Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

فریلنسر کیست؟ چطور با فریلنسری کسب درآمد کنیم؟

فریلنسر / freelancer
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد مشاغل جدید، برخورداری از مهارت‌های کمیاب به امری مهم تبدیل شده است. در این مقاله به نکاتی ارزشمند برای موفقیت یک فریلنسر و چگونگی فریلنسری می‌پردازیم.

بدون شک یکی از مهم‌ترین عوامل در جذابیت یک حرفه‌ شغلی، میزان آزادی عمل فرد در آن است. داشتن یک زندگی حرفه‌ای آزادانه، آرزوی هر انسان خلاقی است. در این میان یکی از بهترین راه‌ها برای دستیابی به این خواسته، کار به عنوان یک فریلنسر است. فریلنسینگ در سال‌های گذشته به یکی از محبوب‌ترین مسیرهای شغلی برای افراد با استعداد و جویای کار تبدیل شده است. در این مقاله سعی می‌کنیم تا تمامی ابعاد زندگی حرفه‌ای یک فریلنسر را بررسی کنیم.

فریلنسر

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 


فریلنسر کیست؟ فریلنسینگ چیست؟


بزرگ‌ترین سوالی که در مورد هر مسیر شغلی‌ای پیش می‌آید، تعریف کلی و محدودیت وظایف آن است. به عبارت ساده، فریلنسر کسی است که بدون وابستگی به کسی و به صورت کاملا مستقل به انجام پروژه‌ها و کارهای مختلف برای سازمان‌های متنوع می‌پردازد. گاهی اوقات افراد فریلنسر توسط سازمان‌هایی مستقل به شرکت‌ها معرفی می‌شوند. فریلنسینگ بخش مهمی از حوزه‌هایی چون موسیقی، نویسندگی، برنامه‌نویسی، بازیگری، طراحی وب، طراحی گرافیک، ترجمه و تصویرسازی را تشکیل می‌دهد.

یک فریلنسر، آزادی‌های فراوانی در انجام پروژه‌های خود دارد. او می‌تواند ساعات کاری مخصوصی را مطابق با میل خود تنظیم کرده و به صورت همزمان بر روی چندین پروژه از شرکت‌های مختلف کار کند. فریلنسرها معمولا خود وظیفه‌ رسیدگی به امور مالی و قراردادهای حرفه‌ایشان را بر عهده می‌گیرند. در ساختار اقتصادی کشورها، از اصطلاح پیمان‌کار خصوصی برای این دسته از افراد استفاده می‌شود؛ اصطلاحی مناسب که به خوبی شرایط کاری یک فریلنسر را توصیف می‌کند. با این حال سازمان‌ها برای خطاب پیمان‌کاران مستقل خود از الفاظ دیگری چون مشاور موقت نیز استفاده می‌کنند.

 


مزایا و معایب فریلنسینگ


هر شغلی مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد و زندگی حرفه‌ای یک فریلنسر نیز از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه سعی می‌کنیم به چالش‌ها و جذابیت این مسیر شغلی بپردازیم.

 

مزایای فریلنسینگ

فریلنسینگ

بزرگترین نکته‌ مثبت حرفه‌ فریلنسری، آزادی عمل بالای آن است. یک فریلنسر می‌تواند حجم کار، مشتریان و میزان درآمد خود را کنترل کند. این افراد اختیار کامل زندگی حرفه‌ای خود را در دست دارند. ممکن است یک طراح گرافیک حرفه‌ای به صورت پاره‌وقت مشغول کار بوده و یک بازیگر تازه‌کار بخش اعظمی از شبانه‌روز خود را وقف بهبود وضعیت شغلی خود کند. تمامی این مسائل به علاقه و سطح مهارت فرد بستگی دارند.

از دیگر مزایای فریلنسری می‌توان به انعطاف‌پذیری و امکان دورکاری اشاره کرد. بسیاری از فریلنسرها، از خانه‌ خود با کارفرمایان در ارتباط بوده و در مکان مورد نظر خود به انجام پروژه‌ها می‌پردازند.

