برند اچ تی سی با وجود اینکه یکی از قدیمیترین شرکتهای فعال در حوزه موبایل است، اما از گردونه رقابت با برندهای بزرگ خارج شده و حالا به دنبال حفظ جایگاهش است. این شرکت قصد دارد سال آینده به تولید گوشی های کاملا جدیدی بپردازد.
مثلی قدیمی میگوید که اگر بار اول موفق به انجام کاری نشدید، دوباره و دوباره تلاش کنید. تا وقتی ورشکسته نشدهاید، دست از تلاش کردن برندارید. شرکت تایوانی اچ تی سی احتمالا از این مثل قدیمی پیروی میکند و قصد دارد تا دوباره وارد بازار گوشیهای هوشمند شود. درن چن، رئیس شرکت اچ تی سی در تایوان اعلام کرده که شرکتش قصد دارد تا ساخت گوشیهای هوشمند خود را در نیمه اول سال 2019، مجددا شروع کند. این خبر به شکلی استعارهای میتواند به این معنا باشد که شرکت مذکور قصد دارد تا ساخت مدلهای جدیدی از گوشیهای پرچمدار سری یو 12 پلاس (HTC U12 پلاس) خود را تا جایی که میتواند ادامه دهد.
حتی اگر از جمله طرفداران اچ تی سی هم نباشید، قطعا از تقلای این برند در بازار موبایل به عنوان داستانی غمانگیز یاد میکنید. اچ تی سی به عنوان یکی از پیشتازان صنعت گوشیهای هوشمند شناخته میشد، حتی خیلی پیشتر از آنکه گوشیهای هوشمند وجود خارجی داشته باشند؛ اما حالا دیگر در غبار برندهایی قرار گرفته که همگی آن را پشت سر گذاشتهاند و رفتهاند. اچ تی سی نیز درست مانند ال جی به این سرنوشت شوم دچار شده که گوشیهایی عالی میسازد، اما فروش خوبی ندارد. اما، بر خلاف ال جی، این برند محصولات چندانی ندارد که بتواند بر فروش خوب آنها تکیه کند و خود را در بازار حفظ نماید. البته، به جز محصول واقعیت مجازی وایو (Vive VR).
البته، آقای چن تاکید میکند که محصول جدیدشان به نام اچ تی سی یو 12 پلاس یکی از گوشیهای برتر دارای دوربین دوگانه حداقل از نگاه سایت DxOMark است. به همین دلیل، این شرکت قصد دارد تا خط تولید این محصولات را ادامه دهد. معمولا، این بدان معناست که شاهد انواع مختلفی از سری گوشیهای یو 12 پلاس خواهیم بود. سری یو در محصولات این شرکت نسبتا جدید است که در اوایل سال 2017، جایگزین سری محصولات وان (One) شد. این خبر مطابق با اخباری است مبنی بر اینکه گوشی جدیدی از سری یو 13 (U13) حالا حالاها روانه بازار نخواهد شد.این شرکت بر اساس گزارشهای مختلف، قصد تمرکز روی گوشیهای میانرده خود را دارد. هرچند که این خبر نیز چندان جدید نیست. این برند به تازگی محصول اچ تی سی دیزایر 12 اس (Desire 12s) را عرضه کرد که از نظر نرمافزاری به کابوسی برایش تبدیل شد. این شرکت احتمالا تا دو سه ماه آینده با همین مدل سر میکند. آقای چن همچنین به این مسئله هم اشاره کرده که چگونه گوشی اگزودوس 1 (Exodus 1)، اولین گوشی بلاکچین، سریعا فروش رفته به حدی که تعجب همگان را برانگیخته است.
کلام آخر
با تمام اینها، اچ تی سی توانسته مقاومت کند و در تمام این سالها در بازار، جایگاهش را حفظ نماید. اما اگر بخواهیم به روندهای فروش و همچنین مدلهای پرفروش بازار توجه کنیم، رقبای این شرکت به سرعت در حال جا گذاشتن آن هستند. بعد از پیشنهاد همکاری گوگل به اچ تی سی که معلوم شد، گوگل تنها قصد همکاری دارد و نمیخواهد به خرید این شرکت بپردازد، فروش محصولات اچ تی سی به شدت کاهش یافت، اما با تمام اینها، شاید این شرکت باز هم به تولید محصولاتی در حوزه واقعیت مجازی روی بیاورد. با ما در بخش نظرات پلازا همراه باشید.