تپ سی ، ماکسیم و الوپیک در پی برخورد با انحصارطلبی اسنپ هستند

اسنپ / snapp
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

سرویس‌هایی همچون ماکسیم، تپ سی ، الوپیک از جمله تاکسی‌های اینترنتی فعال در کشور و رقبای اصلی اسنپ محسوب می‌شوند. این سه رقیب در اقدامی خواستار حذف قوانین انحصارگرایانه اسنپ شدند.

شرکت‌هایی همچون تپ‌سی، الوپیک و ماکسیم طی نامه‌ای به محمدجواد آذری جهرمی وزیر وقت فناوری اطلاعات و ارتباطات، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین لعیا جنیدی معاونت حقوقی ریاست جمهوری و همین‌طور سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری از سیاست فعلی اسنپ اعلام نارضایتی کردند. درواقع اعتراض اصلی این سرویس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی به این موضوع بود که اسنپ اجازه نصب برنامه سایر رقبا را در صورت نصب برنامه اسنپ به رانندگان خود نخواهد داد. در صورت نصب نرم افزار رقبا بر روی موبایل رانندگان نیز اقدام به حذف آن‌ها خواهد کرد. درنتیجه این رفتار انحصارطلبانه شرکت‌های یادشده خواستار برخورد با چنین رفتارهایی شدند.

تاکسی اینترنتی / internet taxi

ماکسیم، تپ سی و الو پیک ادعا می‌کنند که اسنپ، رانندگان را ملزم به رعایت چنین انحصاری کرده است؛ به‌طوری که راننده‌های این سرویس اینترنتی تنها کاربران برنامه اسنپ بوده و در قرارداد آن‌ها به رابطه کاری و استخدام نیز اشاره‌ای نشده است. با این حال اسنپ، از طریق نرم افزار خود فهرست اپلیکیشن‎‌های گوشی راننده را بررسی می‌کند تا اپلیکیشن رقیب بر روی آن نصب نباشد.

آنچه که از شواهد نیز معلوم است، اسنپ علاوه بر تپ‌سی دیگر شرکت‌های تاکسی اینترنتی همچون ماکسیم، دینگ و یا شرکت‌های محلی کوچک و حتی سرویس‌های حمل بار اعم از الوپیک را در زمره محدودیت‌های خود قرار می‌دهد و رانندگان خود را مجبور به پاک کردن اپلیکیشن‌های یاد شده کرده است.

تاکسی اینترنتی تپ سی / tap30

شایان ذکر است تپ‌سی پیش از این نیز شکایتی در خصوص چنین محدودیت‌هایی از سوی اسنپ به شورای رقابت برده بود اما شورا این شکایت را رد کرد. حالا تپ سی در نامه‌ای دیگر که با همکاری دو سرویس اینترنتی ماکسیم و الوپیک تنظیم شده است، خواستار اقدام مسئولان در جهت توقف اقدام اسنپ، برآمده‌اند. گفتنی است که در این نامه به این نکته اشاره شده که روند فعلی باعث تضعیف فعالیت آن‌ها شده و انحصاری به نفع اسنپ ایجاد کرده است.

از سوی دیگر اسنپ درباره شایعات و گمانه‌زنی‌ها مبنی بر نقض حریم خصوصی کاربران گفته است اپلیکیشن‌هایی که بر روی گوشی مسافران نصب است به هیچ وجه رصد نمی‌شود. این موضوع تنها در مورد رانندگان این سرویس اینترنتی و با اطلاع آن‌ها صورت می‌پذیرد. به طوری‌که در قرارداد و شرایط ثبت نام رانندگان نیز به چنین موردی اشاره شده است. همچنین بررسی در خصوص حضور اپلیکیشن رقبا بر روی گوشی رانندگان از طریق داده‌هایی صورت می‌پذیرد که اندروید در اختیار سایر اپلیکیشن‌ها قرار می‌دهد و به هیچ وجه نفوذی به داخل اپلیکیشن‌های کاربر انجام نخواهد شد. همه این اقدامات نیز در جهت رعایت استانداردهای اسنپ و همین‌طور تامین امنیت و رفاه مسافران است.

سخن پایانی

با این حال شما چه فکری در این باره می‌کنید؟ آیا شما هم این کار اسنپ را حرکتی انحصارطلبانه می‌دانید و یا اینکه معتقدید بنابر ادعای اسنپ، این‌ها تنها قوانینی برای ارائه خدمات بهتر و مطابق استانداردها، به مشتری است؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها