در این مقاله قصد داریم بهترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس را برایتان معرفی کنیم. همچنین لینک دانلود اندروید و iOS را نیز برایتان قرار میدهیم. اگر جزء آن دسته افراد شاغل هستید که برای کارتان نیاز به ویدئو کنفرانس دارید، پس با پلازا همراه شوید.
با گسترش فعلی کرونا ویروس (با نام COVID-19)، بسیاری از شرکتها در حال حاضر به دنبال ایجاد تمهیداتی برای کار از راه دور در خانه هستند تا به کاهش شیوع ویروس کرونا کمک کنند. همچنین پیشرفت در فناوری بدان معنی است که ویدئو کنفرانس قابل اعتماد، در دسترس و مقرون به صرفه شده است و میتواند به راحتی در محل کار مدرن نیز استفاده شود. این امر به دلایل مختلفی اهمیت یافته است؛ نه تنها برای ایجاد انعطافپذیری کارمندان برای کار از راه دور و مشاغل دارای چندین دفتر کار، بلکه احتمال افزایش مشتری و شرکای کلیدی در سراسر جهان نیز بیشتر است. در اینجا ما بهترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس را معرفی میکنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- بهترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس
- برنامه ویدئو کنفرانس Google Hangouts
- برنامه CISCO Webex Meetings
- اپلیکیشن Zoom Meetings
- نرم افزار ویدئو کنفرانس Skype
- برنامه FreeConference
- نرم افزار کنفرانس تصویری Jitsi
- اپلیکیشن GoToMeeting
- نرم افزار CyberLink U Meeting
- برنامه ویدئو کنفرانس BlueJeans
بهترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس
در ادامه با بهترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس آشنا میشویم.
برنامه ویدئو کنفرانس Google Hangouts
اگر حساب گوگل دارید، پس به Google Hangouts نیز دسترسی دارید. در نسخه رایگان برای کاربران Gmail و G Suite Basic، برنامه Google Hangouts به حداکثر 10 نفر امکان مکالمه در یک تماس ویدیویی را میدهد. این سرویس همچنین از تماس صوتی همزمان پشتیبانی میکند و به شرکتکنندگان امکان میدهد از طریق ایمیل یا یک لینک به ویدئو کنفرانس بپیوندند. در پاسخ به بحران ویروس کرونا، گوگل بدون در نظر گرفتن محدودیت کاربری، برای کلیه کاربران G Suite و G Suite for Education، قابلیت استفاده از کنفرانسهای ویدئویی را با حداکثر 250 شرکت کننده تا 1 ژوئیه 2020 (12 خرداد 99) قرار داده است. از دیگر ویژگیهای آن نیز امکان پخش ویدئو تا 100000 بیننده در یک دامنه و امکان ضبط و ذخیره جلسات به طور مستقیم در گوگل درایو (Google Drive) است.
دانلود برنامه Google Hangouts برای اندروید و iOS
برنامه CISCO Webex Meetings
CISCO نامی است که معمولاً با هزینه گران قیمت اشتراک برای کاربران همراه است و عموماً فراتر از دسترس کاربران عادی قرار دارد. اما Webex راه حل ویدئو کنفرانس و گزینهای رایگان برای کسانی است که به دنبال ویدئو کنفرانس ساده و باکیفیت هستند. در این اپلیکیشن حداکثر 100 شرکتکننده را در یک تماس میتوانید میزبانی کنید. تعداد تماسهایی که میتوانید انجام دهید نیز محدودیتی ندارد و با حساب رایگان خود 1 گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری را دریافت میکنید. کنفرانسها نیز شامل پشتیبانی از ویژگیهایی مانند اشتراکگذاری صفحه نمایش، ضبط ویدیو و به اشتراکگذاری فایل هستند.
دانلود برنامه CISCO Webex Meetings برای اندروید و iOS
اپلیکیشن Zoom Meetings
اپلیکیشن Zoom Meetings یک مجموعه کامل برای ویدئو کنفرانس است که با استفاده از گزینههای رایگان و جذاب، در دسترس کاربران قرار گرفته است. کاربران با داشتن یک حساب کاربری رایگان میتوانند تا 100 شرکتکننده در کنفرانسهای ویدیویی داشته باشند، اما ویدئو کنفرانس های با 3 عضو یا بیشتر فقط تا 40 دقیقه امکانپذیر است. شما میتوانید برای از بین بردن این محدودیت، هزینه اشتراک پرداخت کنید یا به سادگی کنفرانسهای خود را کوتاه و مطلوب نگه دارید. هیچ محدودیتی در تعداد جلساتی که میتوانید میزبانی کنید وجود ندارد؛ بنابراین میتوانید پس از اتمام زمان 40 دقیقه، دوباره تماس گرفته و از 40 دقیقه بعدی استفاده کنید.
دانلود برنامه Zoom Meetings برای اندروید و iOS
نرم افزار ویدئو کنفرانس Skype
Skype یک برنامه ویدئو کنفرانس محبوب است که اکثر کاربران تاکنون حتی یک بار هم که شده از آن استفاده کردهاند. اسکایپ مناسب برای کنفرانسهای ویدئویی تیمهای کوچک تا 50 نفر (با خود میزبان) و به صورت رایگان است. برای استفاده از اسکایپ نیاز است که هر یک از شرکتکنندگان در Skype ثبتنام کرده و آن را دانلود کنند. اسکایپ شامل یک ویژگی ضبط تماس مبتنی بر ذخیره ابری است که هر یک از اعضای تماس میتوانند آن را فعال کنند. با این کار به سایر شرکتکنندگان اطلاع داده میشود که تماس در حال ضبط است و به کاربران امکان میدهد ضبط را تا 30 روز ذخیره کرده و به اشتراک بگذارند.
