در این مطلب قصد داریم گوشیهای ال جی G7 ThinQ و گوگل پیکسل 2XL را با یکدیگر مقایسه کنیم و به شما بگوییم کدام یک از نظر طراحی، دوربین، رابط کاربری و پردازنده نسبت به دیگری برتری دارد.
طراحی
گوشی گوگل پیکسل 2XL طوری طراحی شده که ظاهرا مناسب همه کاربران نیست. یعنی ممکن است خیلی ها این طراحی را نپسندند و برعکس، خیلیها هم عاشق آن شوند. این گوشی یک طراحی دو رنگ دارد. گوشی ال جی G7 ThinQ، یک طراحی عمدتا شیشهای دارد و خیلی شیک به نظر میرسد و البته به نظر میرسد که این گوشی کمی باریک است. زمانی که این دو گوشی را در کنار هم قرار میدهیم، طراحی شیشهای ال جی، در کنار طراحی فلزی گوگل بسیار خودنمایی میکند.
با وجود اینکه هر دو گوشی دارای سنسور اثر انگشت در پشت و پورت USB Type-C هستند اما ویژگیهای خاصی در طراحی LG G7 ThinQ وجود دارد که ما آنها را دوست داریم. مهم ترین ویژگی برجسته این گوشی، وجود ویژگی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار است. در حالی که گوشی گوگل پیکسل 2XL از ویژگی IP67 بهره میبرد. نکته خاص دیگر گوشی ال جی، وجود یک پورت 3.5 میلی متری دوست داشتنی برای هدفون است. در حالی که بسیاری از گوشیها به سمت حذف کردن جک 3.5 میلی متری هدفون میروند اما ال جی آنرا در گوشی خود هنوز نگاه داشته است.
نمایشگر
گوشی LG G7 ThinQ یک نمایشگر 6.1 اینچی +QHD دارد. رزولوشن این نمایشگر 3120 در 1440 پیکسل است. این در حالی است که Pixel 2 XL نمایشگر 6 اینچی +QHD با رزولوشن 2880 در 1440 پیکسل است. نمایشگر گوشی گوگل از نوع pOLED بوده اما در این زمینه بسیار سخت است بگوییم کدام یک بهتر است. چرا که هر دو گوشی نمایشگرهای فوق العادهای دارند. روشنایی نمایشگر گوشی LG G7 ThinQ کمی از نمایشگر گوشی Pixel 2 XL کمتر است. اما این کمتر بودن لزوما به معنای کم بودن نیست! حداکثر قدرت روشنایی این گوشی، هزار نیتس است.
اما عاملی که نمایشگر گوشی ال جی را برجستهتر میکند، وجود بریدگی بالای صفحه نمایش آن است. این طراحی ابتدا در گوشی آیفون 10 دیده شد و اکنون ال جی، این نوع طراحی را به نحو احسن در گوشی ال جی G7 ThinQ پیاده کرده است. این در حالی است که گوشی Pixel 2 XL حاشیههای باریکی دارد و البته خوش دست هم هست.
رابط کاربری و عملکرد
لازم به گفتن نیست که گوشی پیکسل 2XL رابط کاربری خوبی دارد و آخرین نسخه اندروید یعنی اندروید اوریو 8.0 روی آن نصب شده است. در مقابل، ال جی نیز سیستم عامل اندروید اوریو 8.0 را تا آنجایی که میتوانسته بهبود بخشیده و در گوشی LG G7 ThinQ آنرا به کار گرفته است.
در حالی که هر دو گوشی در زمینه رابط کاربری، تقریبا مشابه یکدیگر عمل میکنند اما ال جی با داشتن قابلیتهای یکپارچهسازی با هوش مصنوعی، توانسته ویژگیهای متمایزی را برای کاربران در دوربین و کیفیت صدای اگوشی خود به ارمغان آورد.
نوبت به پردازندههای این دو گوشی میرسد. گوگل گوشی خود را با یک پردازنده اسنپدراگون 835 کوالکام به همراه 4 گیگابایت رم به بازار عرضه کرده ولی ال جی گوشی خود را با پردازنده اسنپدراگون 845 کوالکام با 4 گیگابایت رم به بازار عرضه کرده است. با اینکه روی کاغذ، ال جی برنده است ولی در عمل هم از رقیب گوگلی خود جلو افتاده و در آزمایشهایی که روی این دو گوشی انجام گرفته همواره ال جی برنده و برتر است. لازم به ذکر است که حافظه داخلی هر دو گوشی 64 گیگابایت است ولی تنها گوشی ال جی G7 ThinQ است که اسلات حافظه Micro SD را پشتیبانی میکند.
دوربین
دوربین، جایی است که گوگل خودنمایی می کند! Pixel 2 XL با دوربین 12.2 مگاپیکسلی و گشادگی دیافراگم f/1.8 خود، عکس ها و فیلمهای فوق العادهای را ضبط میکند. این در حالی است که LG G7 ThinQ یک جفت دوربین 16 مگاپیکسلی با دیافراگم f / 1.6 با 71 درجه میدان دید و f/ 1.6 با 107 درجه میدان دید روی خود دارد. دوربین هر دو گوشی عکسهای پرتره بسیار دلچسبی را میگیرند اما پیکسل 2XL این کار را بسیار بهتر از ال جی انجام میدهد.
در مورد فیلمبرداری این گوشی، دیگر مقایسهای باقی نمیماند. چرا که ال جی در زمینه فیلمبرداری کاملا رقیب خود را پشت سر میگذارد و بسیار تعجب برانگیز است که چگونه گوگل، گوشی خود را با این قابلیت ضعیف فیلم برداری به بازار میفرستد. گوشی ال جی G7 ThinQ بسیاری از ویژگیهای پسرعموی خود را به نام ال جی V30 به ارث برده است. حالتهای فیلمبرداری Cine و وجود هوش مصنوعی یکپارچه ساز در دوربین ال جی نقطه قوت دوربین این گوشی است.
باتری
روی کاغذ و نه در عمل، گوشی پیکسل 2XL باتری قویتری با ظرفیت 3520 میلی آمپر ساعت در مقایسه با باتری 3000 میلی آمپر ساعتی ال جی G7 ThinQ دارد. به نظر میرسد این برتری فقط روی کاغذ است و ال جی توانسته باتری قویتری روی گوشی خود سوار کند. یک امتیاز دیگر گوشی ال جی نسبت به گوگل، داشتن قابلیت شارژ بی سیم آن است.
نتیجه گیری
گوشی پیکسل 2XL، ورود به بازار و جلب توجه مشتریان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی که نباید از این گوشی انتظار یک گوشی فوقالعاده داشته باشیم اما قیمت 850 دلاری تعیین شده برای آن قطعا بسیار زیاد و گران است و در مقایسه با پرچمداران سال 2018، این گوشی یکی از گرانترین آنهاست.
ال جی نیز با ارائه گوشی ال جی G7 ThinQ یک بسته از انواع ویژگیهای خاص و دلچسب مثل هوش مصنوعی و دوربینهای با کیفیت، را در یک گوشی گنجانده و به مشتریانش میفروشد. وجود جک هدفون، قابلیتهای عکاسی و فیلمبرداری خوب، مقاومت در برابر نفوذ آب و امکان شارژ پذیری بدون سیم باعث نشده که این گوشی از نظر قیمتی روی بدی به ما نشان دهد! چرا که با این همه ویژگی خوب هنوز هم از گوشی پیکسل 2XL ارزانتر است.