 

معایب فریلنسینگ

فریلنسر

کنترل کامل فرد بر زندگی حرفه‌ای خود، مسئولیت‌های سنگینی را نیز با خود به همراه دارد. یک فریلنسر، صاحب تجارت خود بوده و باید احاطه‌ کاملی بر امور مالی چون مالیات، فاکتورها، دستمزدها، امور مربوط به بیمه و خرید ابزارهای مورد نیاز داشته باشد.

یکی از بزرگترین نقاط ضعف فریلنسری، سندروم قحطی یا جشن است؛ ممکن است یک فریلنسر ماه‌ها مشغول به کار بوده و درآمد بسیار خوبی داشته باشد، اما سپس مدت زیادی را بیکار و بیهوده سپری کند. این مسئله می‌تواند ناشی از علاقه‌ بیشتر کارفرمایان به کارمندان دائم باشد. یک فریلنسر باید علاوه بر برخورداری از مهارت بالا در زمینه‌ تخصصی خود، مدیر مالی و کاریاب خوبی نیز باشد.

 


شغل فریلنسری به چه نوع شخصیتی نیاز دارد؟


فریلنسر کیست

افراد برای موفقیت به عنوان یک فریلنسر باید از ویژگی‌‌های مهمی بهره ببرند. در پایین سعی می‌کنیم به مهم‌ترین خصوصیات شخصیتی مورد نیاز برای فریلنسینگ بپردازیم.

 

نظم

استقلال بالای فریلنسری به معنای افزایش اهمیت نظم در برنامه‌ کاری فرد است. یک فریلنسر برای موفقیت در کار، نیاز به تنظیم برنامه‌ زندگی خود دارد.

 

پشتکار

پشتکار یکی از مهم‌ترین خصوصیات اخلاقی در هر شغلی است؛ اما اهمیت آن برای فریلنسرهای تازه‌کار، چند برابر بوده و به یکی از معیارهای تعیین‌کننده‌ موفقیت آن‌ها تبدیل می‌شود.

 

استقامت

یک فریلنسر در زندگی حرفه‌ای خود با پاسخ‌های منفی متعددی روبرو می‌شود. نکته‌ مهم در این‌ امر، عدم ناامیدی و تلاش مداوم و پیوسته‌ فرد است.

فریلنسر کیست

 

سازمان‌ دهی

همان‌طور که بالاتر گفته شد، یک فریلنسر مسئولیت‌های زیادی را بر عهده دارد. او مدیریت درآمد و کنترل جریان مالی خود را بر عهده داشته و باید به بهترین شکل ممکن از منابع خود استفاده کند.

 

توانایی برقراری ارتباط

از مهم‌ترین ویژگی‌های فریلنسرینگ، توانایی برقراری ارتباط و سخنوری با دیگر افراد است؛ توانایی‌ای که نقش مهمی در یافتن کار دارد.

 


محبوب‌ ترین شغل‌ ها برای فریلنسرها


عمده‌ فریلنسرها جذب حرفه‌های فرهنگی و خلاقانه می‌شوند. در ادامه به معرفی جذاب‌ترین حوزه‌ها برای این افراد می‌پردازیم.

 

نویسندگی

فریلنسینگ

حرکت بشریت به سمت زندگی دیجیتال، نیاز به وجود نویسندگان خلاق را افزایش می‌دهد. نویسندگان فریلنسر می‌توانند در حوزه‌های مختلفی چون مقاله‌نویسی برای رسانه‌های آنلاین، گزارش‌نویسی برای سازمان‌ها، رزومه‌نگاری و داستان‌گویی فعالیت کنند.

شاید بتوان نویسندگی فریلنسری را آسان‌ترین راه برای ورود به این حرفه عنوان کرد؛ زیرا یک نویسنده به هیچ نرم‌افزار یا ابزار خاصی برای انجام کار خود نیاز ندارد. تنها وسایل لازم برای نوشتن، کامپیوتر، دسترسی به اینترنت، نرم‌افزارهای نگارشی چون Word و مهارت فردی هستند. این شغل عمیقا انعطاف‌پذیر است و فرد می‌تواند بسته به علاقه و شرایط خود در آن مشغول به کار شود.

