معماری جدید فرستنده‌های وای فای کار هکرها را سخت خواهد کرد

wifi
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

معماری جدید فرستنده‌های شبکه‌های وای فای که در دانشگاه MIT آزمایش شده است، کار هکرها را برای دزدیدن اطلاعات در ارسال‌های وای فای سخت خواهد کرد.

به عنوان یک توصیه امنیت شبکه‌ای همیشه به کاربران گفته می‌شود که از شبکه‌های اتصال وای فای عمومی هیچ‌وقت استفاده نکنید؛ مخصوصاً اگر قصد دارید که کارهایی همانند ارسال، انتقال و دریافت وجه انجام دهید از شبکه دیتا به جای وای فای استفاده کنید. دلیل این توصیه امنیتی، آزاد بودن باند شبکه‌های اتصال وای فای عمومی و امکان دزدیده شدن اطلاعات شما توسط هکرهاست.

اما به نظر می‌رسد که محققین دانشگاه MIT، توانسته‌اند راه‌حلی برای جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات کاربران در طول استفاده از شبکه‌های اتصال عمومی، پیدا کنند. از جمله راه‌هایی که محققان توانسته‌اند به وسیله آن اطلاعات را از مجرایی امن به شبکه امن دیگری برسانند، استفاده از تکنولوژی مبتنی بر فرکانس با نام پدیده‌ای با عنوان پرش فرکانسی است. زمانی که شما از دستگاه خودتان در حال ارسال اطلاعات هستید، داده‌ها به صورت بسته‌های اطلاعاتی در فرکانس‌های مختلف جابجا می‌شوند، مشکل این انتقال داده در این است که بسته‌های بزرگ و حجیم اطلاعاتی برای انتقال وقت زیادی‌تری لازم دارند و در فرکانس‌های پایین‌تر ارسال می‌شوند که به همین دلیل هکرها وقت کافی دارند تا بتوانند این اطلاعات را از فرکانس مربوط خارج و ضبط کنند.

فرستنده جدید که در دانشگاه MIT توسعه یافته است، سرعت انتقال داده‌های بالایی دارد و به هکرها فرصت دزدید‌ن و رصد اطلاعات را نمی‌دهد. این سرعت‌ بالا به لطف ارسال اطلاعات در قسمت‌های کوچک‌تر , در فرکانس‌های بالا و پرسرعت است. برای مثال، هر بیت می‌تواند در یک میکروثانیه، در طول هشتاد کانال (فرکانس) مختلف تقسیم و ارسال شود. این سرعت‌ بالا باعث می‌شود که زمان کافی برای جداسازی و شناسایی فرکانس‌ها نیز از هکرها گرفته شود.

نویسنده اول مقاله مربوط به این پژوهش، رابیا تگو یزیکیگیل می گوید:

شما هیچ‌وقت با معماری فعلی فرستنده‌ها نمی‌توانید این حجم از اطلاعات را با سرعت‌ بالا انتقال دهید اما به لطف فرستنده کنونی در دانشگاه، می‌توانید داده‌های حجیم‌تر را با سرعت و امنیت بیشتری از فرستنده تا گیرنده مربوط بفرستید و نگران ربوده شدن آن توسط هکرها نباشید.

کلام آخر

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها