سریال کارآگاه حقیقی یکی از محبوبترین سریالهای چند سال اخیر است که با استقبال خوبی مواجه شده است. در ادامه نگاهی به دو فصل اول این سریال داشته و سپس مروری بر داستان، بازیگران، تریلر و نظرات و امتیازات منتقدین به فصل سوم سریال True Detective خواهیم داشت. به علاوه لینک دانلود هر سه فصل را میتوانید در این مقاله پیدا کنید.
تاکنون سه فصل از سریال آنتولوژی جنایی آمریکایی True Detective که کارگردان اصلی و خالق آن نیک پیزولاتو است، از شبکهی HBO پخش شده است. سریال کارآگاه حقیقی، مجموعهای است پرکشش که میتواند بیننده را متحیر و میخکوب کند. دو قسمت نخست فصل سوم این سریال، توسط جرمی سالنییر کارگردانی شد و انتظار میرفت که کارگردانی قسمت سوم هم بر عهده او باشد، اما با توجه به تداخل در برنامهریزیهایش مجبور به خروج از این پروژه شد. در مارس 2018، اعلام شد که دنیل ساکهایم به پروژه اضافه شده و ممکن است کارگردانی شش قسمت باقیمانده بر عهده او و پیزولاتو باشد. این فصل با استقبال خوبی از سوی منتقدان همراه بود و بسیاری از نظر فرم داستانی، آن را بازگشت به راه اصلی سریال دانستند. اجرای تیم بازیگری و به خصوص عملکرد ماهرشالا علی مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.
تریلر سریال کارآگاه حقیقی
در ویدیوی بالا میتوانید تریلر فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی را تماشا کنید. در این تریلر میتوانید ماهرشالا علی و سایر بازیگران را در بازههای زمانی مختلفی که سریال در آن جریان دارد، تماشا کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
فصل اول سریال کارآگاه حقیقی
داستان فصل اول کارآگاه حقیقی، روایت غیرخطی دارد و در دو بازهی زمانی سال 1995 و 2012 رخ میدهد و داستان دو پلیس به نامهای راست کول و مارتی هارت را دنبال میکند که درگیر پرونده قتل عجیب یک دختر میشوند که زندگی حرفهای و شخصی خودشان را برای همیشه دستخوش تغییر میکند. فصل اول این سریال، در کنار داستان جنایی خود به مفاهیمی همچون بدبینی، هیچانگاری و مسیحیت میپردازد.
فصل اول کارآگاه حقیقی با واکنش عمدتاً مثبتی از سوی منتقدان همراه بود و بسیاری آن را جزو یکی از بهترین سریالهای درام سال دانستند. جمعبندی نظرات منتقدان راتن تومیتوز میگوید: «در سریال کارآگاه واقعی، بازی وودی هارلسون و متیو مککانهی، بیننده را میخکوب کرده و سبک فیلم، صحنهها و هدایت اجرای بازیگران، رویگرداندن از این سریال را بسیار سخت میکند.» در متاکریتیک نیز فصل اول سریال، نمرهی 87 از 100 را برپایهی نظر 41 منتقد دریافت کرد که به معنای «تحسین جهانی» است.
آتلانتیک، دیلی تلگراف و دیلی بیست، کارآگاه حقیقی را قویترین سریال سالهای اخیر توصیف کردند که در یادها خواهد ماند. علیرغم نظرات عموماً مثبتی که سریال دریافت کرد، بعضی از منتقدان از جمله مایکل هیل در نیویورک تایمز، کریس کابین در مجلهی اسلنت و هنک استیوور در واشینگتن پست نسبت به روند کند داستانی و نحوهی روایت آن انتقاد کرده و اعلام کردند که کارآگاه حقیقی در دستیابی به هدف جاهطلبانهی خود شکست خوردهاست.
دانلود فصل اول سریال کارآگاه حقیقی
فصل دوم سریال کارآگاه حقیقی
داستان فصل دوم کارآگاه حقیقی در کالیفرنیا رخ میدهد و دربارهی همکاری سه افسر پلیس از سه ادارهی پلیس مختلف است که پس از پیدا کردن جسد فردی در کنار یک بزرگراه، به دنبال جنایاتی هستند که تبدیل به یک تجارت شده است.
فصل دوم این سریال با واکنش متوسطی از سوی منتقدان همراه بود. تیم بازیگری و خصوصاً اجرای فارل، مکآدامز، کیچ و وان مورد تقدیر قرار گرفت. منتقدان همچنین فیلمبرداری و سکانسهای اکشن سریال را تحسین کردند، اما در مجموع معتقد بودند که فصل دوم نسبت به فصل اول ضعیفتر است. عمده انتقادات نسبت به طرح داستانی پیچیده و دیالوگها بود. در متاکریتیک، فصل دوم سریال نمرهی 61 از 100 را برپایهی نظر 41 منتقد دریافت کرد که به معنای «نقدهای عموماً مطلوب» است. این کمترین میانگین نمرات در هردو سایت در میان سه فصل سریال است.