دانلود برنامه Skype برای اندروید و iOS
برنامه FreeConference
برخلاف آنچه که از اسم آن مشخص است، FreeConference یک برنامه رایگان نیست. این یک اپلیکیشن ویدئو کنفرانس پولی، اما عالی است که شامل گزینههای رایگان اندکی هم میشود که ممکن است در برخی موارد مفید باشند. برای کنفرانس ویدیویی، FreeConference فقط از 5 شرکتکننده در بخش رایگان پشتیبانی میکند. با این حال، آنچه که FreeConference را متمایز و خاص کرده است، پشتیبانی آن برای حداکثر 1000 شرکتکننده صوتی برای تماس از طریق تلفن است. این سرویس همچنین برای تماس ویدئویی از رویکرد نرمافزاری نیز استفاده میکند و به اکثر کاربران این امکان را میدهد تا با مرورگر ارتباط برقرار کنند.
دانلود برنامه FreeConference برای اندروید و iOS
نرم افزار کنفرانس تصویری Jitsi
Jitsi یک برنامه ویدئو کنفرانس 100٪ رایگان با مجموعهای از ویژگیهای فوقالعاده است. نکته قابل توجه تعداد نامحدود شرکتکنندگان در این سرویس است. این برنامه از شرکتکنندگان صوتی نیز پشتیبانی میکند. این سرویس از اشتراکگذاری صفحه نمایش هم پشتیبانی کرده و دارای برنامههای موبایل برای سیستم عاملهای اندروید و iOS است. برای ضبط کنفرانس Jitsi خود، میتوانید به یوتیوب بروید و سپس لینک را در آنجا وارد کنید و یا به سادگی فایل را برای حفظ امنیت دانلود کنید.
دانلود برنامه Jitsi برای اندروید و iOS
اپلیکیشن GoToMeeting
GoToMeeting یکی دیگر از گزینههای محبوب و جدید در فضای ویدئو کنفرانس است. این برنامه از 15 شرکتکننده تا 125 نفر را بسته به نوع اشتراک پشتیبانی میکند. این برنامه همچنین از تماسهای صوتی و تماسهای ویدیویی پشتیبانی میکند. برخی از ویژگیهای دیگر شامل همگامسازی تقویم، صحبت نوشتاری در هر جلسه، ویژگیهای ارائه مطالب و موارد دیگر است. کیفیت فیلم و صدا نیز بالاتر از حد متوسط است. این اپلیکیشن برای مشاغل کوچک یا تیمهای کوچک در یک تجارت فوقالعاده است. همچنین تنظیماتی برای به حداکثر رساندن کیفیت تماس و تصویر وجود دارد و لینکهای دعوت را برای پیوستن به جلسات و همچنین گپها در اختیار شما قرار میدهد.
دانلود برنامه GoToMeeting برای اندروید و iOS
نرم افزار CyberLink U Meeting
CyberLink یک شرکت نرمافزاری چندرسانهای تایوانی است که در سال 1996 تأسیس شده است. U Meeting نیز بخش ویدئو کنفرانس این شرکت است. CyberLink U دارای چهار نوع حساب کاربری رایگان و پولی است. طرح پایه آن رایگان است و این برنامه شامل حداکثر 25 شرکتکننده و 30 دقیقه زمان در هر جلسه است. طرح Pro 50 در هر ماه 29.99 دلار هزینه دارد و شامل حداکثر 50 شرکتکننده، 24 ساعت زمان در هر جلسه، ابزارهای مدیریت و کیفیت تصویر خوب میشود. طرح Pro 100 نیز 49.99 دلار در هر ماه هزینه دارد و شامل همه موارد طرح قبلی به علاوه 100 شرکتکننده است. آخرین طرح نیز «ویژگی های سازمانی» (Enterprise Features) است که شامل تمام موارد قبلی به علاوه تجزیه و تحلیل جلسات، پشتیبانی از مشتری و رمزگذاری نهایی است.
دانلود برنامه CyberLink U Meeting برای اندروید و iOS
برنامه ویدئو کنفرانس BlueJeans
BlueJeans در سال 2009 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن نیز در کالیفرنیا است. این شرکت پلتفرم ویدئو کنفرانس ابری را فراهم میکند. BlueJeans رایگان نیست، اما 30 روز استفاده آزمایشی رایگان ارائه میدهد. طرح Me هر سال 14.99 دلار برای هر کاربر هزینه دارد و کاربران میتوانند حداکثر 50 شرکتکننده داشته باشند. طرح My Team هم 19.99 دلار در هر ماه برای هر کاربر است و شامل کلیه موارد طرح قبلی به علاوه 10 ساعت ضبط جلسات به صورت ابری، ابزارهای مدیریتی و حداکثر 75 شرکتکننده است. طرح My Company نیز شامل تمام ویژگیهای قبلی به همراه پشتیبانی از همگامسازی تقویم و حداکثر 150 شرکتکننده است.
دانلود برنامه BlueJeans برای اندروید و iOS
در این مقاله 9 اپلیکیشن ویدئو کنفرانس را برایتان معرفی کردیم و نکات و ویژگیهای متمایز هر یک را نیز بررسی کرده و ارائه دادیم. اگر شما از اپلیکیشن ویدئو کنفرانس دیگری استفاده کرده و از آن راضی هستید، خوشحال میشویم آن را با تیم پلازا به اشتراک بگذارید.
