بر اساس بنچمارکهای منتشر شده، گوشی هوشمند ROG ایسوس به مراتب سریعتر از سایر گوشیهای هوشمند اندرویدی است که قدرت خود را از پردازنده اسنپدراگون 845 میگیرند.
گوشی هوشمند ROG ایسوس، از پردازنده اسنپدراگون 845 بهره برده و سرعت اورکلاک آن به 2.96 گیگاهرتز میرسد. در واقع گوشی ROG ایسوس توانایی عملکرد 200 مگاهرتز بالاتر از سایر گوشیهای هوشمند گیمینگ و سری گلکسی سامسونگ را دارد. ایسوس برای اینکه بتواند سرعت این گوشی را بالاتر ببرد، از یک قطعه برای خنک کردن پردازنده استفاده کرده است. در ادامه میتوانید نگاهی به نتایج بنچمارکهای مختلف بیاندازید:
همانطور که در تستهای بنچمارک گیکبنچ مشاهده میکنید، در تست چند هستهای، ROG توانسته با امتیاز 9534 رتبه اول را در میان گوشیهای هوشمند پرچمداری که از پردازنده اسنپدراگون 845 در ساختار خود بهره بردهاند، کسب کند. شیائومی می میکس 2S با امتیاز 9158 در رتبه دوم و وان پلاس 6 با امتیاز 9011 در رتبه سوم قرار دارند. سامسونگ گلکسی S9 پلاس نیز با امتیاز 8349 در رتبه هفته این ردهبندی قرار گرفته است.
در تست تک هستهای گیکبنچ نیز ROG ایسوس توانست با کسب امتیاز 2547، بالاتر از سایر گوشیهای هوشمند با اسنپدراگون 845 قرار بگیرد. پس از آن، شیائومی می میکس 2S با امتیاز 2468 در رتبه دوم و HTC U12 پلاس با امتیاز 2456 در رتبه سوم قرار دارد. گلکسی S9 پلاس با امتیاز 2199 در رتبه هفتم تست تک هستهای گیکبنچ قرار گرفته است.
گوشی گیمینگ ROG ایسوس در سه ماهه بعدی سال 2018 عرضه خواهد شد؛ بنابراین امکان پیشرفت نیز در عملکرد این گوشی وجود دارد. البته در این تست بنچمارک گیکبنچ، مشخص نشده که آیا این تستها در حالت X Mode انجام شدهاند یا خیر. حالت X Mode، شرایطی است که در آن چهار هسته ضعیفتر اسنپدراگون 845 غیرفعال شده و سرعت چهار هسته پرقدرت، افزایش پیدا میکند. همانطور که در آزمایش چندهستهای مشاهده کردید، هستههای بزرگتر، قدرت بالاتری را ارئه میدهند. با یک هسته با قدرت حدودا 2500، چهار هسته باید بتوانند قدرتی برابر 10000 امتیاز را نشان دهند. از طرف دیگر، دلیل این افت سرعت، صرفا گرما نیست، یک هسته میتواند خنک شود و بقیه هستهها به کار خود ادامه دهند، بنابراین زمانیکه چهار هسته کوچکتر غیرفعال میشوند، شرایطی را فراهم میکند تا چهار هسته دیگر، بهترین عملکرد خود را نشان دهند.
ایسوس برای خنک کردن هستهها، از سیستم AeroActive در اجرای بازیهای طولانی استفاده میکند.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منتخب کاربران
برترین اپلیکیشن ریکاوری فایل و فیلم های گوشی اندروید + آموزش کاربرد آنها
آموزش حذف تبلیغات گوگل کروم در کامپیوتر و گوشی
{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر