طی هفته گذشته بازی های موبایل جذابی منتشر شدند. برای آشنایی با بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته اول اسفندماه با پلازا همراه باشید.
این روزها بازی های موبایل طرفداران پرشماری دارند، چون اولا این پلتفرم در دسترس همه قرار دارد و بازیهایش نیز به راحتی قابل تهیه هستند و ثانیا تنوع بازی های موبایل واقعا بیشتر از بازی های کنسولی و کامپیوتری است. هر روز تعداد زیادی بازی در گوگل پلی و اپ استور اپل منتشر میشوند که بعضی از آنها ارزش حداقل یک بار تجربه کردن را دارند. ما در پلازا تصمیم گرفتهایم تا از این به بعد بهصورت هفتگی به گوگل پلی و اپ استور سر بزنیم و بهترین بازی های اندروید و آیفون را که در این مارکتهای مجازی منتشر شدهاند به شما معرفی کنیم. برای هفته اول اسفندماه، ۹ بازی را معرفی میکنیم که سبکهای مختلفی را شامل میشوند و پاسخگوی سلیقههای متنوع خواهند بود. اکثر این بازیها هم رایگان هستند و بهراحتی میتوانید آنها را دانلود و تجربه کنید. پس با بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته اول اسفند همراه باشید.
عناوین این مطلب:
- بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته اول اسفند ماه:
- Stay: Are You There
- Bridge Builder Adventure
- Shikhondo
- Card Crusade
- Rolling Sky 2: Rolling Dream
- Dragalia Lost
- The War of Genesis
- Shieldwall Chronicles
- Radiant One: The Secret
بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته اول اسفند ماه
?Stay: Are You There
بازی های موبایل دیالوگمحور طرفداران خاص خودشان را دارند و در این بازیها که بخش عمده داستانشان در خلال گفتگوهای میان شخصیتها روایت میشود، شما باید با انتخاب دیالوگها از میان گزینههای موجود، خط داستانی بازی را رقم بزنید. در Stay: Are You There هم دقیقا از همین ایده استفاده شده است. ماجرا از این قرار است که یک دکتر روانشناس به نام «کویین» در اتاقی تاریک گرفتار شده و فقط یک چیز میتواند نجاتش دهد: کامپیوتری که تنها یک صفحه چت را به نمایش میگذارد. شما در نقش کسی ظاهر میشوید که در طرف دیگر این صفحه چت با کویین گفتگو میکنید. بهاین ترتیب باید او را راهنمایی کنید تا بتواند راهی به بیرون پیدا کند و خودش را نجات دهد.
در هنگام چت کردن با کویین شما باید به او کمک کنید تا بتواند معماهای مختلف را حل کند، موانع را پشت سر بگذارد و در نهایت از تاریکی خارج شود. تمام این کارها را تنها با انتخاب دیالوگها انجام میدهید و این کار به سادهترین شکل ممکن صورت میگیرد. در هنگام چت کردن، کویین در مورد موضوعات مختلفی با شما صحبت میکند؛ مثلا محیط اطرافش را برایتان تشریح میکند یا درباره گذشتهاش میگوید و از ترسهایش حرف میزند. رابطه شما با کویین هم بر اساس پاسخهایی که به او میدهید شکل میگیرد. یکی از ویژگیهای جالب بازی این است که هر وقت از آن خارج میشوید، فاصله زمانی که مجددا وارد بازی میشوید را محاسبه میکند و این روی تعاملات شما با کویین تاثیر میگذارد.
برخی پازلها یا همان معماهای بازی جالب هستند، اما بیشتر آنها فاقد نوآوری بوده و پس از مدتی خستهکننده میشوند. دلیل اصلی این امر هم آن است که معمولا پازلهای بازی ربطی به داستان ندارند و انگار سازندهها از قبل چند معما طراحی کردهاند و سپس آنها را در بخشهای مختلف سر راه شخصیت اصلی قرار دادهاند. در مجموع میتوان گفت که Stay: Are You There میتواند برای دقایقی سرگرمکننده باشد، اما اگر اعصاب پولادین ندارید، پیشنهاد میکنیم به سراغ این بازی نروید.
