اوپو هم به جمع شرکت های متقلب در آزمایش بنچمارک پیوست

اوپو / آزمایش بنچمارک
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بعد از تقلب شرکت‌هایی نظیر هواوی در نتایج آزمایشات بنچمارک ، به‌‌نظر می‌رسد که اوپو نیز به فهرست شرکت‌هایی اضافه شده که در این آزمایشات تقلب کرده‌اند.

گزارشی در ماه گذشته، هواوی و گوشی‌های آنر را متهم به تقلب در نتیجه آزمایشات بنچمارک کرده بود. کمی بعد 3DMark به همین نتیجه رسید و گوشی‌های هوشمند ساخت هواوی را از پایگاه داده‌های خود حذف کرد. حالا به نظر می‌رسد که آنها در این مسئله تنها نیستند.

همچنین بخوانید :

آزمایش‌های بنچمارک که از شرایط مصنوعی استفاده می‌کنند، به ندرت می‌توانند عملکرد یک گوشی هوشمند را در کاربری دنیای واقعی نشان دهند، به‌خصوص به دلیل آنکه بسیاری از تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند متهم به دستکاری نتایج آزمایشات می‌شوند. هواوی، سامسونگ، وان‌پلاس و شرکت‌های دیگر همگی ترفندهای نرم‌افزاری خاصی را به کار بسته‌اند تا سرعت گوشی‌های خود را هنگام اجرای آزمایشات بنچمارک بالاتر نشان دهند. حالا به دنبال گزارش بنچمارک UL (که سازنده 3DMark و دیگر نرم‌افزارهای آزمایشی معمول است)، از این پس می‌توان اوپو را نیز به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که نتایج آزمایشات بنچمارک را دستکاری کرده است.

اوپو

آزمایشگاه بنچمارک UL طی مطلبی که در بلاگ خود منتشر کرد، چنین آورده است:

بعد از آنکه ماه گذشته، هواوی متهم شد که نتایج آزمایش بنچمارک را دستکاری کرده، کارشناسانی از Tech2 نگرانی‌های مشابهی را در مورد گوشی‌های هوشمند اوپو به ما گزارش کردند. آزمایشات تخصصی و جامع که توسط کارشناسان Tech2 انجام شد، نشان داد که گوشی اوپو فایند ایکس نیز نمرات بنچمارک گمراه‌کننده‌ای را کسب کرده که به شکل مصنوعی بالا نشان داده شده است.

آزمایشگاه بنچمارک UL در ادامه با اجرای آزمایشی اختصاصی روی گوشی اوپو فایند ایکس و اوپو F7، ادعای کارشناسان Tech2 را تایید کرد. با وجودی که آزمایشات مشابه بودند، هر دوی این گوشی‌ها در آزمایش اختصاصی نمره پایین‌تری آوردند، احتمالا به خاطر آنکه نرم‌افزار اوپو نتوانسته آزمایش اختصاصی 3Dmark را تشخیص دهد. آنها در آزمایش بنچمارک عملکرد خود را با تقلب تا 41 درصد افزایش داده بودند.

اوپو / بنچمارک

هنگامی که آزمایشگاه بنچمارک UL با مقامات شرکت اوپو در این باره مکاتبه کردند، این شرکت در پاسخ اعلام کرد:

وقتی ما فهمیدیم که کاربر مورد نظر قصد دارد تا اپلیکیشن‌هایی همچون بازی را روی گوشی نصب کند و آزمایش‌های بنچمارک 3D به عملکرد بالا نیاز دارند، به SoC این امکان را دادیم تا برای عملکرد یکنواخت، از سرعت کامل خود بهره ببرد.

به شکل جالب توجهی، اوپو اظهار داشته که اگر یک گوشی توسط کاربر به مدت 5 تا 10 ثانیه مورد استفاده قرار نگیرد، عملکرد آن به صورت خودکار به 70 تا 80 درصد از حداکثر توان کاهش می‌یابد. اما به محض اینکه کاربر کار با گوشی را دوباره شروع می‌کند، این عدد دوباره به 100 درصد می‌رسد.

کلام آخر

با تمام توضیحاتی که اوپو ارائه کرده، اما کاری خلاف قوانین 3Dmark انجام داده و به همین دلیل نیز، گوشی‌های این کمپانی را از فهرست خود حذف کرده است و حداقل تا زمانی که نرم‌افزار عامل تقلب را حذف نکند، گوشی‌های این شرکت به فهرست این بنچمارک بازگردانده نمی‌شوند. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها