رکورد سرعت هایپرلوپ باز هم شکسته شد

هایپرلوپ
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

شرکت اسپیس ایکس برگزارکننده سری مسابقات تست سرعت هایپرلوپ به‌تازگی دور سوم این مسابقات را با نتایج شگفت‌انگیز برگزار کرده است. در پایان مسابقات، تیم مهندسی مونیخ توانست به رکورد 457 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.

دانش‌آموختگان مهندسی مونیخ توانستند برنده مسابقه ارائه راهکارهای توسعه سیستم حمل و نقلی هایپرلوپ شوند. هایپرلوپ وسیله‌ای مدرن برای جابجایی مسافران با سرعت زیاد و با استفاده از کپسول مخصوص درون تیوب خلأ که میان دو نقطه نصب می‌شود، است. این گروه از مهندسان، توانستند سرعت انتقال کپسول را به 457 کیلومتر بر ساعت برسانند. هایپرلوپ این تست را در مسیر 1.2 کیلومتری پشت سر گذاشته است. برگزارکننده مسابقات، شرکتی نیست به جز اسپیس ایکس که قصد دارد نتایج این مسابقات را به عنوان ایده اولیه در افزایش سرعت انتقال هایپرلوپ که مالکیت فکری آن در اختیار خود مالک شرکت است، بکار ببرد. تیم مونیخی توانسته است برای سومین بار رکورد سرعت را بهبود ببخشد.

هایپرلوپ

تاریخچه مسابقات هایپرلوپ

در این مسابقه، تیم‌های دانشجویی از سراسر دانشگاه‌های جهان به دور هم جمع شده بودند تا کپسول‌های طراحی شده به عنوان وسیله حمل و نقلی جایگزین در کپسول پروژه هایپرلوپ را آزمایش کنند. ایده حمل و نقل داخل تیوب عاری از هوا، برای کاهش اصطکاک برای اولین بار در سال 2012 توسط ایلان ماسک، کارآفرین و مغز خلاق قرن، داده شد و از همان سال شاهد طراحی‌های مختلف و پیشرفت‌های زیادی بوده است. ایلان ماسک پیش‌بینی کرد که کپسول حمل و نقل در داخل تیوب بدون هوا می‌تواند تا مرز هزار کیلومتر در ساعت پیش برود. اما محققان با پیشروی پروژه، در مورد هزینه‌های بالقوه انجام این پروژه و رسیدن به خواسته‌های نهایی خود، نگران هستند.

شرکت متعلق به ایلان ماسک با نام اسپیس ایکس که زمینه کاری فضایی دارد، عهده‌دار برگزاری مسابقات متعدد برای رسیدن به ایده‌های نو شده است. سال 2017، تیم مهندسی مونیخ توانسته بود با کپسول متحرک خود، رکورد سرعت 323 کیلومتر بر ساعت را ثبت کند. اما امسال دوباره این گروه توانست رکورد قبلی خود را با پشت سر گذاشتن رقبای خود از دانشگاه‌های دلفت، با سرعت 142 و دانشگاه سوئیس با سرعت 89 کیلومتر بر ساعت، بشکند و سرعت 457 کیلومتر بر ساعت را ثبت کند.

هایپرلوپ

امسال تغییر بزرگی در مسابقات انجام شده بود و آن هم اضافه شدن ویژگی خودرانشی کپسول‌های حمل مسافر بود. در مسابقات قبلی، کپسول‌ها می‌توانستند توسط یک شتاب دهنده که توسط شرکت اسپیس ایکس ساخته شده بود، سرعت اولیه خوبی بگیرند که امسال این گزینه نیز حذف شده بود. ایلان ماسک در زمان برگزاری مسابقات حضور داشت و با تیم‌ها زمان زیادی صرف گفتگو کرد. او به سایت خبری ورج (Verge) گفت:

این مسابقات، گام آغازین برای طی مسیر تحول حمل و نقل بشر است. افزایش سرعت سفرهای شهری، موضوع اصلی این مسابقات است.

کلام آخر

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها