با چه میزان دارایی می‌ توان در بین 10 درصد ثروتمند جهان قرار گرفت؟

افراد ثروتمند / Rich people
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

طبق گزارش یک مؤسسه مالی، نابرابری ثروت در جهان در حال کاهش است و بیشتر ثروتمندان دنیا در آمریکا زندگی می‌کنند و شاید قرار گرفتن در بین افراد ثروتمند جهان، چندان دور از ذهن نباشد.

برای قرار گرفتن در بین 10 درصد ثروتمند جهان، ممکن است به آن اندازه که تصور می‌کنید پول نیاز نداشته باشید. بر اساس گزارش گلوبال ولث (Global Wealth) که یک مؤسسه تحقیقاتی سوییسی در زمینه پول و اعتبار است و سال 2018 منتشر شده، حتی نیازی به شش رقمی بودن ارقام پولتان نیست.

طبق گزارش این مؤسسه اعتباری سوییسی، تنها 93,170 دلار آمریکا برای ثروتمندتر بودن از 90 درصد مردم دنیا کافیست. این مؤسسه، ارزش خالص دارایی یا ثروت را، «ارزش دارایی‌های مالی به‌علاوه دارایی‌ها واقعی (عمدتاً مسکن) متعلق به خانوار، منهای بدهی‌های آن‌ها» تعریف می‌کند.

ثروت / Wealth

طبق گزارش این مؤسسه سوییسی، بیش از 102 میلیون نفر در آمریکا در بین 10 درصد ثروتمند جهان قرار می‌گیرند که بیش از هر کشور دیگری است.

اگر شما بخواهید در بین 50 درصد غنی جهان قرار بگیرید، فقط با 4,210 دلار می‌توانید به این مهم دست پیدا کنید و ثروتمندتر از نیمی از مردم جهان باشید. طبق این گزارش، با ارزش خالص دارایی 871,320 دلار می‌توان در بین 1 درصد ثروتمند جهان قرار گرفت. بیش از 19 میلیون آمریکایی واجد این شرایط هستند.

این اعداد و ارقام، منعکس کننده سطح شدید نابرابری توزیع ثروت در جهان است. این مؤسسه سوییسی می‌گوید:

در حالی‌‌که بطور کلی، نیمی از بزرگسالان، کمتر از 1 درصد از کل ثروت را بدست می‌آورند، دهک ثروتمند (10 درصد با ثروت بالا)، صاحب 85 درصد از ثروت کل جهان هستند و این درصد بالا، به تنهایی تقریباً نیمی از ثروت خانوار را دارا هستند (47 درصد).

بر اساس گفته این مؤسسه سوییسی، خبر خوب این است که: «مدت‌هاست این نابرابری ثروت افزایش نیافته است».

میزان سهم دارایی‌های مالی در اختیار بسیاری از افراد ثروتمند و کشورهای ثروتمند، «در سال 2015 به اوج خود رسیده و پس از آن کاهش یافته است. در گزارش‌های قبلی، ما پیش‌بینی کرده بودیم که نابرابری ثروت از این توالی پیروی می‌کند (احتمالاً با کمی تأخیر) و در حال حاضر شواهدی هم مبنی‌ بر این مورد وجود دارد. بر اساس بهترین پیش‌بینی ما، سهم دهک بالا و 5 درصد بالا در همان سطح سال 2016 باقی می‌ماند، درحالیکه سهم 1 درصد بالا از 47.5 درصد به 47.2 درصد تقلیل یافته است.»

کلام آخر

طبق گزارش این مؤسسه سوییسی، خیلی زود است که نتیجه بگیریم نابرابری ثروت در حال کم شدن است، اما «شواهد حاکی از آن است که ممکن است تعادل برقرار شود، ولو در سطح بسیار بالا». در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها