مقایسه گوگل پیکسل 2 و وان پلاس 6: کدام گوشی اندرویدی را بخریم؟

مقایسه وان پلاس 6 و گوگل پیکسل 2
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در این‌ نوشته به مقایسه دو گوشی اندرویدی گوگل پیکسل 2 و وان پلاس 6 می‌پردازیم تا ببینیم کدام‌ یک گزینه بهتری برای خرید است. هر کدام از این دو گوشی مزایا و معایب خاص خود را دارند.

همچنین بخوانید :

هنگامی که سخن از انتخاب یک گوشی اندرویدی می‌شود، ممکن است گلکسی S9 (یا S9 پلاس) شرکت سامسونگ به عنوان بهترین گزینه مطرح شود. اما گوشی‌های متنوع دیگری هم هستند که قیمت ارزان‌تری دارند، که از جمله آن‌ها گوگل پیکسل 2 (2017) و وان پلاس 6 هستند که حدود یک ماه پیش معرفی شد.

پیکسل 2 گوشی مشهور شرکت گوگل است که قیمت آن از 649 دلار برای نسخه 64 گیگابایتی آغاز می‌شود. این در حالی است که وان پلاس 6 با قیمت حدود 529 دلاری خود به طور قابل توجهی ارزان‌تر است و محصول یک شرکت نوظهور است که با گوشی‌های ارزان‌قیمت و قدرتمند خود طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

مقایسه گوگل پیکسل 2 و وان پلاس 6

هر دوی این گوشی‌ها قدرتمند هستند، اما هرکدام مزایا و معایب متفاوتی دارند. اگر بین انتخاب این دو گوشی گیر کرده‌اید، در ادامه تلاش خواهیم کرد کار شما را برای انتخاب، آسان‌تر سازیم. در ادامه آن‌ها در یک رقابت تن‌به‌تن با هم مقایسه خواهند شد تا ببینیم کدام‌یک بر اساس طراحی، دوربین، خصوصیات نرم افزاری و کارایی بهتر از دیگری است.

 

طراحی: طراحی ضد آب پیکسل 2 یا جک هدفون وان پلاس 6؟

در بخش طراحی باید گفت این دو گوشی فاصله چندان زیادی با هم ندارند. رنگ آبی پیکسل 2 و رنگ‌های سفید و رزگلد وان پلاس 6 احتمالا توجه بیشتری را جلب می‌کنند. اما جدا از این، پیکسل 2 به صورت ضد آب طراحی شده است. طراحی ضد آب، کاری است که اپل و سامسونگ نیز برای گوشی‌های پرچمدار خود انجام می‌دهند و حالا پیکسل 2 با این ویژگی هم به رقیبی واقعی برای گوشی‌های رده بالاتر تبدیل شده است و هم به طور واضح، دوام خود را افزایش داده است.

وان پلاس 6

وان پلاس 6 صفحه نمایش بزرگ و بسیار کم حاشیه‌ای دارد.

چه خوب بود اگر وان پلاس 6 نیز همین رویه را دنبال کرده بود (البته کمپانی وان پلاس ادعا می‌کند که گوشی وان پلاس 6 نسبت به مدل‌های قبلی خود مقاومت بیشتری نسبت به نفوذ آب دارد، اما این گوشی فاقد استاندارد IP برای مقاومت در برابر نفوذ آب است و نمی‌توان چندان روی خاصیت ضد آب بودن آن حساب باز کرد.) اما به جز این، وان پلاس 6 از هر نظر دیگر دست بالا را دارد. این گوشی صفحه نمایش بزرگتر 6.28 اینچی با حاشیه بسیار کم داشته و نیز از جک هدفون برخوردار است. این مورد آخری، خود به تنهایی مزیت بزرگی محسوب می‌شود.

برنده بخش طراحی: وان پلاس 6، صفحه نمایش بزرگ‌تر و جک هدفون آن، نقیصه ضد آب نبودن را جبران می‌کند.

 

دوربین: انتخاب نام «پیکسل» بی‌دلیل نیست

گوگل پیکسل 2 یکی از بهترین دوربین‌های موجود را دارا بوده و این حقیقت چندین ماه بعد از عرضه آن همچنان به قوت خود باقی است. با اینکه پیکسل 2 برخلاف وان پلاس 6 که دوربین اصلی دوگانه دارد، از دوربین اصلی تکی استفاده می‌کند، اما در آزمایش‌های انجام شده، موهای سر افراد در عکس‌های پیکسل 2 از وضوح و تفکیک‌پذیری بالاتری برخوردار بوده‌اند. قابلیت بهبود‌یافته HDR+ پیکسل 2، صحنه‌های دارای روشنایی گول‌زننده و نوردهی متفاوت را بهتر تصویرسازی کرده است. همچنین در مکان‌های کم‌نور، کار خود را عالی انجام داده است و جزییات اشیای در تاریکی مانده را طوری ثبت کرده که وان پلاس 6 از انجام آن ناتوان بوده است.

هرچند هر دو گوشی از لرزش‌گیر اپتیکال بهره می‌برند، فقط پیکسل 2 است که از آن در فیلم‌برداری هم استفاده می‌کند (وان پلاس 6 از لرزش‌گیر الکترونیکی برای فیلم‌برداری استفاده می‌کند.) مهم‌تر از آن، پیکسل 2 از فناوری لرزش‌گیر مبتنی بر ژیروسکوپ در کنار لرزش‌گیر اپتیکال خود استفاده می‌کند. در نهایت باید گفت که در آزمایش انجام شده، ویدیوی ضبط شده با گوشی پیکسل 2، روان‌تر و پیوسته‌تر بود.

 

مقایسه دوربین پیکسل 2 با دوربین وان پلاس 6

جزییات بیشتری در آجرها و سایه‌ها در تصویر پیکسل 2 (چپ) در مقایسه با تصویر وان پلاس 6 (راست) دیده می‌شود.

 

مقایسه دوربین پیکسل 2 با دوربین وان پلاس 6

عکس‌های پیکسل 2 (چپ) و وان پلاس 6 (راست) از داخل ساختمان روشن.

 

مقایسه دوربین پیکسل 2 با دوربین وان پلاس 6

وقتی پوست موجود در تصویر قبلی را از فاصله نزدیک نگاه کنیم می‎‌بینیم که جزئیات بیشتری در پیکسل 2 (چپ) نسبت به وان پلاس 6 (راست) وجود دارد.

 

مقایسه دوربین پیکسل 2 با دوربین وان پلاس 6پیکسل 2 (چپ) و وان پلاس 6 (راست).

نمی‌شود گفت وان پلاس 6 عکس‌های افتضاحی می‌اندازد. برعکس، عکس‌های گرفته شده با آن زنده، واضح و با کیفیت بودند. به علاوه، با دوربین آن می‌توان ویدئوهایی با 240 فریم بر ثانیه در کیفیت 1080p (مانند سامسونگ گلکسی S9 و آیفون 10) ضبط کرد. این در حالی است که اگر بخواهید در همین کیفیت با پیکسل 2 فیلم‌برداری اسلوموشن انجام دهید باید به 120 فریم بر ثانیه قناعت کنید. تصویربرداری اسلوموشن وان پلاس 6 روان‌تر و بهتر به نظر می‌رسد. اما در مورد عکسبرداری، باید گفت که پیکسل 2 دست بالا را دارد.

برنده بخش دوربین: وان پلاس 6 عکس‌های فوق‌العاده‌ای می‌گیرد که گاهی حتی از پیکسل 2 نیز بهتر است. مقایسه آسانی نیست، به خصوص با توجه به اینکه وان پلاس 6 بسیار ارزان‌تر است. اما در نهایت باید گفت دوربین گوگل پیکسل 2 بهتر است.

 

خصوصیات نرم افزاری: تا حد زیادی برابر، با یک اختلاف کوچک

در ابتدا به نظر می‌رسد که هر دو گوشی از حیث خصوصیات نرم افزاری، شانه به شانه هستند. هر دوی آن‌ها به صورت پیش‌فرض از اندروید 8 اوریو بهره می‌برند و نیز می‌توانند نسخه بتای جدیدترین سیستم عامل موبایل گوگل یعنی اندروید P را اجرا کنند. این نسخه دارای خصوصیاتی چون حالت هدایت با حرکات دست (Gesture Navigation) و منوی اعلانات جدید است.

دسترسی آسان به دستیار هوشمند گوگل در گوشی پیکسل 2

اجرای دستیار هوشمند گوگل در پیکسل 2 با فشردن گوشی از سمت چپ و راست امکان پذیر است.

با همه این شباهت‌ها، اما اگر کمی عمیق‌تر به آن‌ها نگاه کنیم، چند تفاوت را مشاهده می‌کنیم. وان پلاس 6 افزونه‌های مفیدی دارد که پیکسل 2 فاقد آن‌ها است. به عنوان نمونه وان پلاس 6 از صفحه‌ای به نام Shelf در صفحه اصلی برای مخاطبان و یادداشت‌ها، چراغ LED برای اعلانات، و امکان قفل کردن اپلیکیشن‌های دلخواه برخوردار است.

در پیکسل 2، هنگامی که گوشی را در دستان خود دارید، با فشردن گوشی از سمت چپ و راست، می‌توانید به دستیار هوشمند گوگل دسترسی پیدا کنید (در وان پلاس 6 می‌توانید با نگه داشتن طولانی دکمه هوم، دستیار هوشمند گوگل را اجرا کنید). پیکسل 2 همچنین از برنامه «گوگل لنز» ادغام شده در اپلیکیشن‌های دوربین و دستیار هوشمند گوگل برخوردار است. برنامه گوگل لنز با استفاده از پایگاه داده عظیم گوگل، سوژه‌هایی مانند مکان‌های دیدنی، جلد کتاب‌ها یا آثار هنری را که در کادر دوربین قرار دارند، شناسایی کرده و اطلاعاتی پیرامون آن‌ها را در اختیار کاربر قرار دهد. البته گوشی ال‌ جی G7 نیز برنامه لنز را در خود دارد و گوشی‌های اندرویدی دیگر نیز در آینده همین رویه را دنبال خواهند کرد.

در نهایت هیچ کدام از این خصوصیات آن‌قدر مهم نیستند. اما مساله‌ای که یک مزیت واقعی برای پیکسل 2 محسوب می‌شود این است که این گوشی محصول شرکت گوگل است. این بدین معنی است که پیکسل 2 به محض عرضه آپدیت‌های اندروید توسط گوگل، آن‌ها را دریافت خواهد کرد.

 

برنده بخش نرم افزار: رقابت نزدیکی است. اما دریافت سریع و بی‌درنگ آپدیت‌ها توسط گوگل پیکسل 2 باعث می‌شود این گوشی با اختلاف کمی، برتری را از آن خود کند.

 

کارایی و باتری: پیروزی وان پلاس 6

با توجه به اینکه وان پلاس 6 نزدیک به 7 ماه بعد از پیکسل 2 عرضه شده است، از پردازنده سریع‌تر و کاراتری بهره می‌برد. این گوشی با پردازنده اسنپدراگون 845 محصول شرکت کوالکام پیکربندی شده که در بنچمارک‌ها به طور واضح، قدرتمندتر از پردازنده پیکسل 2 یعنی اسنپدراگون 835 ظاهر شده است. پردازنده اسنپدراگون 835 قدیمی‌تر و مربوط به سال قبل است.

 

نوع بنچمارکنمره وان پلاس 6نمره پیکسل 2توضیحات
بنچمارک تک‌هسته‌ای با برنامه GEEKBENCH 4.02,4541,917امتیاز بیشتر به معنی کارایی بالاتر است
بنچمارک چندهسته‌ای با برنامه GEEKBENCH 4.09,0686,396امتیاز بیشتر به معنی کارایی بالاتر است
بنچمارک 3DMARK ICE STORM UNLIMITED62,95239,267امتیاز بیشتر به معنی کارایی بالاتر است

 

باتری پرظرفیت‌تر وان پلاس 6 نیز ماندگاری طولانی‌تری دارد. در آزمایش انجام شده، هر دو گوشی در حالت هواپیما قرار گرفته‌اند و سپس روی آن‌ها ویدئو پخش شده است. در این آزمایش، وان پلاس 6 به طور میانگین 15 ساعت و 28 دقیقه دوام آورده است و شارژ پیکسل 2، دقیقا دو ساعت زودتر از این زمان به اتمام رسیده است.