Bridge Builder Adventure
بازی های موبایل سبک پلسازی هم جذابیت زیادی دارند و هم قدرت خلاقیت بازیکنها را تحریک میکنند. در این بازیها شما باید با کنار هم گذاشتن سازههای اسکلتی، یک پل بسازید و دو سکو را به هم وصل کنید تا شخصیت اصلی بازی بتواند از روی آن عبور کند. بازی Bridge Builder Adventure هم دقیقا از همین ایده استفاده کرده است. یعنی شما یک پل میسازید تا کاراکترتان با وسیله نقلیهاش از روی آن عبور کند و با بهدست آوردن یک کلید، بتواند درب خروج از مرحله را باز کرده و وارد مرحله بعدی شود.
Bridge Builder Adventure به عنوان یک بازی رایگان که 60 مرحله و چهار محیط کاملا متفاوت دارد، واقعا بازی خوب و سرگرمکنندهای است. شما در طول بازی میتوانید با تکمیل کردن مراحل یا مشاهده تبلیغات، سکههایی را جمعآوری کنید که این سکهها برای باز کردن مراحل بیشتر و همچنین استفاده از راهنماها خرج میشوند. البته برای خرید پاور-آپها هم میتوانید از این سکهها استفاده کنید. پاور-آپهای بازی در واقع ارتقاهایی هستند که به شما کمک میکنند تا مراحل را راحتتر پشت سر بگذارید. این ارتقاها در مجموع به چهار نوع تقسیم میشوند؛ آهنربا کلید موجود در هر مرحله را جذب میکند؛ یک پاور-آپ دیگر به سازههای شما استحکام میبخشد؛ دیگری جاذبه را کاهش میدهد تا وزن پل کمتر شود و ارتقای آخر هم باعث میشود تا سرعت وسیله شما افزایش پیدا کند. البته بازی به قدری سخت نیست که لازم باشد از همه این پاور-آپها استفاده کنید، اما برای بازیکنها کمتجربه یا بیحوصلهتر میتوانند مفید باشند.
در مجموع میتوان گفت Bridge Builder Adventure یک بازی ساده و جذاب است که اگر روی یک گوشی با صفحه نمایش بزرگتر آن را امتحان کنید، لذت بیشتری خواهید برد.
Shikhondo
اشماپ یا Shmup به سبکی گفته میشود که در آن شما هدایت یک شخصیت یا وسیله پرنده را بر عهده میگیرید و درحالی که بهصورت بیوقفه شلیک میکنید، باید دشمنان خود را نابود کنید، از حملات آنان جاخالی دهید و موانع مختلف را پشت سر بگذارید تا در نهایت به یک غول برسید یا وارد مرحله بعدی شوید. بازیهای این سبک از قدیم دارای چند فرمول ساده و تکراری بودهاند و حتی روی گوشیهای هوشمند نیز نمونههای زیادی از این بازیها وجود دارد. یکی از جدیدترین بازیهای اشماپ که بهتازگی برای iOS عرضه شده، Shikhondo نام دارد. این بازی اگرچه از کلیشههای این سبک پیروی میکند، اما حداقل در ظاهر متفاوت از سایر عناوین به نظر میرسد.
در Shikhondo بهجای سفینههای فضایی و اسلحههای لیزری (که از نمادهای سبک اشماپ هستند) شاهد فضاها و المانهای فانتزی هستیم که برگرفته از فرهنگ و سنتهای کشور کره هستند. شخصیتهای اصلی بازی هم دو دختر با قدرتهای جادویی هستند که میتوانند گویهای آتشین پرتاب کنند. شما بهصورت خودکار و به شکل عمودی در محیطهای بازی که برگرفته از نقاشیهای شرقی طراحی شدهاند، حرکت میکنید و میبایست با دشمنانی مثل عروسکهای عجیب و ترسناک مبارزه کنید. شخصیتهای بازی جادوهای خود را به خوبی در صفحه پخش میکنند و به همین خاطر میتوانید در یک لحظه به چند دشمن آسیب وارد کنید، اما اگر بخواهید میتوانید جادوها را مستقیما به سمت جلو و بهصورت متمرکز شلیک کنید که برای این کار باید با دو انگشت صفحه را لمس کنید. علاوه بر این در مواقع خاصی و با دو بار لمس سریع صفحه یک جادوی قدرتمند شلیک میکنید که میتواند آسیب جدی به دشمنان وارد کند.
اگرچه Shikhondo ظاهر متفاوتی دارد، اما با چند دقیقه تجربه آن بلافاصله به این نکته پی میبرید که این بازی از نظر گیمپلی و حسوحال، فرق چندانی با سایر عناوین اشماپ ندارد. بنابراین اگر از طرفداران این سبک باشید، قطعا تجربه این بازی میتواند برایتان لذتبخش باشد.