 

منشی‌ گری مجازی

فریلنسر

یکی از محبوب‌ترین شغل‌ها در دنیای مدرن،‌ منشی‌گری مجازی است. این شغل بسیار متنوع بوده و به لطف شیوع پدیده‌های اقتصادی‌ چون Outsourcing (سپردن وظایف سازمان به پیمان‌کاران خارجی) و Crowdsourcing (جذب سرمایه از افراد خارجی)، در دنیای مدرن کاربرد بالایی پیدا کرده است. یک منشی مجازی باید توانایی حمایت مدیریتی و اجرایی در تجارت را داشته باشد. از جمله وظایف او می‌توان به مدیریت برنامه‌ها، حمایت از مشتریان و تحقیق اشاره کرد.

 

طراحی وب و برنامه‌ نویسی

فریلنسرینگ چیست

با پیشرفت دنیای دیجیتال، جذابیت وبسایت‌ها و توانایی آن‌ها در جذب بازدیدکنندگان به سطح بالایی رسیده است. بسیاری از سازمان‌ها توانایی راه‌اندازی و اداره‌ یک وبسایت قابل توجه را نداشته و در همین راستا به طراحان فریلنسر روی می‌آورند.

یک طراح وب مستقل می‌تواند با طراحی یک قالب ساده، درآمدی برابر با 1000 دلار به دست آورد. طبیعتا با افزایش پیچیدگی پروژه، دستمزد نیز افزایش خواهد یافت.

 

بازاریابی اینترنتی

فریلنسرینگ

بازاریابی یکی از مهم‌ترین ارکان هر کسب و کاری است؛ با این حال بسیاری از سازمان‌ها از اصول و اهمیت آن آگاه نیستند. برخی نیز علاقه‌ای به دشواری‌ها و پیچیدگی‌های آن ندارند. این‌جاست که نیاز به بازاریاب فریلنسر ایجاد می‌شود.

یک بازاریاب مستقل وظایف فراوانی را بر عهده دارد که از آن‌ها می‌توان به نوشتن گزارش‌های فروش، طراحی تبلیغات مناسب، مدیریت شبکه‌های اجتماعی سازمان، بازاریابی از طریق موتورهای جستجو و بازاریابی اینترنتی اشاره کرد.

 

حسابداری

فریلنسر / freelancer

حسابدارهای فریلنسر وظیفه‌ رسیدگی به امور مالی سازمان‌ها را بر عهده می‌گیرند. درآمد این افراد بسته به میزان پیچیدگی سازمان‌ها، بین 25 تا 40 دلار در ساعت متغیر است. حسابدارهای مدرن باید علاوه بر برخورداری از دانش در زمینه‌ تخصصی خود، با نرم‌افزارهای این حوزه چون Quickbooks نیز آشنایی داشته باشند.

 


برای شروع فریلنسینگ به چه چیزهایی نیاز داریم؟


درآمد یک فریلنسر

یک فریلنسر پیش از هر چیزی، باید از دانش کافی برای ارائه‌ خدمات به سازمان‌ها برخوردار باشد. بسیاری از افراد بر تجربه‌های کاری خود مانور داده و از این طریق نظر کارفرمایان را جلب می‌کنند. با این حال، این به معنی نبود شانس برای افراد تازه‌کار نیست.

یکی از مهم‌ترین عوامل برای موفقیت در زمینه‌ فریلنسینگ، داشتن یک برنامه‌ کسب و کار است. بهتر است با اداره‌های مربوطه در شهر خود برای کسب مجوز تماس بگیرید. هر فریلنسر به برنامه‌ای برای شرح خدماتی که ارائه می‌دهد، بازاری که در آن تخصص دارد و استراتژی‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کند نیاز دارد. استفاده از پلتفرم‌های آنلاین چون LinkedIn می‌تواند تاثیر فراوانی در جذب کارفرمایان به یک فریلنسر داشته باشد. ساخت یک وبسایت یا استفاده از کارت‌های تجاری نیز می‌تواند منجر به افزایش رسمیت فریلنسینگ فرد شود.

درآمد فریلنسر

در دنیای مدرن، فریلنسینگ یکی از بهترین فرصت‌های شغلی برای جوانان است. به همین دلیل در این مقاله با مفهوم فریلنسر بیشتر آشنا شدیم و مروری بر شرایط کاری فریلنسرها داشتیم. نظر شما درباره فریلنسینگ چیست؟ لطفا در پایین همین صفحه نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402