این بدین معنی نیست که پیکسل 2 گوشی قدرتمندی نیست. هرچند وان پلاس 6 روی کاغذ سخت افزارهای سریع‌تری دارد، پیکسل 2 نیز کاملا سریع و قابل اطمینان است. نمرات بنچمارک‌ها صحیح هستند اما در استفاده روزمره عملا تفاوت چندانی میان سرعت آن‌ها احساس نمی‌شود.

برنده بخش کارایی و باتری: با توجه به سخت افزارهای جدید و باتری بهتر، وان پلاس 6 دست بالا را خواهد داشت.

 

برنده نهایی

با توجه به سخت افزارهای قدرتمند و کارایی بالای این دو گوشی، عجیب نیست که آن‌ها به هر حال در مجموع به نتیجه مساوی 2 بر 2 رسیدند. حالا چطور بدانیم کدام‌یک بهتر است؟ باید گفت این بستگی به خود شما دارد که کدامیک از این خصوصیات برای شما اولویت و اهمیت بیشتری دارد.

اگر کیفیت دوربین آن برای شما اهمیت زیادی دارید احتمالا پیکسل 2 گوشی بهتری برای شما خواهد بود. می‌توانید برای رفع مشکل فقدان جک هدفون از یک دانگل استفاده کنید تا بتوانید هدفون خود را به گوشی وصل کنید (هرچند خیلی خوب بود که خود گوشی، جک هدفون می‌داشت.) همچنین اگر با گوشی خود زیاد با احتیاط رفتار نمی‌کنید، خصوصیت ضد آب بودن آن احتمالا آن‌قدر برای شما مهم خواهد بود که 120 دلار هزینه اضافه را برای نسخه 64 گیگابایتی آن به جان بخرید.

مقایسه وان پلاس 6 و گوگل پیکسل 2

هر دو گوشی پیکسل 2 (راست) و وان پلاس 6 (چپ)، نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود را دارند.

البته اگر ماندگاری طولانی‌تر باتری، صفحه نمایش بزرگ‌تر، و پول بیشتر در جیبتان (همه این‌ها خواسته‌های معقولی هستند) را ترجیح می‌دهید، در خرید وان پلاس 6 تردید به خود راه ندهید. این گوشی در بسیاری از مشخصات برتر بوده و قیمت پایین‌تری نیز دارد.

توجه داشته باشید که هریک از این دو گوشی را که انتخاب کنید، جانشینان آن‌ها در آینده نه چندان دور عرضه خواهند شد. البته این را برای هر گوشی دیگری می‌توان گفت. اما این مساله برای این دو گوشی قدری متفاوت است. اگر پیش‌بینی‌ها و اخبار غیررسمی به واقعیت بپیوندد، پیکسل 3 تنها چهار ماه تا عرضه خود فاصله دارد. همچنین طبق رویه معمول شرکت وان پلاس، انتظار می‌رود وان پلاس 6T یک ماه بعد از آن و در آبان عرضه شود.

با این اوصاف، اگر از تصمیم خود مطمئن نیستید و نیاز فوری به خرید گوشی هم ندارید، می‌توانید منتظر بمانید و ببینید گوگل در ماه مهر چه چیزی در چنته دارد. با توجه به گذشت یک سال از عرضه مدل قبلی، می‌توان فرض را بر این گذاشت که پیکسل 3 بهبودهای بیشتری را نیز خواهد داشت (در مقایسه با فاصله زمانی میان عرضه وان پلاس 6 و 6T). شایعه شده است که پیکسل 3 از قابلیت شارژ بی‌سیم برخوردار بوده و به دوربین سلفی دوگانه مجهز خواهد بود.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها