیابی به حداکثر سرعت 330 مایل بر ساعت (531 کیلومتر بر ساعت) توسط جسکو ابسولوت هستند. در ادامه با سریع ترین خودروهای جهان در سال 2020 آشنا میشویم.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- سریع ترین خودروهای جهان در سال 2020
- بوگاتی شیرون سوپر اسپورت 300+
- هنسی ونوم اف5
- اساسسی تواتارا
- کونیگزگ اگرا آراِس
- هنسی ونوم جیتی
- بوگاتی ویرون سوپر اسپورت
- رایمک کانسپت 2
- اساسسی آلتیمیت آیرو
سریع ترین خودروهای جهان در سال 2020
در ادامه به سریع ترین خودروهای جهان در حال حاضر میپردازیم.
بوگاتی شیرون سوپر اسپورت 300+
همانطور که در ابتدای متن به آن اشاره شد، بوگاتی شیرون سریع ترین ماشین دنیا در حال حاضر است. این خودرو با رانندگی اندی والاس، راننده شهیر انگلیسی، توانست رکورد قابل توجه 304 مایل بر ساعت را در سال گذشته به ثبت رساند. این رکورد والاس را به نخستین رانندهای که به این سرعت رسیده است تبدیل کرد. در سالهای اخیر بسیاری از تولیدکنندگان سوپرکارها صحبت از شکستن رکورد 300 مایلی میکردند، اما این تولیدکننده فرانسوی بود که عملا این کار را انجام داد.
بوگاتی پیست مشهور اهرا-لسین را برای آزمایش تاریخی خود انتخاب کرد. قدرت این مدل بوگاتی شیرون 1600 اسب بخار است. به عقیده والاس این ماشین توانایی کسب حداکثر سرعتی حتی بیشتر از 304 مایل بر ساعت را نیز دارد.
هنسی ونوم اف5
یکی از اصلیترین مدعیان کسب مقام سریع ترین ماشین جهان، شرکت مهندسی هنسی است. مدل ونوم جیتی ساخته شده توسط این تولیدکننده رکورد قابل توجه و البته غیر رسمی 270 مایل بر ساعت را در سال 2014 به ثبت رساند. این ماشین تا مدت مدیدی یکی از سریع ترین خودروهای جهان بود. سه سال بعد، گروه هنسی تصمیم بر به چالش کشیدن دوباره قوانین فیزیک گرفت. مدل ونوم اف5 این تولیدکننده حداکثر سرعت 301 مایل بر ساعت را ثبت کرده است. مهندسان هنسی برای کسب این رقم شگفتانگیز، شروع به طراحی دوباره مدل ونوم کردند.
آنها از شاسی سبکی از جنس فیبر کربن بهره برده و یک موتور دوقلو V8 هفت و نیم لیتری با قدرت 1600 اسب بخار به ساخته خود افزودند. جالب است بدانید که ونوم جیتی بر اساس مدل محبوب لوتوس اکسیج تولید شده بود. نتایج حاصل از تغییرات ایجاد شده توسط مهندسان هنسی شگفتانگیز بود. ساخته جدید آنها توانایی رسیدن از سرعت 0 تا 249 مایل را در کمتر از 30 ثانیه دارد. آنها هنوز رکورد سرعت خود را با سازمان گینس در میان نگذاشتهاند و این مسئله موجب شده تا کونیگزگ اگرا همچنان لقب رسمی سریعترین ماشین دنیا را در اختیار داشته باشد.
اساسسی تواتارا
کمپانی شلبی سوپرکارز که در سال 1998 توسط جرود شلبی پایه گذاری شد، کوچکترین ارتباطی با کارول شلبی مشهور کمپانی فورد ندارد. این تولیدکننده در سال 2007 برای مدتی محدود موفق به تولید یکی از سریع ترین خودروهای جهان در قالب آلتیمت آیرو شد. حال اساسسی برادر کوچکتر آن ماشین هیجانانگیز را معرفی کرده و به نظر میرسد که این ماشین رقیبی جدی برای شیرون باشد. هدف این کمپانی از ساخت تواتارا کسب رکورد حداقل 300 مایل بر ساعت در زمینه حداکثر سرعت است. آنها به این منظور سوپرکار خود را به یک موتور V8 سوپرشارژ 5.9 لیتری مجهز کردهاند.
این موتور کاملا توسط مهندسین این کمپانی شخصیسازی شده است. قدرت حاصل از موتور مذکور در صورت استفاده از سوخت اتانول 1750 و در صورت بهرهگیری از گازوئیل 91 اوکتانی 1350 اسب بخار است. این قدرت قابل توجه از طریق رابطی اتوماتیک به محور عقب ماشین منتقل میشود. وزن تواتارا در حالت عادی حدود 1248 کیلوگرم است. این ماشین بر طبق ادعای اساسسی با ضریب درگ 0.27 طراحی آیرودینامیکی بهتری از هنسی ونوم 5، بوگاتی شیرون و کونیگزگ اگرا دارد. این تولیدکننده تنها 100 نمونه از این خودرو را در کارخانهای در شهر واشنگتن تولید خواهد کرد.
کونیگزگ اگرا آراِس
همانطور که به آن اشاره شد، ماشین اگرا آراِس کمپانی کونیگزگ در حال حاضر لقب رسمی سریع ترین ماشین جهان را در اختیار دارد. با این حال اگر بخشهای بالایی را مطالعه کرده باشید، میدانید که این ماشین برای مدت زیادی در این مقام باقی نخواهد ماند. از منظر مشخصات فنی، هر سه ماشین ذکر شده در ابتدای فهرست برتری قابل توجهی نسبت به اگرا آراِس دارند.