دانلود فصل دوم سریال کارآگاه حقیقی
فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی
داستان فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی، در شهر اوزارکس در سه دورهی متفاوت زمانی رخ میدهد؛ به طوری که کارآگاهان با همکاری هم در حال تحقیق دربارهی یک جنایت خوفناکاند که با گم شدن دو بچه ارتباط دارد. این یک داستان درباره وسواس فکری یک کارآگاه است که دههها از عمر خود را صرف بررسی درباره جنایتی را میکند که زندگی او را تغییر داد؛ قتل یک پسر جوان و ناپدید شدن خواهر این پسر. داستان این سریال در سالهای 1980، 1990 و 2015 روی میدهد که البته ممکن است همین امر کمی دنبال کردن آن را دشوارتر کند.
دانلود فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی
شخصیت ها و بازیگران سریال True Detective
بعد از ظاهر شدن بازیگران برجستهای مانند متیو مککانهی، وودی هارلسون، کالین فارل و وینس وان در دو فصل اول سریال، برنده جایزه اسکار، ماهرشالا علی، نقش اصلی این سریال را با نام وین هیس (Wayne Hays) که یک کارآگاه پلیس است و در جنگ ویتنام هم حضور داشته، بازی میکند. او در مصاحبهای اعلام کرد که در ابتدا قرار بود نقش بازیگر مکمل را در این سریال بازی کند و شخصیت اصلی قرار بود سفیدپوست باشد؛ اما او که به دنبال انتخاب بهتری بود، پیزولاتو را قانع کرد که برای ایفای نقش اصلی، مناسب است. کارمن اجوگو (Carmen Ejogo) نقش معلمی با نام آملیا ریاردون را در کنار علی بازی میکند که بعدا با هم در سریال ازدواج میکنند و همسر او هم محسوب میشود.
استیون دورف (Stephen Dorff) یکی دیگر از نقشهای سریال True Detective را به عنوان همکار کارآگاه هیس با نام رولاند وست را بازی میکند. ری فیشر (Ray Fisher) هم نقش پسر هیس و آملیا را بازی کرده و اسکوت مکنیری (Scoot McNairy) نقش تام پورسل را بازی میکند که پدر دو کودک گمشده است.
نقد و بررسی سریال True Detective به همراه نمرات منتقدین
فصل سوم این سریال به عنوان بازگشتی به فرم بعد از نقدهای مختلف دریافت شده برای فصل دوم آن محسوب میشود. در سایت راتن تومیتوز، فصل سوم True Detective امتیاز 85% را از 90 بررسی دارد و امتیاز مخاطبین به آن هم 77 درصد است. خلاصه نقدهای این سایت به این صورت است که «فصل سوم سریال True Detective که با بازی محسورکننده ماهرشالا علی پیش میرود، بعد جدیدی را با پرداختن به اتفاقات دنیای واقعی پیدا میکند؛ البته بخشی از ناشناختگی جذاب این مجموعه را در این راه از دست میدهد.»
فصل سوم این سریال در متاکریتیک هم امتیاز 72 از 100 را بر اساس 35 نقد دارد که 27 نقد آن سبز و 8 نقد آن نارنجی است. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به برخی از نقدهای سریال True Detective که توسط سایتهای معتبر صورت گرفتهاند.
CHICAGO SUN-TIMES / ریچارد روپر: 100
یکی از نکات خوبی که سریالهای تلویزیونی «محدود» (سریالهایی که معمولا از مینی سریالها طولانیتر هستند) دارند این است که فرصت این را داریم که چند تن از بهترین بازیگران سینما را در شش، هشت، یا ده اپیزود ببینیم.
متیو مککانهی و وودی هارلسون در فصل اول «کارآگاه حقیقی».
امی آدامز در سریال «اشیای تیز».
تام هیدلستون در سریال «مدیر شب».
جولیا رابرتز در سریال «بازگشت به خانه».
بیلی باب تورنتون در سریال «فارگو».
و حالا: ماهرشالا علی در فصل سوم سریال «کارآگاه حقیقی».
البته ستارهی اسکاری فیلمهای «مهتاب» و «کتاب سبز»، سابقهی فعالیت در تلویزیون را که برجستهترینش حضور در چهار فصل سریال «خانهی پوشالی» است دارد، اما علی در سومین فصل سریال کارآگاه حقیقی این پرش زمانی را با بازی گیرا و قوی خود، ملموس میکند و تاثیرش را وقتی میبینیم که لایههای این راز پیچیده، اپیزود به اپیزود و گاهی صحنه به صحنه از سطح آن جدا میشود.
