توییتر روز گذشته اعلام کرد که کاربران زیادی از کشورهای چین و عربستان در رابطه با یکی از ایرادات فنی پیش آمده در این وبسایت به آن مراجعه کردند.
توییتر روز دوشنبه عنوان کرد که ایرادی که در یکی از فرمهای شکایت این وبسایت وجود داشت و سبب میشد تا پیش شماره مربوط به کشور محل اقامت کاربران به نمایش گذاشته شود را برطرف کرده است. این باگ که به گفته توییتر روز 16 نوامبر به آن رسیدگی شده، شماره تلفن یا هرگونه اطلاعات خصوصی دیگری را افشا نکرده است.
توییتر مدعی است که تعداد بسیار زیادی از آیپی های مستقر در عربستان صعودی و چین در رابطه با این موضوع به بخش پشتیبانی این وبسایت مراجعه کردهاند. یکی از سخنگوهای این شرکت به رویترز گفته این حجم از ترافیک مشکوک به نظر می رسد و از همین رو آنها احتمال میدهند این آیپی ها به فعالان و کاربران مورد حمایت دولتهای این کشور مرتبط باشند. این فرد در ادامه گفته توییتر در قبال این موضوع پنهان کاری نمیکند و تمامی اطلاعاتی که در این قبال به دست آورده را در اختیار مقامات امنیتی قرار داده است.
توییتر اعلام کرده که دلیل این فعالیتها را نمیداند و به همین خاطر و برای رعایت جوانب احتیاط در این مورد به کاربرانشان هشدار داده است. این کمپانی از ارائه جزییات بیشتر در این مورد خودداری کرده است. در پی اعلام این خبر، سهام این شرکت با افت 7 درصدی مواجه شده است. علاوه بر این یک شرکت فعال در حوزه امنیت سایبری نیز با انتشار گزارشی مدعی شده هکرهای دولتی سعی داشتند از طریق توییتر اطلاعات کاربران را به سرقت ببرند. این شرکت گفته هکرها با ارسال دو توییت قصد انجام این کار را داشتند. به گفته آنها هکرها در این دو توییت کدهای دستوری را مخفی کرده بودند که به سیستمهایی که از قبل آلوده شده بودند دستور ارسال اطلاعاتی از قبیل نام کاربری، تصویربرداری از صفحه نمایش و دیگر موارد را میداده است. توییتر در مورد این گزارش اظهار نظری نکرده است.
دولت چین در طرف مقابل هرگونه دست داشتن در چنین اقداماتی را رد کرده و گفته همواره با چنین رفتارهایی برخورد کرده است. سخنگوی وزارت خارجه این کشور در پکن با رد اتهامات مربوط به نقش دولت این کشور در این موضوع اعلام کرده موضع این کشور در قبال امنیت اینترنت و حملات اینگونه مانند گذشته بوده و تغییری نکرده است. او ابراز امیدواری کرده تمامی طرفهای این ماجرا بتوانند با احترام متقابل و همکاری چندجانبه این موضوع را حل و فصل کنند.
کلام آخر
نظر شما در مورد این حمله توئیتری چیست؟ با ما در بخش نظرات پلازا همراه باشید.