با این وجود این ماشین همچنان یکی از سریع ترین خودروهای جهان است. شرکت کونیگزگ برای ثبت رسمی رکورد خود از اداره راهبری ایالت نوادا بسته شدن موقتی جادهای 11 مایلی را در فاصله بین شهرهای لاس وگاس و پهرامپ درخواست کرد. این سوپرکار سوئدی با توان 1160 اسب بخاری خود موفق به ثبت حداکثر سرعت 284.55 مایل بر ساعت گشت.
هنسی ونوم جیتی
هنسی در سال 2014 با این ساخته خود موفق به ثبت رکورد قابل توجه 270.4 مایل بر ساعت شد. یکی از شرایط الزامی قرارگیری رکوردهای مربوط به سرعت در فهرست گینس، پیمودن یک مسیر در دو جهت متقابل و سپس محاسبه میانگین حداکثر سرعت آنها است. هنسی در آزمایش خود از مدل ونوم جیتی، پیست مرکز فضایی کندی را انتخاب کرد.
در این آزمایش راننده آنها تنها یک بار طول این مسیر را پیمود. از طرفی ماهیت دستساز این خودرو شبهههای فراوانی پیرامون قرار گرفتن آن در کنار سایر تولیدهای کارخانهای این فهرست ایجاد میکند. به دلیل موارد ذکر شده، گینس از ثبت رکورد قابل توجه این ماشین خودداری کرد. با این وجود، هنسی ونوم جیتی را میتوان یکی از سریع ترین خودروهای جهان به حساب آورد.
بوگاتی ویرون سوپر اسپورت
مهمترین هدف خرید برند بوگاتی توسط شرکت فولکسواگن ساخت سریع ترین خودروهای جهان بود؛ هدفی که نخستین مدل از بوگاتی ویرون موفق به کسب آن شد. این ماشین قیمتی حدود 1.7 میلیون دلار داشته و موتور W16 چهارگانه آن توان تولید 1000 اسب بخار را داشت. ویرون از هر نظر یکی از بهترین ماشینهای کارخانهای دنیا بود. با این حال پادشاهی این خودرو مدت زمان زیادی به طول نینجامید و شرکت اساسسی با مدل آلتیمیت آیرو به سرعت تاج و تخت را از آن ربود.
در ادامه بوگاتی با مدل ویرون سوپر اسپورت به رقابتها بازگشت. این ماشین جدید با توان 1200 اسب بخار و بهبودهای آیرودینامیکی، نسخهای بهبود یافته از مدل اصلی بود. ویرون سوپر اسپورت با حداکثر سرعت 268 مایل بر ساعت در پیست آزمایشی اهرا-لسین به یکی از پرسرعت ترین ماشین های دنیا بدل شد. مدل بدون سقف این ماشین نیز با حداکثر سرعت 254 مایل بر ساعت به عنوان سریع ترین خودرو در نوع خود به حساب میآید.
رایمک کانسپت دو
شرکت کروات رایمک در سال 2016 با معرفی سوپرکار برقی جدید خود به نام کانسپت یک، توجه تمامی دوستداران ماشینهای پرسرعت در جهان را به خود جلب کرد. این معرفی توسط ستاره برنامههای تلویزیونی Top Gear و The Grand Tour، ریچارد هموند، انجام گرفت و تقریبا به قیمت جان او تمام شد. این کمپانی در جشنواره ماشین جنوا در سال 2018 خواهر کوچکتر این ماشین را معرفی کرد. رایمک کانسپت دو سرعتی بیشتر نسبت به مدل اول داشت. بسیاری از ویژگیهای این ماشین عجیب و غیر متداول هستند. چهار موتور برقی رایمک کانسپت دو توانی حدود 1914 اسب بخار و گشتاوری برابر با 1696 پوند-فوت تولید میکنند.
صفر تا 100 این ماشین 1.85 ثانیه است. این ویژگی، در صورت حقیقی بودن، منجر به تبدیل جدیدترین ساخته رایمک به یکی از سریع ترین خودروهای دنیا خواهد شد. حداکثر سرعت این ماشین 258 مایل بر ساعت اعلام شده و رایمک ادعا میکند که باتری 120 کیلووات-ساعتی آن توان پیمودن 404 مایل را خواهد داشت. رایمک تنها قصد تولید 150 عدد از این ماشین را داشته و به نظر میرسد آنها را به قیمتی حدود یک میلیون دلار عرضه کند. علاوه بر این با سرمایهگذاری شرکت پورشه در رایمک، به احتمال زیاد در آینده شاهد عرضه ماشینهای ارزانتر از این تولیدکننده خواهیم بود.
اساسسی آلتیمیت آیرو
زمانی که شرکت اساسسی با ماشین آلتیمیت آیرو موفق به ربودن تاج پادشاهی جهان سرعت از برندهای شناختهشدهای چون بوگاتی و کونیگزگ شد، کمتر کسی آن را میشناخت. این ماشین با حداکثر سرعت 256 مایل بر ساعتی خود برای مدتی محدود در صدر سریع ترین خودروهای جهان قرار داشت.
از ویژگیهای برجسته آلتیمیت آیرو میتوان به موتور V8 قدرتمند آن اشاره کرد که توانی بالغ بر 1287 اسب بخار را در بردارد. علاوه بر این نبود مکانیزمهای الکترونیکی کمکی، این ماشین را به انتخابی ایدهآل و شاخص برای رانندگان حرفهای تبدیل کرده بود.
در این مطلب به معرفی سریع ترین خودروهای جهان در سال 2020 پرداختیم؛ خودروهایی هیجانانگیز که رقابت تنگاتنگی با یکدیگر دارند. از نظر شما جذابترین ماشین در این فهرست کدام است؟