Uncle Barky / اد بارک: 91
فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی چندان جذابیت فصل اول را که متیو مککانهی در آن با نمایش مکاشفه انگیزش همه را میخکوب کرد ندارد، اما نسبت به فصل دوم سریال با بازی کالین فارل و وینس وان که فصل مسخرهای از آب درآمد، پیشرفت زیادی کرده است.
CNN / برایان لوری: 80
همه در این پروژه خوب هستند و سریال، بهعنوان یک اثر معمایی مرسوم، خوب عمل کرده است. چیزی که آن را تبدیل به یک اثر عالی میکند، فضای خونآلود و بازی گیرای علی است؛ از تعقیب و پیگیری سرسختانهی حقایق در دوران جوانیاش تا آسیبپذیری قانعکنندهاش در دوران کهنسالی.
VOX / امیلی تاد وندرورف: 80
فصل سوم سریال بهجای دو شخصیت، بر یک شخصیت متکی است. ماهرشالا علی در نقش وین هیز، مرکزیت داستان را فرماندهی میکند. او تنها شخصیتی است که در هر سه دورهی زمانی فیلم، پیوسته حضور دارد و تصویر مسحورکنندهای خلق میکند از مردی که دارد زیر بار مواجهه با مسائل غیرانسانی، میشکند.
The Oregonian / کریستی ترنکوئیست: 80
بهترین دلیل برای تماشای فصل سوم کارآگاه حقیقی، ستارهی آن، ماهرشالا علی است. متاسفانه فصل سوم این سریال دوباره نشان داد که پیزولاتو در نگارش شخصیتهای زن، استعداد ندارد. ایجوگو، بهترین خود را ارائه داد، اما زمانی که املی با هیز ازدواج میکند، به شخصیتی تبدیل میشود که تقریبا عاری از گیرایی است.
در مجموع باید گفت که ماهرشالا علی شگفتانگیز است. حتی وقتی که دیالوگ خوبی برایش نوشته نشده، علی غرور، خشم کاهش یافته، غم و انسانیت بسیار را به هیز القا میکند و به همین دلیل، کارآگاه حقیقی به یک اثر خاص تبدیل میشود.
The New York Times / جیمز پونیوزیک: 70
این فصل، اسما داستان دو کارآگاه است، اما در واقع به ماهرشالا علی تعلق دارد (کسی که برای فیلم «کتاب سبز»، برندهی جایزهی گلدن گلوب شد) و او به شدت گیرا و جذاب است.
Boston Herald / مارک پریگارد: 67
خبر خوب دربارهی فصل سوم این سریال این است که دراین فصل، سریال به مسیر اصلی خود بازمیگردد و همانی میشود که در فصل اول شاهد آن بودیم؛ نه چیزی که در فصل دوم مشاهده کردیم. همچنین در فصلی که سه دورهی زمانی را به یکدیگر متصل میکند، شاهد هنرنمایی ماهرشالا علی هستیم. نقشآفرینی علی بهعنوان پیرمردی که روند زوال عقلش شدت مییابد، بسیار اضطرابآور است. گریم او در زمان کهنسالی، بهترین گریمی است که تاکنون دیدهام و بهشدت متقاعدکننده است.
رولینگ استون / آلن سپینوال: 60
اکوهای مختلف داستان اصلی در ابتدا دلگرمکننده هستند؛ درست مثل اینکه گویا درسهایی از افتضاح فارل و وان گرفته شده است؛ اما با گذشت زمان، نقشآفرینی علی تنها چیزی است که تکراری بودن این فصل را پنهان میکند و اینکه چقدر این سریال خودش را داخل فصول و بین آنها، تکرار میکند. بخشهایی در سریال هستند که احساس سرزندهای دارند؛ یا حداقل حس کلیشههایی را دارند که به درستی اجرا شدهاند. از سوی دیگر، بخشهای دیگر آن وجود دارد که یک درام ضدقهرمانی در دورهای هستند که آثار تلویزیونی سعی میکنند از چنین سبکهای داستانی بیش از حد استفاده شده، دوری کنند.
واشینگتن پست / هنک استوور: 40
کند و سنگین … مورد قابل توجهتر آن است که علی چگونه همه چیز را بدون کمک گرفتن از فیلمنامه، بهتر جلوه میدهد. نبود خلاقیت در شخصیتهای مونث فیلم هم واضح است. نیک پیزولوتو نمیتواند آن میزان دقیق قابل قبول برای یک کار تلویزیونی را پیدا کند؛ شاید دلیل این امر آن است که با ریتم و سبکی ایجاد شده است که برای یک کتاب، بهتر است.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم به بررسی فصل سوم سریال کارآگاه حقیقی بپردازیم و همچنین دو فصل قبل آن را مرور کنیم. آیا شما هم یکی از علاقهمندان این سریال هستید؟ نظرتان راجع به سریال True Detective و خصوصا فصل سوم آن چیست؟ به نظر شما کدام فصل این سریال، بهترین فصل آن است؟