مارک زاکربرگ مدیر فیسبوک اعلام کرده که با ادغام واتساپ ، اینستاگرام و مسنجر میتوان امنیت کاربران را افزایش داد. البته، این ادغام به این زودیها اجرایی نمیشود.
بر اساس گزارشی که هفته قبل منتشر شد، فیسبوک قصد دارد تا اپلیکیشنهای پیامرسان اینستاگرام، واتساپ و مسنجر را با یکدیگر ترکیب کند و به صورت یک پلتفرم یکپارچه و مستقل درآورد. در گزارش درآمدهای سهماهه چهارم این شرکت که امروز طی کنفرانسی ارائه گردید، مارک زاکربرگ تایید کرد که این هدف را شرکتش دنبال میکند، اما امسال اجرایی نمیشود.
در گزارش هفته گذشته آمده بود که با ترکیب برنامههای اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ با یکدیگر، کاربران میتوانند به سادگی درون پلتفرمهای مورد نظر به ارتباط با دوستان خود بپردازند. امروز مارک زاکربرگ اعلام کرد که این تغییرات باعث گسترش رمزنگاری سرتاسری (End-to-end) میشود تا امنیت کاربران بیش از پیش افزایش یابد.
زاکربرگ که امروز با سرمایهگذاران فیسبوک صحبت میکرد، گفت که روند ترکیب مسنجر، واتساپ و اینستاگرام هنوز هم در مراحل اولیه طرحریزی قرار دارد. آن گونه که توسط سایت The Verge بیان شده، او گفته که هر نوع ساختار نهایی که مسئولین این شرکت به آن دست یابند، تا سال 2020 و یا حتی بعدتر از آن نیز ارائه نخواهد شد.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک گفت:
هر نوع ساختاری که به آن دست یابیم، تا سال 2020 و یا کمی بعدتر از آن ارائه نمیشود و جای کار بسیاری دارد.
وی که در کنفرانس درآمدهای سهماهه چهارم فیسبوک سخنرانی میکرد گفت:
این نوع یکپارچهسازی که به آن میاندیشیم، واقعا در مراحل اولیه طرحریزی و بررسی است. هنوز تا اجرایی شدن آن کار زیادی دارد و باید تمام جوانب آن را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.
در مورد اینکه چرا فیسبوک قصد ادغام و ترکیب این سه پلتفرم را دارد، زاکربرگ توضیح داده که یکی از مزایای آن افزایش فرآیند رمزنگاری سرتاسری است. برای مثال، این روند باعث میشود تا کاربر مسنجر نوعی پیام رمزنگاری شده را برای یک کاربر واتساپ ارسال نماید و یا یک کاربر اینستاگرام نوعی پیام رمزنگاری شده را برای کاربر واتساپ بفرستد.
زاکربرگ در ارتباط با گسترش وجود فرآیند رمزنگاری سرتاسری گفت:
به نظر من، این مسیری است که همه ما (ارائهدهندگان خدمات پیامرسان و شبکههای اجتماعی) باید در آینده طی کنیم.
زاکربرگ همچنین به این نکته اشاره کرد که ترکیب این پلتفرمهای پیامرسان باعث ایجاد پل میان شکافهای ارتباطی شود. او گفت که به عنوان مثال، اگر کاربری از یک قابلیت فیسبوک استفاده میکند و در همان لحظه قرار باشد که واتساپ را به کار بگیرد، این نوع یکپارچهسازی بسیار میتواند به او کمک کند.
در نهایت او همچنین در مورد این فرصت نیز تاکید کرده که مسنجر و سیستم ترکیب شده واتساپ / اینستاگرام میتواند نوعی لایه شبیه iMessage را برای پیام کوتاه ایجاد کند که قابلیت و امنیتی بیشتری دارند.
کلام آخر
به عنوان نکته آخر لازم به ذکر است که با تمام این اوصاف، مشخص است که ترکیب اینستاگرام، مسنجر و واتساپ تا مدتها جای کار دارند و در صورتی که قصد کاربری آنها را دارید، باید همچنان در انتظار بمانید. نظرات خود را در پلازا با ما به اشتراک بگذارید.