Card Crusade
بازی های موبایل سیاهچالی کارتمحور زیادی وجود دارند و این یعنی اگر یک بازی جدید بخواهد در این سبک موفق ظاهر شود، باید حتما چیز تازه و جذابی برای ارائه داشته باشد. Card Crusade شاید بازی خیلی نوآورانهای محسوب نشود، اما ویژگیهای جالبی دارد که آن را به تجربهای ارزشمند بین سایر بازی های موبایل تبدیل میکند. این بازی هرگز به قدری خستهکننده نمیشود که از آن دست بکشید و با سیستم ارتقاهای متعادلش کاری میکند تا همیشه برای پیشرفت در بازی انگیزه داشته باشید. علاوه بر این گرافیک پیکسلی بازی در نوع خود عالی است و سیستم مبازرات جذاب آن یکی از بهترین تجربههای کارتی در نوع خود محسوب میشود.
در Card Crusade شما هدایت یک ماجراجوی کوچک را بر عهده دارید که از میان سیاهچالهای تصادفی، راهش را ادامه میدهد و با دشمنان و هیولاهای مختلف مبارزه میکند. مکانیزم کشتن و ارتقا پیدا کردن که در اکثر بازیهای نقشآفرینی مشابه وجود دارد، در Card Crusade نیز دیده میشود، اما شیوه پیادهسازی آن در اینجا کمی متفاوت و جالبتر است. نبردها با دشمنان مختلف در داخل محیطهای بازی انجام نمیشوند، بلکه در هنگام مبارزات به بخش دیگری انتقال پیدا میکنید و با استفاده از کارتهایی که در اختیار دارید، با دشمنها میجنگید. مجموعه کارتهای شما با توجه به اینکه با کدام شخصیت بازی را آغاز کرده باشید متفاوت هستند و هر بار که در یک نبرد پیروز شوید، یک کارت جدید به این مجموعه اضافه خواهد شد. برای استفاده از کارتها به انرژی نیاز دارید که مقدار محدودی دارد و به همین خاطر باید با هوشمندی کارتها را انتخاب کنید. بعضی از این کارتها مخصوص حمله هستند و برخی دیگر به جادوها اختصاص دارند یا برای بازیابی سلامتی مورد استفاده قرار میگیرند. در طول مراحل بازی هم شما میتوانید با لمس کردن خانههای مربعی، به نقاط مختلف نقشه بازی حرکت کنید و به جستجوی محیطها بپردازید.
اگر به دنبال یک بازی کارتی متفاوت با فضایی تاریک و جذاب هستید، Card Crusade را از دست ندهید. شاید این بازی توان رقابت با بازی های موبایل بزرگ این سبک را نداشته باشد، اما لحظات خوب و فراموشنشدنی را با آن تجربه خواهید کرد.
دانلود از گوگل پلی برای اندروید | دانلود از اپ استور برای آیفون
Rolling Sky 2: Rolling Dream
لازم به گفتن نیست که بازی های سبک رانر یکی از محبوبترینها در بین عناوین موبایلی هستند، اما حتی برای این بازی های موبایل هم داشتن نوآوری یک ویژگی بسیار مهم است. Rolling Sky 2: Rolling Dream یکی از آن بازی های سبک رانر به شمار میرود که تلاش کرده تا متفاوت ظاهر شود و با طراحی مراحل متنوع و خلاقانه، راهش را از سایر بازیهای این ژانر جدا کند که در این راه موفق هم عمل کرده است؛ البته فقط تا حدودی!
بازی از گرافیک و موسیقی باکیفیتی بهره میبرد و شاید همین دو ویژگی برای تضمین موفقیت یک بازی موبایلی کافی باشند، اما Rolling Sky 2 کنترل روان و خوبی هم دارد و مهمتر اینکه مراحل بازی واقعا متنوع هستند. بهطور کلی میتوان گفت که هر مرحله بازی با مرحله قبلیاش فرق میکند. هر کدام از این مراحل بر اساس یک آهنگ خاص ساخته شدهاند و همانطور که از نام بازی پیداست، فضاسازی و موسیقی به شکلی طراحی شدهاند که ترسیم کننده یک رویا باشند. به این ترتیب شما باید از موانع مختلفی که در این رویاها سر راهتان سبز میشوند عبور کنید و به پایان مرحله برسید. کنترل بازی ساده و منطقی است؛ بدین صورت که شخصیت شما با حرکت انگشتتان روی صفحه به سمت راست یا چپ حرکت میکند. اگرچه این سیستم کنترل در نگاه اول تکراری بهنظر میرسد، اما روان بودنش باعث میشود تا بتوانید از پس چالشها بهخوبی بربیایید. در ضمن موسیقی هم با کنترل بازی بیارتباط نیست و اگر بتوانید ریتم آهنگی که در هر مرحله پخش میشود را حفظ کنید، به ماندن در مسیر و انجام حرکات به موقع کمک خواهد کرد.
تنوع بالای بازی ممکن است روی اعصابتان باشد، مخصوصا زمانهایی که بازی یک مکانیزم جدید رو میکند و شما فرصت کافی برای درک آن ندارید، اما در مجموع این ویژگی باعث شده تا Rolling Sky 2 از ابتدا تا انتها تازه و جذاب باقی بماند. این بازی یکی از سرگرمکنندهترین بازی های موبایل سبک رانر است که اگرچه چیز زیادی به این ژانر اضافه نمیکند، اما میتواند برای طرفدارن این بازیها ساعتها سرگرمی را به ارمغان بیاورد.
The War of Genesis
این روزها شاهد تعداد زیادی از بازی های موبایل نقشآفرینی با استایل انیمهای روی گوشیهای همراه هستیم. The War of Genesis یکی دیگر از همین بازیها است که اگرچه زیاد متفاوت از سایرین بهنظر نمیرسد، اما ویژگیهای خوب بازیهای مشابه را به درستی ترکیب کرده و یک تجربه جالب و لذتبخش را ارائه داده است. این بازی تلفیقی از ژانرهای استراتژی کلان و نقشآفرینی نوبتی است و به همین خاطر شاید با ذائقه مخاطبان عادی هماهنگ نباشد، اما قطعا گیمرهای حرفهای از آن لذت کافی را خواهند برد.
در The War of Genesis شما هدایت گروهی از قهرمانان ماجراجو را به عهده دارید که ظاهری شبیه شخصیتهای انیمهای دارند و با سفیه فضاییشان به نقاط مختلف سفر میکنند و با هیولاهی بزرگ میجنگند. در سایر بازیهای این سبک، وقتی شما به مکان یک هیولا میرسید، از سفینه پیاده میشوید و در نبرد شرکت میکنید، اما اینجا اوضاع کمی متفاوت است. در The War of Genesis شما میتوانید انتخاب کنید که در نبردهای نوبتی بازی شرکت کنید و یا اینکه مبارزه را رها کرده و اجازه دهید که جنگ بدون حضور شما به پایان برسد. شیوه مبارزه کردن نیز برای افرادی که تجربه بازیهای نقشآفرینی موبایلی را داشتهاند، کاملا آشنا خواهد بود؛ شما میتوانید بهصورت نوبتی و با استفاده از حرکات مختلفی که میتوانید انتخاب کنید، به دشمنان حمله کرده و آنها را از پا درآورید.
یکی از بهترین ویژگیهای The War of Genesis جلوههای بصری آن است. میدان نبرد با زاویه دید متمایل از بالا بسیار زیبا بهنظر میرسد. انیمیشنها با جزییات دقیقی کار شدهاند و این موضوع به طبیعیتر شدن بازی کمک کرده است. مخصوصا وقتی غولهای مکانیکی را احضار میکنید تا با دشمنان مبارزه کنند، میدان نبرد خیلی باشکوه و زیباتر دیده میشود.
The War of Genesis بهخوبی ویژگیهای دو سبک استراتژی و نقشآفرینی نوبتی را ترکیب کرده و تجربهای منحصربهفرد برای طرفداران هر دو ژانر ارائه داده است.
دانلود از گوگل پلی برای اندروید | دانلود از اپ استور برای آیفون
Shieldwall Chronicles
حدود چهار سالی هست که استودیوی Wave Light Games را با بازیهای استراتژیاش میشناسیم. این استودیو همیشه کار خودش را انجام داده و معمولا هم بازیهایش شبیه به هم هستند. از زمان انتشار بازی Demon’s Rise تاکنون، تقریبا تمام عناوین این شرکت در سبک استراتژی نوبتی بودهاند و Shieldwall Chronicles نیز یکی دیگر از همین بازیها است. اگرچه این بازی سعی کرده تا روایتگر داستانی بزرگ و متفاوت باشد، اما در عمل دقیقا همان چیزی است که از استودیوی Wave Light Games انتظار داریم.
بگذارید اول از نکات منفی بازی بگوییم؛ Shieldwall Chronicles گرافیک چشمنوازی ندارد و شخصیتهایش با انیمشنهای خشک در محیط حرکت میکنند. اما در پشت ظاهر نهچندان زیبای بازی، این گیمپلی آن است که خودنمایی میکند. سیستم استراتژی مبتنی بر ششضلعیها خیلی خوب طراحی شده و در استفاده از آن با مشکلی مواجه نخواهید شد. در بازی شما هدایت یک گروه شش نفره را بر عهده دارید و باید با شرکت در نبردهای نوبتی، کار را پیش ببرید. بازی یک قصه معمولی هم دارد که در خلال دیالوگها روایت میشود، اما بخش زیادی از زمان شما در Shieldwall Chronicles داخل میدان جنگ میگذرد. در مبارزات بازی شما باید شخصیتهای خود را مدیریت کنید و با انتخاب حرکات مناسب، به پیروزی دست یابید.
Shieldwall Chronicles فرق چندانی با سایر بازیهای تاکتیکی ندارد، اما همینکه این فرصت را فراهم میکند تا بتوانیم قواعد و استانداردهای سبک استراتژی نوبتی و تاکتیکی را روی موبایل تجربه کنیم، کافی است تا آن را بازی خوبی بنامیم. فقط اجازه ندهید که ظاهر بد بازی گولتان بزند؛ Shieldwall Chronicles یک بازی عالی است که بینهایت فرصت در اختیارتان میگذارد تا به جستجو در دنیایش بپردازید و از موقعیتهایی که پیش رویتان قرار میگیرند لذت ببرید.
بهترین بازی اندروید : Dragalia Lost
کمپانی نینتندو مدتی است که روی بازی های موبایل سرمایهگذاری کرده و مجموعههای پرطرفدارش را برای گوشیهای هوشمند نیز عرضه کرده است. این اقدام نینتندو منطقی و هوشمندانه به نظر میرسد، چون با توجه به مخاطبان پرشماری که فرنچایزهای محبوب این کمپانی دارند، موفقیت آنها روی هر پلتفرمی تضمین شده بهنظر میرسد. اما Dragalia Lost اولین تلاش نینتندو برای عرضه یک بازی موبایلی است که ربطی به مجموعههای معروفش ندارد. نینتندو اینبار سعی کرده تا با پشتوانه موفقیت بازیهای رایگانش مثل Fire Emblem Heroes و Animal Crossing: Pocket Camp، تجربهای متفاوت را در نقشآفرینی فانتزی جدیدش رقم بزند.
داستان Dragalia Lost در سرزمین خیالی «آلبریا» جریان دارد؛ جایی که انسانها و اژدهایان بهشکل مسالمتآمیز در کنار یکدیگر زندگی میکنند. اما طی یک اتفاق ناخوشایند، صلح در آلبریا به خطر میافتد و حالا این وظیفه شما است که با اژدهایان قدرتمند همپیمان شوید و سرزمینتان را از نابودی و هرجومرج نجات دهید. قصه بازی پیچیدگی زیادی ندارد، اما شخصیتها به قدر کافی پرداخت شده هستند و با صداگذاری عالی که روی هر شخصیت انجام شده، حس باورپذیری خوبی را به مخاطب منتقل میکنند.
گیمپلی بازی به صورت کلی بدین شکل است که شما باید محیطهای فانتزی بازی را پشت سر بگذارید، با اعضای گروه خود گفتگو کنید، با افراد مختلف دیدار و با آنها تعامل داشته باشید و در نهایت وارد سیاهچالهای کوچک بازی شوید و در هر کدام از آنها با یک غول مبارزه کنید. هر کدام از غولها نیز رفتارها و روش حمله مخصوص به خودشان را دارند و به همین خاطر لازم است تا ابتدا حرکات آنها را زیر نظر بگیرید و با سبک مبارزه هر غول آشنا شوید تا بتوانید با همکاری اعضای تیمتان آن را شکست دهید. در داخل سیاهچالها با دشمنان دیگری هم مواجه میشوید که نابود کردن آنها کار سختی نیست. شما در بازی قابلیتهای مبارزهای متعددی دارید که با زدن یک دکمه میتوانید از آنها استفاده کنید. همچنین میتوانید بهصورت محدود از اژدهای خود نیز در مبارزهها کمک بگیرید و ضربات سنگین به دشمن وارد سازید. سیستم مبارزات نیز بدون پیچیدگی است و به حمله و جاخالی دادن محدود میشود.
در انتها باید بگوییم که اگر از ارتقای شخصیتها و همچنین جمعآوری آیتمها و سپس استفاده کردن از آنها در طول گیمپلی بازی خوشتان میآید Dragalia Lost هدیهای از سوی نینتندو برای شماست. این بازی یک نقشآفرینی موبایلی استاندارد و رایگان است که اگرچه ربطی به مجموعههای محبوب نینتندو ندارد، اما کیفیت بالایش باعث میشود تا طرفداران این کمپانی هم از آن راضی باشند.
دانلود از گوگل پلی برای اندروید | دانلود از اپ استور برای آیفون
بهترین بازی آیفون : Radiant One: The Secret
قسمت اول بازی Radiant One یکی از بهترین بازی های موبایل در زمان خودش بود که با بهرهگیری از یک داستان جذاب که حول موضوعاتی مثل بیماری ذهنی و نیروهای ماوراءالطبیعی جریان داشت، توانست به اثری فراموشنشدنی تبدیل شود. پس از موفقیت بازی اول، سازندگان اعلام کردند که میخواهند Radiant One را به یک عنوان دنبالهدار و اپیزودیک تبدیل کنند. قسمت اول که با نام The Awakening منتشر شد یک بازی کاملا رایگان بود، اما برای اپیزود دوم که The Secret نام دارد، یک سرویس اشتراکی عجیب معرفی شده است که با پرداخت مبلغی میتوان در آن عضو شد. بهنظر میرسد که موفقیت بازی اول، سازندگان را به طمع انداخته تا با ساخته دنبالههای متعدد بتوانند از طریق همین سرویس اشتراکی به درآمد خوبی دست پیدا کنند. البته اکنون کمپانیهای زیادی هستند که با الگوگیری از نتفلیکس و راهاندازی اشتراک ماهانه و سالانه، تلاش میکنند تا از مدلهای جدید کسب درآمد پیروی کنند و سازندههای Radiant One نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اما بگذارید حواشی را کنار بگذاریم و به خود بازی بپردازیم.
داستان Radiant One: The Secret درباره شخصیتی به نام «ریچل» است که در یک ساختمان بزرگ و اسرارآمیز که پر شده از هیولاهای سایهای، از خواب بیدار میشود. او باید از این سایههای ترسناک فرار کرده و بدون مرتکب شدن اشتباهی، معماهای بازی را یکی پس از دیگری حل کند. بهطور کلی میتوان سبک بازی را ماجراجویی اشاره و کلیک با المانهای معمایی نامید. پازلهای بازی بر اساس محیطها طراحی شدهاند و از تنوع قابل قبولی برخوردار هستند. مثلا در مرحله ابتدایی بازی، ریچل باید یک کلید را پیدا کند و با آن یک صندوق را باز کرده و از داخلش اسپری خاموشکننده آتش را بردارد و سپس با خاموش کردن آتش، به مکانی دیگر برود. هر چه در بازی جلوتر میروید، معماها پیچیدهتر میشوند و فرار کردن از دست هیولاها نیز سختتر خواهد بود. در لحظاتی از بازی، ریچل باید یک کار مشخص را انجام دهد که در این زمانها، یک نوار در پایین صفحه ظاهر میشود و شما باید با لمس قسمت متحرک روی نوار، به ریچل کمک کنید تا روی کارش متمرکز شود و آن را سریعتر به انجام برساند. این مکانیزم در نوع خود جالب است و گاهی به بالا بردن هیجان بازی نیز کمک میکند.
با اینکه داستان بازی در مقایسه با قسمت قبلی تغییرات زیادی داشته، اما میتوان The Secret را دنباله خوبی برای The Awakening نامید. قرار است بازی سه اپیزود دیگر هم داشته باشد که بهترتیب The Avalanche و The Eclipse و The Enlightenment نامیده میشوند. اگر به دنبال یک بازی موبایلی با داستانی قوی، گرافیک باکیفیت و گیمپلی خوب هستید پیشنهاد میکنیم Radiant One را از دست ندهید.