سامسونگ در پتنت جدیدش با استفاده از ویژگیهای تشخیص چهره پیشرفته، سعی دارد که استیکرها و فیلترهای واقعیت افزوده را یک سطح دیگر ارتقاء بدهد و از ویژگیهای چهره کاربر، هر چه بیشتر در استیکرهای واقعیت افزوده خود استفاده کند.
طبق بررسی که AndroidHeadlines روی پتنت جدید سامسونگ منتشر کرده است، این شرکت با استفاده از ویژگیهای تشخیص چهره پیشرفته، سعی دارد که استیکرها و فیلترهای واقعیت افزوده را یک سطح دیگر هم ارتقاء بدهد. این فناوری به طور موثر از ویژگیهای تشخیص چهره نه تنها برای تشخیص چهره در میدان دید دوربین و مرزهای آن استفاده میکند، بلکه همچنین مشخصههای مختلف چهره، مانند نسبت اندازه پیشانی یا فک را به منظور تعیین بهترین حالت ممکن برای ترکیب با چهره، تعریف میکند. به عنوان مثال، سامسونگ در اسناد مربوط به این پتنت میگوید که این ویژگیها با بهرهگیری از برخی الگوریتمهای داخلی که احتمالا بر اساس یادگیری ماشینی ساخته شدهاند، کمک میکنند تا کاربر متوجه شود که کدام استیکرها در دسترس هستند و با کدام قسمت چهره کاربر بیشترین هماهنگی را دارند تا همان جا قرار بگیرند.
ویژگی واقعیت افزوده مانند استیکرهای متحرک از حداقل یک سال گذشته رواج یافته است و سامسونگ خودش این ویژگی را با ایموجی واقعیت افزوده معرفی کرده است. به نظر می رسد این پتنت جدید هم بر فناوری زیربنایی موجود در ایموجیهای واقعیت افزوده بنا شده است. این فناوری به طور موثر خصوصیات چهره کاربر را با استفاده از الگوریتمهای تخصصی دنبال میکند تا بتواند ایموجیها را هر چه بیشتر به فیگور و خصوصیات چهره کاربران شبیه کند. این ویژگی میتواند برای بیش از یک کاربر در همان قاب استفاده شود. این پتنت اساسا میتواند محیط پس زمینه و دیگر چیزها یا عناصر واقعیت افزوده را به صورت پویا و بدون محدودیت به راحتی به یک آواتار خاص اضافه کند. این ویژگی اجازه خواهد داد که استیکرها به روش مشابهی اضافه شوند اما با الگوریتمهای اضافی دیگری استیکرها را متوازن کرده و مشخصههای چهره کاربر یا کاربران را در طراحی و انتخاب استیکرها به کار میگیرد.
سامسونگ همیشه میتواند راهی بهتر برای رسیدن به هدف مشخص پیدا کند، بنابراین هیچ تضمینی وجود ندارد که سامسونگ در نهایت از این پتنت استفاده کند. با این وجود کار روی این پتنت میتواند یک گام روبه جلو در دنیای واقعیت افزوده و موبایل تلقی شود. سامسونگ با تکیه بر دستاوردهای خود در گذشته، اساسا ویژگیهای واقعیت افزوده را با گسترش کامل و پویای ویژگیهای چهره و فیگورهای کاربر تقویت میکند.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.