هواوی در حال ساخت یک گوشی هوشمند تاشو است

هوآوی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بر اساس خبرهای خبرگزاری های حوزه موبایل، به نظر می رسد که هواوی همراه با یکی از تولیدکنندگان صفحه نمایش مشغول ساخت یک گوشی هوشمند تاشو هستند.

پیش از این خبرهایی در مورد گوشی های هوشمند تاشو ساخت هواوی به گوش می‌رسید، اما حالا به نظر می رسد که این شرکت تصمیم دارد تا با همکاری با یکی از تولیدکنندگان صفحه نمایش چینی تحت عنوان BOE این امر را به واقعیت تبدیل نماید.

بر اساس اخبار دریافتی، این دو شرکت مشغول همکاری هستند و قصد دارند نوعی تلفن هوشمند تاشو با صفحه نمایش 8 اینچی بسازند. این خبر درست یک ماه پس از آن منتشر می شود که اعلام شده بود هواوی قصد دارد در ماه نوامبر یک مدل جدید را به منظور رقابت با سامسونگ به بازار ارائه نماید.

آخرین اخبار حکایت از آن دارد که شرکت BOE روی ساخت صفحه نمایش چهار گوشی تاشو ساخت دو شرکت کار می کند. می توان حدس زد که یکی از این مشتریان سامسونگ باشد، چرا که این کمپانی از جمله شرکت های شریک تجاری سامسونگ به شمار می رود. اما، جای تعجب ندارد اگر برند دیگر چینی، مثلا شیائومی و یا اوپو (Oppo) با این کمپانی سازنده صفحه نمایش به شراکت پرداخته باشد.

هوآوی

شیائومی پیش از این امتیاز یک گوشی با صفحه نمایش تاشو را به ثبت رسانده بود، در حالی که اخبار مربوط به صفحه نمایش های مقاوم این شرکت در سال 2016 نیز منتشر شده بود. اوپو نیز درخواست ثبت امتیاز یک گوشی تاشو را ارائه کرده است.

به نظر می رسد که پیش بینی صفحه های نمایش برند BOE چندان سخت نباشد. این سازنده چینی صفحه های نمایش گوشی در حال حاضر در نمایشگاه نمایشگر های SID در لوس آنجلس حضور دارد که 20 تا 25 ماه می برگزار می شود و در غرفه خود صفحه نمایش های گوشی های هوشمند تاشو با اندازه 5.99 اینچی و تبلت های تاشو با اندازه 7.56 اینچی را به نمایش گذاشته است.

همچنین بخوانید :

به شکل ویژه، BOE همچنین در مورد صفحه نمایش تاشوی WQHD AMOLED که جدیدترین فناوری خود به شمار می رود، اطلاعاتی را در نمایشگاه ارائه کرده است. این صفحه نمایش های تاشو دارای کمترین میزان dynamic bending با شعاع تنها یک میلی متر است و می تواند حدود صد هزار مرتبه باز و بسته شود. این شرکت سازنده صفحه نمایش همچنین اعلام کرده که این صفحه نمایش بعد از بسته شدن، می تواند به صورت تبلت یا نمایشگر مورد استفاده قرار گیرد.

برندهای تلفن هوشمند دیگر نیز از جمله لنوو، ال جی و ZTE روی گوشی های دارای صفحه نمایش تاشو کار می کنند. اما در حال حاضر، به نظر می رسد سامسونگ و هواوی اولین برندهایی باشند که این موضوع را به واقعیت تبدیل می کنند.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها